- Konu Sahibi akideciknane
- #3.701
Sevgili Ela ,
tüp tedavine başlamanda sebep neydi bilmiyorum ama, öncelikle ne olur umudunu yitirme , pozitif düşünmeyi hiç bırakma , sabırla ve dua ile istemeye devam et.
ben 42 yaşındayım,6 yıllık evliyim . hiç çocuğum olmadı ,şimdiye kadar hiç hamile kalamadım.
sonra Mart ayında , o çok bilmiş doktorların yoğun iteklemeleri sonucu , ilk tüp bebek tedavimi oldum ve transferim gerçekleşti..
ne yazık ki 5 nisan da negatif sonuçlandığını başlayan reglimle öğrendim.
Bu topikte hepimiz doktorlardan çok çektik , eminim ki pek çoğumuzun , tıpkı benim gibi yüzüne bile bakmadı , normal kadın doğum doktorları...
ben o negatifi aldığım günden itibaren , pek çok arkadaşım bilir , tüp ve tıp dünyasına gıck oldum ve hormonsuz bebek yapıcam diye tutturdum.
hatta nickimin altında da görebilirsin " hormonsuz bebek merkezi " yazıyor.
Allahıma şükürler olsun sevgili arkadaşım , bugün 4 hafta ve 2 gün oldu, hamileyim.
kendiliğinden, doğal yolla , hormonsuz hormonsuz...
Ne derlerse desinler , ne yaşarsan yaşa umudunu kaybetme...
hep dediğim gibi , cenneti anaların ayakları altına seren Rabbimiz , bizi de mahrum bırakmayacaktır.
Dilerim bundan sonra seninde mutluluk haberlerini alırız , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi seni de sarsın.
sevgilerimle :)
arkadasim bu mesaj umut doly gercekden. hormonsuz nasil yaptin bu isi bravo. Benim esimin spermleri yavas oldugu icin dogal yontemle denesekde sonuc alamam gibi geliyor. Senin bahsettigin bu hormonsuz topik nerede bir link atarmisin? ben gormedim de...
Buranin positif havasi simdiden beni sarmaya basladi bile. Aman devam etsin boyle.