• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

transferim yapıldı.bugün 2.günüm ve evde yatıyorum. Çok şükür her şey yolunda. 2 embriyo transferi yapıldı. Rabbim nasip eders belki de ikizim olacak.

Benim geldiğim noktaya ulaşmaya çabalayan herkese Rabbim yardım etsin :)

transferim yapıldı.bugün 2.günüm ve evde yatıyorum. Çok şükür her şey yolunda. 2 embriyo transferi yapıldı. Rabbim nasip eders belki de ikizim olacak.

oncelikle amin diyorum. bende seni merak etmistim mesajini gorunce sevindim. canim insallah hersey yolunda gider ve minik minik bebeklerine kavusursun.
bizi sakin habersiz birakma. kendine dikkat et Allahim kolaylik versin.

Cok güzel bir haber hersey yolunda gidecek emin ol dinlen rahatina bak güzel haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin..amin..hayırlı haberlerini bekliyoruz umarım topikteki ikinci hamilemizde sen olursun canım..:49::49:

Topige yeni gelen ve burda olan arkadaslar hepinize selamlar ben deneme bile yapamadan dondum onumuzdei ay tekrar gidecgim bakalim ne olacak.bu arada tedaviye baslayan arkadaslarima ve netice bekleyenlere hepinize bol sans artik yarindan itibaren daha uzun topicde olacagim.off yoruldum ben yaaa raim biran once lutfen

Topige yeni gelen ve burda olan arkadaslar hepinize selamlar ben deneme bile yapamadan dondum onumuzdei ay tekrar gidecgim bakalim ne olacak.bu arada tedaviye baslayan arkadaslarima ve netice bekleyenlere hepinize bol sans artik yarindan itibaren daha uzun topicde olacagim.off yoruldum ben yaaa raim biran once lutfen

h.geldin arkadasim. sen almanya da yasiyorsun anladigim kadariyla bende hollanda dayim. tupbebek tedavi yas siniri orda 40mis galiba. dogru mu?

çok zor bir durum.söylenecek sz yok.senin yaşadığının bir kaç mislini yaşadım ben.2 kızım 15 ve 16 yaşındalar.en büyüğü zihinsel engelli.doktor hatası sonucu.hayatım hastane ve özel eğitim merkezlerde geçti.maddi zorluklarda çabası.her şekilde eşimin yanında oldum.aldatıldım çok zorda olsa affettim çocuklarım küçüktü ve kimsem yoktu.daha sonra başka bir bayan girdi yine araya meğer bayadır aramızdaymışnasılda basit çirkef birisi.benimki hem beni istiyor hem onu.ağlıyor ha bire.en sonunda onda karar kılıp çekip gitti.2 çocuğumla 37 yaşında dul kaldım.yemeden içmeden kesildim hergün ağlıyordum.biz lisede birbirimizi severek aşık olarak mezun olduktan sonra evlenmiştik.çok ağrıma gitmişti,bu kadar yıl sonra.nasıl aşağılanmıştım,ya bunca fedakarlıklarla geçen yıllar ne olacaktı.zor bir süreç kızlarımın psikolojileri bozuldu.küçük kızım hala psikiyatriye gidiyor.o kadın benimkini bıraktı birkaç kadınla görüşüyordu ve beni rahatsız ediyordu hep.allahtan hiç aklımda yokken şimdiki eşimle tanıştım.çok tereddüt ettim tamamen güvensizdim ve 10 yaş küçük benden.ama iyiki kabul etmişim o kadar olgunki hatta benden bile.2 çocuğumla beni sahiplendi.hatta ailesine karşı çıkarak ve eşim doğulu bu arada.çocuğu yok çok istiyorum onu baba yapmayı.3 tane kaybımız var rabbim nasip etmedi.o büyüklük gösterip yanımda oldu.olsun kızlarımız var birde kedilerimiz.olmazsa evlet ediniriz diyor ben çok istediğim için.şimdi geriye baktığımda kendime çok kızıyorum.o zamanlar güçlü olamadığım için,çocuklarım daha çok yıprandığı için.yazıkmış akan gözyaşlarıma.allah bu eşimi başımdan eksik etmesin.eski eşimde bir kızı olan bayanla evlendi ve bir oğlu oldu.kızlarım hafta sonları gidiyorlar.bu kadında tam bir hürrem.ama yapacak bir şey yok.baba ve kardeş var orada.anlatılacak çok şey var bu kısaca olanlar.ama lütfen kukacım,bak bizler yaşadık bunları tabiki üzüleceksin kolay değil ama başını eğme sakın.allah yanına bırakmayacak eminim.benim eski eşim yüzüme bakamıyor karşılaşınca falan.küçük kızım bana benziyor hep ona bakınca seni görüyorum diyor bir bakıyorum gözler dolmuş.ama derler ya geçti bolulunun pazarı diye,öyle işte bitanem.allah karşına daha neler çıkaracak şaşıracaksın iyi anlamda tabi.silkelen ve hayatını yaşa.rabbim yardımcın olsun canım.

