eee gece kuşluğu da bir yere kadar kuzum...
o kadar gece hayatına nasıl dayansınlar, hem gece hayatı hem koca hasretiii :)))
kürelrini tam ve tarifine uygun olarak uygulamayı ihmal etme ümmücüm...
duovanın da dediği gibi , saraçoğluna sor, sor ki tedavin tam olsun.
soğan kürü , çörek otu kürü , o kür , bu kür diye diye çocuk sahibi olursak , sanırım hepsinin göbek adı , saracoğlu olacak... :26: yani en azından erkek olanların , kızlara da breezey deriz nolmuşş kiii
( ahh bu kendimi beğenmişliğimm
)
deti bebeişlerine at her şey pozitif ilerleyecek , kalbini ferah tut canım.
breeyzecik senin nasıl gidiyor soğan kürün..bizim bıcırıklar kesin soğandan nefret edecek..:))
yada soğanlı yahnileri çok iyi yiyecekler..nede olsa alışıklar..:))
kuzum puffyim , senin yerin kumrumun dediği gibi gönlümüzün listesinde , ama topiğimizin listesinde de olmalısın haklısın.
idolümüz puffymiz orda olmalı ki , topiğimizin bereketi artsın.
maile bakacağım birazdan ...
seni ve prensesimiz Zeynep Alya'yı öpüyorum. ( bu arada Benim 2. torunumun adı da Zeynep olacakmış , adaş miniklerimiz olacak inşallah )
bebişin baktı süper harika bir annesi var , sımsıkı tutunuyor annesine... endişe etme kuzumm...
canım kuzummmm, selcanımm , hiç endişe etme teyzelerinin duası koruyacak bebişimizi...sen de bilirsin ki başlarda böyle şeyler normal..
ben de seni ve bebişimizi kucaklıyor ve yumuşak yumuşak öpüyorumm canımm selcanımm
alısım kumrum geçmiş olsunn...
kocancın sana elbette bakacak , yoksam ben kulaklarını çınlatırım valla...
elinde ki mücevherin kıymetini bilen biri olduğuna eminim hatta...
işte geldimm burdayımmm
canım isviçreli çikolatam , sağlığına en kısa zamanda kavuşacaksın , sonra da bebişlerine... unutma , her şey çok güzel olacak
geçmiş olsun , dikkat et kendine... su içmekle çok iyi yapıyorsun kuzum devam ete.
soğan sebebiyle doğacak bebeklerimiz ya soğan kokacak ya da soğandan nefret edecekler valla...
hepinizi öpüyorumm , kendinize iyi davranınn