• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah'a sukur bebis cok iyi zaten kanama rahmin baska bölgesindeydi dağılıp bebisi etkiler diye korktuk , ama hemen kesildi tabi igneler sayesinde , ben proluton Depot kullaniyorum haftada bir vuruluyor yoğunlaştırilmis progestron , etkisi bir hafta sürüyor.
Birde kesin istrahatteyim sadece tuvalete kalkıyordum cumaya kadar, izin cikti biraz evde dolasabiliyorum ama sokak yasak :)))
Bebisimde bayagi buyumus cuma gorduk rahatladık doktorum cok umutlu cunku cok direnci diyor , direncli olmasıda gayet iyi savasci bebek diyor:nazar:
İnsallah kontrolde iyi seyler duyarsin , gec olsun ama hayirli olsun unutma her iste bir hayir vardır , bazen zamanını beklemek lazim belkide en kaliteli yumurta seni bekliyor , tedavi zamanın onun gelme zamani
Allah'a emanet ol ....[/QU

Görünmedin bir süre merak ediyordum. senin ve bebegin iyi olmasina sevindim.

İnanirmisiniz pozitifi almak bile yetmedi kendimi o kadar yorgun hissediyordumki , biraz dinlenmeye çekildim konulardan uzaklaştım, hamileliğimiz bile unutmak istedim ,iyide geldi bayagi enerji topladim.
Su an bebegin iyi olmasi benide cok sevindiriyor , darisi basınıza ...

İnşallah sonuna kadar mutlulukla sağlıkla devam edersiniz. Hep iyi haberlerinizi verirsiniz.:49:

Bende 42 yaşındayım ve geçtiğimiz cumartesi yani 23 Martta 2 embriyom transfer edildi. Senin yazdıklarını okumak bana moral oldu. Dilerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.:emir_bebek::emir_bebek:

İnsallah embryolariniz bebek olarak doner , bana 4 doktor olmaz dedi ugrasma dedi ama dinlemedim iyide yaptim.
Sakin vazgecmeyin ama umarim gerek kalmaz guzel haber verirsiniz...

Teşekkürler ediyorum. Embriyolarımın transferi yapıldıktan sonra yüzüme ve gözlerime yerleşen o mutluluk ifadesiyle transfer dahil 3. günümdeyim.:1:

Hepimiz için amin :49:

Verdiğiniz kararda Rabbim yanınızda olsun :nazar:

canım inşallah güzel güzel haberler verirsin bize ve herkese umut olursun :))

hakkinizda hayirlisi olsun cnm. Allah ciktiginiz yolu acik etsin. ben de merak dogdu bu donasyon isine. bizi habersiz birakmazsin umarim.

canım nasılsın ? biz Kıbrısla görüştük rahim filmi istendi benden filmi çektirip göndercem. adet olunca 2 veya 3. gün tedaviye başlıcaklarmış rahimi transfer için hazırlıcaklarmış 14-15 gün sonra işlem yapılıyomuş. şimdilik bu kadar canım bakalım yavaş yavaş hareket ediyoruz artık..

Kizlar bir müddet aradan sonra yine geldim , ufak bir kanama yasadim ve biraz dinlenmek istedim , kafamı dinlemek .
Topladim kendimi geri geldim simdi bende bebiste cok iyi :nazar:
Cuma gunu bakıldığında bir kiraz tanesi buyuklugundeymis simdi çilek olmuştur :)))
Doktorum 44 yasinda olmama ragmen herseyin iyi gittiğini söylüyor dualarinizi eksik etmeyin
Ummu ve akide özledim sizi ikisinizde iyisinizdir umarim , Allah'a emanet olun

senin ve bebeginin iyi olduguna hepimiz cok sevindik merak icindeydik. arkadasim sen bu topicteki butun kader ve gonul dostalarina
moral ve umut oluyorsun. Allah sizi nazarlardan korusun insallah :nazar:

selam canım seni çok merak etmiştim..kendi kendime dua ediyordum işallah bebiş iyidir diye yazını okuyunca çok sevindim..i.aman dikkat et bol bol dinlen kendini yorma ..progestanı iğne olarak mı vuruyorsun...bende iyiyim çok sağol fitil kullanıyordum bitti ama erken adet oldum doktor fitil yapmaz dedi. neden oldu ...adet bitince kontrol var..benim iş uzadıkça uzuyor :) allah hepimizin yardımcısı olsun..amin..bizleri habersiz bırakma canım..

canm sen turkiyedesin degil mi? tupbebek icin mi tedavi goruyordun?

