- Konu Sahibi akideciknane
- #3.061
Serbest, mercimek kofte de serbest, bi alkol bi uyuşturucu kullanmayın dediler burda
Ahhahaa Ukrayna'da bir kadeh serbest içen hamile gördüm. Uyuşturucu bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest, mercimek kofte de serbest, bi alkol bi uyuşturucu kullanmayın dediler burda
Şimdilik önde giden 2 tane var.10 mm diğerleri yetişir mi bilmem.İçlerinin boş olma ihtimalimidemi var ya:))))) offf offf
tutku maşşallah sana doktoru boşver hepimize taş çıkarıyosun ..bende nerde o kadar yumoş bir ikinin peşine düşüyoruz..ama olsun yılmak yok yola devam önemli olan sonu bebişli olsun hayırla işlallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Canım öne çıkan sağda ve solda birer tane 10 mm şu anda diğerleri 7-8 çok küçük yani.Büyüklere yetişemeyebilirler.Bakalım hayırlısı Tşk,
Sevgiler:)
Yetişirler canım hiç merak etme...bir iki yumurta önden giderse...
çatlama önleyici iğne yapıyorlar onlar duruyor... o arada iğnelere devam ediyorsun..
öbür minikler de büyüyüp diğerlerine yetişiyo...aklın miniklerde kalmasın yani..
bir keremmm sen bir malatyalı olarak kuzumm , son derece nefis ve enfes yemekler yaparsın ben bilirim...
dolayısıyla ben hepsini yerimm... gördüğün üzere , yemek konusunda hiç de limiti olan biri değilim..
hope ağustosta gelecek , duova nın tedavisine bağlı , selcan inşallah gelir , o zaman kutlama yaparıs
puffyim kuzum sağlık açısından müsait olursa mutlaka gelir, öbür kuzuları da bilmiom iştee...:44:
Hepinize çok teşekkür ederim. Ben değerlerime sevinip yoluma devam edeceğim. Solda 5 sağda 4 tane gördü doktor. Adetimin 7. günündeyim. 5 akşam Gonal F 300 iğne oldum. Bugün merkezi arayıp sonuçları bildireceğim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.
Sevgilerimleeee...:)
Canım sizler yiyin de ben neler yaparım...ama çok iyi değilim gerçekten..
hakikaten en geniş katılımlı haliyle şu organizasyonu becerebilsek ne iyi olur..
diğer şehirlerden arkadaşlarımız da gelir belki..
Bende geldim artik :)))
Benide çağırıııınn, ben de bu forumun yazanıyım :))
hakikaten en geniş katılımlı haliyle şu organizasyonu becerebilsek ne iyi olur..
Canim, ben iyi degilim demissin ya onu anlamadim.:44:siz Istanbuldasiniz biz uzakta umarim bu toplantiyi ayarlayabiliriz.
bu arada sen neler yapiyorsun? mide bulantin olmadi sanirim cok bahsetmedin. karnin bellimi oldumu kiyafetlerin olmuyordur karnin büyümüsse,bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
bir önceki mesajda Breezey...sen iyi yemek yaparsın demişti de..ona ithafen
aslında pek iyi değilim ..."yemek işinde" demek istedim...cümle yarım kalmış...
ben iyiyim..çok bulantım olmadı..pek bahsedecek bi şey de olmadı...asıl olay bundan sonra başlıyor sanırım...
cinsiyet belli olacak...amniyosentez yapılacak vs...
karnım biraz büyüdü. kıyafetlerim olmuyor artık evet....
ama zaten kilolu olduğum için çok anlamıyorum, ne kadarı bebek, ne kadarı göbek..
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
ben de hepinizi için aynı şeyi diliyorum canım...
inşallah hepinizin hamile olup bebekleri kucağınıza aldığınızı hep beraber göreceğiz...
bu ne hiz yavrular iyiki bi oglen yoktuk kaynatmissinizda kaynatmissiniz oku oku bitmedi mubarek
mirandayi bende taniyom ki h.geldin miranda citirlar topigine
tutkucum masallahin var nazar degmesin insallah bebegine kavusacaksin
deti kan testi yaptirdin mi degerin de yukselme var mi?
duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki
benim gelme sansim yuksek kismet olursa.
hope nerelerde ayol hic gorunmedi
breezeyim senin ferrarin varsa benimde mercedesim (bisikletim) var soyleyim yani ben onsuz asla yapamam aslaaaaa
valla hamile kaldim aman dikkat etmeliyim diye bi korku yok icimde biniyorum mercedesime (bisikletime) gidiyorum isime
bu arada soylemeyi unuttum ilk ultrason tarihimiz belli oldu 25 temmuzda cagirildik hayirlisiyla. daha oncesinde yapmiyorlar ki
sevgili acmila oncelikle sasirdim yazini okuyunca kuzum sen almanyada degilmiydin?
burda yani hollanda da asla bu tur ilaclar yazmazlar vermezler. hic duymadim bugune kadar multi vitaminleri bile gereksiz buluyorlar.
