• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:nazar::nazar: ohh maşallah canım aminiyoyuda atlatmışsınız..darısı doğumuna olsun işlallah..:49: canım bende soğan kürü yapıyorum..bahçeci ekibinden güvenç beyle yazıştım..bir ara gelin detaylı görüşelim planlayalım dedi canım..sen hastanede sana hangi testleri yaptılar canım..histereskopi olmuşmuydun..transferden sonra hangi ilaçları kullandın canım..:16::16:

Canım çok sağol...

umarım sonuçlar da iyi çıkar da..

bi rahat nefes alıcaz o zaman...

darısı herkesin başına..

canım benden rahim filmi istemişti..M Bahçeci..

Benim rahmim baya sorunluydu çünkü 2 kere rahim perde ameliyatı olmuştum daha önce...

yine de tam düzeltememişlerdi..o yüzden son durumu görmek istedi..

sonucunda da idare edersin heralde dedi..yeni bir müdahaleye gerek görmedi...

ben giderken yanımda AMH, LH, FSH, E2 ,PRL, ve genetik Tanı ( ismini unuttum ...ama pıhtılaşmada taşıyıcı çıktım..)

testlerimi götürmüştüm..

rahim filmi dışında ayrıca bi şey istemedi o yüzden...

Bana kısa protokol uygulandı...transfere kadar Gonal f iğne kullandım...

o arada bir gittiğimde E2 , Bir gittiğimde de progesteron bakıldı sanırım..

transferden sonra Estrofem (2 ay), Crinone vaginal jel(progesteron) ( 3 ay)

bir antibiyotik 5 gün falan, Coraspin 100( halen devam..), kullandım...unuttuğum bi şey var mı bilmiyorum

şimdilik bunları hatırladım...

Son düzenleme:
Canım çok sağol...

umarım sonuçlar da iyi çıkar da..

bi rahat nefes alıcaz o zaman...

darısı herkesin başına..

canım benden rahim filmi istemişti..M Bahçeci..

Benim rahmim baya sorunluydu çünkü 2 kere rahim perde ameliyatı olmuştum daha önce...

yine de tam düzeltememişlerdi..o yüzden son durumu görmek istedi..

sonucunda da idare edersin heralde dedi..yeni bir müdahaleye gerek görmedi...

ben giderken yanımda AMH, LH, FSH, E2 ,PRL, ve genetik Tanı ( ismini unuttum ...ama pıhtılaşmada taşıyıcı çıktım..)

testlerimi götürmüştüm..

rahim filmi dışında ayrıca bi şey istemedi o yüzden...

Bana kısa protokol uygulandı...transfere kadar Gonal f iğne kullandım...

o arada bir gittiğimde E2 , Bir gittiğimde de progesteron bakıldı sanırım..

transferden sonra Estrofem (2 ay), Crinone vaginal jel(progesteron) ( 3 ay)

bir antibiyotik 5 gün falan, Coraspin 100( halen devam..), kullandım...unuttuğum bi şey var mı bilmiyorum

şimdilik bunları hatırladım...

canım iyi sonuçlar alacasın allahın izniyle
sen kabini ferah tut..canım sende kanda pıhtılaşma sorunu hafifmiydi..sadece heterizigotmu çıktı..ben homozigotum canım..her iki taraftanda almışım kalıtsalmış benimki..kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun canım sadece coraspirinmi..genetik test ben yaptırmadım..yani istemediler..kan pıhtılaşması ve aca apa bağışıklık testleri..bayramdan sonra nasipse gidip muayene olmak istiyorum..allah bizlerede nasip etsin canım..seninde kucağına aldığın günleri görelim işallah..rahat ol hiç bişey çıkmayacak..minik prensesin hep senle olacak allahın izniyle..:49:

Canım sana nacizane tavsiyem...

