- Konu Sahibi akideciknane
- #3.561
selcankerem işallah hamilelğin devam ediyor canım..minik meleğin sana tutunmaya çalışıyor perşembe günü keseni kap atışını duyacaksın işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
lejana nerelerdesin canım.. minik prenses nasıllar..çok öpüyorum..
duova canım benim işallah dediğin gibi olur .. mücadeleye kürlere devam allahın izniyle..sen neler yapyosun canım..
tutku hoşgelmişsin..test sonucun ne zaman canım..
breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün.. soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...
deti nasılsın ..nasıl gidiyor hamilelik..
alısalıs sakın stres e girme..unutma sınav edilyoruz..allahtan ümit kesilmez..niyetlerini tam tut..yaratan allah..ol derse olacak..mücadele arkadaşım..yılma lütfen pes etme sakın.. derdine derman arıycaksın canım..
kuka yuva yıkanın yuvası olmaz..onlar mutlu olmayacak..ama sen sabır et senin için herşey güzel olacak işallah..önce allahtan iyi bir eş iste canım..karşına iyi birini çıkarsın allah..selcan arkadaşımın dediği gibi herşey çocuk değil..önce eş..sonra bebişin gelsin işallah..hayatta sadece çocuk istiyosan illaki o adamın spermini kullanmak gerekmiyor..işallah allhım karşına iyi bir eş çıkarsın en tez zamanda sana herşeyi unuttursun..
Ümmücüm kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. 26 Temmuz'da yanlız başıma Dr. 'a gideceğim.
Umarım sevinçle döner ve sizlerle paylaşırım. Bu arada tabloda sende tiroid olduğunu gördüm. Bende 2004 yılında ameliyat oldum tiroid bezinin çoğu alındı. Hergün hap içiyorum. Multinodüler hipotiroidti. Biyopsi temiz çıkmıştı. Doktorlar hamileliğe engel değil dediler.
Senin durum ne? İlk hamileliğinde. Varmıydı bu hastalık?