- Konu Sahibi akideciknane
- #3.021
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/617193-biosteron-dhea-25-mg.html
bu topikte konuşulmuş , belki yardımı olur sana acmila kuzumm
Cok sagol ben azcik dolanayim orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/617193-biosteron-dhea-25-mg.html
Slm iyi aksamlar herkese
Kizlar benim bir sorum var Biosteron DHEA VE Dong Quai bunlari kulananlar varmi ben suan kulaniyorum bu ay basladim transfer den sonrada kulanmalimiyim benim buran onceki diktorum vernisti bu doktorda ben tanimiyorum bu ilaclar diyor
Hadi sabirsizlikla cevap bekliyorum Danke hepinize
breezeyciğim, iyi olmuş görüşmeniz , ne güzel hem de yakınmışsınız.... ara ara tekrarlayıp bizim de kulaklarımızı çınlatırsınız şekerim...vee günün yorumuu
puffy mi gördümm gördümmmm
zeynep alya da biz konuşurken , görüşmemize annesine bir tekme atarak katıldı
güzel bir gündü...
bu forumun ve topiklerinin bana kazandırdıklarını çok seviyorummmm
selcan, benim yatak kuş tüyü mü olcak bilemedim vaaallaa... narsuyunu da artık günlük içeceklerim arasına aldım, içiyoruk bakemmm. nassııl olcekse...slm alisalis arkadasim oh be sonunda rahat rahat yazabiliyorum ofiste bi rahat birakmadilar beni.
kuzum sen takviyelere devam nasilsa hazirsa iki dondurulmus embriyo var annelerinin yatagini biran once hazirlamasini bekliyorlar.
nar suyunu ihmal etme canim Allah tez zamanda bebeklerine kavustursun seni. veee burdaki butun arkadaslarimiz
acmila, ben içiyorum,,, dhea yumarta kalitesi için .... dong quai yi bana diğer topicten wanna tavsiye etti, rahim için tonikmiş, içiyorum bende. ayrıca oströjen takviyesi ...Slm iyi aksamlar herkese
Kizlar benim bir sorum var Biosteron DHEA VE Dong Quai bunlari kulananlar varmi ben suan kulaniyorum bu ay basladim transfer den sonrada kulanmalimiyim benim buran onceki diktorum vernisti bu doktorda ben tanimiyorum bu ilaclar diyor
brezey tavsiye ederim,,, bana bir zararı olmadı ........ ama doktoruna da sorabilirsin.valla benden pass...
ben kullanmadımmm..
hatta şunu diyorumm... ne işe yarıyor ki bunlarr:44:
canım yumurta kalitesi ve östrjen takviyesi için.Yardimci olmak isterdim fakat,o ilaclar ne ise yariyor bilmiyorum. doktor ne icin vermisti.?
acmila,,, hayal etmek kısmını anlamadım canım ya..... niye ikimiz,,, diğer kızlar da hayal edemezler mi,,, yoksa bendeki sorun için mi, bu çözüm tatlım.. anlayamadım ki ben.DHEA yumurtalarin gelisimine etkisi var
Dong Quai tamamen bitkisel cin melek otu kadinlar icin adetin birinci gununden 14 gün kulaniyosun adet duzenleyici vede östrojen degerlerini duzenleyici
Haa cocuk dogurmak icin zehir verseler onuda icicem onuda bilin ama doktorum dediki ALisalis bak burasi ikimiz icin hayal edin hamilesiniz gibi bu cok iyi bir tedaviymis pozitif dusuncem icincide bastan asagi negatiftim zaten bugunden sonra herkes hamile ok
canlı selam selcankeremcici hamişimiz nasıllarmış..
olacak inşallah kuzumm... bir kaç zaman sonra senin bebişin yani belki de bebişlerin için isimler bulacağız.
hee bu arada , puffymin sana özel mesacı var.
kendine çok dikkat etsin dedi... yediğine içtiğine , sağlığına...
dedim ki yapar benim kuzum , zaten sağlıklı yaşamı seviyor.:44:
seslerimizi de duyururuz kuzumm merak etme elbet...
kocamcım bana sürpriz yapmış , bugün öğrendim , yeni telefonumla senle mesac bilem yapabiliris sonaaa
ayyyyy hem puffyimi gördüm hem kocamcımdan sürpriz... ayy ne güsel gündü bugünnnn
breezeyciğim, iyi olmuş görüşmeniz , ne güzel hem de yakınmışsınız.... ara ara tekrarlayıp bizim de kulaklarımızı çınlatırsınız şekerim...
bu arada mamografi sonucum benim de aynıyldı.. ultrason gerekli denilse de, doktorum gerek yok dedi....bilgin olsun...tatlım.
selcan, benim yatak kuş tüyü mü olcak bilemedim vaaallaa... narsuyunu da artık günlük içeceklerim arasına aldım, içiyoruk bakemmm. nassııl olcekse...
acmila, ben içiyorum,,, dhea yumarta kalitesi için .... dong quai yi bana diğer topicten wanna tavsiye etti, rahim için tonikmiş, içiyorum bende. ayrıca oströjen takviyesi ...
brezey tavsiye ederim,,, bana bir zararı olmadı ........ ama doktoruna da sorabilirsin.
canım yumurta kalitesi ve östrjen takviyesi için.
acmila,,, hayal etmek kısmını anlamadım canım ya..... niye ikimiz,,, diğer kızlar da hayal edemezler mi,,, yoksa bendeki sorun için mi, bu çözüm tatlım.. anlayamadım ki ben.
tatlım, bu topic bizim alfabe arkadaşın,,,, yazık ya bir ara ne çok aramıştı dhea yı,,, o arada pufym hızır gibi yetişti bana kendi dheasınıgönderdi.... ve kalbi güzel pufy nin allaha şükür her işi rastgidiyor maşallah... İnşallah hepimiz o günleri görebiliriz.
