Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ben kullandım doktor vermişti bana..4 ay kullandım fsh düşürdü..aralık ayından beri normal seviyelerde..fsh yönünden faydasını gördüm ama kalite olarak değişiklik olmadı..embriyom orta kalitedeydi..ama don quai kullanmadım kaliteyi artırırmı bilmem..bana doktorum ginseng ve arginmax women vermişti kaliteyi artırmak için bana dedğim gibi kalitede faydaları olmadı buvitaminlerin..ama sana olabilir..denemekte fayda var canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım adet oldunmu..eşine söyle umutsuz olmasın yaratan allah ..kısmet edecekse her halukarda verecektir..yaratan allah bitanem işallah hepimize vakti saati gelince kısmetimizde varsa verecektir..mücadeleye devam..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin işallah..seninde hayırlı habeelerini bekliyoruz..

breezeyciğim, iyi olmuş görüşmeniz , ne güzel hem de yakınmışsınız.... ara ara tekrarlayıp bizim de kulaklarımızı çınlatırsınız şekerim...
bu arada mamografi sonucum benim de aynıyldı.. ultrason gerekli denilse de, doktorum gerek yok dedi....bilgin olsun...tatlım.

selcan, benim yatak kuş tüyü mü olcak bilemedim vaaallaa... narsuyunu da artık günlük içeceklerim arasına aldım, içiyoruk bakemmm. nassııl olcekse...
acmila, ben içiyorum,,, dhea yumarta kalitesi için .... dong quai yi bana diğer topicten wanna tavsiye etti, rahim için tonikmiş, içiyorum bende. ayrıca oströjen takviyesi ...
valla benden pass...
ben kullanmadımmm..
hatta şunu diyorumm... ne işe yarıyor ki bunlarr:44:
brezey tavsiye ederim,,, bana bir zararı olmadı ........ ama doktoruna da sorabilirsin.
Yardimci olmak isterdim fakat,o ilaclar ne ise yariyor bilmiyorum. doktor ne icin vermisti.?
canım yumurta kalitesi ve östrjen takviyesi için.
acmila,,, hayal etmek kısmını anlamadım canım ya..... niye ikimiz,,, diğer kızlar da hayal edemezler mi,,, yoksa bendeki sorun için mi, bu çözüm tatlım.. anlayamadım ki ben.

tatlım, bu topic bizim alfabe arkadaşın,,,, yazık ya bir ara ne çok aramıştı dhea yı,,, o arada pufym hızır gibi yetişti bana kendi dheasınıgönderdi.... ve kalbi güzel pufy nin allaha şükür her işi rastgidiyor maşallah... İnşallah hepimiz o günleri görebiliriz.

Son düzenleme:
ümmüselemeceğim,

iyiyim canım, eşim niğdeden döndü, burada yandıkça , ahh niğde deyi p duruyor, ben de yazlıkta ot, böcek, köpeklerimleyim,,, doğal yaşam yapıyorum ,,,, ve regl bekliyorm,,, bu arada 38 topiginden waannna cğım, bana dong quai yı tavsiye etti, rahim için tonikmiş,ostrejen takviyesiymiş,,, az ilaç alıyordum ya , bir de bunu ekledim...... narsuyuna full gaz devam...... öptüm canım.

Oncelikle hepinizi optum atladigim cevaplar varsa kusura bakmayin :) Kafam niyeyse cok dalgin ciddi unutkanlik yasiyorum bu aralar

SELCAN KEREM
guzel haberler aldıkca mutlu oluyorum , kendine karnındakine dikkat et her seyden körü onu cok değerli unutma , Kizlar icin dualarini eksik etme ugur gönder onlara , hepsinden guzel haber alalım :)

BREEZY
uzun zamandır yanliz basıma bir sey yapmamıştım guzel sohbet icin tesekkurler :) kendimi bir birey gibi hissettim hayattan guzel bir kac saat ayırdım kendime ( hamileliğin basından bu yana ipler elimden gitti hic bir seyi yanliz yapamıyorum surekli denetliyorlar beni malesef )

