- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.541
ohh maşallah canım aminiyoyuda atlatmışsınız..darısı doğumuna olsun işlallah.. canım bende soğan kürü yapıyorum..bahçeci ekibinden güvenç beyle yazıştım..bir ara gelin detaylı görüşelim planlayalım dedi canım..sen hastanede sana hangi testleri yaptılar canım..histereskopi olmuşmuydun..transferden sonra hangi ilaçları kullandın canım..
Canım çok sağol...
umarım sonuçlar da iyi çıkar da..
bi rahat nefes alıcaz o zaman...
darısı herkesin başına..
canım benden rahim filmi istemişti..M Bahçeci..
Benim rahmim baya sorunluydu çünkü 2 kere rahim perde ameliyatı olmuştum daha önce...
yine de tam düzeltememişlerdi..o yüzden son durumu görmek istedi..
sonucunda da idare edersin heralde dedi..yeni bir müdahaleye gerek görmedi...
ben giderken yanımda AMH, LH, FSH, E2 ,PRL, ve genetik Tanı ( ismini unuttum ...ama pıhtılaşmada taşıyıcı çıktım..)
testlerimi götürmüştüm..
rahim filmi dışında ayrıca bi şey istemedi o yüzden...
Bana kısa protokol uygulandı...transfere kadar Gonal f iğne kullandım...
o arada bir gittiğimde E2 , Bir gittiğimde de progesteron bakıldı sanırım..
transferden sonra Estrofem (2 ay), Crinone vaginal jel(progesteron) ( 3 ay)
bir antibiyotik 5 gün falan, Coraspin 100( halen devam..), kullandım...unuttuğum bi şey var mı bilmiyorum
şimdilik bunları hatırladım...
canım iyi sonuçlar alacasın allahın izniyle
sen kabini ferah tut..canım sende kanda pıhtılaşma sorunu hafifmiydi..sadece heterizigotmu çıktı..ben homozigotum canım..her iki taraftanda almışım kalıtsalmış benimki..kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun canım sadece coraspirinmi..genetik test ben yaptırmadım..yani istemediler..kan pıhtılaşması ve aca apa bağışıklık testleri..bayramdan sonra nasipse gidip muayene olmak istiyorum..allah bizlerede nasip etsin canım..seninde kucağına aldığın günleri görelim işallah..rahat ol hiç bişey çıkmayacak..minik prensesin hep senle olacak allahın izniyle..
Canım sana nacizane tavsiyem...
ön görüşmeyi en kısa zamanda yapman...çünkü senin tüp için uygun gördüğün
zaman , aslında uygun olmayabiliyor...
enfeksiyon, kist, myom , rahim kalınlığı , rahim filmi, hormon testleri, spermlerin durumu vs...uygulamayı geciktirebiliyor...
onun için bir an önce muayene olup. sorun varsa o arada çözüp..
gerekirse daha sonra uygun zamanı bekleyebilirsin...
böylece vakit kaybetmemiş olursun...
"aynı anda yazmışız :)...bayramdan sonra gidecek olmana sevindim. belki görüşürüz de İstanbul'da...
canli ummuseleme,lejena selamlar,
lejena,sonucu almaya az zaman kalmis inaniyorumki, bu sinavinda bitti darisi bizlere olsun.
ummu,Istanbula gitmeye karar verdiysen, bir program hazirla daha fazla gec kalma arkadasim.
selam canım..evet canım istanbula gidesim var..): doktor gel önce diye yazmış..bende bayramdan sonra düşünüyorum..bakalım neler söyliycek..sen neler yapyosun..nasıl gidiyor..
Bende pek bir degisiklik yok canim, evdeyim genelde sen kürleri kullanirken, bir farklilik oldumu sende birde bal,polen,arisütü denedinmi hic? cok kisi denemis tüp deneyeceklerde bile yumurta kaliteli gelismis. kürlerin bitince bunuda dene olmazsa bayramdan sonra bir kac günlügüne gitsen iyi olur. Istanbul'da kalacak yer sorunun yoktur umarim.
canım polen kestane balı yiyorum..o dediğin tarçınlı karışımıda ben aslında çok yaptım..ama yine yaparım tabi yılmak yok..istanbulda eşimin abisi var..normalde kalırızda..eğerki transfer olursa kalmak istemem..çünkü 4 çocuk var..evleri curcunadır..:)) nasıl yatılacak o şekilde. .bide ben çekingen bi insanım o kadar uzun süre kalamam gibi geliyor..ama yeterki o aşamalara gelelim..kısmetse..oteldede kalırız..bi şekilde ayarlancak işallah..abisinin 4 çocuk var eşim kuzumun hiç yok...işallah allah onada nasip etsin..anne olmak isteyenlere annelik..tekrar isteyenlere tekrar annelik..:))
şşşşşşt az konuşunnnnnnnnnnnn bakimmm
napıyosunuz kızlarr
detii nerdesin , gördüm gelmişsin , hemen rapor ver
lejena , ben sıvı almadan yapıyorum amniyoyu biliyosunnn
bir şey olmayacak endişelenmeee
ummuu ilçalarını kürlerini kullannn
duovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa isviçreli çikolatammmm :))
her şey herkes için güzel olacakk
tutkuuuu , arada bizi bilgilendir , temel bilgilerde değişiklik olursa tabloyu güncelleyelimm
deti aynı şey senin için de geçerli, bilgilerimiz güncel tutalımmm
bana bakmayın , bat a 2 gün kaldı:18: , ben pek kendimde değilim bu aralar, Rabbim biliyor şu an neyi beklediğimi sadece..
tmm eksik vvar mı , öpüyorum hepinizi, hoççakalınnnnnnnnnnnnn
Kızlar Deti'den haberi olan var mı?
nasıl acaba? merak ediyorum.
Detiiiii...nerdesiiin?
Peki komutanim az konusalim.
KIZLAR,
hepinizi çok seviyorum, biliyorsunuz değil mi.....
lütfen kendinize iyi bakın,,,,
bu aralar ilham gelmiyor yazamıyorum...... herkesi çok ama çok öpüyorum
ilhamı boş ver ben geliyim , bak nasıl yazarsınnn
güldün di miii
alis bat a 2 gün kaldıı , ben sıyırdım yinee
Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...
ilhamı boş ver ben geliyim , bak nasıl yazarsınnn
güldün di miii
alis bat a 2 gün kaldıı , ben sıyırdım yinee
Alis okudumu bilmiyorum ama,ben cok güldümsenin bat gelmeyecek bosa bekleme gelmezki beklerken aha böyle olacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?