ön görüşmeyi en kısa zamanda yapman...çünkü senin tüp için uygun gördüğün

zaman , aslında uygun olmayabiliyor...

enfeksiyon, kist, myom , rahim kalınlığı , rahim filmi, hormon testleri, spermlerin durumu vs...uygulamayı geciktirebiliyor...

onun için bir an önce muayene olup. sorun varsa o arada çözüp..

gerekirse daha sonra uygun zamanı bekleyebilirsin...

böylece vakit kaybetmemiş olursun...

"aynı anda yazmışız :)...bayramdan sonra gidecek olmana sevindim. belki görüşürüz de İstanbul'da...

Son düzenleme:
canım iyi sonuçlar alacasın allahın izniyle
sen kabini ferah tut..canım sende kanda pıhtılaşma sorunu hafifmiydi..sadece heterizigotmu çıktı..ben homozigotum canım..her iki taraftanda almışım kalıtsalmış benimki..kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun canım sadece coraspirinmi..genetik test ben yaptırmadım..yani istemediler..kan pıhtılaşması ve aca apa bağışıklık testleri..bayramdan sonra nasipse gidip muayene olmak istiyorum..allah bizlerede nasip etsin canım..seninde kucağına aldığın günleri görelim işallah..rahat ol hiç bişey çıkmayacak..minik prensesin hep senle olacak allahın izniyle..:49:

ben taşıyıcıydım...buna rağmen gebelik takip eden doktorum...

3 aya kadar hem clexan 400 iğne kullandırdı hem coraspin..

şu an takip eden doktorum bıraktırdı..

isteyen herkese nasip etsin..

bizler de daha uzun bir yolun başında sayılırız.

.inşallah hem bebek hem kendimiz sağ salim sonuca ulaşırız hepimiz...

canli ummuseleme,lejena selamlar,

lejena,sonucu almaya az zaman kalmis inaniyorumki, bu sinavinda bitti darisi bizlere olsun.

ummu,Istanbula gitmeye karar verdiysen, bir program hazirla daha fazla gec kalma arkadasim.

Canım sana nacizane tavsiyem...

ön görüşmeyi en kısa zamanda yapman...çünkü senin tüp için uygun gördüğün

zaman , aslında uygun olmayabiliyor...

enfeksiyon, kist, myom , rahim kalınlığı , rahim filmi, hormon testleri, spermlerin durumu vs...uygulamayı geciktirebiliyor...

onun için bir an önce muayene olup. sorun varsa o arada çözüp..

gerekirse daha sonra uygun zamanı bekleyebilirsin...

böylece vakit kaybetmemiş olursun...

"aynı anda yazmışız :)...bayramdan sonra gidecek olmana sevindim. belki görüşürüz de İstanbul'da...

canım benim çok haklısın doktorda öyle yazmış önceden gelin teferuatlı konuşalım planlayalım diye..o yüzden bayramdan sonra gitmem lazım..eşim sonra diyo ama..fazla bekelyecek lüksümüzde yokki bu yaşta..zaten rezerv çok az..allahım yolumuzu açık etsin canım..işallah görüşürüz canım..böyle giderse çok gelip gidice..:)):16::16:

canli ummuseleme,lejena selamlar,

lejena,sonucu almaya az zaman kalmis inaniyorumki, bu sinavinda bitti darisi bizlere olsun.

ummu,Istanbula gitmeye karar verdiysen, bir program hazirla daha fazla gec kalma arkadasim.

selam canım..:16::16: evet canım istanbula gidesim var..): doktor gel önce diye yazmış..bende bayramdan sonra düşünüyorum..bakalım neler söyliycek..sen neler yapyosun..nasıl gidiyor..

selam canım..:16::16: evet canım istanbula gidesim var..): doktor gel önce diye yazmış..bende bayramdan sonra düşünüyorum..bakalım neler söyliycek..sen neler yapyosun..nasıl gidiyor..

