- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.361
canım ilaç olarak letrozol verilmiş..femara gibi bi hap sanırım..senin yumurta rezerv nasıl..banada femara uygulandı ama sadece femara verilmişti yanında başka ilaç yok..ve hiç etkisi olmamıştı..bu şekilde daha etkili sanırım deti arkadaşımızda femara ile birlikte diğer ilaçlarıda kullandı baya etkili olmuştu..işallah güzel güzel büyüsün yumilerim..
Zaten ben de farkettim ki Femaraymış ilaç alt satırda letrezol yaızyo ben onu isim sanmışım
Benim yumruta rezervim bana gore iyi, diyeceksin ki nerden biliyorsun beni uzun süre takip eden bir jinekoloğum vardı ve bana sen hamile kalsan ikiz olabilir çok yumurtan var ona gore diye takılırdı bana, hollandadaki tedavimde de (bir sen olmadı tedavi olalı) yumrtalık yaşınız 26 demişlerdi ve uzun protokol uygulamışlardı. Hatta tedavi sonu biz 5-10 yumurta hedefldik 8 yumruta aldık diye başarılı bulmuşlardı yumoşları..
Gel gor ki burda kısa protokol uygulanıyor, hem de hollanda da adını hiç duymadığım ilaçlarla. Üstelik doktoruma hollanda da yumrutalık yaşın 26 dedilerdi dediğimde nerden bıleceklermiş onu diye beni tersledi
Şimdi kafam karışık yani rezervim nasıl bilmiyorum.
canım hormonlarına yaşına ve ultruransonda görüle folikül sayına göre söylemiş hollandalı doktorun..illaki bi doktor diğerininki kabul etmez..en iyi kendisi gözükmeye çalışır..yumurta rezervin iyise neden femara verdi ben onu anlamadım..genelde tek tük yumoşu olan( ben gibi :)veriliyor genelde..erbil bey niye öyle yapmış..bak şimdi eksi puan aldı şimdi..işallah güzel güzel büyüsün bebiş olsun sana canım..hollandda bizim burda kullanılan ilaçlardan farklı ilaçlarmı kullanılıyor canım..
Canım ben de onu araştırıyordum senin gibi aklıma takılmıştı ama şimdi biraz rahatladım. Femarayı yumurta rezervinin dışında ohss riski olan pkolu hastalarda da tercih ediyolarmış, benim de hipoglisemi yuzunden pko ya doğru giden bir yumurtalık goruntum var, Erbil bey buldu bunu da. Sanıyorum OHSS riskini elimine etmek için kullanıyor. Yani çok amaçlı bir ilaç bu ilaç sanırsam galiba
hipoglisemi troidle ilgili bi şeymi canım..neler istedi senden ilk hastaneye gittiğinde..herşeyi araştırıyorlarmı canım..tavsiye edermisin..hastaneyi ve doktoru..
kızlar şu linki okuyun, 40 yaş hikayesi sonu güzel
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/452466-40-yasimin-hikayesi.html
elfje, tedavinde bol şans diliyorum. Ne ameliyatı olmuşstun, dr.'un gayet iyi demiş merak etim. Ben de 2 ay önce miyom ameliyatı oldum da.
selamlar..pufy iç bakalım kahveni canım..zıpzıp bebğinle seni çok opüyoz..
duova tv de patates gösterdiler kalp şeklinde isviçreden gelmiş..:)) kalpli kalpli patatesler
ümmücum, ne güzel değil mi , inşallah darısı başımıza.ah kuzum ahh..ben bu kzıları hep okudum..38 yaş topiğini taa 2009 tarihinden itibaren..kk ya üye olmadan hep bu topiği okuyordum..o topikte çok mücizeler var..
hepinize benden ve Zeynep Bamya'dan selamlar, evdekiler benim Alya'ma bamya diyor :)
cok fazla gelemiyorum yaniniza malum haftalar ilerledikçe isim zorlaşıyor , ama arada sabahlari ugrayip okuyorum bakıyorum keyfiniz yerinde gülümseyip cikiyorum , rabbim hep neşenizi daim etsin umutlarinizi daim etsin
bizi soracak olursaniz bamya iyi kiprasip duruyor hayat ona güzel , benim işletim gittikçe zorlaşıyor bir iki haftadır suren mide yanmalari sonucunda ayyaşlar gibi elimde gaviskon sisesiyle dolaşmaya basladim ama ne care sonunda iki gun once aksamin gec bir vakti doktoru arayip ciglik attim dayanamiyorm diye ve o aksam renie duo ya terfi ettim bu sabah daha iyiyim .
daha bunu atlatamamisken dun ayak ve el sismesiyle uyandim ki ayaklarimin ustune basamaz durumda esim doktoru aradi oda daha erken ama bu sicakta cok ayakta durduysa olur tuzu alatsin , daha cok dinlensin , bol su içsin demiş, ramazan dolayisiyla esime güzel iftar sofralari kurayim demiştim ama galiba isi abarttim sislik olarak geri dondu ve esim tarafından dun aksam mutfak yasagi geldi " surada ne zamanimiz kaldi az sabir dinlen " dedi konuyu kapadi.
