- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.521
selcankerem nasıl oldun..
herkeslere gunaydin
daha iyiyim ummucum hafta sonu birtek cumartesi az bisey kanamam oldu sonra bidaha olmadi cok sukur.
kasik batmalarimda bayaga bi azaldi birtek belim biraz ayakta kalinca agriyor.
bugunude saymazsak iki gun sonra hersey belli olucak Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.
selam canlar.
Alisaliscim, möaalesef aynı durumdayız. Benim de 40 gün oldu adet olamadım, haftaya da adet olamazsam dr.'a gideceğim. İyi olayım, myomdan kurtulayım belki gebelik yolu açılır dedim ameliyat oldum, aniden menapoza mı giriyorum acaba. Ne yapacağız Alisim.
kuzum alarahan, kötü düşündüğün hiç bir şey çıkmasın inşallah...
bu pazartesi uyandığımda , içime dolan huzurun ve pozitifliğin hepinize ulaşmasını ve hayatınızda hiç ummadığınız kadar güzel gelişmeler olmasını diliyorum
bu mesaj için sen ve alisim kumrum için diliyorum bunu
selcankerem hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
duova sen neler yapıyorsun..
breezeycik soğan kürünü tamamladınmı 15 günden fazla yapılmıyor canım..
ayy kızlar şöyle arkaarkaya bebek haberleri gelsede sevinsek..allahım yardımcımız olsun..mücadelemizi başarılı eylesin..
kızlar ben bahçeci ekibinden güvenç beye yazdım demiştim ya cevap gedli..önce bi ön muayene için çağıyor..sonrası için plan yaparız diyo..canlarım..bayramdan sonra bi ara giderim belkim allahın izniyle..maddi olarakta sıkışıyoruz kolay değil bu tüp bebekler..allahım hepimizn yüzünü tez zamanda güldürsün..
bitirdim ummucumm soğan kürünü , bekleme moduna geçtim.
bir sonrakinde 10 gün kullanacağım ya da belki de bir sonrakine gerek kalmayacak kimbilir.
Elbette Rabbim biliyor şu an...
duaların için aminnn kuzumm
öpüyorum seni dee hem de kocamannnn
kuzum , canın kumrummm...ilginize ve bilgilendirmelerinize teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, ama artık hayırlısıyla hemen olsun.
biliyor musunn , her şey çok güzel olacak...
tamam mı , anladın mı beniii
alısalıs doğal östrojenler içeresen bitkilerden tüketsen..mesela kahvaltıda bol maydanoz..günde 2 bardak ada çayı ..belki östrojen seviyesi artar..
Tsk ederim canim .Canim baya sikkin .Bu gunler de gececek. Artik aglaya aglaya maf oldum. Guclu birisi gibiydim yiprana yiprana bu hallere geldik. Suan hukkuki yonden haklarimi aramak icin cabaliyorum. Allah cezasini versin demek yeridir. Insan bu kadar yuzsuz olamas....Ne kadar mutlu olabilecegini cocuk olacagina ve olsa bile hayirli mi olacak bir Allah bilir....
Biraz toparlaninca tedavilere devam edecegim... Allah bu kadar aglata yarim yolda birakirsa bilemiyorum...
Canim kendine iyi bak. Allahim yardimcin olsun!
Artik herseyin hayirlisini nasip et demekten korkuyorum....Bu hayira kadar bu acilar cekilecekse kendime de guvenemiyorum....
Selam ben geldim.Bugün işe başladım.nasılsınız ?
herkeslere gunaydin
daha iyiyim ummucum hafta sonu birtek cumartesi az bisey kanamam oldu sonra bidaha olmadi cok sukur.
bugunude saymazsak iki gun sonra hersey belli olucak Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.
Brezeey,sabah enerjinle yine isittin her bir yani, bu enerjin tüm yasamina yayilsin daima..sogan bitti simdi ne yapacaksin.
hepinize yayılsınnn, hepinize güzel enerjiler geçsin...
bugün de uyandık , bugün de nefes alıyoruz ,bugün de pek çok şeye şükretmek için sebebimiz var...
çok güzel bir pazar günü geçirdim , eşim , elfjem ve eşi ile... ben çok mutlu oldum dün.
sanırım dünün yansıması hala
soğan kürü bitti , bugün reglim başlamazsa 24 temmuza son 2 diyoruz kuzum...:18:
sonrasına bakacağız...
Rabbimin bildiği ama bizim bilmediğimiz bu 2 günü yaşayacağız, sonrası sonraa
öpüyorumm
kuzum breezeyim duovam hope alisalis ummu tutku kuka
sevgili arkadaslarim hepinize ayri ayri yazmayi cok isterdim ama ofiste yine yogun birgun. zor yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin.
breezeyim 24 temmuzda kirmizi haberlerini degil cift cizgi haberlerini almayi diliyorum Allahtan. elfjem nasil tedavisi devam ediyor mu?
canlarim hepinize sevgilerimi yolluyorum
amin kuzum aminn , inşallah ...breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün..soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...
Selam ben geldim.Bugün işe başladım.nasılsınız ?
herkeslere gunaydin
Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...
selcankeremişallah hamilelğin devam ediyor canım..minik meleğin sana tutunmaya çalışıyor perşembe günü keseni kap atışını duyacaksın işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
lejana nerelerdesin canım..minik prenses nasıllar..çok öpüyorum..
duova canım benim işallah dediğin gibi olur ..mücadeleye kürlere devam allahın izniyle..sen neler yapyosun canım..
tutku hoşgelmişsin..test sonucun ne zaman canım..
breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün..soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...
deti nasılsın ..nasıl gidiyor hamilelik..
alısalıs sakın stres e girme..unutma sınav edilyoruz..allahtan ümit kesilmez..niyetlerini tam tut..yaratan allah..ol derse olacak..mücadele arkadaşım..yılma lütfen pes etme sakın..derdine derman arıycaksın canım..
kuka yuva yıkanın yuvası olmaz..onlar mutlu olmayacak..ama sen sabır et senin için herşey güzel olacak işallah..önce allahtan iyi bir eş iste canım..karşına iyi birini çıkarsın allah..selcan arkadaşımın dediği gibi herşey çocuk değil..önce eş..sonra bebişin gelsin işallah..hayatta sadece çocuk istiyosan illaki o adamın spermini kullanmak gerekmiyor..işallah allhım karşına iyi bir eş çıkarsın en tez zamanda sana herşeyi unuttursun..
Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...
herkeslere gunaydin
Ummucugum merhaba,
canım geçtiğimiz cuma amniyosentez yapıldı...
geçen hafta onun korkusu ve gerginliğiyle geçti..
3 gündür de evde yatarak dinleniyorum genelde...
1 hafta iistirahat dedi doktor...ev işi falan da hiç yok...
o yüzden giremedim nete fazla...
şimdi sonuçları bekliyeceğiz...bu cuma da detaylı Usg var...
senin günlerin nasıl geçiyor? keyfin sağlığın yerindedir umarım..
ben de seni öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?