ALİSALİS
vallahi kahve icmedim soda ictim sor istersen breezyye :)
Ayrıca dun yemeklerinde cok pişirmedim normaldi ama soz sanada bı daha gulmeyecegim aldim dersimi :)
Seni oper , kızının ve oglunun kulaklarından ısırırım

UMMU VE DUOVA
Kizlar iyisinizdir umarim sizede cok cok selam :)

KOCADAN MUZDARİP HOPE
simdi sekerim 3 erkek pesinde surekli ayakları poposunda koca göbekle kosan , mutemadiyen yıkayan , ütüleyen , temizleyen , saglikli yesinler diye pişiren , aman üzülmesinden kırılmasınlar diye totoslarini toplayan ben sana tavsiye verecegim
Olaya cabuk cabuk ama yavas yavas kedi gözüyle yaklaşmak lazim ( eyvah benimde icime Necati şaşmaz kaçtı )
Simdi bu erkek milletinin hepsi boyle islerine nasil gelirse , islerine gelmediği zaman yapma der çıkarlar , yapmazsan niye yapılmıyor derler , memnuniyet konusunda ise dibe vurmuş durumda gezerler , altin kaplansan uzerinde niye pırlanta yok derler , tamamen mağara devrinden bu yana gelen genetik bir durum bu saatten sonra sen ben bı sey yapamayız
Bu sebeple ne yapıyorsan kendin icin yap bir sey bekleme ha takdir ederse ne guzel yok etmezse bosver uzulme tamamen genetik
Erkekleri sevecen ama cok ciddiye almayacaksın 25 yıllık is hayatı tecrübesi ay nasil söylesem bayagida sapsal oluyorlar ben kocisi seviyorum ama onun koca bir cocuk oldugunu dusunuyorum :) anladın sen onu :)

canlı selam selcankeremcici hamişimiz nasıllarmış..

ummucum canim dun yazdigini gormedim affet beni

iyim hamilelik fikrine alismaya calisiyorum. henuz mide bulantim yok daha dogrusu goguslerimdeki hassasiyetten ve kasiklarima
giren kramplardan baska hic bir degisiklik yok bende.

sen nasilsin adet oldun mu? kurlerin henuz eline ulasmamis galiba herkesten cok ben merak ediyorum acaba ne yolladi diye.

cok dogru bi tespit breezeyim benim ben yillardir saglikli yasam icin cok caba gosteriyorum ama kahvemden vazgecemiyorum
gunde iki fincandan bi zarar gelecegini sanmiyorum ben. cayimi da 1 bardaka dusurdum valla.

bizim isimlerde hazir sekerim kiz olursa zaten kocacim ruyasinda gormustu ismini erkek olursada babasinin ismini alicak
bizim bebis insallah.

senin kocanin surprizi beni de cok mutlu soyle ona canikom

canim benim dogal yoldan dhea almak istersen avakado yemelisin. icinde dogal dhea iceren tek meyveymis. tadi berbat bisye ama ben gecen ay iki tane yiyebildim ne hikmetse hamile kaldim:44:
dong quai'ye gelince burda onu erkeklere tavsiye ediyorlar prostat icin. cunku icerisinde ostrojen var dogrudur

sevgili acmila oncelikle sasirdim yazini okuyunca kuzum sen almanyada degilmiydin?

burda yani hollanda da asla bu tur ilaclar yazmazlar vermezler. hic duymadim bugune kadar multi vitaminleri bile gereksiz buluyorlar.

Bugün 6.gün olduğu için E2 testi ve ultrason için gitmiştim sabahtan şimdi geldim.Yumurtalar oluşmuş iyi dedi doktor ama.Ben takibi bulunduğum yerde yaptırdığım için başka doktor baktı.Yaşıma göre iyiymiş öyle dedi.Ama sonradan moralimi bozdu.Neden bu yaşta istiyormuşum.Daha önceki gibi düşük olabilirmiş.Bu yola baş koymuşum vs vs.Moralimi bozdu yaaa

hic moralini bozma tutkucum bu doktorlarin hepsi boyle al birini vur otekine. bak puffyime lejanama
gebelik donemleri sorunsuz devam ediyor insallah sonuna kadar da boyle devam edicek.
hem yasamadan nerden bilicez sonrasinda keskelere bogulacaz belki. Allahin izniyle tedavin sorunsuz baslar
gebelik olur ve bebegin dogar. sen sakin moralini bozma oke

Ay ne empatiden yoksun oluyor bu doktorlar, ona neymiş canım, kim sormuş ona işini yapsın, o kadar para oduyosun, bir de kişisel yorumunu mu dinleyeceksin...