İnşallah sonuna kadar mutlulukla sağlıkla devam edersiniz. Hep iyi haberlerinizi verirsiniz.:49:

Bende 42 yaşındayım ve geçtiğimiz cumartesi yani 23 Martta 2 embriyom transfer edildi. Senin yazdıklarını okumak bana moral oldu. Dilerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.:emir_bebek::emir_bebek:

canm senin haberini ne zaman alicaz yani ne kadar daha bekliyceksiniz hamilelik testi icin?

canım inşallah güzel güzel haberler verirsin bize ve herkese umut olursun :))

canım nasılsın ? biz Kıbrısla görüştük rahim filmi istendi benden filmi çektirip göndercem. adet olunca 2 veya 3. gün tedaviye başlıcaklarmış rahimi transfer için hazırlıcaklarmış 14-15 gün sonra işlem yapılıyomuş. şimdilik bu kadar canım bakalım yavaş yavaş hareket ediyoruz artık..

tskr ederim arkadasim iyim cok sukur. bizde de calismalara halen devam :9: hakkinizda hayirlisi olsun. senin bu surecini bende inan merakla bekliyorum. insallah hersey gonlunce olur.

İnanirmisiniz pozitifi almak bile yetmedi kendimi o kadar yorgun hissediyordumki , biraz dinlenmeye çekildim konulardan uzaklaştım, hamileliğimiz bile unutmak istedim ,iyide geldi bayagi enerji topladim.
Su an bebegin iyi olmasi benide cok sevindiriyor , darisi basınıza ...

İnsallah embryolariniz bebek olarak doner , bana 4 doktor olmaz dedi ugrasma dedi ama dinlemedim iyide yaptim.
Sakin vazgecmeyin ama umarim gerek kalmaz guzel haber verirsiniz...

Doktorum benimle de ilk başta çok ümit verici konuşmadı.42 yaşında bir hastaymışım çünküüü :37:

Ama Rabbime şükürler olsun ki onun dediği ilaç parasının yarısına yumurtalarım cevap verdi. 5 yumurtam toplandı , 4 tanesi döllendi ama nazlılarmış :) bu sebepten donduramadık ama 2 tanesi bende şu an :) bebişlerim tutunurlarsa ikiz olacaklar :) :29:
Doktorum da şaşırıyor ve Rabbim kısmet ederde gebelik testimi pozitif alırsam doktorum daha çok şaşıracak :1:

canm sen turkiyedesin degil mi? tupbebek icin mi tedavi goruyordun?

evet canım türkiyedeyim..tüp bebek için daha tedaviye başlayamadım benim bu üçüncü olacak..doktorlar ön araştırma yapıyorlar rahimde yapışıklık vardı o açıldı..pıhtılaşma sorunu troid sorunu çıktı ama ilaçla normala döndü çok şükür..şimdide rahim ağzına baklıyor smear temiz çıktı ama doktor yinede fitil verdi o bitti tekrar bkalım dedi bir türlü tedaviye başlayamadım..hayırlısı artık ..beklemek sorun değilde heran hormonlar yükselcek diye endişe ediyorum ..allah hepimizin yardımcısı olsun..sen ne yaptın kırmızı çizgiyi yakalayabildinmi :) işallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin...:49:

Doktorum benimle de ilk başta çok ümit verici konuşmadı.42 yaşında bir hastaymışım çünküüü :37:

Ama Rabbime şükürler olsun ki onun dediği ilaç parasının yarısına yumurtalarım cevap verdi. 5 yumurtam toplandı , 4 tanesi döllendi ama nazlılarmış :) bu sebepten donduramadık ama 2 tanesi bende şu an :) bebişlerim tutunurlarsa ikiz olacaklar :) :29:
Doktorum da şaşırıyor ve Rabbim kısmet ederde gebelik testimi pozitif alırsam doktorum daha çok şaşıracak :1:

breezey hayırlı haberlerini bekliyoruz...maşallah yumoşların iyihemde 4 embriyo :nazar::nazar benim ilk iki denememde kalite kötüydü yumoşların şimdi nasıl oldu bilmiyorum doktor vitamin takviyeleri verdi dhea da kullanıyorum işallah hepimiz emeklerimizin karşılığını hayırla alırız..doktorlar ümit vermesede allahtan ümit kesilmez yaratan allah..işallah bebişler yola çıksınlar teker teker :)

duova sen neler yapıyorsun..tedaviye başlamayı düşünüyormusun...istanbuldamı deniyceksin..internetten takip ediyorum gerçekten istanbul tüp bebek merkezleri çok ilerdeler..allah hepimizin yardımcısı olsun..amin

insallaaahhhh!!! o an doktorunun yuz ifadesini gormeyi cok isterdim. valla burda millet 40indan sonra doguruyor ben doktorlarin
her dedigine inanmiyorum. Hz. Hatice anamiz 40indan sonra 6 tane dogurmus.