sevgili Berna, senin bu msjin bana beni hatirlatti. umarim yakin zamanda tekrar bu topicte goruruz seni.

Canim tam olarak anlayamadim neden deneme yapamadiniz sorun neydi durumun hakkinda bilgim yok soruyorum. önümüzdeki ay gidecekmissin cok stres yapma 1 ay dedigin nedirki hemen gelip geciyor.

nese arkadasim sen nasilsin durumlar nedir? merak ediyorum seni de...

selcan iyiyim canım sen nasılsın :) beni merak etmen hoşuma gitti demekki insanlar hiç görmedikleri kişilerle aralarında gönül bağı kurabiliyormuş :)) valla canım bıraktığın gibiyim eşimle hafta sonu uzun uzun konuştuk biz donasyona karar verdik canım ve doktor olarakda Halil ibrahim tekine karar verdik bakalım canım.. konuşup donörler hakkında falan bilgi alcaz gideceğimiz günü netleştircez eşimin iş durumuna göre

oncelikle amin diyorum. bende seni merak etmistim mesajini gorunce sevindim. canim insallah hersey yolunda gider ve minik minik bebeklerine kavusursun.
bizi sakin habersiz birakma. kendine dikkat et Allahim kolaylik versin.

Teşekkürler ediyorum. Embriyolarımın transferi yapıldıktan sonra yüzüme ve gözlerime yerleşen o mutluluk ifadesiyle transfer dahil 3. günümdeyim.:1:

Hepimiz için amin :49:

Verdiğiniz kararda Rabbim yanınızda olsun :nazar:

Bu tedaviye başlarken bende olmayan sabır bana nasıl geldiyse , senin de sabrın bol olsun. Rabbim yardımcın olsun .

Neden deneme bile yapamadınız,sorun ne idi... Dilerim çabucak hallolur her ne ise.

selcan iyiyim canım sen nasılsın :) beni merak etmen hoşuma gitti demekki insanlar hiç görmedikleri kişilerle aralarında gönül bağı kurabiliyormuş :)) valla canım bıraktığın gibiyim eşimle hafta sonu uzun uzun konuştuk biz donasyona karar verdik canım ve doktor olarakda Halil ibrahim tekine karar verdik bakalım canım.. konuşup donörler hakkında falan bilgi alcaz gideceğimiz günü netleştircez eşimin iş durumuna göre

hakkinizda hayirlisi olsun cnm. Allah ciktiginiz yolu acik etsin. ben de merak dogdu bu donasyon isine. bizi habersiz birakmazsin umarim.

Teşekkürler ediyorum. Embriyolarımın transferi yapıldıktan sonra yüzüme ve gözlerime yerleşen o mutluluk ifadesiyle transfer dahil 3. günümdeyim.:1:

Hepimiz için amin :49:

Verdiğiniz kararda Rabbim yanınızda olsun :nazar:

ayyy bende burda heyecan yaptim. en kisa zamanda hamileyimmmm diye bize mujdeyi verirsin :49:

Kizlar bir müddet aradan sonra yine geldim , ufak bir kanama yasadim ve biraz dinlenmek istedim , kafamı dinlemek .
Topladim kendimi geri geldim simdi bende bebiste cok iyi :nazar:
Cuma gunu bakıldığında bir kiraz tanesi buyuklugundeymis simdi çilek olmuştur :)))
Doktorum 44 yasinda olmama ragmen herseyin iyi gittiğini söylüyor dualarinizi eksik etmeyin
Ummu ve akide özledim sizi ikisinizde iyisinizdir umarim , Allah'a emanet olun