Slm iyi aksamlar herkese
Bugün 6.gün olduğu için E2 testi ve ultrason için gitmiştim sabahtan şimdi geldim.Yumurtalar oluşmuş iyi dedi doktor ama.Ben takibi bulunduğum yerde yaptırdığım için başka doktor baktı.Yaşıma göre iyiymiş öyle dedi.Ama sonradan moralimi bozdu.Neden bu yaşta istiyormuşum.Daha önceki gibi düşük olabilirmiş.Bu yola baş koymuşum vs vs.Moralimi bozdu yaaa
Bugün 6.gün olduğu için E2 testi ve ultrason için gitmiştim sabahtan şimdi geldim.Yumurtalar oluşmuş iyi dedi doktor ama.Ben takibi bulunduğum yerde yaptırdığım için başka doktor baktı.Yaşıma göre iyiymiş öyle dedi.Ama sonradan moralimi bozdu.Neden bu yaşta istiyormuşum.Daha önceki gibi düşük olabilirmiş.Bu yola baş koymuşum vs vs.Moralimi bozdu yaaa
Ay ne empatiden yoksun oluyor bu doktorlar, ona neymiş canım, kim sormuş ona işini yapsın, o kadar para oduyosun, bir de kişisel yorumunu mu dinleyeceksin...
Düşük her yaşta oluyo, her kadın hayatı boyunca defalarca haberi bile olmayan düşükler yaşıyo...
Canım doktoruna çok sinirlendim, hiç bilimsel yaklaşmamaış konuya onun işi bilim yapmak felsefe değil, Canı felsefe yapmak istiyosa gitsin tekrar okusun hatta yetmez gitsin ilk okuldan yeniden başlasın...
Sen canını sıkma lütfen, microarray var artık ileri yaşta düşük riskini %0 a kadar indiriyor, hatta 40 yaş üstü hamilelik şansını %75 yakaladılar... Sana bunlarla gelsin lütfen...
hic moralini bozma tutkucum bu doktorlarin hepsi boyle al birini vur otekine. bak puffyime lejanama
gebelik donemleri sorunsuz devam ediyor insallah sonuna kadar da boyle devam edicek.
hem yasamadan nerden bilicez sonrasinda keskelere bogulacaz belki. Allahin izniyle tedavin sorunsuz baslar
gebelik olur ve bebegin dogar. sen sakin moralini bozma oke
breezeyciğim, iyi olmuş görüşmeniz , ne güzel hem de yakınmışsınız.... ara ara tekrarlayıp bizim de kulaklarımızı çınlatırsınız şekerim...
bu arada mamografi sonucum benim de aynıyldı.. ultrason gerekli denilse de, doktorum gerek yok dedi....bilgin olsun...tatlım.
brezey tavsiye ederim,,, bana bir zararı olmadı ........ ama doktoruna da sorabilirsin.
tatlım, bu topic bizim alfabe arkadaşın,,,, yazık ya bir ara ne çok aramıştı dhea yı,,, o arada pufym hızır gibi yetişti bana kendi dheasınıgönderdi.... ve kalbi güzel pufy nin allaha şükür her işi rastgidiyor maşallah... İnşallah hepimiz o günleri görebiliriz.
Oncelikle hepinizi optum atladigim cevaplar varsa kusura bakmayin :) Kafam niyeyse cok dalgin ciddi unutkanlik yasiyorum bu aralar
BREEZY
uzun zamandır yanliz basıma bir sey yapmamıştım guzel sohbet icin tesekkurler :) kendimi bir birey gibi hissettim hayattan guzel bir kac saat ayırdım kendime ( hamileliğin basından bu yana ipler elimden gitti hic bir seyi yanliz yapamıyorum surekli denetliyorlar beni malesef )
ALİSALİS
vallahi kahve icmedim soda ictim sor istersen breezyye :)
Ayrıca dun yemeklerinde cok pişirmedim normaldi ama soz sanada bı daha gulmeyecegim aldim dersimi :)
Seni oper , kızının ve oglunun kulaklarından ısırırım
cok dogru bi tespit breezeyim benim ben yillardir saglikli yasam icin cok caba gosteriyorum ama kahvemden vazgecemiyorum
gunde iki fincandan bi zarar gelecegini sanmiyorum ben. cayimi da 1 bardaka dusurdum valla.
bizim isimlerde hazir sekerim kiz olursa zaten kocacim ruyasinda gormustu ismini erkek olursada babasinin ismini alicak
bizim bebis insallah.
senin kocanin surprizi beni de cok mutlu soyle ona canikom
cok dogru bi tespit breezeyim benim ben yillardir saglikli yasam icin cok caba gosteriyorum ama kahvemden vazgecemiyorum
gunde iki fincandan bi zarar gelecegini sanmiyorum ben. cayimi da 1 bardaka dusurdum valla.
bizim isimlerde hazir sekerim kiz olursa zaten kocacim ruyasinda gormustu ismini erkek olursada babasinin ismini alicak
bizim bebis insallah.
senin kocanin surprizi beni de cok mutlu soyle ona canikom
bana VU de 2 bardak kahve serbest demişlerdi canım, hatta iyi bir yerde sushi bile yemen serbest dediler :)))
Hepinize çok teşekkür ederim. Ben değerlerime sevinip yoluma devam edeceğim. Solda 5 sağda 4 tane gördü doktor. Adetimin 7. günündeyim. 5 akşam Gonal F 300 iğne oldum. Bugün merkezi arayıp sonuçları bildireceğim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.
Sevgilerimleeee...:)
kısır da serbest mi piki