evet canım türkiyedeyim..tüp bebek için daha tedaviye başlayamadım benim bu üçüncü olacak..doktorlar ön araştırma yapıyorlar rahimde yapışıklık vardı o açıldı..pıhtılaşma sorunu troid sorunu çıktı ama ilaçla normala döndü çok şükür..şimdide rahim ağzına baklıyor smear temiz çıktı ama doktor yinede fitil verdi o bitti tekrar bkalım dedi bir türlü tedaviye başlayamadım..hayırlısı artık ..beklemek sorun değilde heran hormonlar yükselcek diye endişe ediyorum ..allah hepimizin yardımcısı olsun..sen ne yaptın kırmızı çizgiyi yakalayabildinmi :) işallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin...:49:

gonlunu ferah tutmaya calis canm insallah sorun cikmadan tedavine baslarsin ve bebegine kavusursun.
valla ben bi bilsem yakaladim mi kirmiziyi. ilk bu ay denedim ben o testi. bi ara (gecen hafta) 2 gun ust uste cift cizgiyi gordum lakin onun bile koyulugu onemliymis baska bi topicte te gordum foto koymus bi arkadasnmillet yorum yapmis negatif diye kafam yine karisti. daha sonra yine yaptim hic cizgi cikmadi dun yine duramadim sirf merakimdan son kez bidaha yaptim silik bi ikinci cizgi olustu. nedir ne degildir ben isten hic bisi anlamadim.

selcankerem sen çif çizgiyi gördüğünde hafif kırmızıda olsa değerlendir...maşallah ikizlerin allah bağışlasın..tekrar ikizlerinin olma ihtimali yüksek :):49::49: hayırla işallah..kafanıda çok karıştırma çif çizgiyi göürdün hemen değerlendir :) allah hepimizin gönlüne göre versin ..amin

selcankerem sen çif çizgiyi gördüğünde hafif kırmızıda olsa değerlendir...maşallah ikizlerin allah bağışlasın..tekrar ikizlerinin olma ihtimali yüksek :):49::49: hayırla işallah..kafanıda çok karıştırma çif çizgiyi göürdün hemen değerlendir :) allah hepimizin gönlüne göre versin ..amin

aynen dedigin gibi yaptim zaten canm bekleyip gorucez artik gerci benim bu ay pek umudum yok ama herseyin hayirlisi.
keske ikiz olsa cok zor ikiz buyutmek ama bi tasla iki kus iyi olurdu. yuce rabbim bilir.

duova sen neler yapıyorsun..tedaviye başlamayı düşünüyormusun...istanbuldamı deniyceksin..internetten takip ediyorum gerçekten istanbul tüp bebek merkezleri çok ilerdeler..allah hepimizin yardımcısı olsun..amin

Bende bir degisiklik yok simdilik canim ben daha karar veremedim. düsük sonrasi dinlenme sürecindeyim diye birazda rahat davraniyorum.zamanda geciyor tabii bu arada dedigin gibi genelde bu siralar arastiriyorum istanbulu tercih eden cok gibi özellikle bir iki merkezden bahsediyorlar topiklerde okudugum kadariyla senin denemen uzadi biraz ama tabii tam hazir olmadan transfer olmasindan iyidir allah bizimde yüzümüzü güldürecektir emin ol emekleriimizin karsiligi mutluluk olsun.

insallah cift cizgiyi gorursun canm. bide tesaduf ki benimde regl gunum 7 nisan. insallah ikizlerin olur benimde var ikiz ogullarim :nazar:

İnşallah... Benim de eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarım var aslında. hatta ben anneanne bile oldum . Sıra şimdi anne olmakta, Rabbim yazdıysa.:nazar:

Arkadaşlardan biri link vermiş, gebelik haftası hesaplamak için. Embriyo transferime göre hesaplattım,3 haftalık çıktı bebişlerim. Eğer tutundularsa ve herşey yolunda giderse 12 aralık gibi , annelerine merhaba diyecekler. :38:

Bu bile doldurdu gözlerimi... rabbim nasip etsin. Başka birşey diyemiyorum.:29:

Back