• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam,ben geldigimde buradaydin sonra bir ara baktim gitmissin.Sabah brezeey ne diyecek bakalim:1: bir gecede sen katil sohbete brezeey diyecegim. kesin bazi geceler uyuyorum bazi geceler mesaide oluyorum deyip gelmeyecek.:52:saka bir yana tatli rüyalar gör brezeey.

sana kolay gelsin Alis iyi geceler:3:

siz takılın ara ara bakar , yazarım belkim,,,,,, brezeye yazmıştım ama silindi, ara ara uyuma kızım, hep mesai yap da, ayın hamilesi yapalım seni , ama silindi,,,,,,neyse bundan okur belkim,,,,,,,

Ankara'ya biletim degistimezsem canim,Adana'ya gelirim mutlaka annem bu yil yaylaya gitmeyecek.uygun olursan görüsürüz.annemin evide cok bunaltmiyor. senin tedavi oldugun merkeze yakin ev, biliyorsun merkeze göre o taraf daha serindir.

aa evet söylemiştin hatırladım..evet oralar baya serin..bende mavi bulvardayım canım..allahtan 9. kattayım püfür püfür esiyor..:)) görüşürüz işallah isterim canım..ankaraya biletini değiştirme ihtimalin varmı canım....tedavinle ilgili bir değişiklik varmı..

siz takılın ara ara bakar , yazarım belkim,,,,,, brezeye yazmıştım ama silindi, ara ara uyuma kızım, hep mesai yap da, ayın hamilesi yapalım seni , ama silindi,,,,,,neyse bundan okur belkim,,,,,,,

süper valla..ayın hamişi breezey..hadi işallah..iltahapta gitti..heran her şy olabilir..:))):49:

kızım yaaaa,, yazmayım diyom dayanamıyom, vallahi şu çocuk olana kadar hiçibirşey yapmak istemiyorum, yatayım kalkayım, sizlerle yazışalım bu kadar... başka hiçbir şey beni mutlu etmiyor sanki.... napcaz şimdi, yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz bebek olcak ..... sonra normal hayata döncez galiba......
hem öğretmen olan sensin,,,,,,, nasıl çalışçak bu kız, kafa başka yerde.....
duovam canım sağol, çalışcam valla... sana da iyi geceler....

ayy kıyamadım..tamam çalış güzel güzel..:38:

aa evet söylemiştin hatırladım..evet oralar baya serin..bende mavi bulvardayım canım..allahtan 9. kattayım püfür püfür esiyor..:)) görüşürüz işallah isterim canım..ankaraya biletini değiştirme ihtimalin varmı canım....tedavinle ilgili bir değişiklik varmı..

Mavi bulvarda serindir. arada yürüyüse cikardik o tarafa Ankaraya biletim söyle olursa degisir, operasyon icin gün alacagimya eger gidecegim günlerden daha ileri bir tarihe olursa Adanaya gecerim.sonra Ankara öyle olur tedavimle ilgili bir degisiklik yok simdilik.

Mavi bulvarda serindir. arada yürüyüse cikardik o tarafa Ankaraya biletim söyle olursa degisir, operasyon icin gün alacagimya eger gidecegim günlerden daha ileri bir tarihe olursa Adanaya gecerim.sonra Ankara öyle olur tedavimle ilgili bir degisiklik yok simdilik.[/QUOTE

evet canım aynen serin ..seviyorum bu tarafı..ankaraya gidince sana gün verecekler..işallah çok uzun zaman olmaz..çünkü bebiş düşünüyorsun..doktorun biliyormu canım bebek istediğini..ve doktoruna pıhtılaşma için testde iste canım..en azından oparasyon öncesi pıhtılaşma olup olmadıpına bakarsın..

alısalıs bi kerem ben anaokulu öğretmeniyim..herkes ilim yaparken ben film çeviriyom çocuklarla..:)) ciddiyet bekleme canım..bende bi çocuğum..:)):49:

Dar bir zamanimiza geldigi icin, doktoruma soramadim canim, daha önce tam teshis koymadilar süphelendiler. TEE diyorlar onun icin gün verdiler. hastaligim o gün teshis edildi. saatta 16:00 olmustu hastaneden ciktik. rapor yazilmasini bekledik cd yi almak icin bekledik. ertesi gün öglen buraya geldik. o saatte doktorlar bile cogu gitmisti. soramadim cok birde saskindim tesadüf hastalik bulununca, aklima cok birsey gelmedi.

