Kizlar sayfaniz bayagi ilerlemis bu yuzden topigin baslarindaki arkadaslarin cogu belkide girmiyorlardir artik
Kendimi tanitayim
Ben 35 yasindayim
29 yasinda basladim asilama
tup bebek derken evliligim 13 yili buldu 6 sene de 7 tup bebek denedim
Ilk tupte dondurulmuslarim vardi 11tane yimiden 9 u bolunmustu donrulmuslar derken negetiv
Ikici tupte 8 tane yumi 4 u bolundu ikisi durdu dondurulmus sifir
Ucuncu de 6 tane yumi 3 bolundu 1 tane icin dondurulma yapilamdi cahillik kurallara gore 3 tane transfer yasak degilmis mekezde bilgi vemedi ama bu sefer tuttu
5haftalik dusuk
Ve kanunen bi hak daha verdiler
4.cu baska bi merkez 6 yumi 3 tane bolundu
Ikisi 5.gun transferi 3.cusu 36 larda yavas ilerliyomus negativ
5.turkiyede ankara recai hocada yapildi
Yine 6 yumi 3 u bolundu
Uc tanesi pgt yapildi bir tane saglam
Diger bitanesi monozomi
Diger ikinci koplexanoploidi
Sonuc negativ
Turkiyeden geldim 1 ay sonra kendim kaldim hamile ama degeler cok guzle yukseldi bebek ve kese hic gozukmedi sonuc kurtaj
Bu seferkide haziranin 20 sinde basladim yine negativ bu sefer 3 yumurta ikisi bolundu 3.gun tranferi husran
Cikolata kisti ameliyatlarimda cabasi iki kere ameliyat son hamilelifimde 1 30 cm di terarlamisti ve bebek gozukmedigi icin tuplerde olabilir diye laparakopi yapilmisti ve hazir kameryal girmisken cikolata kisti yine kazildi
Bu son denememde iki tedavim iptal ameliyattan dolayi solda h8c yumi yo sagada kisrler iptal ikinciisid ayni iptal
Allaha sukur haziranda 3 tane sagda.solda hic sifir
Yani anliyacaginiz fsh inip cikmakta yumurta rezervim dusuk erken menepoz zilleri calmakta
Birde aslan pencesi adacayi hayit otu
Bunlara aderliykenmi basliyosunuz ve kac gun kullaniyorsunuz ari sutu polen artik bunlari deniycem
Arti bende prolatinde yukseliyo hergun yarim kirip iciyorum ilaci kizlar benide alin araniza bende gurbertte tek basima savas veryorum