Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

biliyormusun canim arkadasim ayni seyleri ben dun gece dusundum acaba ikizdi de bebegin birimi bana tutundu diye kendimden suphelendim. yine mi ikiz gelicekti yoksa diye. valla kuzum anlattigim sikayetlerimden baska hic bir sikayetim yok ne bi bulanti ne yorgunluk. bazen acaba hamile degilmiyim diye de bi korku sariyor icimi. ah hersey persembe gunu ortaya cikicak.

veee bu sabah ise gelirken dedim ki kendi kendime acaba benim azicik catlak breezeyim regl gunu ne zamandi sogan kurude bitmistir
gidince bi sorayim diye. ama kendi derdime dusup seni unuttum galiba:26: kendimden utaniyorum simdi.
soyle bakalim kuzum senin regl ne zamandi mujde mi vericeksin yoksa bize

kuzum aşk olsun , ne demekmiş o ,kendi derdine düşeceksin hatta düşülecek bir derdin varsa hepimiz düşeceğiz.
regl tarihim 24 temmuz kuzum.:18:sadece 5 gün var yani:44:
ama benim regl öncesi lekelenmem bu ay da olmayacak galiba, hiç bir belirti tok.
sadece dün akşam göğüslerim resmen acıdan yanıyordu. sanıyorum soğan suyunun etkisi yüzünden, bu arada soğan suyuna ben regl olana kadar devam etmeyi düşünüyorum , içimdeki bitmeyen umutla da regl olmamayı diliyorum.
çünkü bana yazdığı mailde adet bitiminden 10 gün sonra ve 15 gün demişti ilk kullanımı ki ben servisit için kullanım önerisini sormuştum, hatırlıyorsan.

dilerim önce kendime sonra da size müjde verebilirim bir gün kuzum...

ama sen ben o müjdeyi verene kadar , kendine dikkat etmeye devam ediyorsun.

aynı şeyi düşündüğümüze göre , belki de bizim hislerimiz kuvvetlidir. hatta ultrason gibi gözlerimiz vardır kim bilir.
şimdi elifim olsaydı , kedi gözü gibi fosforlu gözlerinizle yolumuzu aydınlatın derdi kesin.

yaptığın denemeleri hatırlayınca , tekrar negatif almak seni biraz daha üzmüş olsa da , eğer imkanın varsa , o bahsettiğin ve iyi dediğin merkezlerdi iyice incele , iğneden ipliğe kadar her şeyini...
karar verdiğin , içini rahatlatan bir yerde denemene başla canım.

dilerim bu aldığın , son negatif olsun.
topiğimizin uğuru ve pozitifliği , bu mübarek günlerde sana da moral olsun ve Rabbim emeklerinin karşılığını bebişlerle ödüllendirsin.

selam canlar.

kk ya pek girmiyorum bu ara, biraz da canım sıkkın.

son durumum şu : hala adet olamayınca bugün dr gittim, kist de yok bebek de yok... neden yoksa menapoz mu oluyorum dedim, bir şey demedi ama, olabilir yumurttlama yok, ( tamam da yumiler kücük diye iptal olmuştu zaten, neyse), endo 2 mm, yani ostrojen yok vucutta dedi........ zaten şu an erken ilaç veriyorum 21 .gün iç sonra görüşelim dedi..... clylo pronova varya onu verdi..... yani canlar canım çok sıkkın, menapoz olursam ne halt ederim...... pat diye olmaz belki ama bunun açıklamasını anlamadım ....... öf püf yani....... benim değerler yüksek zaten biliyorsunuz, yani bana yol görünüyor gibi
bugün saraçoğlunu aradım.... kayıt oldum ,,,, ptesi görüşürüm....

canım selcancığım, inşallah iyi olacak herşey
ümmü msj kutun dolu
diğer tüm canlar öpüyorum

tutku noldu nrdesin

Canim hosbulduk burda hepimiz bi aileyiz insallah canim benim benimde yumiler 6 tane iken baktirmistik Darmsdat ta faru bilgic hanima 3 sene once benimde AMH 0.70 di simdi yumiler 3 e dustu muhtemelen dusmustur AMH canim herkez semra hanimi ovuyor birdaki tedavileri bilirsin turkiyede hergun E2 hormonuna bakiliyodu transferden sonra birsuru ilac veriyar
Burda fitil progestan baska bi sey yok
Simdi bende aslan pencesi civan percemi ada cayi hayit otu bunalri deniycem tagem bittikten sonra malum bu tagem negativ edamgasini vurdu

H.buldum canim allahim tamamina erdirir insallah saglikli bi bebisin olur insallah
Evladinizi size sizide evladiniza bagislasin
Bahti guzel ilsun kucuk mercimeginin sonra nohut derken fasulye derken cici bi bebis olur insallah canim

