• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kizlarr ben minicik kirmizi bir oyuncak aldim (cingirak) napim ya gorunce dayanamadim ben:emir_bebek:

al kuzum all... ufak ufak başla çeyizi düzmeye:31::16:

Şimdi doktordan geldim. Bu gece çatlatma iğnesi olacak.Cuma gece yola çıkıyoruz.Cumartesi sabahı yumurtalar toplanacakmış.
Ay çok heyecanlandım bennn.Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Sevgilerrrr..

kaliteli kaliteli yumoşların olduğu , sorunsuz bir opu olur inşallah kuzum.:16::38:
güzel güzel döllensinler , A kalite güzel gelişmiş embriyolar olsunlar, hatta fazlası da kalsın ki , dondurulsunlar , tekrar bebek olsunlar sana:31::16::45:

Teşekkür ederim canım.Dualarınızı eksik etmeyin...

aklıma kim gelirse ben katıyorum dualarıma , bu yüzden , oldukça uzun bir listem oluyor. Allahım kabul etsin.:16:
Önce sizin için ettiğim duaları kabul etsin , nasılsa benimki de kabul olur elbette:31::34:

kaliteli kaliteli yumoşların olduğu , sorunsuz bir opu olur inşallah kuzum.:16::38:
güzel güzel döllensinler , A kalite güzel gelişmiş embriyolar olsunlar, hatta fazlası da kalsın ki , dondurulsunlar , tekrar bebek olsunlar sana:31::16::45:

aklıma kim gelirse ben katıyorum dualarıma , bu yüzden , oldukça uzun bir listem oluyor. Allahım kabul etsin.:16:
Önce sizin için ettiğim duaları kabul etsin , nasılsa benimki de kabul olur elbette:31::34:[/QUOTE]

Canımm çok teşekkür ederim.Hep birlikte inşallah bu mübarek günlerde.

canlarim benim hepinizin hastasiyim valla. kiminiz cikolata kiminiz seker ama hepiniz güzel gönüllü kuzularsiniz. yahu bizde bu bitmez tükenmez enerji ve umut oldukca önümüzde ne daglar ne duvarlar ne gicik kocalar ne de merakli ve kiskanc akrabalar durabilir. hepimiz birimiz birimiz hepimiz icin. :52:

ümmüm benim canim arkadasim. insallah Allahin taktiri. ama inanki ister benim yumilerle ister donasyon yumileriyle olsun hic bilem farketmey. bebisi kucagima aldigimda nasilsa benim olacak. bakalim 4. denemeyi bir yapalim hayirlisi ile. kismet belli mi olur. bakarsiniz bu sefer kaleyi tuttururuz. gecen sefer direkten dönmüstü. ben biliyorum ve kesin de eminim eninde sonunda bizim cocuklari besik kertigi yapacaz. simdi can arkadaslar sonra da dünürler olacaz. ay ne güzel kocaman bir aile :34:

canimin ici benim dualarimiz iyi dileklerimiz her daim seninle. hayirli opular. güzel güzel yumoslar olsun sonra da saglikli harika bölünmeli embriyolara dönüssünler insallah. annelerine simsiki yapisip kalsinlar kocaman oluncaya kadar. hersey güzel olacak. aklimiz ve gönlümüz seninle :54:

canım işallah olucak..bak öncekinde hamiş kalabildin tamam devam etmedi ama buda bi ümittir bence..hamile kalabildin..işallah bu sefer devam eder ve kucağına alırsın..kimisi çocuk olmasın diye akla karayı seçerken bizede olsun diye gözüne bakanlardan olduk..allah mücadelemizi başarılı eylesin..:38:

Şimdi doktordan geldim. Bu gece çatlatma iğnesi olacak.Cuma gece yola çıkıyoruz.Cumartesi sabahı yumurtalar toplanacakmış.

Sevgili Tutku,

haydi bakalım yolun açık olsun...güle güle git, güle güle gel...

bol şanslar...:16:

Sevgili bizim kızlar,

bugün eski jinekoloğumu ziyarete gitmiştim...onunla 4 tüp bebek denemesi yapmıştık...

ama başarılı olmamıştı...ama bağımız kopmadı sürekli beni arıyor, nasıl olduğumu soruyor...