Dar bir zamanimiza geldigi icin, doktoruma soramadim canim, daha önce tam teshis koymadilar süphelendiler. TEE diyorlar onun icin gün verdiler. hastaligim o gün teshis edildi. saatta 16:00 olmustu hastaneden ciktik. rapor yazilmasini bekledik cd yi almak icin bekledik. ertesi gün öglen buraya geldik. o saatte doktorlar bile cogu gitmisti. soramadim cok birde saskindim tesadüf hastalik bulununca, aklima cok birsey gelmedi.

doğru canım insan bi an şok olur..hiç beklemediği bir şeyle karşılaşıyosun..ama şimdi söylersin canım..benim çabamda daha önce düşük yaptığın için acaba pıhtılaşma varmı..hani ona göre önlem alırsın canım..gerçi her kadın düşük yapabilirmiş..özellikle ilk hamilelikler düşükle sonuçlanabiliyormuş..işallah hiç bir şey çıkmaz canım..ama önce tedbir..

Selam,ben geldigimde buradaydin sonra bir ara baktim gitmissin.Sabah brezeey ne diyecek bakalim:1: bir gecede sen katil sohbete brezeey diyecegim. kesin bazi geceler uyuyorum bazi geceler mesaide oluyorum deyip gelmeyecek.:52:saka bir yana tatli rüyalar gör brezeey.

sana kolay gelsin Alis iyi geceler:3:

alısalıs bi kerem ben anaokulu öğretmeniyim..herkes ilim yaparken ben film çeviriyom çocuklarla..:)) ciddiyet bekleme canım..bende bi çocuğum..:)):49:

Bizim kizlar, size iyi geceler tatli rüyalar:16::16::16::16:

vay kuşlarım benim, hemen uykuya haaa
size de iyi geceler , datlı datlı rüyalar

ümmücum, sen çoçuk ben çocuk , arkadaş bu gelenlere kim bakacak... anaokulu öğretmeniysen toplayıp sana gönderirz artık...... by by

canım işallah olucak..bak öncekinde hamiş kalabildin tamam devam etmedi ama buda bi ümittir bence..hamile kalabildin..işallah bu sefer devam eder ve kucağına alırsın..kimisi çocuk olmasın diye akla karayı seçerken bizede olsun diye gözüne bakanlardan olduk..allah mücadelemizi başarılı eylesin..:38:

amin canim benim. icimdeki bir ses zaten hepimiz anne olacagiz diyor. önce anne sonra da dünür :)
Sevgili bizim kızlar,

bugün eski jinekoloğumu ziyarete gitmiştim...onunla 4 tüp bebek denemesi yapmıştık...

ama başarılı olmamıştı...ama bağımız kopmadı sürekli beni arıyor, nasıl olduğumu soruyor...

şimdi o bugün dedi ki....tüp denemesi pozitif çıkıp , sonra düşük olsa bile...

yeniden hamile kalma şansı daha yüksektir bu vakalarda...

bu durumda olan arkadaşlara bildireyim dedim...

moral olur belki...

hepinize sevgiler...:16:

ay valla süper moral oldu. ne güzel seyler demis öyle doktorun. sevdim kendisini su anda. sagol bizimle de paylastigin icin canim.

kızlar yani şu anda online olan kızlarcım

az önce girdim kimse yoktu, çıktım bende,,, ders çalışıyorum şu an ve dedim bir bakayım gelmişlermi , hatta dedim eğer kızlar varsa dilek tuttum kesin bebiş olacak benim diye..... ve baktım gelmişsiniz, şimdi bu moralle iyi çalışırım ben.... bu gece fazla kaynatmıyayım ben, çalışayım,,, siz devam edin ara ara ugrarım çok öptüm sizi...... hem kaynatalım da sabah kızlara malzeme olsun..... yine yuhhhh desinler

aha dilek olacak desene. kuzum ne dersi calisiyorsun bu saatte. hem amma kaynatmissiniz valla. gece mesaisi dedi breezy ama bunu kastetmedi. kocislerle mesai. virvir yapilacagina sokulun kocislere bakalim :37:

canım işallah herşey çok başarılı geçer beğini kucağına alırsın..:49::emir_bebek:transferden sonra yola çıkacakmısın..

