Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selcankerem nasıl oldun..

herkeslere gunaydin

daha iyiyim ummucum hafta sonu birtek cumartesi az bisey kanamam oldu sonra bidaha olmadi cok sukur.
kasik batmalarimda bayaga bi azaldi birtek belim biraz ayakta kalinca agriyor.

bugunude saymazsak iki gun sonra hersey belli olucak Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.

Canım hiç merak etme , her şey güzel olacak.

sevgili kuka ,
çok üzüldüm yaşadıklarına...ama ne olursunn gücünü ve maneviyatını korumaya çalış...
ilahi adalet var ve hesabını öbür tarafa bırakmıyor...buna inan , kendine inan...
içinde bulunduğun durumdan bir an önce kurtulmak için gereken hukuki yollara başvur...
giden bizden gitmiş olsun ve yenisi için de mücadeleye devam edelim...
evet haklısın , bana yazmak kolay ... ama bu dünya da herkesin ki aynı olmasa da , geçtiği sınavlar var...yaşadığı zorluklar ve mutsuzluklar var...
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş...
Sana bunları yaşatanlara inat , diren , kendini toparla ve seni üzenlerin yandı bitti dedikleri küllerinden kendini yeniden doğur.

dualarım seninle ...

Selam ben geldim.Bugün işe başladım.nasılsınız ?

Hoşgeldinn...

İstanbul gibiyiz hepimiz şairin dediği gibi

İSTANBUL gibiyim artik..!!
Gülmeyi Gülhane de bıraktım.. vefayı bozacı da..
Ayasofya kadar yorgun.Topkapı kadar yıkık..
Esenler kadar vedalara alışık.
Eyüp kadar kalabalık.. Eminönü kadar sıkıcı..
İSTANBUL gibiyim yani..
Uzaktan bakinca ışıl işıl ama aslında yorgun,bitkin,tükenmiş... Ama HALA AYAKTA..!!!

Alamanyalı kuzumun dediği gibi , umut en son ölür.

Uyandığımız ve her nefes aldığımız gün için , umut etmeye devamm...

hiçbirimiz umudumuzu erken öldürmemeliyiz.

kuzummm günaydın , iyi haftaların olsun..

hafta sonu yoğunluğundan ne topiğe girebildim ne de yazabildim ama aklım hep sendeydi, daha doğrusu aklımız hep sendeydi...
cumartesi günü temizlik falan, pazar günü evde miskin miskin otururken , aklımıza gelen parlak bir fikir ve elfje kuzum ve kocasıyla buluşmamız...

sanırım dünün o süper güzel enerjisi bu sabah da hala benimle ki içimdeki kıpırtılara ve mutluluğa engel olamıyorum.

hep seni konuştuk öncelikle ve diğer topikdaşlarımızı ...

bir kere daha mutlu oldum , sizleri bulduğuma ,sizlerle paylaşımlarıma...

hepinizi çok seviyorum...

senin için hala içimde en ufak bir olumsuzluk yok kuzumm...
dilerim yanılmam...:44:
seni kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum , güzel yürekli kuzumm

Son düzenleme:
Brezeey,sabah enerjinle yine isittin her bir yani, bu enerjin tüm yasamina yayilsin daima..sogan bitti simdi ne yapacaksin.

Selcan,iyi olmana sevindim canim, bebegin ve senin iyi olmanizi diliyorum.

Alis,son kontrolde biraz üzüldün canim ama, caresiz bir durum yokki zaten senin 2 bebegin seni bekliyor.hem baska doktorlarada gidersin vardir mutlaka bir caresi üzme kendini.

Hope,nasilsin son bir deneme yapamayi düsünüyorsun. umarim bu son denemem son olsun. bu denemede bebegin sana gelsin.

ummu,sen devam ediyorsunya kürlere canim, seninde az kaldi hamile haberini almamiza demekki

kuka,canim bir an evvel hukuki yollara basvur ve kurtul bence, kardesine demissya birakmam ben esimi seviyorum diye, inanma seven insan bunu yapmaz.

tutku,hos geldin hayirli olsun. nasil gecti transferin, umarim hersey yolundadir.

Brezeey,sabah enerjinle yine isittin her bir yani, bu enerjin tüm yasamina yayilsin daima..sogan bitti simdi ne yapacaksin.

hepinize yayılsınnn, hepinize güzel enerjiler geçsin...
bugün de uyandık , bugün de nefes alıyoruz ,bugün de pek çok şeye şükretmek için sebebimiz var...

çok güzel bir pazar günü geçirdim , eşim , elfjem ve eşi ile... ben çok mutlu oldum dün.
sanırım dünün yansıması hala

soğan kürü bitti , bugün reglim başlamazsa 24 temmuza son 2 diyoruz kuzum...:18:
sonrasına bakacağız...