Düşük her yaşta oluyo, her kadın hayatı boyunca defalarca haberi bile olmayan düşükler yaşıyo...

Canım doktoruna çok sinirlendim, hiç bilimsel yaklaşmamaış konuya onun işi bilim yapmak felsefe değil, Canı felsefe yapmak istiyosa gitsin tekrar okusun hatta yetmez gitsin ilk okuldan yeniden başlasın...

Sen canını sıkma lütfen, microarray var artık ileri yaşta düşük riskini %0 a kadar indiriyor, hatta 40 yaş üstü hamilelik şansını %75 yakaladılar... Sana bunlarla gelsin lütfen...

burdaki yüzde beşbinbeşyüz doğru tespitinden ötürü , seni kutluyorumm ve öpüyorumm kuzum , yumuşak yumuşak

tutku sen canını sıkma , biz doktorunu alırız öteki doktora vururuz. bazı arkadaşlarla gönüllüyüs bu konudaa
( ayy bazı arkadaşlar didim , alındın mı kıss elfjem yoksaa )

doktorun kafasına çantalarımızla vurmayı öneriyorummm bu sabah fena formumdayımm

şimdi alısımalısım izmirli kumrum , yazlık güzelim

ben dünkü buluşmamızdan da , daha önceki topikdaşlarımla yaptığım buluşmalarımdan da çok süper mutluyum. inanılmaz güzel enerji dolu ile dönüyorum her görüşmemizden sonra.

puffyim kuzumla , ara böyle buluşmalar yapmayı planladık. o ve zeynep alya kendini ne zaman iyi hissederlerse , ben pıt diye damlayacağım...
benimm antika sayılmaya doğru emin adımlarla ilerleyen 93 model fairway arabam ile ( kısaca ben ona ferrarim diyorum ) hemen her yere pıt diye damlayabiliyorum son zamanlarda. ama sakın izmirlere damlamamı bekleme daha o kadar olamadım kuzum...

şimdide aklıma bu dhea takıldı , dün paylaşımları okuyunca...sen de tavsiye ettiğine göre kuzum , ben bir de bunu düşüneyim. önümüzdeki ay için plana dahil ederim, bu ay serbest takılıyorum

aman puffyim kuzum ne demek.. asıl ben sana teşekkür ederim.
hem seni gördüm hem zeynep alyayı hem süper güzel bir zaman geçirdim.
hem de dün gördüğün ferrarimle ilk defa bir arkadaşımla buluştumm..

ve evett seni destekliyorum , sen salata ve soda ile tamamladın günü..
neden bir şey daha içelim mi diye sormadım bilmiyorum ama ...:44:

he he efett kuzumm,ben seni tanıyom kii,bilirim huyunu suyunuu

o kadar az çay ve kahveden bence de bir zarar olmaz hem diğer sağlıklı olarak yediklerin içtiklerin ,olası zararları da yok eder kuzum bence.

bebişimis gelsin de ben ona kısacaa selcanım kuzumun kuzusu diyeceğimmm

bana VU de 2 bardak kahve serbest demişlerdi canım, hatta iyi bir yerde sushi bile yemen serbest dediler :)))

Hepinize çok teşekkür ederim. Ben değerlerime sevinip yoluma devam edeceğim. Solda 5 sağda 4 tane gördü doktor. Adetimin 7. günündeyim. 5 akşam Gonal F 300 iğne oldum. Bugün merkezi arayıp sonuçları bildireceğim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

Sevgilerimleeee...:)

nazar değmesin arkadaşıma..içleri de dolu doludur inşallah...

senin zaten hormonların falan iyiydi..

umarım transferin de iyi geçer...emeklerin boşa gitmez...

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…