Bende pek bir degisiklik yok canim, evdeyim genelde sen kürleri kullanirken, bir farklilik oldumu sende birde bal,polen,arisütü denedinmi hic? cok kisi denemis tüp deneyeceklerde bile yumurta kaliteli gelismis. kürlerin bitince bunuda dene olmazsa bayramdan sonra bir kac günlügüne gitsen iyi olur. Istanbul'da kalacak yer sorunun yoktur umarim.

canli brezzey,deti selamlar,

deti,neler yapiyorsun arkadaslar merak ettik seni yoksun bir süredir.

Brezeey,nasilsin görüsemedik kac gündür ne güzel hafta sonun iyi gecmis.24 temmuzda regl tarihin, umarim uzasinda uzasin reglin taaa 9 ay sonra gelsin.

Son düzenleme:
Bende pek bir degisiklik yok canim, evdeyim genelde sen kürleri kullanirken, bir farklilik oldumu sende birde bal,polen,arisütü denedinmi hic? cok kisi denemis tüp deneyeceklerde bile yumurta kaliteli gelismis. kürlerin bitince bunuda dene olmazsa bayramdan sonra bir kac günlügüne gitsen iyi olur. Istanbul'da kalacak yer sorunun yoktur umarim.

canım polen kestane balı yiyorum..o dediğin tarçınlı karışımıda ben aslında çok yaptım..:52: ama yine yaparım tabi yılmak yok..istanbulda eşimin abisi var..normalde kalırızda..eğerki transfer olursa kalmak istemem..çünkü 4 çocuk var..evleri curcunadır..:)) nasıl yatılacak o şekilde.:1:.bide ben çekingen bi insanım o kadar uzun süre kalamam gibi geliyor..ama yeterki o aşamalara gelelim..kısmetse..oteldede kalırız..bi şekilde ayarlancak işallah..abisinin 4 çocuk var eşim kuzumun hiç yok...işallah allah onada nasip etsin..anne olmak isteyenlere annelik..tekrar isteyenlere tekrar annelik..:)):16::16:

şşşşşşt az konuşunnnnnnnnnnnn bakimmm:1:

napıyosunuz kızlarr:37:

detii nerdesin , gördüm gelmişsin , hemen rapor ver:31::49:

lejena , ben sıvı almadan yapıyorum amniyoyu biliyosunnn:31::1:
bir şey olmayacak endişelenmeee

ummuu ilçalarını kürlerini kullannn:40:

duovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa isviçreli çikolatammmm :))
her şey herkes için güzel olacakk

tutkuuuu , arada bizi bilgilendir , temel bilgilerde değişiklik olursa tabloyu güncelleyelimm

deti aynı şey senin için de geçerli, bilgilerimiz güncel tutalımmm:49::34:

bana bakmayın , bat a 2 gün kaldı:18: , ben pek kendimde değilim bu aralar:37:, Rabbim biliyor şu an neyi beklediğimi :16:sadece..

tmm eksik vvar mı , öpüyorum hepinizi, hoççakalınnnnnnnnnnnnn:3:

Son düzenleme:
canım polen kestane balı yiyorum..o dediğin tarçınlı karışımıda ben aslında çok yaptım..:52: ama yine yaparım tabi yılmak yok..istanbulda eşimin abisi var..normalde kalırızda..eğerki transfer olursa kalmak istemem..çünkü 4 çocuk var..evleri curcunadır..:)) nasıl yatılacak o şekilde.:1:.bide ben çekingen bi insanım o kadar uzun süre kalamam gibi geliyor..ama yeterki o aşamalara gelelim..kısmetse..oteldede kalırız..bi şekilde ayarlancak işallah..abisinin 4 çocuk var eşim kuzumun hiç yok...işallah allah onada nasip etsin..anne olmak isteyenlere annelik..tekrar isteyenlere tekrar annelik..:)):16::16:

Tarcinli karisimi bilmiyorum canim, sanirim cörekotu,tarcin ve bal karistiriyorlar onu diyorsun.yilmak yok tabiiki sonuca ulasana kadar devam Istanbula karar verirsem bende nerede kalirim diye aklima geliyor, olmuyor dedigin gibi baskasinin evinde uzun süre kalamiyorsun.samimi bir arkadasinda kalmak aileden birinde kalmaktan daha iyi gibi, umarim esin baba olacaktir sende tekrardan anne olacaksin. senin bu caban bosa gitmeyecek.