Bizden citir olan arkadasim,hos geldin safa getirdin.ne güzel bol günes ve deniz:131: umarim cok beklemeden gelsin bebegin.
Brezeey,canim sen neler yapiyorsun.gercekten ne güzel düsünmüssünüz. bunu yapabilsek ne güzel olurdu. selcan,hope,ummu ve bende gelsem istanbulda toplansak ah ne zaaman olurki bu
çekirsek püfletme işi beni de çok cezbetti....meraklı teyzeler bi şey demeden önce ben arıza çıkarıcam...
azmettirici olarak da Breezey'i ele vericem
Benide çağırıııınn, ben de bu forumun yazanıyım :))
Miranda hoşgeldin..
gerçi bizden çıtırlara pek hoş bakmıyoz burda ama..
neyse bi gel sen bakalım yapcaz bi şeyler artık..
bu ne hiz yavrular iyiki bi oglen yoktuk kaynatmissinizda kaynatmissiniz oku oku bitmedi mubarek
mirandayi bende taniyom ki h.geldin miranda citirlar topigine
duova ummu bende gelmeyi cok isterdim istanbula ki benim kocacigimin memleketine istanbula iki saatlik mesafede. yani demem o ki benim gelme sansim yuksek kismet olursa.
hope nerelerde ayol hic gorunmedi
breezeyim senin ferrarin varsa benimde mercedesim (bisikletim) var soyleyim yani ben onsuz asla yapamam aslaaaaa
valla hamile kaldim aman dikkat etmeliyim diye bi korku yok icimde biniyorum mercedesime (bisikletime) gidiyorum isime
bu arada soylemeyi unuttum ilk ultrason tarihimiz belli oldu 25 temmuzda cagirildik hayirlisiyla. daha oncesinde yapmiyorlar ki
hic onemli degil lejanam bana kisir olsunda herturlusunu yerim tadini bile farketmem yane..
ay ben simdiden kilo aldim karnim sis bazi yerlerde okudum hormonlardan dolayi karinda sislik oluyormus
bilmem ne kadar dogru ne kadari yanlis
SLM Selcankerem ve herkese yine birsürü kaynatmisiniz sayfalar dolmus oku oku bitiremedim
Evet ben Almanyadayim burdaki doktorlar asla yazmiyor ama tanidik bir Türk doktoruna gitim oda bana seni rahatlatacaksa al bir dene dedi ben hepsini türkiyeden getirdim ayrica Istanbul fertijin t.b.merkezinden Seval hanima mail atmistim o da yazmış bize gelmeden iki ay bunlari kulanin niye anlamiyorum ama burdada asla verilmiyo hata Akupunktur a bile gerek yok
Insalah bu aldiklarimda bir ise yarar
canım duovam , isviçreli çikolatam... :)))
biz yeter ki yapmak isteyelim öyle şeyler başarabiliriz ki...
bak daha bir kaç ay önce imkansız gibiydi...
hepimizin yeni yeni yazmaya başladığı ayrı ayrı topiklerde , önce özelden sonra maillerle ve telefonlarla kurduğumuz o müthiş güzel bağ , bazı :))))) arkadaşlarımızla yüz yüze görüşme , gülüşme ve kucaklaşma noktasına kadar geldi.
elfjem kalktı Hollandlardan geldi , izmitten sırf mirandacım , miacım mayacım ve benimle buluşmak için kocişini razı etti geldi...
lejenam komşu kızım , hamile hamile kakltı taaa üsküdarlara geldi , pufyyim kuzum kendi deyimiyle yuvarlanarak geldi :)))
kısacası bebek sahibi olmak konusu dahil , biz kadınlar yeter ki isteyelim kuzum...
not : yazının ağırlığına istinaden fazla ikon kullanmadım... sonrasına karışmamm :))))
istanbulda buluşmak üzere , gelen herkesi bekleris bis... herkeşler şimdiden hoşgeldinissss
yukarı bakk yukarııı ...topiğimizin bütün gülleri gelebilirsadece gelmek istiyorum deyin yete yahuuuu
çıtır seviyos bis ... miranda kuzum tam da sevilecek çıtır lejenam kuzummm..hele bi oğluşu varr... oyyyyyyy
hope toplantıların birinden girip birinden çıkıyordur bence , yoksa bu kadar yalnız bırakmazdı bizii
hope pabucu yarımmm gelsene topiğe kaynatalımmmm
kuzum selcanımm inşallah gelirsinn , görüşürüss..zaten sana bi sımsıkı sarılıcamm , inşallah yaparım.. hamile haberin beni o kadar mutlu etti ki... lem sanki ben doğurucam
heeyyy büyük Allahımm , 15 temmuz görüşme diye gün sayarken , 25 temmuza us günü diyos yaa...
aman aman maşallah , subhanallah
temmuz ağustos dönemin de kısaca tatil dönemlerinde yolu İstanbul'a düşen , düşecek olan topikdaşlarımm ...
İstanbul muhabirleri adına diyorum kiii , haber verin , ayarlarıs bişiler