• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şimdilik önde giden 2 tane var.10 mm diğerleri yetişir mi bilmem.İçlerinin boş olma ihtimalimidemi var ya:))))) offf offf

hay allah bilmiyor muydun yoksa...:17:

ya sorma canım...bu işte sınav bitmiyo diyorum ya hep..

geçilecek çok eşik var..

ama bir tana sağlam yumurta her eşiği çaktırmadan zahmetsizce geçiyor sonuçta..

sen hiç merak etme...senin sonuçların iyiydi..birden çok sağlıklı yumurta çıkacağına eminim ben...

tutku maşşallah sana doktoru boşver hepimize taş çıkarıyosun ..bende nerde o kadar yumoş:53: bir ikinin peşine düşüyoruz..ama olsun yılmak yok yola devam önemli olan sonu bebişli olsun hayırla işlallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım öne çıkan sağda ve solda birer tane 10 mm şu anda diğerleri 7-8 çok küçük yani.Büyüklere yetişemeyebilirler.Bakalım hayırlısı Tşk,

Sevgiler:)

Yetişirler canım hiç merak etme...bir iki yumurta önden giderse...

çatlama önleyici iğne yapıyorlar onlar duruyor... o arada iğnelere devam ediyorsun..

öbür minikler de büyüyüp diğerlerine yetişiyo...aklın miniklerde kalmasın yani..

bir keremmm sen bir malatyalı olarak kuzumm , son derece nefis ve enfes yemekler yaparsın ben bilirim...:16::56::34:

dolayısıyla ben hepsini yerimm...:31: gördüğün üzere , yemek konusunda hiç de limiti olan biri değilim..:27::1:

hope ağustosta gelecek , duova nın tedavisine bağlı , selcan inşallah gelir , o zaman kutlama yaparıs:16:

puffyim kuzum sağlık açısından müsait olursa mutlaka gelir, öbür kuzuları da bilmiom iştee...:44:

Canım sizler yiyin de ben neler yaparım...ama çok iyi değilim gerçekten..:1:

hakikaten en geniş katılımlı haliyle şu organizasyonu becerebilsek ne iyi olur..

diğer şehirlerden arkadaşlarımız da gelir belki..:16:

Hepinize çok teşekkür ederim. Ben değerlerime sevinip yoluma devam edeceğim. Solda 5 sağda 4 tane gördü doktor. Adetimin 7. günündeyim. 5 akşam Gonal F 300 iğne oldum. Bugün merkezi arayıp sonuçları bildireceğim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

Sevgilerimleeee...:)

Maşallah valla nazar değmesin. Böyle ileri yaş performansları doktorlara kapak olsun!

hakikaten en geniş katılımlı haliyle şu organizasyonu becerebilsek ne iyi olur..

Benide çağırıııınn, ben de bu forumun yazanıyım :))

Son düzenleme:

Canim, ben iyi degilim demissin ya onu anlamadim.:44:siz Istanbuldasiniz biz uzakta umarim bu toplantiyi ayarlayabiliriz.
bu arada sen neler yapiyorsun? mide bulantin olmadi sanirim cok bahsetmedin. karnin bellimi oldumu:49: kiyafetlerin olmuyordur karnin büyümüsse,bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.

Canim, ben iyi degilim demissin ya onu anlamadim.:44:siz Istanbuldasiniz biz uzakta umarim bu toplantiyi ayarlayabiliriz.
bu arada sen neler yapiyorsun? mide bulantin olmadi sanirim cok bahsetmedin. karnin bellimi oldumu:49: kiyafetlerin olmuyordur karnin büyümüsse,bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.

bir önceki mesajda Breezey...sen iyi yemek yaparsın demişti de..ona ithafen

aslında pek iyi değilim ..."yemek işinde" demek istedim...cümle yarım kalmış...:1:

ben iyiyim..çok bulantım olmadı..pek bahsedecek bi şey de olmadı...asıl olay bundan sonra başlıyor sanırım...

cinsiyet belli olacak...amniyosentez yapılacak vs...

karnım biraz büyüdü. kıyafetlerim olmuyor artık evet....

ama zaten kilolu olduğum için çok anlamıyorum, ne kadarı bebek, ne kadarı göbek..:52:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

ben de hepinizi için aynı şeyi diliyorum canım...

inşallah hepinizin hamile olup bebekleri kucağınıza aldığınızı hep beraber göreceğiz...:16:

bu ne hiz yavrular iyiki bi oglen yoktuk kaynatmissinizda kaynatmissiniz oku oku bitmedi mubarek:52:

mirandayi bende taniyom ki h.geldin miranda citirlar topigine:23:

tutkucum masallahin var nazar degmesin insallah bebegine kavusacaksin:nazar:

deti kan testi yaptirdin mi degerin de yukselme var mi?

duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki
benim gelme sansim yuksek kismet olursa.

hope nerelerde ayol hic gorunmedi:50:

breezeyim senin ferrarin varsa benimde mercedesim (bisikletim) var soyleyim yani :72: ben onsuz asla yapamam aslaaaaa:51:
valla hamile kaldim aman dikkat etmeliyim diye bi korku yok icimde biniyorum mercedesime (bisikletime) gidiyorum isime:10:

bu arada soylemeyi unuttum ilk ultrason tarihimiz belli oldu 25 temmuzda cagirildik hayirlisiyla. daha oncesinde yapmiyorlar ki:50:

Son düzenleme:
bir önceki mesajda Breezey...sen iyi yemek yaparsın demişti de..ona ithafen

aslında pek iyi değilim ..."yemek işinde" demek istedim...cümle yarım kalmış...:1:

ben iyiyim..çok bulantım olmadı..pek bahsedecek bi şey de olmadı...asıl olay bundan sonra başlıyor sanırım...

cinsiyet belli olacak...amniyosentez yapılacak vs...

karnım biraz büyüdü. kıyafetlerim olmuyor artık evet....

ama zaten kilolu olduğum için çok anlamıyorum, ne kadarı bebek, ne kadarı göbek..:52:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...

ben de hepinizi için aynı şeyi diliyorum canım...

inşallah hepinizin hamile olup bebekleri kucağınıza aldığınızı hep beraber göreceğiz...:16:

hic onemli degil lejanam bana kisir olsunda herturlusunu yerim tadini bile farketmem yane..

ay ben simdiden kilo aldim karnim sis bazi yerlerde okudum hormonlardan dolayi karinda sislik oluyormus
bilmem ne kadar dogru ne kadari yanlis:45:

Son düzenleme:
bu ne hiz yavrular iyiki bi oglen yoktuk kaynatmissinizda kaynatmissiniz oku oku bitmedi mubarek:52:

tutkucum masallahin var nazar degmesin insallah bebegine kavusacaksin:nazar:

deti kan testi yaptirdin mi degerin de yukselme var mi?

duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki
benim gelme sansim yuksek kismet olursa.

breezeyim senin ferrarin varsa benimde mercedesim (bisikletim) var soyleyim yani :72: ben onsuz asla yapamam aslaaaaa:51:
valla hamile kaldim aman dikkat etmeliyim diye bi korku yok icimde biniyorum mercedesime (bisikletime) gidiyorum isime:10:

bu arada soylemeyi unuttum ilk ultrason tarihimiz belli oldu 25 temmuzda cagirildik hayirlisiyla. daha oncesinde yapmiyorlar ki:50:

Az kalmis canim ultrasona yine iyi burada 2 aydan evvel almiyorlar.tabii korkma aklina kötü birsey getirme ama, yinede dikkat et kendine,umarim zamanimiz uyarda bizde toplantiya gelebiliriz.gerci ben Türkiyede olursam ancak gelebilirim.:10:

Son düzenleme:
Bugün yine test yaptırdım. 269.05 çıktı.

Dün sabah 08:30 da kan alındı. 200.80 çıktı.
Bugün saat 14:00 gibi kan alındı 269.05 çıktı

Lekelenme günde 1 kez oluyor. Çok az.

Ama forumlarda şöyle artışa pek rastlamadım.

Yavaş gidiyor gibi..

Eğer herşey yolunda giderse kesinlikle kendi performansımız diyorum. Orası fabrika mantığı ile çalışıyor.

Anlatayım :

Dün merkezdeydim.14 .gün Test yaptırdım sonra danışmanla görüşmek istedim. Bakın danışman diyorum doktor değil !

O görüşme içinde yarım saatden fazla bekledim. Ona birşey sormak istediğime değil artık size soruyorum.

İlaçlar bitti yenileri için reçete almaya gittim. 12. Gün test için gittiğimde lekelenme oluyor diye odasına canhıraş gittiğimde "hiç tepki
vermeden aynı ilaçlara aynı doz devam yapacak birşey yok tamam mı" diye her soruma aynı cevabı vermişti.

Bu sefer yine sordum kanama artarsa ne yapacağım buraya mı geleyim deyiverdim.

Kanama olursa diye hemen bir iğne yazdı . Şaşırdım daha önce neden söylemedi diye ! Neyse o iğneye ihtiyacım olabilirdi şükür ki

olmadı.

