Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

siz takılın ara ara bakar , yazarım belkim,,,,,, brezeye yazmıştım ama silindi, ara ara uyuma kızım, hep mesai yap da, ayın hamilesi yapalım seni , ama silindi,,,,,,neyse bundan okur belkim,,,,,,,

siz takılın ara ara bakar , yazarım belkim,,,,,, brezeye yazmıştım ama silindi, ara ara uyuma kızım, hep mesai yap da, ayın hamilesi yapalım seni , ama silindi,,,,,,neyse bundan okur belkim,,,,,,,

süper valla..ayın hamişi breezey..hadi işallah..iltahapta gitti..heran her şy olabilir..:)))

ayy kıyamadım..tamam çalış güzel güzel..

alısalıs bi kerem ben anaokulu öğretmeniyim..herkes ilim yaparken ben film çeviriyom çocuklarla..:)) ciddiyet bekleme canım..bende bi çocuğum..:))

Dar bir zamanimiza geldigi icin, doktoruma soramadim canim, daha önce tam teshis koymadilar süphelendiler. TEE diyorlar onun icin gün verdiler. hastaligim o gün teshis edildi. saatta 16:00 olmustu hastaneden ciktik. rapor yazilmasini bekledik cd yi almak icin bekledik. ertesi gün öglen buraya geldik. o saatte doktorlar bile cogu gitmisti. soramadim cok birde saskindim tesadüf hastalik bulununca, aklima cok birsey gelmedi.

doğru canım insan bi an şok olur..hiç beklemediği bir şeyle karşılaşıyosun..ama şimdi söylersin canım..benim çabamda daha önce düşük yaptığın için acaba pıhtılaşma varmı..hani ona göre önlem alırsın canım..gerçi her kadın düşük yapabilirmiş..özellikle ilk hamilelikler düşükle sonuçlanabiliyormuş..işallah hiç bir şey çıkmaz canım..ama önce tedbir..

alısalıs bi kerem ben anaokulu öğretmeniyim..herkes ilim yaparken ben film çeviriyom çocuklarla..:)) ciddiyet bekleme canım..bende bi çocuğum..:))

Bizim kizlar, size iyi geceler tatli rüyalar

vay kuşlarım benim, hemen uykuya haaa
size de iyi geceler , datlı datlı rüyalar

ümmücum, sen çoçuk ben çocuk , arkadaş bu gelenlere kim bakacak... anaokulu öğretmeniysen toplayıp sana gönderirz artık...... by by

amin canim benim. icimdeki bir ses zaten hepimiz anne olacagiz diyor. önce anne sonra da dünür :)

ay valla süper moral oldu. ne güzel seyler demis öyle doktorun. sevdim kendisini su anda. sagol bizimle de paylastigin icin canim.

aha dilek olacak desene. kuzum ne dersi calisiyorsun bu saatte. hem amma kaynatmissiniz valla. gece mesaisi dedi breezy ama bunu kastetmedi. kocislerle mesai. virvir yapilacagina sokulun kocislere bakalim

canım işallah herşey çok başarılı geçer beğini kucağına alırsın..transferden sonra yola çıkacakmısın..

Bugün öğleden sonra yola çıkıyoruz.Yarın sabah toplanacak.Herşey yolunda giderse PGT falanda yapılacak.Sanırım çarşamba günü transfer olur cuma yada cumartesi yola çıkmayı düşünüyoz.8-9 saatlik bir yolum var.Sevgiler...

tutkucum hayirli yolculuklar dilerim. hersey güzel olacak canim gönlünü ferah tut. al bebislerini gel geri :)

hayirli yolculuklar tutku insallah bebeginle geri gelirsin. belkide bir degil iki bebekle kim bilir

Bizim kızlar...herkese günaydın...

B12 ve folat düşüklüğü olanlar veya henüz bunlara baktırmamış olanlar ! bu yazı sizi ilgilendiriyor...

Doktorum B12 değerim düşük olduğu için iğne vermişti...

az önce B12 eksikliği ile ilgili bir yazı okurkene...değer aşırı düşükse, kısırlığa sebep olabilir diye bir cümle gördüm..

başka bir yazıda da kısırlık ve düşüklere sebep olabilir diyor...

ilk kez böyle bir bilgiye rastladım... siz biliyor muydunuz?

küçük bir alıntı yapayım..yazının tamamını okumak isteyenler için linkini de vereyim...

"B12 vitamini eksikliği, kanın diğer bileşenlerinin seviyelerini de etkileyebilir ve enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı olan beyaz kan hücresi seviyesinin ve kanın pıhtılaşmasına yardımcı olan platelet (trombosit) seviyesinin normalden düşük olmasına neden olabilir. Şiddetli vakalarda B12 vitamini eksikliği anemisi, steriliteye (kısırlığa) neden olabilir."

ama bu kısırlığın geçici bir kısırlık olduğunu ve alınan takviyelerle düzeldiğini yazıyor bazı kaynaklar

son tahlilde benim anladığım ; bebek isteyenler B12 ve folat seviyesine mutlaka baktırmalı..

şu linkteki son paragrafı okuyun..

""http://www.drtuncayfiliz.com/sinsi_hastalik.htm""""

Son düzenleme:

sanada gunaydin sevgili lejana,

ya daha neler duycaz bakalim durmadan yeni seyler cikiyor. Allah butun kadinlarin yardimcisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…