aman pek güzel yapmışssın, eline sağlık.
ayyyyy Selcannnn,, ne güzel kızım ya,, hamileyim diyorsun, bir de doğal yoldan hamileyim diyorsun, vallahi pek havalı oldu... bize de bize de.
deme öyle , deme öyle... vakti var, olacak seninde,,, Allahımız ol diyecek sadece.
aynen selcancım, dediğine katılıyorum, ne sigara ne içki içenler anne olmuş... oluyor da......... (çaktırma ben de sigara içiyorum), azaltacam ama, sonra da bırakacam yahu,,,,, kızmayın....... buna takıp hormonlarımı karıştırmam daha stresliymiş ki......
duovacığımmmm, canım canım, beni düşünürmüş de hatırlarmış da..... yerim senin inceliğini,,,,, tatlım ben otomatiğe bağladım, tedavi olsun olmasın , unutmayayım diye herşeyi yapmaya devam ediyorum,, yani nar suyumu hergün içiyorum..... takviyelerimi alıyorum.......
tedaviye gelince, haziranda maalesef yumoş yoktu,,, yani vardı da ufak ufak bir kaç tane ve büyümedi pek, iptal oldu tedavi.... bu aralar regl olurum ,,, haaaa bu arada yumoşlar ufak mufak çalışmalar fullldu.... olurmuymuş bir de , ne gülerim,,,, niye güleyim değil mi, ne şaşırırım yani....... yumurta biriktirme işine gelince mayıs ayından bir tane 8 hücrelim, gecen haziran dan bir tane 8 hucrelim var , annelerinin yatağı hazırlamasını bekliyorlar , ya teyzesi öyle işte....... Tüm kızlar tüm teyzeleri yazım aynı zaman da sizlere.....
aaaaaaaaaaaa alis de unutulmuş tatlım,,, aaaaaaa pufy de unutulmuş ama ama... şaka şaka
mamografi benim de öyleydi, dr gerek yok dedi, bilesin....... yani bizim mimişlerin şeklinden sanırsam........