• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ummucum Alyada seni öpüyor , ama dun icemedim kahveyi ahhhhh umursamaz gençlik oğlanda dünya umurumda degildi birak icmeyi her haltı yedim , yas 45 torun sahibi olma yası olunca cezveyi 3 kez çekmeceden çıkarıp geri koyuyorsun bir pişmanlık haliyle bakalim belki bugüne kısmet :)

artık bilinçli yaşlardayız canım..şu an doğacak çocuklar çok şanslı..büyütürkende daha dikkatli ve rahat büyüteceğimize inanıyorum..içme kuzum kahveyi..amaann boşver..sen süte devam..:)) doğunca içersin şurda ne kaldı ..:16::16:

herkeslere iyi pazarlar,
benim bebis dun beni cok korkuttu arkadaslar:14: sabah kalktigimda acik kahve bi akinti geldi sonrasin nokta nokta kan geldi
yuregim oynadi sandim dun anlam veremedim bel agrim vardi hani regl olunca bel agrin olurya aynen oyle:53:
zaten kasiklarimdaki sanci bi kayboluyor bi geliyor. hic bir sikayetim yoktu ama dunden beri allak bullak oldum.

su anda bel agrim disinda akinti falan yok insallahta bidaha olmaz. kasiklarima gece yine girdi bicak gibi.
Allahim sen bebegimi bana bagisla diye durmadan dua ettim uyku da uyumadim dogru durust:50:
25 temmuzu nasil getirecem hic bilmiyorum:26:

sevgili elif iyi haberlerini aldim inan cok sevindim insallah icine sinmistir. kendine cici bak tatlim bebeginide al gel hollandaya Allahin izniyle.

deti iyi olduguna sevindim umarim hep boyle devam eder.

ummu alisalis duova puffy lejana hope sizleride cok kocaman opuyorum:54:

breezeyim kuzum seni de kocaman kucakliyor yanaklarindan opuyorum:29:

tutkucum Allah yardimcin olsun guzel haberler ver bize olur mu:31:

diger butun arkadaslarimda kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Allahim kimseyi cok bekletmeden bebegine kavustursun..amin

kendine dikkat et canım demekki bebişin sana tutunmaya çalışıyor..:49:aslında bu dediklerin olumlu belirtler..allaha emanetsiniz..korkma canım bi çok kişi yaşıyor bu durumları..:16::16:

ümmücum, ne güzel değil mi , inşallah darısı başımıza.

şekerim lütfen kendini bu kadar yorma ama,,,, kızıcam bak..... baba haklı yasakları koymada , sana laf geçmiyor ki.....
bu arada test parasını da almıcam tamam,,,,, bu kıyağımı unutma...

ümmücum, ben hasta oldum, üşütmüsüm 24 saattir uyuyorum, sağolsun kociş bakıyor valla.. demekki bebiş gelince de yardımcı olacak, ondan hiç beklemezdim , böyle günler birbirini tanımaya yarıyormuş onu da gördüm... ben pek hasta olmam, hatta yatmam da, 3 yıldır hiç hasta olmamışım onu farkettim...

deticim kendine dikkat et,,, bebişe de tabii.

tatlım gönlümüzün listesinde varsın zaten.

selcan kuzu, nazar değmesin aman diyeyim dikkat et bebişe kendine..... ilk zamanlar yorulmamalısın.. öptüm canikom.

çok geçmiş olsuncanım..bende tam tersi çok hastalanan biriyim..dün kısa şortla gezdim evin içinde hemen kasıklarım ağrıda üşümüşüm..:1: adana sıcağında..:)):1:hemşerim seni çok seviyor..hastalıkta sağlıkta..ne güzel ..işallah birde bebiş gelsin bu mutluluğa..:49:

Selam arkadaslar,

puffy,iyi dileklerin icin sagolasin. kücük bir operasyon diyeyim benim sorunum kalpte canim atlatacagim inaniyorum. bebegini ve seni öpüyorum.

deti,keseyi görmüssün saglikla gelecek bebegin insallah.

selcan,canim arada olabiliyormus lekelenme ilk haftalarda özellikle, kaygilanma bol bol dinlen ev isi falan cok yapma arada uzan birsey olmaz bebegini ve seni öptüm.

brezeey,neredsin cilgin arkadasim? arada bir ugra özletme kendini.

alis,ummu nasilsiniz umarim iyisinizidr, öptüm sizi iyi pazarlar.