şimdi o bugün dedi ki....tüp denemesi pozitif çıkıp , sonra düşük olsa bile...

yeniden hamile kalma şansı daha yüksektir bu vakalarda...

bu durumda olan arkadaşlara bildireyim dedim...

moral olur belki...

hepinize sevgiler...:16:

Son düzenleme:
Canımm çok teşekkür ederim.Hep birlikte inşallah bu mübarek günlerde.

tutkucum, ben senden çok ümitliyim, hatta yüzde 90 başarıya ulaşacaksın Allahın izniyle,,, çünkü şu ana kadar herşey tam istenildiği gibi... değerlerin maşallah çok da güzeldi..... yani demem o ki , bebiş geliyor....... Yine de bol şans diliyorum...dört gözle bekliyoruz..canım.....

Son düzenleme:
çok konuşanlar :20::1:
ummucüm güçlü ve kararlı kuzum:38:
alısım kumrum kuzum:38:
duoavam isviçreli çikolatam:38:
Mirandam kuzulu kuzum:38:

ben de sabaha kadar neden uyuyamadım diyordum..:44: lemm bu neee... :15:gelen beni çınlatmış , giden beni çınlatmış..:36:
sizde çınlayın e mii :52::9:

ayy hepiniz çok yaşayın , güle güle okudum valla yazdıklarınızı.:9:
arada da gözlerim doldu ama itiraf edeyim.:53:
nasıl güzel bir bağımız var bizim ya... oyyy var ya hepinizi seviyorum ben...:16:
gördüğüm görmediğim farketmeksizin hepinizi:23::38:

aslında bir sürü şey yazarım , çok duygusalım ben bu aralar , sanırım soğan küründen:44::1:

geceleri bazenleri mesaide olduğumuz ve bazenleri de uyuduğumuz doğru , napalımm:17::1:

çalışıyos işteee:30::9:

bu arada aramızdan bir kurban seçerek " hamile totemi " yapma fikrinize bayıldım , ummucum adaylığını şimdiden tebrik ederim kuzum:46::1:

çiğdemleri alıp , parka giderek , bunlar sizin torununuz mu diyen meraklı teyzelere " puuu " yapma ve elfjemin valiziyle doktorların kafasına vurma fikri hala günceldir.
uygulama safhası için yeterli çoğunluk beklenmektedir ve sanırım alısım kumrumun öngörüs doğru çıkacak ve 1 yıl sonunda bu eylemimizi ama aynı şehirlerde ama farklı şehirlerde yapıyor olacağız:49::1:

hee alısım kumrum demişkennnn, olmaz olmaz deme kumrumm , olmaz olmazz:32::31::38:

şimdilik bu kadar , öpüyorum hepinizi, unuttuklarım varsa onlar da beni öpsünler olsun gitsin:38::1:

bir kere , biz de seni seviyosssssss

iki kere, çiğdem çitlicez he o da tamam
üç kere,,,, biz de öpüyosssss

dört kere,,,, kısa oldu ama öz oldu şekerrrrrrr ve de güzel oldu..... çınlasın kulakların ömür boyu,, inşallah......sevgiyle kal....hep ama hep:52::52::52::52:

Rabbim yardimcin olsun tek kalp ciktigin bu yolda üç kalp olarak donersin inşallah :) dualarim.seninle

çok konuşanlar :20::1:
ummucüm güçlü ve kararlı kuzum:38:
alısım kumrum kuzum:38:
duoavam isviçreli çikolatam:38:
Mirandam kuzulu kuzum:38:

ben de sabaha kadar neden uyuyamadım diyordum..:44: lemm bu neee... :15:gelen beni çınlatmış , giden beni çınlatmış..:36:
sizde çınlayın e mii :52::9:

ayy hepiniz çok yaşayın , güle güle okudum valla yazdıklarınızı.:9:
arada da gözlerim doldu ama itiraf edeyim.:53:
nasıl güzel bir bağımız var bizim ya... oyyy var ya hepinizi seviyorum ben...:16:
gördüğüm görmediğim farketmeksizin hepinizi:23::38:

aslında bir sürü şey yazarım , çok duygusalım ben bu aralar , sanırım soğan küründen:44::1:

bir tek onu yapmaya karara verdim bu ay , ki en başta nicedir şikayetim olan servisit problemini çözdü...:31:
artık daha farklı hissediyorum.:37:
bebek niyetine olmasa da , enfeksiyon şikayeti olanlarımız varsa aramızda bence kullansın.:31:
saraçoğlu bana yazdığı cevapta , servisit için regl bittikten 10 gün sonra 15 gün demişti. ama ben daha erken başladım. sonra 1 gün ara vermiştim kii , çok sevdiğim arkadaşlarımın uyarısıyla devam ettimm.. şimdilik gidiyoruz bakalım bakalım:34:

geceleri bazenleri mesaide olduğumuz ve bazenleri de uyuduğumuz doğru , napalımm:17::1:

çalışıyos işteee:30::9:

selcanım hamile kuzummm sen nasılsın bakalımm..:37:
kuzum bir de bize çok konuşmuşlar demişler di mi, oysa yazdığımız 2 satır yaniii:31::9:

hope biliyor musun , bizim topiğin geneline hakim olan bu güzel enerjinin , senin de yumoşlarına etki edeceğini düşünüyorum. nedense içimde öyle bir umut oluştu sana dair. hayırlısı kuzum yine de:16::34:

bu arada aramızdan bir kurban seçerek " hamile totemi " yapma fikrinize bayıldım , ummucum adaylığını şimdiden tebrik ederim kuzum:46::1:

çiğdemleri alıp , parka giderek , bunlar sizin torununuz mu diyen meraklı teyzelere " puuu " yapma ve elfjemin valiziyle doktorların kafasına vurma fikri hala günceldir.
uygulama safhası için yeterli çoğunluk beklenmektedir ve sanırım alısım kumrumun öngörüs doğru çıkacak ve 1 yıl sonunda bu eylemimizi ama aynı şehirlerde ama farklı şehirlerde yapıyor olacağız:49::1:

hee alısım kumrum demişkennnn, olmaz olmaz deme kumrumm , olmaz olmazz:32::31::38:

şimdilik bu kadar , öpüyorum hepinizi, unuttuklarım varsa onlar da beni öpsünler olsun gitsin:38::1:

alisalis ummu duova,

size kisaca yuuuhhhhhh diyorum kim kaynatiyor soyleyin bakeemmm:51:

hope canim bencede cok dogru karar almissiniz tekrar tupbebek denemekte. bu kararinizi sonuna kadar destekliyorum
bilesiniz:40:

selam canlarım..:16::16: kaynattık gece yarısı ..duova hala uyanamadı sanırım..:)) yatmaya gitmişti bi baktım geri gelmiş..:)) çok opüyom sizi..:38:
hope işallah bu defa kucağına alırsın..umutsuzluk yok..veren alahh..işallah hepimizin güzel güzel haberleri duyulur burdan..daha dur neler yapıcaz hele bi olsun bebişler..:))hayırlı haberlerini bekliyoruz..hadi bakalım tutku ilk sıradasın..ama belli olmaz bu işler bşka arkadaşlarımıznda hamiş haberini alabliriz..breezey iltahapta gitti heran herşey olabilir.:)):49:işallah hayırlar:49:la yar:49:bbim..:16::16:

Sevgili bizim kızlar,

bugün eski jinekoloğumu ziyarete gitmiştim...onunla 4 tüp bebek denemesi yapmıştık...

ama başarılı olmamıştı...ama bağımız kopmadı sürekli beni arıyor, nasıl olduğumu soruyor...