Herhalde buraya mı geleyim sözü üstüne uzaklaştırılmam için iğne aklına geliverdi.

3 dk. İçinde reçeteyi yazıp elime tutuşturdu. Ben çıktım eve yakın ecz aldım ilaçları. Hatta almadım.

Hazır değildi. Yarın almak üzere eve gittim. Her seferinde olduğu gibi yine ben aradım. Sonucu söyledim.

Bu gün ilaçları aldım azcık kutusu değişik gibiydi eczanede sordm. yazanı verdik dediler. Hibor 5000 dü hep.

Bunda hibor 3500 yazıyor.

iğne olmaya gittim. sağlık ocağında hemşire dozu neden düşürdüler ki dedi.

Benimde içime kurt düştü. dur bir arayayım dedim. Ara ara açmaz normal telf açılmıyor cepte.

Santrali arayıp nasıl çemkirdiysem buldular bunu bağladılar.

Bana ne dese beğenirsin ; hasta uyarmadıkça biz 3500 yazarız diyo....

Bende siz neden bahsediyorsunuz ilacın adını yeni ezberledim.

Dozunu adını farketmeyebilirdim diyorum. Dinlemiyor gibi..

Bilen bilir hani Fırat karikatüründe onun afedersiniz gerzek kız arkadaşı Melis var ya aynı onun gibi;

"Hı hı evet hı hı evet dediğim gibi aynı doz aynı ilaç hı hı evet "diyor.

Eczanede geri almadı ilacı. Kutusunun kenarı mı ne yırtılmış. Söylüyorum. Bana o zaman 2 tane vurunun iğneyi diyor!

Şaşkınlıkla nasıl yani ya fazla gelirse 7000 oluyor diyebiliyorum.

O zaman getirin buradaki eczanemizden değiştirelim diyor.

En sonunda bana size seçenek sunuyorum diye bitirdi. Seçeneklere bakın arkadaşlar!

Yeni doğru iğne gelene kadar bekledim 2,5 saat geç oldu iğnem.

Yarın yine merkeze gideceğim orada yine test yapılacak. Bu sefer paralı.

Hem de şu yanlış ilacı vereceğim. Doğrusunu versin oradan elimde kaldı !

90 tl az sayılmaz.

Bu 6. Test olacak !

Genel olarak hastanenin diğer bölümleri hakkında pek bir fikrim yok ama tüp bebek merkezi fabrika gibi sadece kar düşünülerek çalışıyor.

sevgili acmila oncelikle sasirdim yazini okuyunca kuzum sen almanyada degilmiydin?

burda yani hollanda da asla bu tur ilaclar yazmazlar vermezler. hic duymadim bugune kadar multi vitaminleri bile gereksiz buluyorlar.

SLM Selcankerem ve herkese yine birsürü kaynatmisiniz sayfalar dolmus oku oku bitiremedim
Evet ben Almanyadayim burdaki doktorlar asla yazmiyor ama tanidik bir Türk doktoruna gitim oda bana seni rahatlatacaksa al bir dene dedi ben hepsini türkiyeden getirdim ayrica Istanbul fertijin t.b.merkezinden Seval hanima mail atmistim o da yazmış bize gelmeden iki ay bunlari kulanin niye anlamiyorum ama burdada asla verilmiyo hata Akupunktur a bile gerek yok
Insalah bu aldiklarimda bir ise yarar

ALISALIS HUUU
acmila,,, hayal etmek kısmını anlamadım canım ya..... niye ikimiz,,, diğer kızlar da hayal edemezler mi,,, yoksa bendeki sorun için mi, bu çözüm tatlım.. anlayamadım

Bu kisim tabiki cok yanlis ben sade senin ismini yazip birakmisim hepimiz tüm isteyenler Afedersin canim yaaa :)))))
Alisalis sana bir sorumdaha var ben bu yazdiklrimi Dhea, transfer sonrasida alabilirmiyim haftaya transfer yapilcak Dong guai zaten 14 gün kulaniliyor

Bizden citir olan arkadasim,hos geldin safa getirdin.ne güzel bol günes ve deniz:131: umarim cok beklemeden gelsin bebegin.