Kizlar bir müddet aradan sonra yine geldim , ufak bir kanama yasadim ve biraz dinlenmek istedim , kafamı dinlemek .
Cuma gunu bakıldığında bir kiraz tanesi buyuklugundeymis simdi çilek olmuştur :)))
Doktorum 44 yasinda olmama ragmen herseyin iyi gittiğini söylüyor dualarinizi eksik etmeyin

selam canım seni çok merak etmiştim..kendi kendime dua ediyordum işallah bebiş iyidir diye yazını okuyunca çok sevindim..i.aman dikkat et bol bol dinlen kendini yorma ..progestanı iğne olarak mı vuruyorsun...bende iyiyim çok sağol fitil kullanıyordum bitti ama erken adet oldum doktor fitil yapmaz dedi. neden oldu ...adet bitince kontrol var..benim iş uzadıkça uzuyor :) allah hepimizin yardımcısı olsun..amin..bizleri habersiz bırakma canım..

selam canım seni çok merak etmiştim..kendi kendime dua ediyordum işallah bebiş iyidir diye yazını okuyunca çok sevindim..i.aman dikkat et bol bol dinlen kendini yorma ..progestanı iğne olarak mı vuruyorsun...bende iyiyim çok sağol fitil kullanıyordum bitti ama erken adet oldum doktor fitil yapmaz dedi. neden oldu ...adet bitince kontrol var..benim iş uzadıkça uzuyor :) allah hepimizin yardımcısı olsun..amin..bizleri habersiz bırakma canım..

Allah'a sukur bebis cok iyi zaten kanama rahmin baska bölgesindeydi dağılıp bebisi etkiler diye korktuk , ama hemen kesildi tabi igneler sayesinde , ben proluton Depot kullaniyorum haftada bir vuruluyor yoğunlaştırilmis progestron , etkisi bir hafta sürüyor.
Birde kesin istrahatteyim sadece tuvalete kalkıyordum cumaya kadar, izin cikti biraz evde dolasabiliyorum ama sokak yasak :)))
Bebisimde bayagi buyumus cuma gorduk rahatladık doktorum cok umutlu cunku cok direnci diyor , direncli olmasıda gayet iyi savasci bebek diyor:nazar:
İnsallah kontrolde iyi seyler duyarsin , gec olsun ama hayirli olsun unutma her iste bir hayir vardır , bazen zamanını beklemek lazim belkide en kaliteli yumurta seni bekliyor , tedavi zamanın onun gelme zamani
Allah'a emanet ol ....

Allah'a sukur bebis cok iyi zaten kanama rahmin baska bölgesindeydi dağılıp bebisi etkiler diye korktuk , ama hemen kesildi tabi igneler sayesinde , ben proluton Depot kullaniyorum haftada bir vuruluyor yoğunlaştırilmis progestron , etkisi bir hafta sürüyor.
Birde kesin istrahatteyim sadece tuvalete kalkıyordum cumaya kadar, izin cikti biraz evde dolasabiliyorum ama sokak yasak :)))
Bebisimde bayagi buyumus cuma gorduk rahatladık doktorum cok umutlu cunku cok direnci diyor , direncli olmasıda gayet iyi savasci bebek diyor:nazar:
İnsallah kontrolde iyi seyler duyarsin , gec olsun ama hayirli olsun unutma her iste bir hayir vardır , bazen zamanını beklemek lazim belkide en kaliteli yumurta seni bekliyor , tedavi zamanın onun gelme zamani
Allah'a emanet ol ....[/QU

Görünmedin bir süre merak ediyordum. senin ve bebegin iyi olmasina sevindim.

İnşallah sonuna kadar mutlulukla sağlıkla devam edersiniz. Hep iyi haberlerinizi verirsiniz.:49:

Bende 42 yaşındayım ve geçtiğimiz cumartesi yani 23 Martta 2 embriyom transfer edildi. Senin yazdıklarını okumak bana moral oldu. Dilerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.:emir_bebek::emir_bebek:

Back