- Konu Sahibi akideciknane
- #3.341
Yukarıdaki başlık , topikdaşlardan gelen yoğun istek üzerine atılmıştır ,tüm telefonlarımız kilitlendi , internet bağlantımız yavaşladı hatta sular bile kesildi... o derece yoğun istek vardı yanii , lemm bu neee
çok sevdiğim selcanım kuzumun deyişiyle , sizin enercinizi seviyim bennn
ŞİMDİKKKK
ummucum , alısım alısım , duovacım , isimlerinizin yanına bir (x) koydumm...
ummucum sen ana okulu öğretmeni de olsan , isimler ve üstelik yanına bir (x) konmanın ne anlama geldiğini bilirsin
arkadaşlarım , topikdaşlarımmmm bir kere bu ayın hamile totemi kurbanı , ummu... beni ne karışıtırıyonus yahuuu
alısım kumrum , bak senin bu gece sohbetleriyle gireceğin sınav test usuluyse sorun yok ama yazılı cevap olacaksa korkarım ki , sınav kağıdın tarihe bir ilk olarak geçecektir
meselaa soruya bak ; parkta yapılacak , eğlenceli oyunlardan bir örnek veriniz
cevap : çiğdem yemek ve kabuklarını " puuu " diye meraklı teyzelere atmak
2. soru : çocuk nasıl yapılır
cevap : her ay bir kurban seçilerek , hamile totemi yapılır ve o ay sonunda katılımcılardan birinin hamile olması sağlanır.
sen bu soruları böyle cevapla sonra da o sınavı geçersen , bil ki sınav gözetmeni benimdir
TUTKU , totemi ummuye yapsak da, herkeş benden beklese de , ben de hamilelik haberinin senden geleceğini düşünüyorum.
dilerim yolculuğun güzel geçmiştir , opu ve transfer günlerinde de enerjin çok iyi olur ve her şeyin sorunsuz ilerler kuzum, ondan sonra bekleyeceğimiz tek şey , " hamileyimmmmm" haberin olur. ( olursa bu da totemin tuttuğunu gösterir )
lejena kuzumm , pembe patik sahibii
doktorunun dedikleri dilerim buradaki pek çok arkadaşımız için doğru çıkar...o zamandaaaaa habire göbek atarısss
SON DAKİKAAA SON DAKİKAAAA
elfje kuzumdan aldığımm bir haberi bildiriyorummm , regl olmuşş.. ve şu an erbilin yanındaaaaa..
tedavisi başlayacakkk , yaşasınnnnn
Hope ,Alamanyalı kuzumm , ne güzel demişsin ağzına sağlıkk
ben çalışın derken , topikte gecenin yarısına kadar çene mi çalın didim size...
kocalara çalışın kocalaraaa
öpüyorummmmmm
çok sevdiğim selcanım kuzumun deyişiyle , sizin enercinizi seviyim bennn
ŞİMDİKKKK
ummucum , alısım alısım , duovacım , isimlerinizin yanına bir (x) koydumm...
ummucum sen ana okulu öğretmeni de olsan , isimler ve üstelik yanına bir (x) konmanın ne anlama geldiğini bilirsin
arkadaşlarım , topikdaşlarımmmm bir kere bu ayın hamile totemi kurbanı , ummu... beni ne karışıtırıyonus yahuuu
alısım kumrum , bak senin bu gece sohbetleriyle gireceğin sınav test usuluyse sorun yok ama yazılı cevap olacaksa korkarım ki , sınav kağıdın tarihe bir ilk olarak geçecektir
meselaa soruya bak ; parkta yapılacak , eğlenceli oyunlardan bir örnek veriniz
cevap : çiğdem yemek ve kabuklarını " puuu " diye meraklı teyzelere atmak
2. soru : çocuk nasıl yapılır
cevap : her ay bir kurban seçilerek , hamile totemi yapılır ve o ay sonunda katılımcılardan birinin hamile olması sağlanır.
sen bu soruları böyle cevapla sonra da o sınavı geçersen , bil ki sınav gözetmeni benimdir
TUTKU , totemi ummuye yapsak da, herkeş benden beklese de , ben de hamilelik haberinin senden geleceğini düşünüyorum.
dilerim yolculuğun güzel geçmiştir , opu ve transfer günlerinde de enerjin çok iyi olur ve her şeyin sorunsuz ilerler kuzum, ondan sonra bekleyeceğimiz tek şey , " hamileyimmmmm" haberin olur. ( olursa bu da totemin tuttuğunu gösterir )
lejena kuzumm , pembe patik sahibii
doktorunun dedikleri dilerim buradaki pek çok arkadaşımız için doğru çıkar...o zamandaaaaa habire göbek atarısss
SON DAKİKAAA SON DAKİKAAAA
elfje kuzumdan aldığımm bir haberi bildiriyorummm , regl olmuşş.. ve şu an erbilin yanındaaaaa..
tedavisi başlayacakkk , yaşasınnnnn
Hope ,Alamanyalı kuzumm , ne güzel demişsin ağzına sağlıkk
ben çalışın derken , topikte gecenin yarısına kadar çene mi çalın didim size...
kocalara çalışın kocalaraaa
öpüyorummmmmm