ne kadar aciklayici olmus canm bende ogrenmis oldum. Allah senden razi olsun. nedense burda hic bir sekilde boyle seyler aciklanmiyor sorulmuyor. Turkiyemiz ne kadar titiz her konuda.
rahim kalinligindan bahsediliyor yanlis anlamadiysam lutfen beni hor gormeyin bilmiyorum diye
Canim ben cok sansliyimki doktorum her konuda gerekli açıklamaları yapıyordu bu arada benim ablam 5. Tup denemesinde tutturdu ve ilk yapanlardan bu ısı o bana cok bilgi verdi , yas gec olunca ve doktorlar umutsuz konusunca hirs yaptim ben cok arastirdim bir suru tıbbi makale okudum , buradaki forumlardan cok sey ogrendim , doktorum arada takılıyor seni asistanlarimla bir araya getireceğim biraz pratik bilgi öğrensinler.
Ama sonucta en iyisini doktorlar bilir , ama kafana takilan bir sey varsa sorarsın hepimiz bilgimiz doğrultusunda yardimci oluruz , ama tavsiyem ne birsen bil doktoruna sormadan bir sey yapma :))))
puffy canım ,
Sağolasın bildiklerimi doğruladığın için. Benim dr. benim gibi çok bilmiş bir hasta olunca , gıdım gıdım konuşuyordu ama her muayenede endometrium ölçünce anlamıştım ben,önemli olduğunu.
Testi ben yapmasam da eşim zorla yaptıracak , en iyisi gönül rızasıyla yapayım da büyüklük bende kalsın.
Selcan canım ,
Merak ettiğin ve öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin...ister buradan , ister özel mesajdan.... Biliyorsam yada karşılaştıysam , en ufak bir fikrim varsa bile söylerim. Bildiğini paylaşmadıktan sonra bence değeri yok.
Endometrium senin de tahmin ettiğin gibi rahim duvarlarının kalınlığı demek... Bizim bebeklerimizin tutunabilmesi onun uygun kalınlıkta olmalarıyla da ilgili. Ben tedaviye başladığımda 5 mm idi,doktorum o yüzden umutsuzdu,belki bu ay erteleriz dedi.:18:
Ama Rabbime şükürler olsun ki transfer günü 11 mmm olmuştu... Bebişlerimi bekliyordu yani, hazırdı.
Canm hepimiz birbirimize destek icin buradayiz , iyi niyetle yardim etmeye çalışıyoruz amac bebek olunca insan daha bir heycanla bir sey yapmak istiyor , hele ben benimki tuttuktan sonra her kesinde olsun istiyorum heleki aylardır burada tanidigim dert paylaştığım kader arkadaslarim var cok istiyorum onlarda isteklerine kavuşsun.
İnsallah sende pozitifi gorursun az kaldi , Allah'a emanet olun
hanımlar nasıl gidiyor..brezeey az kaldı hayırlı haberlerini duyarız işallah..pufy nasıl gidiyor bebiş iyimi..benimde rahim duvarında incelme vardı. en fazla 7 oluyordu.nar suyu içerek normale geldi....şimdi narda kalmadı :))
Umum canim sen nasilsin beklemeye devammi , ay senin bebek cok nazlı cikti , beklete beklete gelecek :)))
Ben iyiyim mide bulantilari esliginde gun geçiriyorum , doktorum azz kaldi bekle diyor ama hem karnım ac surekli hemde canim hic bir sey istemiyor buyuk oğlan boyna uzuyormu bu anne seni çıkınca vurucam poposuna diyor :)))
Yavas yavas büyüyor is'te bebecik su ana kadar da bizi hic üzmedi hep saglikli gelisti bundan sonrada bir aksilik çıkmaz insallah Rabb'ime emanet .
Canim buyuk marketlerde cam siseler icinde gercek nar suyu satılıyor belki bulabilirsin buyuk marketlere bakarsan , Migros'ta falan var.Esime alıyoruz tansiyon icin biraz pahalli , açıldıktan sonrada kisa zamanda tüketilmesi gerekiyor ama gercek nar suyu , bir bak istersen
Kizlar selam evime dondum bir haltda yiyemedim benim hic sasmayan reglim sasdi tedavi yarim kaldi off Allahim bu benim sinavim neyseki mayisda tekrar gidecegim denemeye gene memoriali dusunuyorum bakalim ismet artik.bu arada topic ne guzel kalabalik olus cok mutlu oldum.bilmeyenler icin geceyim 42 yasindayim 6 kere burda belcikada denedim nanay turkiyede denemeye karar verdim gittim on gorusmyee adete bir hafta vardi 3 yumurta gorduler ektra dediler alindi bozuk cikdi benimde surem kisitliydi adet bekledim bekledim donmeme bir hafta kala olunca tedavi iptal oldu.geldim yorgun argin geldiden beride hosgeldinleri kabul ediyorumm yoruldum yahuu.yarin bir gozatayim kimler gelmis topige aranizda olacagim sevgilerrrr
Akidecik neredesin surekli bakiyorum geliyormusun diye yoksun , cok ihmal ettin bizi....
Ben tam 9 haftayı hasarsiz bitirdim su anda her sey yolunda , Mayıs'ta geliyorsun cok sevindim az kaldi şurada geldiginde mutlaka görüşelim , insallah bu teadvinin sonucunda bebegi bulacaksin , sira sende , test gunu bana ugurlu geldiğine inanıyorum , esine cok cok selamlarımı ilet