Bugün öğleden sonra yola çıkıyoruz.Yarın sabah toplanacak.Herşey yolunda giderse PGT falanda yapılacak.Sanırım çarşamba günü transfer olur cuma yada cumartesi yola çıkmayı düşünüyoz.8-9 saatlik bir yolum var.Sevgiler...

Bugün öğleden sonra yola çıkıyoruz.Yarın sabah toplanacak.Herşey yolunda giderse PGT falanda yapılacak.Sanırım çarşamba günü transfer olur cuma yada cumartesi yola çıkmayı düşünüyoz.8-9 saatlik bir yolum var.Sevgiler...

tutkucum hayirli yolculuklar dilerim. hersey güzel olacak canim gönlünü ferah tut. al bebislerini gel geri :):16:

hayirli yolculuklar tutku insallah bebeginle geri gelirsin. belkide bir degil iki bebekle kim bilir:51:

Bizim kızlar...herkese günaydın...

B12 ve folat düşüklüğü olanlar veya henüz bunlara baktırmamış olanlar ! bu yazı sizi ilgilendiriyor...

Doktorum B12 değerim düşük olduğu için iğne vermişti...

az önce B12 eksikliği ile ilgili bir yazı okurkene...değer aşırı düşükse, kısırlığa sebep olabilir diye bir cümle gördüm..

başka bir yazıda da kısırlık ve düşüklere sebep olabilir diyor...

ilk kez böyle bir bilgiye rastladım...:53: siz biliyor muydunuz?

küçük bir alıntı yapayım..yazının tamamını okumak isteyenler için linkini de vereyim...

"B12 vitamini eksikliği, kanın diğer bileşenlerinin seviyelerini de etkileyebilir ve enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı olan beyaz kan hücresi seviyesinin ve kanın pıhtılaşmasına yardımcı olan platelet (trombosit) seviyesinin normalden düşük olmasına neden olabilir. Şiddetli vakalarda B12 vitamini eksikliği anemisi, steriliteye (kısırlığa) neden olabilir."

ama bu kısırlığın geçici bir kısırlık olduğunu ve alınan takviyelerle düzeldiğini yazıyor bazı kaynaklar

son tahlilde benim anladığım ; bebek isteyenler B12 ve folat seviyesine mutlaka baktırmalı..

şu linkteki son paragrafı okuyun..

""http://www.drtuncayfiliz.com/sinsi_hastalik.htm""""

Son düzenleme:
Bizim kızlar...herkese günaydın...

B12 ve folat düşüklüğü olanlar veya henüz bunlara baktırmamış olanlar ! bu yazı sizi ilgilendiriyor...

Doktorum B12 değerim düşük olduğu için iğne vermişti...

az önce B12 eksikliği ile ilgili bir yazı okurkene...değer aşırı düşükse, kısırlığa sebep olabilir diye bir cümle gördüm..

başka bir yazıda da kısırlık ve düşüklere sebep olabilir diyor...

ilk kez böyle bir bilgiye rastladım...:53: siz biliyor muydunuz?

küçük bir alıntı yapayım..yazının tamamını okumak isteyenler için linkini de vereyim...

"B12 vitamini eksikliği, kanın diğer bileşenlerinin seviyelerini de etkileyebilir ve enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı olan beyaz kan hücresi seviyesinin ve kanın pıhtılaşmasına yardımcı olan platelet (trombosit) seviyesinin normalden düşük olmasına neden olabilir. Şiddetli vakalarda B12 vitamini eksikliği anemisi, steriliteye (kısırlığa) neden olabilir."

ama bu kısırlığın geçici bir kısırlık olduğunu ve alınan takviyelerle düzeldiğini yazıyor bazı kaynaklar

son tahlilde benim anladığım ; bebek isteyenler B12 ve folat seviyesine mutlaka baktırmalı..

şu linkteki son paragrafı okuyun..

""http://www.drtuncayfiliz.com/sinsi_hastalik.htm""""

sanada gunaydin sevgili lejana,

ya daha neler duycaz bakalim durmadan yeni seyler cikiyor. Allah butun kadinlarin yardimcisi olsun..

Back