Rabbimin bildiği ama bizim bilmediğimiz bu 2 günü yaşayacağız, sonrası sonraa

öpüyorumm

kuzum breezeyim duovam hope alisalis ummu tutku kuka
sevgili arkadaslarim hepinize ayri ayri yazmayi cok isterdim ama ofiste yine yogun birgun. zor yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin.

breezeyim 24 temmuzda kirmizi haberlerini degil cift cizgi haberlerini almayi diliyorum Allahtan. elfjem nasil tedavisi devam ediyor mu?

duovam cok sagol canim iyi gibiyiz cok sukur.

alisalis arkdasim lutfen umutsuzluga kapilma oyle pat diye menopoza girilmez canim merak etme sen.

kuka Allahini seversen biran once kurtul su adamdan. defolsun gitsin. onun gibisine adamda denmez ya.

tutku hani transeferin hakkinda hic birsey yazmamissin merak ediyoruz en kisa zamanda yaz lutfen
canlarim hepinize sevgilerimi yolluyorum

Son düzenleme:
selcankerem işallah hamilelğin devam ediyor canım..minik meleğin sana tutunmaya çalışıyor perşembe günü keseni kap atışını duyacaksın işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
lejana nerelerdesin canım.. minik prenses nasıllar..çok öpüyorum..
duova canım benim işallah dediğin gibi olur .. mücadeleye kürlere devam allahın izniyle..sen neler yapyosun canım..
tutku hoşgelmişsin..test sonucun ne zaman canım..
breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün.. soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...
deti nasılsın ..nasıl gidiyor hamilelik..
alısalıs sakın stres e girme..unutma sınav edilyoruz..allahtan ümit kesilmez..niyetlerini tam tut..yaratan allah..ol derse olacak..mücadele arkadaşım..yılma lütfen pes etme sakın.. derdine derman arıycaksın canım..
kuka yuva yıkanın yuvası olmaz..onlar mutlu olmayacak..ama sen sabır et senin için herşey güzel olacak işallah..önce allahtan iyi bir eş iste canım..karşına iyi birini çıkarsın allah..selcan arkadaşımın dediği gibi herşey çocuk değil..önce eş..sonra bebişin gelsin işallah..hayatta sadece çocuk istiyosan illaki o adamın spermini kullanmak gerekmiyor..işallah allhım karşına iyi bir eş çıkarsın en tez zamanda sana herşeyi unuttursun..

ben de yoğunum kuzumm ,
25 temmuzda ilk müjdeyi senden alalım da gerisi kolay... bizim bu ay olmadı öbür ay gelir nasılsaa...
gelecekler , çok yaklaştılar...

acık çılgın medyum breezey

breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün.. soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...
amin kuzum aminn , inşallah ...
iltihabımı geçirdiği kesin, ona eminim bak...
ama diğerini ise şu an sadece Rabbim biliyor

bir kaç güne kadar bize de malum olur herhalde:44:

Selam ben geldim.Bugün işe başladım.nasılsınız ?

biz iyiyiz canim haberler senden asil. nasil gecti herbirseyler. neler hissediyorsun. öpülüyorsun :)

oh oh masallah. herseyler yoluna girecek kuzum. gönlünü ferah tut. bebisin sana tutunuyor iyicene iste. kismetse yakinda gösterecek de kendisini

Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...

canım

ben de seni merak ediyordum...tutku'dan haber vardır kesin diye girdim..

mesajını görünce de mutlu oldum..

canını hiç sıkma...tutunacaksa 1 tane yetiyor zaten..

diğer sağlıklı gibi görünenlerin, pgt yapılmadan transfer edildiğini düşünsene bi de...

en azından sağlıklı olduğuna eminsin...bu çok iyi bi şey...

cuma günü iyi haberlerini de alacağız...ama kendine çok dikkat et...

lifli gıdalar yiyip bol su iç, kabız olmamaya çalış...ağır kaldırma..bi yerlere fazla uzanma...

bol şanslar canım...

Ummucugum merhaba,

canım geçtiğimiz cuma amniyosentez yapıldı...

geçen hafta onun korkusu ve gerginliğiyle geçti..

3 gündür de evde yatarak dinleniyorum genelde...

1 hafta iistirahat dedi doktor...ev işi falan da hiç yok...

o yüzden giremedim nete fazla...

şimdi sonuçları bekliyeceğiz...bu cuma da detaylı Usg var...

senin günlerin nasıl geçiyor? keyfin sağlığın yerindedir umarım..

ben de seni öpüyorum..

hayırlı olsun canım..işallah pozitif sonuç alırsın..bebğin seni hiç bırakmasın..ne güzel pgt yapıtmışsın..iyo olduğunu biliyosun..ve tutma şansın çok yüksek..hayırlı haberlerini bekliyoruz..hangi ilaçları kullanıyorsun..kaçıncı gün embriyosu canım..

Selcancım

günler de böyle sayınca ne zor geçiyor yahu..

neyse az kalmış artık..

inşallah iyi haberlerle geleceksin...

çok öpüyorum seni..

Son düzenleme:

ohh maşallah canım aminiyoyuda atlatmışsınız..darısı doğumuna olsun işlallah.. canım bende soğan kürü yapıyorum..bahçeci ekibinden güvenç beyle yazıştım..bir ara gelin detaylı görüşelim planlayalım dedi canım..sen hastanede sana hangi testleri yaptılar canım..histereskopi olmuşmuydun..transferden sonra hangi ilaçları kullandın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…