- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #3.501
canımmm selcanımm günaydın ,
nasılsın , sanırım bugün de devam ediyor şikayetin.
gelenler dışında nasıl hissediyorsun kendini. hani derler ya , başka belirtileri de vardır erken dönem hamileliğin diye.. onlar da var mı ?
acaba diyorum bu bebekler evet yani bebişler , iki taneydi de, bir tanesi şimdilik gelmeyi erteledi, o yüzden mi yaşıyorsun bunları...
idrar testindeki ,pozitifliği düşündüm de dün gece... belki de ikiz diye öyle belirgin çıktı,şimdi bir tanesi tutundu sana...
ayy yaa.. hiç hamile kalmadım ki sana , kuzum kesin şöyledir , böyledir diyeyimm... çalışmadım ben buraları...
kalbimde senin için hep olumlu şeyler var...
bu aralar ben de de bir gariplik zaten... havalar dengemimi bozdu yoksa vücudum bana bir şey mi anlatıyor bilemedim...
bu mesacı gözlerimi zor açık tutarak yazıyorum inan ki...öyle bir uyku halim var.sanırım yoruldum...
öptüm seni
biliyormusun canim arkadasim ayni seyleri ben dun gece dusundum acaba ikizdi de bebegin birimi bana tutundu diye kendimden suphelendim. yine mi ikiz gelicekti yoksa diye. valla kuzum anlattigim sikayetlerimden baska hic bir sikayetim yok ne bi bulanti ne yorgunluk. bazen acaba hamile degilmiyim diye de bi korku sariyor icimi. ah hersey persembe gunu ortaya cikicak.
veee bu sabah ise gelirken dedim ki kendi kendime acaba benim azicik catlak breezeyim regl gunu ne zamandi sogan kurude bitmistir
gidince bi sorayim diye. ama kendi derdime dusup seni unuttum galiba:26: kendimden utaniyorum simdi.
soyle bakalim kuzum senin regl ne zamandi mujde mi vericeksin yoksa bize