artik bir hamile yastigim var karnim iyice buyumeye baslayinca rahat uyuyamaz olmuştum esim halime kiyamadi ve acesinden bana bir hamile yastigi aldi , cok ise yariyor hamiş olunca mutlaka alin ve bu arada esim için rabbime hep şükrediyorum bu zamanlarda ilgili ve hassas es cok buyuk nimet
benden haberer böyle artik ilk heyecanlar testler vs bitti beklemedeyiz rabbim hayirlisini versin
LEJENA pembe patikler hos geldi yasasin firfir , kurdale , fiyonklar rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
TUTKU tedavin hayirli olsun sana bebek olarak donsun mübarek Ramazan ayi ugur getirsin sana
DUOVA tam takip edemediğim için detayini bilmiyorum ama bir operasyon olacakmis , simdiden geçmiş olsun bu operasyon seni bebeğe bir adim daha yaklastirir inşallah
SELCAN KEREM kendine ve kesene iyi bak ( daha kese halinde terfi edince bebis olacak )
BREZZY ilk firsatinda caya bekliyorum arayi açmayalım
UMMUSELEME kürlerin hayirli olsun canim
HOPE kendine iyi bak güzel bir tatil yap su günlerin tadini cikar ve yeni denemeye bomba gibi basla
atladigim varmi bilmiyorum hepinize mübarek ramazanlar
ALIS simdi senin için ne yazayim bilmiyorum zaten beni benden iyi biliyorsun , bende seni yasasin Grahambell
ama o test parasini almayi dusunuyorsan cok beklersin :)
P.S. kac gundur hayalimdi yapmamistim bu gun bir turk kahvesi yapip içeceğim aylar sonra ilk kez :)
ümmücum, ben hasta oldum, üşütmüsüm 24 saattir uyuyorum, sağolsun kociş bakıyor valla.. demekki bebiş gelince de yardımcı olacak, ondan hiç beklemezdim , böyle günler birbirini tanımaya yarıyormuş onu da gördüm... ben pek hasta olmam, hatta yatmam da, 3 yıldır hiç hasta olmamışım onu farkettim...kimsecikler gelmemişmi..nerelerdesiniz arkadaşlar...
alarahan çok geçmiş olsun..tedavine ne zaman başlıycaksın..
deticim kendine dikkat et,,, bebişe de tabii.Merhaba arkadaşlar,
Dün Dr.'a gittik. 1,5 kese gördü.
Bir tane normal, bir tanesi küçük gelişmeyecek dedi.
Genel olarak fena değilim. Lekelenme bitti.
Tiroit 4.72 biraz yüksek çıktı.
Kansızlıkda çıktı biraz.
Şimdilik sorun yok .
Görüşmek üzere....
tatlım gönlümüzün listesinde varsın zaten.Listeye benide almamışsiniz bu topigin en eskisiyim bak kırıldım simdi :)
Bilgilerim.
Yas 45 / 1 saglikli dogum var / ilk deneme negatif / ikinci deneme tam isabet / yas kaynakli sebepsiz kısırlık / amh 0.24 / fsh 8.1 / 24 haftalik hamis / tedavi yeri memorial sisli
Eksiklerim varsa söylersin hemen tamamlarım optummmmmm
selcan kuzu, nazar değmesin aman diyeyim dikkat et bebişe kendine..... ilk zamanlar yorulmamalısın.. öptüm canikom.herkeslere iyi pazarlar,
benim bebis dun beni cok korkuttu arkadaslarsabah kalktigimda acik kahve bi akinti geldi sonrasin nokta nokta kan geldi
yuregim oynadi sandim dun anlam veremedim bel agrim vardi hani regl olunca bel agrin olurya aynen oyle
zaten kasiklarimdaki sanci bi kayboluyor bi geliyor. hic bir sikayetim yoktu ama dunden beri allak bullak oldum.
su anda bel agrim disinda akinti falan yok insallahta bidaha olmaz. kasiklarima gece yine girdi bicak gibi.
Allahim sen bebegimi bana bagisla diye durmadan dua ettim uyku da uyumadim dogru durust
25 temmuzu nasil getirecem hic bilmiyorum:26:
sevgili elif iyi haberlerini aldim inan cok sevindim insallah icine sinmistir. kendine cici bak tatlim bebeginide al gel hollandaya Allahin izniyle.
deti iyi olduguna sevindim umarim hep boyle devam eder.
ummu alisalis duova puffy lejana hope sizleride cok kocaman opuyorum
breezeyim kuzum seni de kocaman kucakliyor yanaklarindan opuyorum
tutkucum Allah yardimcin olsun guzel haberler ver bize olur mu
diger butun arkadaslarimda kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Allahim kimseyi cok bekletmeden bebegine kavustursun..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?