şimdi o bugün dedi ki....tüp denemesi pozitif çıkıp , sonra düşük olsa bile...

yeniden hamile kalma şansı daha yüksektir bu vakalarda...

bu durumda olan arkadaşlara bildireyim dedim...

moral olur belki...

hepinize sevgiler...:16:

öffff yaaaaa, bizim kızlar size birsürü yazmıştım, zaten ilham ara ara geliyor.... hoppp internet kopmuşşş,, hepsi silindi bee.

neysem hepinizi öpüyorum...... artık bir daha ki sefere...... zaten biraz selam kelam,,,,, biraz da gırgır şamata yazmıştımmmm. bir haberim yoktu yani.....

selam canlarım :3: nasılsınız..internetim çok kötü şu an..alısalıs duova neler yapıyorsunuz..:))[/QUOTE

Selam canim,iyidir hayat ayni devam ediyor.Baglanti buradada arada gidiyor.bugü hava nasildi? haberim yok annemi bugün aramadim.
tekrar ne zaman döneceksin. ceyiz hazirliginiz vardi.

canım sıcak ama yinede iyi çok bunaltıcı değil..çeyizlere bayramdan sonra yardım edicem işallah..bayramda gidip ağustos sonuna kadar kalıcam..allah nasip ederse..sende ağustos gibi gelirmisin bu taraflara sadece ankarayamı gidiceksin canım..

kızlar yani şu anda online olan kızlarcım

az önce girdim kimse yoktu, çıktım bende,,, ders çalışıyorum şu an ve dedim bir bakayım gelmişlermi , hatta dedim eğer kızlar varsa dilek tuttum kesin bebiş olacak benim diye..... ve baktım gelmişsiniz, şimdi bu moralle iyi çalışırım ben.... bu gece fazla kaynatmıyayım ben, çalışayım,,, siz devam edin ara ara ugrarım çok öptüm sizi...... hem kaynatalım da sabah kızlara malzeme olsun..... yine yuhhhh desinler

az önce girdim kimse yoktu, çıktım bende,,, ders çalışıyorum şu an ve dedim bir bakayım gelmişlermi , hatta dedim eğer kızlar varsa dilek tuttum kesin bebiş olacak benim diye..... ve baktım gelmişsiniz, şimdi bu moralle iyi çalışırım ben.... bu gece fazla kaynatmıyayım ben, çalışayım,,, siz devam edin ara ara ugrarım çok öptüm sizi...... hem kaynatalım da sabah kızlara malzeme olsun..... yine yuhhhh desinler

Selam,ben geldigimde buradaydin sonra bir ara baktim gitmissin.Sabah brezeey ne diyecek bakalim:1: bir gecede sen katil sohbete brezeey diyecegim. kesin bazi geceler uyuyorum bazi geceler mesaide oluyorum deyip gelmeyecek.:52:saka bir yana tatli rüyalar gör brezeey.

sana kolay gelsin Alis iyi geceler:3:

Son düzenleme:

dilekte tutarmış..:)) çalış canım sen..moralin iyi olsun hep..adet oldunmu canım..ne durumdasın..test yapmayı düşünüyormusun..hadi şimdi kafanı karıştıramda..çalış bakem nasıl çalışıcan derslere..:)):9::9:

canım sıcak ama yinede iyi çok bunaltıcı değil..çeyizlere bayramdan sonra yardım edicem işallah..bayramda gidip ağustos sonuna kadar kalıcam..allah nasip ederse..sende ağustos gibi gelirmisin bu taraflara sadece ankarayamı gidiceksin canım..

Ankara'ya biletim degistimezsem canim,Adana'ya gelirim mutlaka annem bu yil yaylaya gitmeyecek.uygun olursan görüsürüz.annemin evide cok bunaltmiyor. senin tedavi oldugun merkeze yakin ev, biliyorsun merkeze göre o taraf daha serindir.

dilekte tutarmış..:)) çalış canım sen..moralin iyi olsun hep..adet oldunmu canım..ne durumdasın..test yapmayı düşünüyormusun..hadi şimdi kafanı karıştıramda..çalış bakem nasıl çalışıcan derslere..:)):9::9:

kızım yaaaa,, yazmayım diyom dayanamıyom, vallahi şu çocuk olana kadar hiçibirşey yapmak istemiyorum, yatayım kalkayım, sizlerle yazışalım bu kadar... başka hiçbir şey beni mutlu etmiyor sanki.... napcaz şimdi, yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz bebek olcak ..... sonra normal hayata döncez galiba......
hem öğretmen olan sensin,,,,,,, nasıl çalışçak bu kız, kafa başka yerde.....
duovam canım sağol, çalışcam valla... sana da iyi geceler....

Back