Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım inşallah güzel güzel haberler verirsin bize ve herkese umut olursun :))

hakkinizda hayirlisi olsun cnm. Allah ciktiginiz yolu acik etsin. ben de merak dogdu bu donasyon isine. bizi habersiz birakmazsin umarim.

canım nasılsın ? biz Kıbrısla görüştük rahim filmi istendi benden filmi çektirip göndercem. adet olunca 2 veya 3. gün tedaviye başlıcaklarmış rahimi transfer için hazırlıcaklarmış 14-15 gün sonra işlem yapılıyomuş. şimdilik bu kadar canım bakalım yavaş yavaş hareket ediyoruz artık..

senin ve bebeginin iyi olduguna hepimiz cok sevindik merak icindeydik. arkadasim sen bu topicteki butun kader ve gonul dostalarina
moral ve umut oluyorsun. Allah sizi nazarlardan korusun insallah

canm sen turkiyedesin degil mi? tupbebek icin mi tedavi goruyordun?

canm senin haberini ne zaman alicaz yani ne kadar daha bekliyceksiniz hamilelik testi icin?

tskr ederim arkadasim iyim cok sukur. bizde de calismalara halen devam hakkinizda hayirlisi olsun. senin bu surecini bende inan merakla bekliyorum. insallah hersey gonlunce olur.

canm sen turkiyedesin degil mi? tupbebek icin mi tedavi goruyordun?

evet canım türkiyedeyim..tüp bebek için daha tedaviye başlayamadım benim bu üçüncü olacak..doktorlar ön araştırma yapıyorlar rahimde yapışıklık vardı o açıldı..pıhtılaşma sorunu troid sorunu çıktı ama ilaçla normala döndü çok şükür..şimdide rahim ağzına baklıyor smear temiz çıktı ama doktor yinede fitil verdi o bitti tekrar bkalım dedi bir türlü tedaviye başlayamadım..hayırlısı artık ..beklemek sorun değilde heran hormonlar yükselcek diye endişe ediyorum ..allah hepimizin yardımcısı olsun..sen ne yaptın kırmızı çizgiyi yakalayabildinmi :) işallah tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin...

duova sen neler yapıyorsun..tedaviye başlamayı düşünüyormusun...istanbuldamı deniyceksin..internetten takip ediyorum gerçekten istanbul tüp bebek merkezleri çok ilerdeler..allah hepimizin yardımcısı olsun..amin

gonlunu ferah tutmaya calis canm insallah sorun cikmadan tedavine baslarsin ve bebegine kavusursun.
valla ben bi bilsem yakaladim mi kirmiziyi. ilk bu ay denedim ben o testi. bi ara (gecen hafta) 2 gun ust uste cift cizgiyi gordum lakin onun bile koyulugu onemliymis baska bi topicte te gordum foto koymus bi arkadasnmillet yorum yapmis negatif diye kafam yine karisti. daha sonra yine yaptim hic cizgi cikmadi dun yine duramadim sirf merakimdan son kez bidaha yaptim silik bi ikinci cizgi olustu. nedir ne degildir ben isten hic bisi anlamadim.

selcankerem sen çif çizgiyi gördüğünde hafif kırmızıda olsa değerlendir...maşallah ikizlerin allah bağışlasın..tekrar ikizlerinin olma ihtimali yüksek :) hayırla işallah..kafanıda çok karıştırma çif çizgiyi göürdün hemen değerlendir :) allah hepimizin gönlüne göre versin ..amin

aynen dedigin gibi yaptim zaten canm bekleyip gorucez artik gerci benim bu ay pek umudum yok ama herseyin hayirlisi.
keske ikiz olsa cok zor ikiz buyutmek ama bi tasla iki kus iyi olurdu. yuce rabbim bilir.

Bende bir degisiklik yok simdilik canim ben daha karar veremedim. düsük sonrasi dinlenme sürecindeyim diye birazda rahat davraniyorum.zamanda geciyor tabii bu arada dedigin gibi genelde bu siralar arastiriyorum istanbulu tercih eden cok gibi özellikle bir iki merkezden bahsediyorlar topiklerde okudugum kadariyla senin denemen uzadi biraz ama tabii tam hazir olmadan transfer olmasindan iyidir allah bizimde yüzümüzü güldürecektir emin ol emekleriimizin karsiligi mutluluk olsun.

insallah cift cizgiyi gorursun canm. bide tesaduf ki benimde regl gunum 7 nisan. insallah ikizlerin olur benimde var ikiz ogullarim

İnşallah... Benim de eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarım var aslında. hatta ben anneanne bile oldum . Sıra şimdi anne olmakta, Rabbim yazdıysa.

Arkadaşlardan biri link vermiş, gebelik haftası hesaplamak için. Embriyo transferime göre hesaplattım,3 haftalık çıktı bebişlerim. Eğer tutundularsa ve herşey yolunda giderse 12 aralık gibi , annelerine merhaba diyecekler.

Bu bile doldurdu gözlerimi... rabbim nasip etsin. Başka birşey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…