Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasil gidiyor beklemek cok heyecanli olmali, bizde seninle beraber mutlu haberi bekliyyoruz.

dediğin gibi sevgili Duova ... Çok heyecanlıyım.
Hapşırsam acaba hamilelik belirtisi mi diyorum, sanki başka zamanlar hapşırmazmış gibi

İnşallah hepimiz birbirimize mutlu haberlerimizi veririz. Topik kardeşi olur bebeklerimiz. Dünyaya gelerek annelerine ne büyük bir lütuf olduklarını bilmeden

Evet , emeklerimizin karşılığı mutluluk olsun.

En son doktorum bana , sebepsiz infertilite dedikten sonra , yine de beni kırmamak için 1 kere aşılama deneyelim , bu süreçte siz de tüp bebeği düşünün dedi. Aşılamayla ilgili araştırma yaparken gördüm ki , şansım çok az. Madem bu yola gireceğim , tüp bebek yolunu araştırayım dedim. Evladın elbetteki maddi değeri olmaz ama maddiyat şimdiye kadar tüp bebeği düşünmemi engelliyordu.

Bir sürü merkezle görüşüp , maddi olarak hazır olduğumda tüp bebek yapmaya karar verdiğimde , Hospitalium Çağrı merkezi beni Dr. Kamil Kutlay ile görüştürdü, gün içinde 6 kez denedi ve sonunda başardılar, dr. umla konuşturmayı.

42 yaşında olduğum için , ilaçlarımın fazla olacağını ve 1350 TL + ilaçlar gibi bir rakama tedavimin olabileceğini söyledi telefonda. Hastaneleri SGK ile yeni anlaşma imzalamıştı.Adetimin 1. günü gelmemi söyledi... Ama benim başladığım bir tedavim vardı, klomen kullanıyordum ve bir kaç gün önce 2 yumurtam vardı.Belki tedaviyi bitirir, tüp bebeğe uygun tedaviye yönlendirir diye ben 15 martta görüşmeye gittim. Muayenede bir kaç gün önce 2 tane olan yumurtalarımın sayısı 4 e çıkmıştı. Doktorum bu fırsatı değerlendirelim dedi ve bana aynı gün akşam menogon tedavisine başladı. Ertesi gün 10 yumurtam vardı ve toplamadan 2 gün önce 8 yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmış görünüyordu ve e2 değerim 1500 idi. diğer tamamlayıcı iğneler ve haplarla 21 martta toplama ve 23 martta döllenen 4 embriyodan 2 si ile transferim yapıldı.

Gereksiz dozda ilaç kullanmadığı için ve gerçekten yaşımı dikkate alarak , benim için en uygun tedaviyi uyguladığı için ben bir de benim doktorumla görüş derim eğer Ümraniye yakınlarında isen .

Toplamadan sonra 1 gün sancım oldu. 1 damla kanamam oldu. toplamadan ve transferden sonra 3 er saat hastanede dinlendim. Kullandığım ilaçlar folbiol , ecopirin ve crinone ...

Çok uzun oldu biliyorum ama 42 yaşında olduğum için bana önyargı ile yaklaşmasına rağmen tedavimde gerçekten olması gerekeni yaptı.İlaçları da merkezden temin ettim ve piyasa fiyatının altın da aldım. Bütün ilaçlarım 1000 TL tuttu.

Denemek de fikir almak da fayda var diye düşünüyorum.

İsim yapmış o merkezlerin hepsi bana minimum 5000 TL den kapı açtılar.

Sevgilerimle

Canim sagolasin bilgilendirdigin icin ne güzel olmus tedavide cok ilac kullanimi oluyormus, fazla ilac kullanmamis oldun.canim ben 40 gün önce 9+6 günlük düsük yapmistim. tedavi olmadan dogal yolla olmustu bu ayda korunuyoruz ama önüzdeki ay veya sonraki ay bir karar verecegim.senin doktorunuda düsünebilirim, zaten karar verdigim bir yer yok henüz ben yurt disinda yasiyorum. bu yüzden biraz sorun dogru zamanda gidip gelmek Türkiye'ye esim cok gidip gelemez isinden dolayi burada tüp deneme vs. istemiyorum. sen kendine iyi bak canim bol bol dinlen iyi dileklerin icin sagol.

Rabbim yardımcın olsun. Dilerim yeni başlangıcın , tüm üzüntülerini siler.

Kizlar bir bakayim dedim herkes iyimi diye , nedense sizlerin bir an once hamile kalmanizi ve iyi olmanizi cok icten istiyorum , belkide yas nedeniyle kader arkadası olarak , genclerin zamani var bizim az , hersey yolunda oldugunu görüncede rahatlıyorum.
Brezzy guzel haberlerini bekliyorum , morali yuksek tut hep seni mutlu edecek seyler yap , bebisler desinki annem bu kadar mutluysa bizde onunla kalalım bir bildigi var
Diger Kizlar sizde çalısmalara devam..
Ben mide bulantilari disinda iyiyim , mutfağa giremiyorum kesinlikle , esim sagolsun idare ediyor beni , bakıyor bana
Takvimde farkli gözüksede bugun 9+2 oldum , zaman cabuk geciyor , benden dualarinizi esirgemeyin
Hepiniz Allah'a emanet olun

Sevgili Puffy68 ,
Hepimiz iyiyiz , hele bir diğerimizin hamilelik haberini aldığımızda daha da iyi oluyoruz. ( tüm kızlar adına cevapladım ama olsun )

Yaş nedeni ile kader arkadaşıyız...transfer ayımız nedeniyle Rabbim kısmet ederse bebeklerimizin topik kardeşi olacağı gibi :13:
Bebişlerim seni dinlerlerse kesin benimledirler emin ol Onlar aklıma geldikçe, mutluluktan bile ağlamıyorum ben , negatif hissetmesinler diye.