iyiym canım..hafif kasıklarımı üşütmüşüm adana sıcağında..:)):1:sen nasılsın neler yapıyosun..ben aynen soğan kürüne devam..çörek otu yağını 1 çay kaşığı içinde gayet iiy geliyor..1 yemek kaşığı ağır..:53:

deti ne güzel herşey yolunda gider işallah sonuna kadar..:49:diğeri sonradan gelişebilir hiç belli olmaz...ama önemli olan sağlıklı olsun..tek çif farketmez...

iyiym canım..hafif kasıklarımı üşütmüşüm adana sıcağında..:)):1:sen nasılsın neler yapıyosun..ben aynen soğan kürüne devam..çörek otu yağını 1 çay kaşığı içinde gayet iiy geliyor..1 yemek kaşığı ağır..:53:

Gecmis olsun ummu sicak tut kendini ilerlemesin.Bende aksam disarida oturmustum.hafif rüzgar vardi.bugün böbreklerimde hafif agri var bol su iciyorum.cörek otu yagini azaltmissin.saracogluna bir sor istersen. neden agir geldigini ve azaltigini söyle bence
sogan cok iyi gelecektir yarasin.:1:

:53::53:kimsecikler gelmemişmi..nerelerdesiniz arkadaşlar...
alarahan çok geçmiş olsun..tedavine ne zaman başlıycaksın..

eee gece kuşluğu da bir yere kadar kuzum...:31: o kadar gece hayatına nasıl dayansınlar, hem gece hayatı hem koca hasretiii :)))
kürelrini tam ve tarifine uygun olarak uygulamayı ihmal etme ümmücüm...
duovanın da dediği gibi , saraçoğluna sor, sor ki tedavin tam olsun.

soğan kürü , çörek otu kürü , o kür , bu kür diye diye çocuk sahibi olursak , sanırım hepsinin göbek adı , saracoğlu olacak... :26: yani en azından erkek olanların , kızlara da breezey deriz nolmuşş kiii :51:( ahh bu kendimi beğenmişliğimm:37::1:)

Merhaba arkadaşlar,

Şimdilik sorun yok .

Görüşmek üzere....

deti bebeişlerine at her şey pozitif ilerleyecek , kalbini ferah tut canım.:31:

Sekerim senin mail adresine bir sey gönderdim okursun bir ara optummmmm

Listeye benide almamışsiniz bu topigin en eskisiyim bak kırıldım simdi :)

Bilgilerim.
Yas 45 / 1 saglikli dogum var / ilk deneme negatif / ikinci deneme tam isabet / yas kaynakli sebepsiz kısırlık / amh 0.24 / fsh 8.1 / 24 haftalik hamis / tedavi yeri memorial sisli

Eksiklerim varsa söylersin hemen tamamlarım optummmmmm

kuzum puffyim , senin yerin kumrumun dediği gibi gönlümüzün listesinde , ama topiğimizin listesinde de olmalısın haklısın.:31:
idolümüz puffymiz orda olmalı ki , topiğimizin bereketi artsın.:34:
maile bakacağım birazdan ...:31:
seni ve prensesimiz Zeynep Alya'yı öpüyorum. ( bu arada Benim 2. torunumun adı da Zeynep olacakmış , adaş miniklerimiz olacak inşallah ):16:

herkeslere iyi pazarlar,

Allahim sen bebegimi bana bagisla diye durmadan dua ettim uyku da uyumadim dogru durust:50:

Allahim kimseyi cok bekletmeden bebegine kavustursun..amin

bebişin baktı süper harika bir annesi var , sımsıkı tutunuyor annesine... endişe etme kuzumm...

canım kuzummmm, selcanımm , hiç endişe etme teyzelerinin duası koruyacak bebişimizi...sen de bilirsin ki başlarda böyle şeyler normal..:31:
ben de seni ve bebişimizi kucaklıyor ve yumuşak yumuşak öpüyorumm canımm selcanımm:38::16:

ümmücum, ben hasta oldum, üşütmüsüm 24 saattir uyuyorum, sağolsun kociş bakıyor valla.. demekki bebiş gelince de yardımcı olacak, ondan hiç beklemezdim , böyle günler birbirini tanımaya yarıyormuş onu da gördüm... ben pek hasta olmam, hatta yatmam da, 3 yıldır hiç hasta olmamışım onu farkettim...

tatlım gönlümüzün listesinde varsın zaten.

alısım kumrum geçmiş olsunn... :38:
kocancın sana elbette bakacak , yoksam ben kulaklarını çınlatırım valla...:36::1:

elinde ki mücevherin kıymetini bilen biri olduğuna eminim hatta...

