- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.341
Yukarıdaki başlık , topikdaşlardan gelen yoğun istek üzerine atılmıştır,tüm telefonlarımız kilitlendi , internet bağlantımız yavaşladı hatta sular bile kesildi... o derece yoğun istek vardı yanii , lemm bu neee
çok sevdiğim selcanım kuzumun deyişiyle , sizin enercinizi seviyim bennn
ŞİMDİKKKK
ummucum , alısım alısım , duovacım , isimlerinizin yanına bir (x) koydumm...
ummucum sen ana okulu öğretmeni de olsan , isimler ve üstelik yanına bir (x) konmanın ne anlama geldiğini bilirsin
arkadaşlarım , topikdaşlarımmmm bir kere bu ayın hamile totemi kurbanı , ummu...beni ne karışıtırıyonus yahuuu
alısım kumrum , bak senin bu gece sohbetleriyle gireceğin sınav test usuluyse sorun yok ama yazılı cevap olacaksa korkarım ki , sınav kağıdın tarihe bir ilk olarak geçecektir
meselaa soruya bak ; parkta yapılacak , eğlenceli oyunlardan bir örnek veriniz
cevap : çiğdem yemek ve kabuklarını " puuu " diye meraklı teyzelere atmak
2. soru : çocuk nasıl yapılır
cevap : her ay bir kurban seçilerek , hamile totemi yapılır ve o ay sonunda katılımcılardan birinin hamile olması sağlanır.
sen bu soruları böyle cevapla sonra da o sınavı geçersen , bil ki sınav gözetmeni benimdir
TUTKU , totemi ummuye yapsak da, herkeş benden beklese de , ben de hamilelik haberinin senden geleceğini düşünüyorum.
dilerim yolculuğun güzel geçmiştir , opu ve transfer günlerinde de enerjin çok iyi olur ve her şeyin sorunsuz ilerler kuzum, ondan sonra bekleyeceğimiz tek şey , " hamileyimmmmm" haberin olur. ( olursa bu da totemin tuttuğunu gösterir)
lejena kuzumm , pembe patik sahibii
doktorunun dedikleri dilerim buradaki pek çok arkadaşımız için doğru çıkar...o zamandaaaaa habire göbek atarısss
SON DAKİKAAA SON DAKİKAAAA
elfje kuzumdan aldığımm bir haberi bildiriyorummm , regl olmuşş.. ve şu an erbilin yanındaaaaa..
tedavisi başlayacakkk , yaşasınnnnn
Hope ,Alamanyalı kuzumm , ne güzel demişsin ağzına sağlıkk
ben çalışın derken , topikte gecenin yarısına kadar çene mi çalın didim size...
kocalara çalışın kocalaraaa
öpüyorummmmmm
vallahide billahide tillahide bu sabah elifi dusundum ben regl oldu mu noldu acaba diye. hatta hatta breezeyim bilir bugun ona bi sorayim diye aklimdan gecirdim
bu haberi aldigima sevindim insallah hic bir aksilik cikmadan tedavisine baslanir. coookkk selam soyle benden oki doki
elifim şimdi erbille görüşmeyi bekliyor
ayrıca ben seni çok seviyorummm, bunu da böyle bil kuzummm
I love you to
ik hou van je
valla googla translate öyle dedi , doğrudur umarım
Canlarım az sonra yola çıkıyoruz.Gece Ankara dayız inş.Yarın sabahta opu var.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Yaklaşık 1 hafta aranızda olmayacağım.Allahın izni ile herşey yolunda giderde dönüşte görüşürüz.Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere
Hepinizi çok seviyorum.Sevgilerimleee....:)))
Yukarıdaki başlık , topikdaşlardan gelen yoğun istek üzerine atılmıştır,tüm telefonlarımız kilitlendi , internet bağlantımız yavaşladı hatta sular bile kesildi... o derece yoğun istek vardı yanii , lemm bu neee
çok sevdiğim selcanım kuzumun deyişiyle , sizin enercinizi seviyim bennn
ŞİMDİKKKK
ummucum , alısım alısım , duovacım , isimlerinizin yanına bir (x) koydumm...
ummucum sen ana okulu öğretmeni de olsan , isimler ve üstelik yanına bir (x) konmanın ne anlama geldiğini bilirsin
arkadaşlarım , topikdaşlarımmmm bir kere bu ayın hamile totemi kurbanı , ummu...beni ne karışıtırıyonus yahuuu
alısım kumrum , bak senin bu gece sohbetleriyle gireceğin sınav test usuluyse sorun yok ama yazılı cevap olacaksa korkarım ki , sınav kağıdın tarihe bir ilk olarak geçecektir
meselaa soruya bak ; parkta yapılacak , eğlenceli oyunlardan bir örnek veriniz
cevap : çiğdem yemek ve kabuklarını " puuu " diye meraklı teyzelere atmak
2. soru : çocuk nasıl yapılır
cevap : her ay bir kurban seçilerek , hamile totemi yapılır ve o ay sonunda katılımcılardan birinin hamile olması sağlanır.
sen bu soruları böyle cevapla sonra da o sınavı geçersen , bil ki sınav gözetmeni benimdir
TUTKU , totemi ummuye yapsak da, herkeş benden beklese de , ben de hamilelik haberinin senden geleceğini düşünüyorum.
dilerim yolculuğun güzel geçmiştir , opu ve transfer günlerinde de enerjin çok iyi olur ve her şeyin sorunsuz ilerler kuzum, ondan sonra bekleyeceğimiz tek şey , " hamileyimmmmm" haberin olur. ( olursa bu da totemin tuttuğunu gösterir)
lejena kuzumm , pembe patik sahibii
doktorunun dedikleri dilerim buradaki pek çok arkadaşımız için doğru çıkar...o zamandaaaaa habire göbek atarısss
SON DAKİKAAA SON DAKİKAAAA
elfje kuzumdan aldığımm bir haberi bildiriyorummm , regl olmuşş.. ve şu an erbilin yanındaaaaa..