Brezeey,canim sen neler yapiyorsun.gercekten ne güzel düsünmüssünüz. bunu yapabilsek ne güzel olurdu. selcan,hope,ummu ve bende gelsem:10: istanbulda toplansak ah ne zaaman olurki bu:31:

canım duovam , isviçreli çikolatam... :)))
biz yeter ki yapmak isteyelim öyle şeyler başarabiliriz ki...
bak daha bir kaç ay önce imkansız gibiydi...
hepimizin yeni yeni yazmaya başladığı ayrı ayrı topiklerde , önce özelden sonra maillerle ve telefonlarla kurduğumuz o müthiş güzel bağ , bazı :))))) arkadaşlarımızla yüz yüze görüşme , gülüşme ve kucaklaşma noktasına kadar geldi.
elfjem kalktı Hollandlardan geldi , izmitten sırf mirandacım , miacım mayacım ve benimle buluşmak için kocişini razı etti geldi...
lejenam komşu kızım , hamile hamile kakltı taaa üsküdarlara geldi , pufyyim kuzum kendi deyimiyle yuvarlanarak geldi :)))
kısacası bebek sahibi olmak konusu dahil , biz kadınlar yeter ki isteyelim kuzum...

not : yazının ağırlığına istinaden fazla ikon kullanmadım... sonrasına karışmamm :))))

çekirsek püfletme işi beni de çok cezbetti....meraklı teyzeler bi şey demeden önce ben arıza çıkarıcam...:1:
azmettirici olarak da Breezey'i ele vericem :52:

:27::9:

istanbulda buluşmak üzere , gelen herkesi bekleris bis... herkeşler şimdiden hoşgeldinissss:46::46::3:

Benide çağırıııınn, ben de bu forumun yazanıyım :))

yukarı bakk yukarııı ...:40:topiğimizin bütün gülleri gelebilir:31:sadece gelmek istiyorum deyin yete yahuuuu:34:

Miranda hoşgeldin..:3:

gerçi bizden çıtırlara pek hoş bakmıyoz burda ama..
neyse bi gel sen bakalım yapcaz bi şeyler artık..:47:

çıtır seviyos bis ...:38: miranda kuzum tam da sevilecek çıtır lejenam kuzummm..hele bi oğluşu varr... oyyyyyyy:16:

duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki benim gelme sansim yuksek kismet olursa.

hic onemli degil lejanam bana kisir olsunda herturlusunu yerim tadini bile farketmem yane..

ay ben simdiden kilo aldim karnim sis bazi yerlerde okudum hormonlardan dolayi karinda sislik oluyormus
bilmem ne kadar dogru ne kadari yanlis:45:

hope toplantıların birinden girip birinden çıkıyordur bence , yoksa bu kadar yalnız bırakmazdı bizii:51:
hope pabucu yarımmm gelsene topiğe kaynatalımmmm:1:

kuzum selcanımm inşallah gelirsinn , görüşürüss..:38:zaten sana bi sımsıkı sarılıcamm , inşallah yaparım..:23: hamile haberin beni o kadar mutlu etti ki...:16: lem sanki ben doğurucam:49:

heeyyy büyük Allahımm , 15 temmuz görüşme diye gün sayarken , 25 temmuza us günü diyos yaa...:46:
aman aman maşallah , subhanallah:nazar:

SLM Selcankerem ve herkese yine birsürü kaynatmisiniz sayfalar dolmus oku oku bitiremedim
Evet ben Almanyadayim burdaki doktorlar asla yazmiyor ama tanidik bir Türk doktoruna gitim oda bana seni rahatlatacaksa al bir dene dedi ben hepsini türkiyeden getirdim ayrica Istanbul fertijin t.b.merkezinden Seval hanima mail atmistim o da yazmış bize gelmeden iki ay bunlari kulanin niye anlamiyorum ama burdada asla verilmiyo hata Akupunktur a bile gerek yok
Insalah bu aldiklarimda bir ise yarar

temmuz ağustos dönemin de kısaca tatil dönemlerinde yolu İstanbul'a düşen , düşecek olan topikdaşlarımm ...:3:
İstanbul muhabirleri adına diyorum kiii , haber verin , ayarlarıs bişiler:34::38:

tutku diğerleri önden gidenlere yetişir sen hiç merak etme..onu ayarlıyorlar bi şekilde..transferine ne kadar kaldı ..sonu bebişli olsun işallah..:49::49:
lejana canım iyiym biraz duygusallık var..ama varya acayip adet oldum çok yoğun geçti..gerçi hala geçmedi de..:)) diğer transferlerde bu kadar yoğun olmamıştı..:53:
selcan canım bisiklete binmekte sakınca yoktur heralde..ne güzel harekette etmiş oluyorsun..allaha emanetsiniz tüm hamişler..:):49::49:
deti canım ya baya olumsuzluklar yaşadın ama en önemlisi meleğin seninle..ne güzel..:49:bundan sonrası işallah sorunsuz geçesin ..:16:
hepinizi öptüm..:38:

canım duovam , isviçreli çikolatam... :)))
biz yeter ki yapmak isteyelim öyle şeyler başarabiliriz ki...
bak daha bir kaç ay önce imkansız gibiydi...
hepimizin yeni yeni yazmaya başladığı ayrı ayrı topiklerde , önce özelden sonra maillerle ve telefonlarla kurduğumuz o müthiş güzel bağ , bazı :))))) arkadaşlarımızla yüz yüze görüşme , gülüşme ve kucaklaşma noktasına kadar geldi.
elfjem kalktı Hollandlardan geldi , izmitten sırf mirandacım , miacım mayacım ve benimle buluşmak için kocişini razı etti geldi...
lejenam komşu kızım , hamile hamile kakltı taaa üsküdarlara geldi , pufyyim kuzum kendi deyimiyle yuvarlanarak geldi :)))
kısacası bebek sahibi olmak konusu dahil , biz kadınlar yeter ki isteyelim kuzum...

not : yazının ağırlığına istinaden fazla ikon kullanmadım... sonrasına karışmamm :))))

:27::9:

istanbulda buluşmak üzere , gelen herkesi bekleris bis... herkeşler şimdiden hoşgeldinissss:46::46::3:

yukarı bakk yukarııı ...:40:topiğimizin bütün gülleri gelebilir:31:sadece gelmek istiyorum deyin yete yahuuuu:34:

çıtır seviyos bis ...:38: miranda kuzum tam da sevilecek çıtır lejenam kuzummm..hele bi oğluşu varr... oyyyyyyy:16:

hope toplantıların birinden girip birinden çıkıyordur bence , yoksa bu kadar yalnız bırakmazdı bizii:51:
hope pabucu yarımmm gelsene topiğe kaynatalımmmm:1:

kuzum selcanımm inşallah gelirsinn , görüşürüss..:38:zaten sana bi sımsıkı sarılıcamm , inşallah yaparım..:23: hamile haberin beni o kadar mutlu etti ki...:16: lem sanki ben doğurucam:49:

heeyyy büyük Allahımm , 15 temmuz görüşme diye gün sayarken , 25 temmuza us günü diyos yaa...:46:
aman aman maşallah , subhanallah:nazar:

temmuz ağustos dönemin de kısaca tatil dönemlerinde yolu İstanbul'a düşen , düşecek olan topikdaşlarımm ...:3:
İstanbul muhabirleri adına diyorum kiii , haber verin , ayarlarıs bişiler:34::38:

Canım Breezeyciğim...Üsküdar da neymiş evimin dibi...

sağlığım müsait olduğu sürece herbiyerlere gelirim..

hele tandıktan sonra koşa koşa, yok uça uça gelirim :10: :1:

ilk buluşma yeğenler falan biraz sınırlı geçti mecburen...

telafi ederiz bi dahakine...

Arkadaşlar...

Breezey'e katılıyorum...yurtdışı , yurtiçi, şehirlerarası o tarihlerde Türkiye'ye gelebilecek olanlar;

hangi tarihler arası geleceklerini yazarlarsa, çoğunluğun uygun olduğu bir tarih belirleriz...

İstanbul'dakiler her zaman geliriz nasıl olsa...

herkese selam ve sevgiler...:16:

[TABLE="width: 1116"]
[TR]
[TD]NICKI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER[/TD]
[TD]FSH[/TD]
[TD]LH[/TD]
[TD]TSH[/TD]
[TD]AMH[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI[/TD]
[TD]SON DURUMU[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD="align: right"]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD="align: right"]8,82[/TD]
[TD="align: right"]3,33[/TD]
[TD="align: right"]1,53[/TD]
[TD="align: right"]0,8[/TD]
[TD="align: right"]26.Haz[/TD]
[TD="align: right"]24.Tem[/TD]
[TD="align: center"]hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif[/TD]
[TD="align: center"]yaz sonuna kadar molada - tedavisiz denemeye devam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deti[/TD]
[TD="align: right"]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD="align: right"]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik[/TD]
[TD="align: center"]21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD="align: right"]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD="align: right"]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]ikiz çocukları var - 21 yaşında[/TD]
[TD="align: center"]doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD="align: right"]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]18.Tem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kıslarrrrr:3: tabloyu hazırladım gibi de , eksik arkadaşlar var gördüğünüz gibi , bir de tabloyu topiğe eklemeyi öğrenmem gerek.
şimdilik fikirleşelim diye bu şekilde ekliyorum.:31:

ne dersiniz bölümler yeterli mi :44:
yer almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir ... hoççakalınnnn:34:

Back