Selam arkadaslar,

işte geldimm burdayımmm:38:
canım isviçreli çikolatam , sağlığına en kısa zamanda kavuşacaksın , sonra da bebişlerine... unutma , her şey çok güzel olacak:31::16:

Gecmis olsun ummu sicak tut kendini ilerlemesin.Bende aksam disarida oturmustum.hafif rüzgar vardi.bugün böbreklerimde hafif agri var bol su iciyorum.cörek otu yagini azaltmissin.saracogluna bir sor istersen. neden agir geldigini ve azaltigini söyle bence

geçmiş olsun , dikkat et kendine... su içmekle çok iyi yapıyorsun kuzum devam ete.
soğan sebebiyle doğacak bebeklerimiz ya soğan kokacak ya da soğandan nefret edecekler valla...:52::1:

hepinizi öpüyorumm , kendinize iyi davranınn:37::31:

bol su içmek iyi geliyor..ne hassas bayanlarız..:)):1: evet canım yarın bi arayıp sorayım..ama 1 çay kaşığı tam iyi geliyor..:)) sende yapıyormusun yoksa operasyondan sonramı yapacaksın..

herkeslere iyi pazarlar,
benim bebis dun beni cok korkuttu arkadaslar:14: sabah kalktigimda acik kahve bi akinti geldi sonrasin nokta nokta kan geldi
yuregim oynadi sandim dun anlam veremedim bel agrim vardi hani regl olunca bel agrin olurya aynen oyle:53:
zaten kasiklarimdaki sanci bi kayboluyor bi geliyor. hic bir sikayetim yoktu ama dunden beri allak bullak oldum.

su anda bel agrim disinda akinti falan yok insallahta bidaha olmaz. kasiklarima gece yine girdi bicak gibi.

sevgili elif iyi haberlerini aldim inan cok sevindim insallah icine sinmistir. kendine cici bak tatlim bebeginide al gel hollandaya Allahin izniyle.

deti iyi olduguna sevindim umarim hep boyle devam eder.

ummu alisalis duova puffy lejana hope sizleride cok kocaman opuyorum:54:

tutkucum Allah yardimcin olsun guzel haberler ver bize olur mu:31:

diger butun arkadaslarimda kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum. Allahim kimseyi cok bekletmeden bebegine kavustursun..amin

Canım çok geçmiş olsun. Kahverengi akıntıları kafana takma hiç, kırmızı olmadıkça doktorlar bile onemsemiyorlar, hele de hollandada bakmıyolar bile, demek ki sıkıntı deil. 9 güncük kaldı şurda bebişini goreceksin inşallah ultrasonda.

Ben şimdi gobuşten iğnemi vuruyorum her gün 2 tanecik kaldı, çarşamba ultrasonda bakacaklar yumoşlara, inşallah bir sıkıntı çıkmaz. En azından başladı, beklemek daha zordu inan.

eee gece kuşluğu da bir yere kadar kuzum...:31: o kadar gece hayatına nasıl dayansınlar, hem gece hayatı hem koca hasretiii :)))
kürelrini tam ve tarifine uygun olarak uygulamayı ihmal etme ümmücüm...
duovanın da dediği gibi , saraçoğluna sor, sor ki tedavin tam olsun.

soğan kürü , çörek otu kürü , o kür , bu kür diye diye çocuk sahibi olursak , sanırım hepsinin göbek adı , saracoğlu olacak... :26: yani en azından erkek olanların , kızlara da breezey deriz nolmuşş kiii :51:( ahh bu kendimi beğenmişliğimm:37::1:)

deti bebeişlerine at her şey pozitif ilerleyecek , kalbini ferah tut canım.:31:

breeyzecik senin nasıl gidiyor soğan kürün..bizim bıcırıklar kesin soğandan nefret edecek..:)) :9: yada soğanlı yahnileri çok iyi yiyecekler..nede olsa alışıklar..:)):9::9:

kuzum puffyim , senin yerin kumrumun dediği gibi gönlümüzün listesinde , ama topiğimizin listesinde de olmalısın haklısın.:31:
idolümüz puffymiz orda olmalı ki , topiğimizin bereketi artsın.:34:
maile bakacağım birazdan ...:31:
seni ve prensesimiz Zeynep Alya'yı öpüyorum. ( bu arada Benim 2. torunumun adı da Zeynep olacakmış , adaş miniklerimiz olacak inşallah ):16:

bebişin baktı süper harika bir annesi var , sımsıkı tutunuyor annesine... endişe etme kuzumm...