Rabbim sonuna kadar mutluluğumuz daim etsin , bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Hep güzel haberler verelim birbirmize

Tüm iyi dileklerimiz,dualarimiz seninle ve breezey sizlerle olsun. darisida bu topikte tüm arkadaslara olsun.

Canim sen Ümraniye'ye yakınsın sanırım , ben cok yakınım cekmekoydeyim , hospitulium hast. arada kullanıyoruz
Ben memorial sislide tedavi oldum , cokta memnun kaldım cok az ilaçla tedavi oldum 800 tl bile tutmadı ilaçlarım , doktorum cok ilacın kalite bozduğuna inanıyordu.

Tüm iyi dileklerimiz,dualarimiz seninle ve breezey sizlerle olsun. darisida bu topikte tüm arkadaslara olsun.

Baharı cok geçirmeden insallah başlarsınız , bahar bereket ayı

Sanırım benim doktorumda kontrollü ilaç kullanmaya inanıyordu. Bütün tedavimde temkinli açıklamalar yaptığı gibi.

Ümraniye tarafında oturuyorum , Hospitalium bana yakın. Rabbimin yazdığı şekilde bugüne geldiğime inanıyorum.

en iyi doktor bizi bebek sahibi yapan doktordur

sevgili topic arkadaslarim,

son yazdiklariniz tuylerim diken diken okudum cok duygulandim.

Insallah Allah hepimizin dualarini kabul eder. Bebek isteyen herkese hayirli evlatlar verir...Amin..

merhaba arkadasim seni 38 yas üstü bayanlar bölümende takip ediyorum .ben seni almanyada zannediyordum ve burada hamile kaldin sandim yani tüpü.bende 37 yasindayim.ve önümüzdeki ay memoriali düsünüyorum .lakinnur hanim izine ayriliyo o yok.ve murat bey ile iletisimdeyim.ama kafam karisik mustafa bahceciyide düsünüyorum kafam gidip geliyo anlayacagin.bana nereyi tavsiye edersin.yardimina ihtiyacim var.yas itibari ile bize umut oldun.ne düsünüyorsun memorial hakkinda.benim 4 cü son denmem olacak onun icin en iyisi olsun istiyorum.tesekkürler

Hepimiz için ve özellikle senin için aminnnn

canm, seninle benim gunum hemen hemen ayni. hamilelik belirtileri var mi sende? bende tik yok. gerci gunun gecmeden illaki bi belirti olucak diye bi sart yok ama burda okuyorum bazilari gunune 10 gun kala bile belirti yasiyorlarmis.

canm, seninle benim gunum hemen hemen ayni. hamilelik belirtileri var mi sende? bende tik yok. gerci gunun gecmeden illaki bi belirti olucak diye bi sart yok ama burda okuyorum bazilari gunune 10 gun kala bile belirti yasiyorlarmis.

Sevgili arkadaşım ,

Karnımda ufak tefek ağrılar oluyor hatta ilk başladığında adet olacağım sandım ama adet günüme bile yaklaşık 1 hafta var, bu kadar erken ağrım olmazdı zaten.:18:

Dün akşamdan beri ise göğüslerim farklı geliyor bana, sızlıyorlar ve mavi damarlar çıktı biraz. Bugün uçlarının da biraz büyüdüğünü farkettim.

Transferden sonra ki ilk 3 gün ise sanki karnımda elektriklenmeler oluyordu.

Ben sadece jel kullandığım için yani hormon ilaçları neredeyse yok denecek kadar az diye , tüm bu belirtileri hamilelik belirtisi diye yorumluyorum. İlk 3 gün 2 saatte bir acıkıyordum bir de.

Umarım bunlar sana yardımcı olmuştur. Rabbimden dilerim gerçektir ve sen yaşamasanda sen de pozitif haberini katlanarak alırsın.

cok sagol canm, Allahtan dilerim ki ikizlerin tutmus olsun. valla bende hic bir sekilde hic bir belirti yok. bekleyip gorucez artik. herseyin hayirlisi. Zaten esimle 15 subattan beri birklikteyiz. ben yurtdisinda oldugum icin hep ayriydik. benim ikizlerde de hic bir belirti yasamamistim ben. cok sonralari baslamisti bazi belirtiler.

canım inşallah tüm bunlar gebelik belirtilerindir :))

Selcancım, dediğin gibi her zaman belirtiler hemen ortaya çıkmaz canım. ama genel belirtiler karında ve kasıkta adet olcakmışsın gibi sancı, midede tuhaflık ve göğüslerde hassasiyet oluyomuş. Forumlardada genelde böyle yazıyolar..

Slm canm, seni gorememistik son zamanlar.

benim kuzenim hamile oldugunu ogrendiginde nerdeyse 4 aylik imis ve hic bir sekilde hic bir belirti yasamamis.
her bunye farkli iste. fazla takmak istemiyorum olumsuz etkiliyor cunku.

Sen nerdesin arkadasim calisiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…