tedavisi başlayacakkk , yaşasınnnnn
Hope ,Alamanyalı kuzumm , ne güzel demişsin ağzına sağlıkk
ben çalışın derken , topikte gecenin yarısına kadar çene mi çalın didim size...
kocalara çalışın kocalaraaa
öpüyorummmmmm
selcan kuzu,,,,,,, sen hamile oldun olalı müneccim de oldun ama,,,,, pekiiiii benim bebiş olacak mı yakında,,,,, ne hissesiyordun bi duüşünn bakalımmmmvallahide billahide tillahide bu sabah elifi dusundum ben regl oldu mu noldu acaba diye. hatta hatta breezeyim bilir bugun ona bi sorayim diye aklimdan gecirdim
bu haberi aldigima sevindim insallah hic bir aksilik cikmadan tedavisine baslanir. coookkk selam soyle benden oki doki
Canlarım az sonra yola çıkıyoruz.Gece Ankara dayız inş.Yarın sabahta opu var.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Yaklaşık 1 hafta aranızda olmayacağım.Allahın izni ile herşey yolunda giderde dönüşte görüşürüz.Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere
Hepinizi çok seviyorum.Sevgilerimleee....:)))
selam canlarım..gelsin bütün çocuklar..ohh oynar eğleniriz..:)) breyzecik haklısın canım biz anca bır bır çene yapmaktan bebek çalışmalarına bakımıyoz yani..:))amaaan olsun biz hepsine yetişiriz evellah..
tutku hayırlı olsun hayırlı haberlerni bekliyoruz..
lejana b12 vitamini ben içiyorum kanda pıhtılaşma olduğu için folik ve b12 içilmesi gerekiyor..ama hala bebiş gelmedi..38 yaş topğinde alabama nın yazısını okudum çok hoşuma gitti..dua ya yeni bir yön veriyoruz..vee en kısa zamanda hayırlı evlatar diliyoruz canım..hemen gelsin bebişlerimiz allahım..selcan lejana sizde bizlere hamiş hamiş dua edin..çok opüyom sizi..
alısals sen çok az uyuyosun canım..enerjine maşallah.:)) benim için şu an hamiş haberi beklediğim sensin canım..bikerem
Merhaba canım arkadaşlarım,
Hollandanın soğuk ikliminden, türkiyenin sıcak iklimine giriş yapınca balon balığı gibi şiştim, ortalıkta alık alık dolanıyorum. Bir parça enerji toparlayıp size bilgilendirme yapayım dedim... sürçü lisan edersem affola :)
Dün gece regl oldum ve sabah hastaneyi aradım, hemen gel aradan seni alıcaz randevu saati veremiyoruz dediler, peki dedim gittim.
Çok beklemeden dokotorun yanına girdim ultrasonla baktı ve uu çok şahane ameliat ettiğmiz bolge iyileşmiş dedi. Yumurtalıklara soyle bir goz attı tamamsın tedaviye başlıyoruz dedi.
5 adet Menagon iğne yazdı her bir iğne 375 iu, bir de sabah akşam letrozol hap verdi yutucam. İlk iğnemi hemencik hemşirenin karşısında kendime vurdum, ooo siz bu işi biliyosunuz dedi, dedim hollandada 40 tane iğne yaptım kendime bu nedir ki
Çarşamba sabah ultrason kontrolune gidicem, heralde yumuoşların durumuna gore ilaç dozajı ayarlayacaklar.
Hayırlısıyla başladık inşallah sonunu getirebiliriz
Türkiyede olduğum için çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça girip son durumları okuyorum
Sevgiler
Merhaba canım arkadaşlarım,
Hollandanın soğuk ikliminden, türkiyenin sıcak iklimine giriş yapınca balon balığı gibi şiştim, ortalıkta alık alık dolanıyorum. Bir parça enerji toparlayıp size bilgilendirme yapayım dedim... sürçü lisan edersem affola :)
Dün gece regl oldum ve sabah hastaneyi aradım, hemen gel aradan seni alıcaz randevu saati veremiyoruz dediler, peki dedim gittim.
Çok beklemeden dokotorun yanına girdim ultrasonla baktı ve uu çok şahane ameliat ettiğmiz bolge iyileşmiş dedi. Yumurtalıklara soyle bir goz attı tamamsın tedaviye başlıyoruz dedi.
5 adet Menagon iğne yazdı her bir iğne 375 iu, bir de sabah akşam letrozol hap verdi yutucam. İlk iğnemi hemencik hemşirenin karşısında kendime vurdum, ooo siz bu işi biliyosunuz dedi, dedim hollandada 40 tane iğne yaptım kendime bu nedir ki
Çarşamba sabah ultrason kontrolune gidicem, heralde yumuoşların durumuna gore ilaç dozajı ayarlayacaklar.
Hayırlısıyla başladık inşallah sonunu getirebiliriz
Türkiyede olduğum için çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça girip son durumları okuyorum
Sevgiler
az önce testi yaptım, öyle kalın bir tek çizgi çıktı ki görmeyin gitsin.......
ümmü testin parasını seninle pufyden ikiye bölüp alıcam ona göre.... ben dimedim mi size......
sen de deki bana: bebiş olsaydı , sen de bebişi bize pay edecekmiydin.....?????
tedaavin hayırlı olsun başarılı olsun işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..hangi hastanedesin canım..
Bahçeci fulya Erbil yağmurun hastasıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?