canım kuzummmm, selcanımm , hiç endişe etme teyzelerinin duası koruyacak bebişimizi...sen de bilirsin ki başlarda böyle şeyler normal..:31:
ben de seni ve bebişimizi kucaklıyor ve yumuşak yumuşak öpüyorumm canımm selcanımm:38::16:

alısım kumrum geçmiş olsunn... :38:
kocancın sana elbette bakacak , yoksam ben kulaklarını çınlatırım valla...:36::1:

elinde ki mücevherin kıymetini bilen biri olduğuna eminim hatta...

işte geldimm burdayımmm:38:
canım isviçreli çikolatam , sağlığına en kısa zamanda kavuşacaksın , sonra da bebişlerine... unutma , her şey çok güzel olacak:31::16:

geçmiş olsun , dikkat et kendine... su içmekle çok iyi yapıyorsun kuzum devam ete.
soğan sebebiyle doğacak bebeklerimiz ya soğan kokacak ya da soğandan nefret edecekler valla...:52::1:

hepinizi öpüyorumm , kendinize iyi davranınn:37::31:

breeyzecik senin nasıl gidiyor soğan kürün..bizim bıcırıklar kesin soğandan nefret edecek..:)) :9: yada soğanlı yahnileri çok iyi yiyecekler..nede olsa alışıklar..:)):9::9:

bol su içmek iyi geliyor..ne hassas bayanlarız..:)):1: evet canım yarın bi arayıp sorayım..ama 1 çay kaşığı tam iyi geliyor..:)) sende yapıyormusun yoksa operasyondan sonramı yapacaksın..

Saracogluna sorarsan belki bir önerileri falan olur.hic birsey yapmiyorum canim zaten operasyon sonrasida bir süre bekleyecegim icin, belki o beklemede birseyler yaparim.

canım nasıl gidiyor tedavin..kontrol ne zaman..hayırlı haberlerini bekliyoruz..pıhtılaşma ve bağışıklık testleri istedimi..

canım nasıl gidiyor tedavin..kontrol ne zaman..hayırlı haberlerini bekliyoruz..pıhtılaşma ve bağışıklık testleri istedimi..

Canım işte 3. iğnemi vurdum bugün, 2 tane daha kaldı, çarşamba sabahtan gelin ultrasonla bakalım dediler. Çarşamba belli olacak tamam mı devam mı herhalde.

Başladık gene adım adım basamakları tırmanmaya, gene tepetaklak düşmem inşallah.

Saracogluna sorarsan belki bir önerileri falan olur.hic birsey yapmiyorum canim zaten operasyon sonrasida bir süre bekleyecegim icin, belki o beklemede birseyler yaparim.

evet canım sonrasında bekleme dönmeinde işallah sende gzel bi bakım yaparsın..senin zaten hamile kalmanda sıkıntı yok..devamı için türkiyeye geldiğindede fikir al istersen doktorlardan canım..hani ne yapılmalı diye..

Canım işte 3. iğnemi vurdum bugün, 2 tane daha kaldı, çarşamba sabahtan gelin ultrasonla bakalım dediler. Çarşamba belli olacak tamam mı devam mı herhalde.

Başladık gene adım adım basamakları tırmanmaya, gene tepetaklak düşmem inşallah.

işallah canım pıhtılaşmayı sormuştum brde bağışıklık testleri yaptırdınmı..düşük olmaması için

Canım son gittiğimde doktor pıhtılaşma testinde sorunu yok dedi, demek ki yapmışlar o testi, bağışıklığı da yapmıştır sanıyorum, hiç bir detayı atlamayan bir doktor sonuçta.

atlamasınlar tabi canım..o kadar emek veriliyor..işallah kavuşacaksın bebişlerine..:49::49:hayırlı haberlerini gelişmelerini bekliyoruz canım..

atlamasınlar tabi canım..o kadar emek veriliyor..işallah kavuşacaksın bebişlerine..:49::49:hayırlı haberlerini gelişmelerini bekliyoruz canım..

Canım işin gerçeği, ilk tedavide ve bu tedavinin başında doktorun yaptığını ettiğini tüm detayına kadar takip edip kendime büyük stres yarattım. Şimdi üstüme bir sakinlik geldi, bıraktım kendimi doktorun kontrolüne, baktım kendi gerektikçe söylüyor detayları, ooh bi hafifledim.

Doktorunla barış, kendini bırak, detaylara takılma, zaten tam tersini yapınca da aynı noktaya geliyon... ben niye kasmışım ki bu kadar... ooh sıcak kumlardan serin sulara atlamış gibiyim valla:37:

Back