Canim benim maddi manevi artik beyaz bayrak salliyorum ama keske herseyin oldugu gibi tup bebektede garanti olsa valla izanan hizmettcilik bile yapmaya raziyim para bi sikilde bulunuyo bankalar faizler sag olsun
Canim sakin yanlis anlamayin hizmetciligi kycuk gormuyorun kendimi de hayatta kaf dagunda burnu buyuk biri degilim sukur
Aman zaten bi boslukta sanki bosuna debeleniyirum sanki kalbim hic bebis olnayacak yorulma diyor 6.his derlerya her seferinde dinkeneyip hissimin hakli oldugun goruyorum artik aglamaktan yoruldum

Canim benim insallah oyle bisey yoktur bende 3 ay kullnadim cylco ilacini
Simdi birde dhea yi iciyorum
Ve bide ben bu topikte corek otu yagini yumurtalugin oldugu bolgelere suruyorum gelisip catlamasini sagliyomus canim insallah sifana kavusup bebisine kavusursun

canım benim mesaj kutu boşalttım..canım çok geçmiş olsun..ama bak zaten senin iki bebğin bekliyor..işallah onlar beklerken birde taze embriyo elde edersin...hemen menopoz olmaz canım..allahım ne our fazla zamanımız kalmadı en kısa zamanda bebişler hayırlı sağlıklı nasip eyle..bu kulladığın cylo iyi diye duyorum canım fsh düşürüyor hatta ortaya yumoşlarıda çıkarıyor..daha kıyıda köşede yumoşlarımız var allahım yeterki ol desin..sakın stres yapma..üzülmek hiç iyi gelmiyor..bugün bende duygusaldım ama hep kendimi motive etmeye çalıştım..rahat rahat insan üzülemiyo napalım..yok yok yol falan görülmüyor..olacak allahın izniyle..işallah..

selcankerem hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
duova sen neler yapıyorsun..
breezeycik soğan kürünü tamamladınmı 15 günden fazla yapılmıyor canım..
ayy kızlar şöyle arkaarkaya bebek haberleri gelsede sevinsek..allahım yardımcımız olsun..mücadelemizi başarılı eylesin..
kızlar ben bahçeci ekibinden güvenç beye yazdım demiştim ya cevap gedli..önce bi ön muayene için çağıyor..sonrası için plan yaparız diyo..canlarım..bayramdan sonra bi ara giderim belkim allahın izniyle..maddi olarakta sıkışıyoruz kolay değil bu tüp bebekler..allahım hepimizn yüzünü tez zamanda güldürsün..

alısalıs canım birde farklı bi hastaneylemi görüşsen..nebileyim belki değişik bir tedavi uygularlar..senin istanbula gelme imkanın varmı..bi ara bi git bi konuş..

ilginize ve bilgilendirmelerinize teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, ama artık hayırlısıyla hemen olsun.

ilginize ve bilgilendirmelerinize teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, ama artık hayırlısıyla hemen olsun.

alısalıs doğal östrojenler içeresen bitkilerden tüketsen..mesela kahvaltıda bol maydanoz..günde 2 bardak ada çayı ..belki östrojen seviyesi artar..

Sevgili arkadaslar Allah hepinize yardimciniz olsun! Bu yolda psikolojik maddi manevi zorluklara ragmen devam ettiginiz icin Sizlere ve eslerinizden Allah razi olsun! Insan kendi mutlulugu icin savasabilmek en yakin insanin esinden azda olsa destek alabilmek ne mutlu. Massallah! Kalbten hamile kalmalarinizi ve cocuk sahibi olmalarinizi diliyorum! Insallah gungelir bunlar da gerceklesir...

Kizlar Sizleri uzmek yada morallerinizi bozmak istemiyorum.Ama suan paylasmasam kendime birsey yapacagim gibi korkuyorum. Kusura bakmayin uzulecekseniz okumayin lutfen ama ben yazmaliyim yazmaliyim yazmaliyim...Suan saat 5.26 uyuyamadim...

Hep Allahtan dayanabilecek dayanacak guc istemistim....Artik dayanamiyorum ...Dayanamiyorum...
Dun 21.30 civarinda benim esimin evlendigini ve dugununun oldugunu Balayina gittigini duydum...

Ablam gelmisti onlar 2-aydir bunu sakliyorlarmis...Unuttum deyince soyledi ama ben aptal gerizekkali biriyim ya bekliyormusum....Kendimi kaybettim. Yazilmis gibi olan yaralar acildi, kalbim duracak gibi kontrolumu kaybettim...

Benimle ayrilmadan nasil bunu yapar...Benim yasadigim ulkenin vatandasi. Ama kendi ulkesine gitmis nasil olsa nasil yaptiysa bilemiyorum evlenmis...

Ablam gorusmus benimle ayrilmayacagini soylemis .......Ablam git goz onunden defol it bile diyemiyorum.Cezani da Allah versin v.s. demis. O ise: Ben ilk tup bebege girerken umit vardi ikinci kez girerken hic umut etmedim.Bana cocuk lazim demis... Ablam da niye o zaman 30-yaslarinda yada 35 yasinda gitmedin? Simdi 40 yasinda yol ortasinda biraktin diyince O da : Ben sucluyum beni sevdigini kimse benim gibi olamayacagini soylemis bu kizla sadece cocuk icin evlendim demis ve zaman gelir ben donecegim esimle ayrilmioyrum bunun gibi birsure seyler soylemis...

