• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selcankerem :nazar::nazar: işallah hamilelğin devam ediyor canım..minik meleğin sana tutunmaya çalışıyor :49: perşembe günü keseni kap atışını duyacaksın işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:49:
lejana nerelerdesin canım..:3: minik prenses nasıllar..çok öpüyorum..:54:
duova canım benim işallah dediğin gibi olur ..:16::16: mücadeleye kürlere devam allahın izniyle..sen neler yapyosun canım..
tutku hoşgelmişsin..test sonucun ne zaman canım..:49::49:
breeyzecik işallah 24 temmuzda çif çizgiyi sende görürsün..:49::emir_bebek: soğan iltahaplara iyi geliyomuş ilatahap gidince..hhoop bebiş gelir işallah...:49::49:
deti nasılsın ..nasıl gidiyor hamilelik..:49:
alısalıs sakın stres e girme..unutma sınav edilyoruz..allahtan ümit kesilmez..niyetlerini tam tut..yaratan allah..ol derse olacak..mücadele arkadaşım..yılma lütfen pes etme sakın..:49::49: derdine derman arıycaksın canım..:16::16:
kuka yuva yıkanın yuvası olmaz..onlar mutlu olmayacak..ama sen sabır et senin için herşey güzel olacak işallah..önce allahtan iyi bir eş iste canım..karşına iyi birini çıkarsın allah..selcan arkadaşımın dediği gibi herşey çocuk değil..önce eş..sonra bebişin gelsin işallah..hayatta sadece çocuk istiyosan illaki o adamın spermini kullanmak gerekmiyor..işallah allhım karşına iyi bir eş çıkarsın en tez zamanda sana herşeyi unuttursun..

Ümmücüm kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. 26 Temmuz'da yanlız başıma Dr. 'a gideceğim.
Umarım sevinçle döner ve sizlerle paylaşırım. Bu arada tabloda sende tiroid olduğunu gördüm. Bende 2004 yılında ameliyat oldum tiroid bezinin çoğu alındı. Hergün hap içiyorum. Multinodüler hipotiroidti. Biyopsi temiz çıkmıştı. Doktorlar hamileliğe engel değil dediler.
Senin durum ne? İlk hamileliğinde. Varmıydı bu hastalık?

Tarcinli karisimi bilmiyorum canim, sanirim cörekotu,tarcin ve bal karistiriyorlar onu diyorsun.yilmak yok tabiiki sonuca ulasana kadar devam Istanbula karar verirsem bende nerede kalirim diye aklima geliyor, olmuyor dedigin gibi baskasinin evinde uzun süre kalamiyorsun.samimi bir arkadasinda kalmak aileden birinde kalmaktan daha iyi gibi, umarim esin baba olacaktir sende tekrardan anne olacaksin. senin bu caban bosa gitmeyecek.

amin kuzum işallah..allahım topiğimizde hepimize..ve bütüüün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin..:16::16:tarçın bal çörek otu karıştırılıp içiliyor..bi zamanlar çok yaptım..:1: canım seninde tanıdıkların varmı.istanbulda..olmassa otelde neyapalım yadaa....breeyzecikte kalırız..:)):9::9:

KIZLAR,

hepinizi çok seviyorum, biliyorsunuz değil mi.....

lütfen kendinize iyi bakın,,,,

bu aralar ilham gelmiyor yazamıyorum...... herkesi çok ama çok öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54:

Ay çok tatlısın:) Uzakta yaşayan bir kız kardeşim var yılda 1 kez görebiliyorum. O da bir kadeh birşey içsin " öpüjeem çok seviyorum sizi yaaa " diye sarılır. Onu hatırlattın. Çok yaşa emi :)

Ümmücüm kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. 26 Temmuz'da yanlız başıma Dr. 'a gideceğim.
Umarım sevinçle döner ve sizlerle paylaşırım. Bu arada tabloda sende tiroid olduğunu gördüm. Bende 2004 yılında ameliyat oldum tiroid bezinin çoğu alındı. Hergün hap içiyorum. Multinodüler hipotiroidti. Biyopsi temiz çıkmıştı. Doktorlar hamileliğe engel değil dediler.
Senin durum ne? İlk hamileliğinde. Varmıydı bu hastalık?

canım benim benimki sınırdan biraz yüksek...daha önce varmıydı hiç bilmiyorum..bu 3. denememde doktorum söyledi...hipotroid diye..ila. alıyrum 37,5 mg..düzeldi ama bir ara tamda 3.denemede hafidten tekrar yükselmişti ilaç almama rağmen..şimdi aslında tekrar gidip baktırmam lazım..arkadaşlar birde troid antikorlarına baktır diyolar..işallah baktırcam..adet olmayı bekliyorum..diğer hormonlarla birlikte baktırcam işallah..
seninde çok sevindim..zorluk yaşadın ama işte bebi herşeye değiyor..allah kucağına almayı nasip etsin..:49:

Ay çok tatlısın:) Uzakta yaşayan bir kız kardeşim var yılda 1 kez görebiliyorum. O da bir kadeh birşey içsin " öpüjeem çok seviyorum sizi yaaa " diye sarılır. Onu hatırlattın. Çok yaşa emi :)

canikom, bir şey içmedim ama, kardeşinin yerine öpüyorum ayrıca , sen de bebişin de çok yaşasın inşallah

amin kuzum işallah..allahım topiğimizde hepimize..ve bütüüün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin..:16::16:tarçın bal çörek otu karıştırılıp içiliyor..bi zamanlar çok yaptım..:1: canım seninde tanıdıkların varmı.istanbulda..olmassa otelde neyapalım yadaa....breeyzecikte kalırız..:)):9::9:

Istanbulda bir iki arkadas var ama,yillardir görüsmedik koptuk biraz uzaklasinca isin düsünce, arayip gitmek gibi olacak zor yani dedigin gibi bizde otelde kaliriz.

Istanbulda bir iki arkadas var ama,yillardir görüsmedik koptuk biraz uzaklasinca isin düsünce, arayip gitmek gibi olacak zor yani dedigin gibi bizde otelde kaliriz.

hayırlısı duovacım..bi şekilde hallderiz..tekki o günlere gelelim..zaten hastaneninde anlaşmalı otelleri oluyormuş..bende opuda olsun normal muayenelerde abisinde kalırız..diye düşünüyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..:54::54::54:

Arkadaşlar 17 temmuzda yumurta toplandı 9 adet.6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi.3 tanesi 1.kalite dediler.3 adet PGT için gönderdik.1 Adet sağlıklı embriyo geldi.17 temmuzda onu da transfer ettiler. Önce biraz canım sıkıldı 1 tane olmasından dolayı.
3 gün sonra uçakla döndüm.kasıklarımda ağrılarım var.İğnelere devam ediyorum.Test tarihim 29 temmuz 1 hafta var daha.Dayanamazsam erken yaparım:) Çok heyecanlıyım. Allah inşallah bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...

masallah tutkucum tek tasin hayirli ugurlu olsun canimin ici. bebisin artik seninle dikkatli hareket et emi yorma kendini ve ayricada bizden teyzelerinden cok selam söyle mercimegine. öpüyoruz

Günler geçmek bilmiyor.Test tarihim 29 temmuz.Kasıklarımda ağrılarım var.Arkadaşımın dediği gibi inşallah tek taşım tutunmuştur:)))))
Çok emek çok çaba maddi manevi yıprandım.Allah hepimizin yüzüne güler inş.Kan sulandırıcı ve progynex iğne oluyorum hergün.
Progesteron fitil.Polibol -deltacortril ve estrofem hap.İğnelerden her yerim ağrıyor valla:)))))

3 gün transferi 1 günde PGT için bekledik.4 hücreli imiş.Birde resmi var raporda:)))))
3 embriyodan 1 tanesi sağlıklı çıkınca çok üzülmüştüm ama doktor amniosentezden kurtuldun işte inşallah tutunur dedi.Tek olması nedeniyle şansım düştü diye çok üzülmüştüm önce ama.En azından sağlıklı dedim avundum.Allah takdir ederse olur dedim kendi kendime.
Böyle işte 9 yumurta beni çok sevindirmişti önce ama 3 e düştü sonrada 1.
Sanırım yaştan dolayı.Ama aynı merkezde 6 tane PGT ye gönderen 2 tane sağlıklı dönen 37 yaşında aynı anda transferimizin yağıldığı bir bayanda vardı.
Epey masraflı ama PGT yaptırmak şartmış kızlar.

Hepinizi öpüyorum.Dualarınızı benden eksik etmeyin....Sevgilerimle..

bugün 23 temmuzz , neşe dolmaya uğraşıyor insannnnnn:37::1:

napıyosunuz kızlar , diyin bakim tek tekk:31:

Selcanım sana 2 gün bana 1 gün kaldıııı:51:

dayan yüreğim dayannnnnnnn:27:

güzel haberlerimiz olsun , güzel haberler verelimmm...:16:

öpüyolummmmm:38:

bugün 23 temmuzz , neşe dolmaya uğraşıyor insannnnnn:37::1:

napıyosunuz kızlar , diyin bakim tek tekk:31:

Selcanım sana 2 gün bana 1 gün kaldıııı:51:

dayan yüreğim dayannnnnnnn:27:

güzel haberlerimiz olsun , güzel haberler verelimmm...:16:

öpüyolummmmm:38:

butun kizlar gunaydin hepinizin mesaclarini tek tek okudum. burda havalar cok sicak:nazar: icerilerde durulmuyor
butun aksam balkonda oturuyoruz. ben yokken sizde iyi kaynatmissiniz hani:9:

sevgili tutku tek tasin hayirli olsun bebek olsun kucagin dolsun insallah arkadasim.

deticim benimde 25 temmuz heyecan dorukta seninde soyledigin gibi kalp atislarini duymadan insan emin olamiyor.

hope canim iyi dileklerin icin cok sagol kuzum sende tatili yaklastirdin az kaldi.

ummu duova alisalis sizleri sevgiyle kucakliyorum

lejenacim canim insallah test sonuclari iyi cikacak bebegin ve sen bu zorlu sinavdan basariyla cikicaksin.

breezeeey azicik catlak arkdasim finale sana 1 gun kaldi senden cok ben heyecan yaptim inanki. ama bu ay olmasa uzulmek yok
anlastik mi:34:
birde kuzum sen gecen ay 28 gunde regl olmustun yanilmiyorsam degil mi? eger oyleyse bugun test gunun olmasi lazim:31:

breezeeey azicik catlak arkdasim finale sana 1 gun kaldi senden cok ben heyecan yaptim inanki. ama bu ay olmasa uzulmek yok
anlastik mi:34:
birde kuzum sen gecen ay 28 gunde regl olmustun yanilmiyorsam degil mi? eger oyleyse bugun test gunun olmasi lazim:31:

ben garantiye oynuyorum , yarını da bekleyeceğimmmm...maksat helecan olsunnn:9:
üzülmek elbette ki yok , sen de unutma ama tamam mı :38:

ben garantiye oynuyorum , yarını da bekleyeceğimmmm...maksat helecan olsunnn:9:
üzülmek elbette ki yok , sen de unutma ama tamam mı :38:

yok kuzum yok ama biraz once tuvalette yine kanamam oldu bir iki damla da degil hani:53:

bu neyin nesi ben hic bisi anlamadim. 1 haftadan uzun suredir ara ara kanamam var pfffff....

yok kuzum yok ama biraz once tuvalette yine kanamam oldu bir iki damla da degil hani:53:

bu neyin nesi ben hic bisi anlamadim. 1 haftadan uzun suredir ara ara kanamam var pfffff....

2 günümüz kaldı kuzum... ne ise öğreneceğiz. ama bence , ortak tahminimiz tutacak.:34:
çünkü aksi olsa ara ara olmazdı...:44:
keşke sen de elfjem gibi gelebilseydin buraya , üçümüz beraber giderdik doktora..:4::37:
doktor bize deyiver neyimiz var diyeee:31::1:

2 günümüz kaldı kuzum... ne ise öğreneceğiz. ama bence , ortak tahminimiz tutacak.:34:
çünkü aksi olsa ara ara olmazdı...:44:
keşke sen de elfjem gibi gelebilseydin buraya , üçümüz beraber giderdik doktora..:4::37:
doktor bize deyiver neyimiz var diyeee:31::1:

biliyormusun kuzum icimde en ufak bi korkuda yok bende mi bi mallik var anlamadim:50:
diger topiklerde okuyorum cok fena panik oluyorlar ben niye boyleyim ya galiba olacagin onune gecilmez felsefesiyle
yasiyorum:53:

Herkese merhaba bayanlar,

Bende 40 yaşında anne olma yolunda çabalayan biriyim :(( 4. tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci ile yaptık dün transferim yapıldı ve şimdi test günümü bekliyorum. Sizleri okuyorum ve öylesine neşeli, umut dolusunuzki bana örnek oldunuz çok sağolun. şimdi sizlerden dualarınızı istiyorum. Umarım sizlere pozitif haberimi verebilirim....

Herkese merhaba bayanlar,

Bende 40 yaşında anne olma yolunda çabalayan biriyim :(( 4. tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci ile yaptık dün transferim yapıldı ve şimdi test günümü bekliyorum. Sizleri okuyorum ve öylesine neşeli, umut dolusunuzki bana örnek oldunuz çok sağolun. şimdi sizlerden dualarınızı istiyorum. Umarım sizlere pozitif haberimi verebilirim....

topigimize sende h.geldin altun73. umutlu olmak bizim topigin misyonu canim. umutsuzluk yasak bizde.

transferin hayirli ugurlu bebekli olsun insallah. test gunun ne zamandi?

Back