şşşşşşt az konuşunnnnnnnnnnnn bakimmm:1:

napıyosunuz kızlarr:37:

detii nerdesin , gördüm gelmişsin , hemen rapor ver:31::49:

lejena , ben sıvı almadan yapıyorum amniyoyu biliyosunnn:31::1:
bir şey olmayacak endişelenmeee

ummuu ilçalarını kürlerini kullannn:40:

duovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa isviçreli çikolatammmm :))
her şey herkes için güzel olacakk

tutkuuuu , arada bizi bilgilendir , temel bilgilerde değişiklik olursa tabloyu güncelleyelimm

deti aynı şey senin için de geçerli, bilgilerimiz güncel tutalımmm:49::34:

bana bakmayın , bat a 2 gün kaldı:18: , ben pek kendimde değilim bu aralar:37:, Rabbim biliyor şu an neyi beklediğimi :16:sadece..

tmm eksik vvar mı , öpüyorum hepinizi, hoççakalınnnnnnnnnnnnn:3:

Peki komutanim az konusalim.:17:

Kızlar Deti'den haberi olan var mı?

nasıl acaba? merak ediyorum.

Detiiiii...nerdesiiin?

Lejanacım bende seni merak ettim. Yazdıklarınızı okumaya çalıştım ofiste. Biraz okuyabildim. Genel olarak herkes iyi görünüyor.

Bebeğinin kız olduğuna çok sevindim. Bende kız istiyorum inşallah. Kocam bu sabah döndü. Ben yalnız kaldım bana çok iyi baktı.

İki kilo almışım:(

Cuma kalp atışını duymaya yanlız gideceğim :/

Cumartesi Kiev'e gidiyorum. Bayram sonunda döneceğim. İlaçlarımı alıp gideceğim kocamın yanına.

Hibor 5000ml göbekten, protestan 50 ml 2 tane kalçadan, estrofem günde 3 tablet, coraspirin 1 tablet ve folibol..

Bu ilaçlara 12 haftaya kadar devam edecekmişim. Popom yamru yumru patates gibi oldu. Göbeğimde de morluklar dolu...

Bu ilaçlar herkese mi veriliyor sadece bana mı merak ediyorum.

Umarım cuma günü herşey yolunda olur.

Senin test sonucu ne zaman? Ben o aşamalar hakkında orada burada biraz bişeyler okudum. Dediğin gibi sürekli sınav veriyoruz.

Başaracağız inşallah

Hepimiz için hayırlısı olsun..

KIZLAR,

hepinizi çok seviyorum, biliyorsunuz değil mi.....

lütfen kendinize iyi bakın,,,,

bu aralar ilham gelmiyor yazamıyorum...... herkesi çok ama çok öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54:

Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...

İnşallah olacak. İyi başladın iyi sonuçlanacak Tutkucum. Senin performansın çok iyi. Üstelik merkezinde çok iyi..

Ayrıca PGT falan ilk senden duyuyorum. Sağlam bir embriyo belirsiz 3 embriyondan çok daha güvenli.

Bana hiç birşey demediler. Olan üç embriyoyu transfer ettiler o halde:/

Şansa bırakılmayacak kadar önemli bir tedavi bu.

Benim biraz şansla gidiyor . Umarım şansım devam eder.

Kendine dikkat et altın embriyo seninki.

ilhamı boş ver ben geliyim , bak nasıl yazarsınnn:27::1:

güldün di miii:34:

alis bat a 2 gün kaldıı , ben sıyırdım yinee:27::37::52:

evet güldüm, var ol emi

Alis okudumu bilmiyorum ama,ben cok güldüm:1:senin bat gelmeyecek bosa bekleme gelmezki beklerken aha böyle olacaksin.:49:

tatlım okudum okudum.... öptüm seni de

Back