Sanki okutmuslar da kafasi donmus gibi garip konusuyor diyor ablam .......

Kizlar agliyorum...Goz yaslarima hakim olamiyorum...15 sene yasadim yaklasik 6-aydir gorusmedik tel disinda . Normal insan gibi ayrilip sonra evlense ne olurdu? Simdi bu ne demek bilemiyorum? Beni delirtiyor? Acaba amac nedir?Kafam almiyor deller gibi haldeyim...

Allahtan sabir dileyemiyorum cunku artik tukendim sabirim yok. Allahtan saaglik mutlu bir yuva anna olabilsem esim mutlu olsa bunlari diledim....Simdi hayatim da bitmis gibi haller icindeyim....

Cocuk icin birakti beni.....cok genc cocugu gibi birisiyle gezdi tozdu evlendi...

Emtihan ( bir Sinav) mi diyeceksek? Arkadaslar gecemiyorum bu sinavdan.... Canim agriyor...15 sene o kadar tedaviler,amelyatlar tup bebek negatif sonuclar ah ah ah butun saagligim gitti..... Hepsi bosuna...

Degmez insanla degmez hayat degmez bir ugraslar icinde gencligim gecmis..... Nasil guclu olacagim? nasil devam ettirecegim hayatimi bilemiyorum...

Dusunun 22-yasinda tanistik sevdik evlendik...Simdi o zamanki gibi degil vucudum da yuzum de degisti...40-yasla 22-yasindaki biri karsilastirilir mi? Ben cok igreniyorum midem bulaniyor kelimeler bulamiyorum.... Cocuk icin gittigini sanmiyorum...genc biri icin gitti kullanilmis sonra birakilmis esya gibi ....Kendimi dusurmek istemiyorum ama gercek bu gibi kafam almiyor....

Allah adeletli mi? Simdi onun cocugu olur da benim olmasa hayirlisi odur diyeceksek O zaman adalet nerde Kul hakki nerde acaba? Ben dua etmeye korkuyorum....Benim guvenim kalmadi...Insancim sarsildi...

Surekli yikilip ayaga kalkabiliyordum simdi yolun yarisindayim yalnizim guvendigim insan sirtimdan bicakladi ve bu olaylardan son tekrar nasil ayaga kalkip yolumu devam edecegim bunu bilemiyorum............................................................................................

Hakkinizi helal edin! Hep mutlu olmak icin elinizden geleni yapin arkadaslar! hepinizi opuyorum...

Son düzenleme:

İyi geceler cnım ordmısın?

canim benim iyi düsün iyi olsun. simdi kürler bitkisellerle düzene girer. unutma ki en büyük düsmani stres. sen ne kadar cok kafaya takarsan o kadar kötüler. umut hicbir zaman tükenmez canimin ici unutma. Allah bir kapiyi kapatirken mutlaka sana bir baskasini acacaktir. habersiz birakma bizi. kocaman öpüyorum

hayirlisi olsun kabakiz. ben son kez daha Aysen Hanim (Bilgicyildirim) gidecegim sonra da olmadigi taktirde seneye yaza dogru donasyonu deneyecegiz Cek Cumhuriyetinde. umarim Semra Hanim sana ugurlar getirir :)

kukacim gercekten ne diyecegimi bilemiyorum. durumun hem cok karisik hem de cok zor. hangi ülkede yasadigini bilmiyorum ama cift eslilik bircok ülkede yasak. bence biran önce esinden resmi olarak ayrilmanin bir yolunu bulmaya calis. bu adamdan sana artik yar olmaz. sadece cocuk icin biriyle evlenen adama zaten adam bile denemez. sadece zavalli bir canli denir. eger ayrilmayi kabul etmiyorsa da senin tüp tedavine destek olmasini iste. anne olmak senin de hakkin bunu elinden alamaz. almamali da. sevgilerle

anne olmak senin de hakkin bunu elinden alamaz. almamali da. sevgilerle [/QUOTE]

Tsk ederim canim .Canim baya sikkin .Bu gunler de gececek. Artik aglaya aglaya maf oldum. Guclu birisi gibiydim yiprana yiprana bu hallere geldik. Suan hukkuki yonden haklarimi aramak icin cabaliyorum. Allah cezasini versin demek yeridir. Insan bu kadar yuzsuz olamas....Ne kadar mutlu olabilecegini cocuk olacagina ve olsa bile hayirli mi olacak bir Allah bilir....

Biraz toparlaninca tedavilere devam edecegim... Allah bu kadar aglata yarim yolda birakirsa bilemiyorum...

Canim kendine iyi bak. Allahim yardimcin olsun!
Artik herseyin hayirlisini nasip et demekten korkuyorum....Bu hayira kadar bu acilar cekilecekse kendime de guvenemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…