burdaki yüzde beşbinbeşyüz doğru tespitinden ötürü , seni kutluyorumm ve öpüyorumm kuzum , yumuşak yumuşak
tutku sen canını sıkma , biz doktorunu alırız öteki doktora vururuz. bazı arkadaşlarla gönüllüyüs bu konudaa
( ayy bazı arkadaşlar didim , alındın mı kıss elfjem yoksaa
)
doktorun kafasına çantalarımızla vurmayı öneriyorummm
bu sabah fena formumdayımm
şimdi alısımalısım izmirli kumrum , yazlık güzelim
ben dünkü buluşmamızdan da , daha önceki topikdaşlarımla yaptığım buluşmalarımdan da çok süper mutluyum. inanılmaz güzel enerji dolu ile dönüyorum her görüşmemizden sonra.
puffyim kuzumla , ara böyle buluşmalar yapmayı planladık. o ve zeynep alya kendini ne zaman iyi hissederlerse , ben pıt diye damlayacağım...
benimm antika sayılmaya doğru emin adımlarla ilerleyen 93 model fairway arabam ile ( kısaca ben ona ferrarim diyorum )
hemen her yere pıt diye damlayabiliyorum son zamanlarda. ama sakın izmirlere damlamamı bekleme daha o kadar olamadım kuzum...
şimdide aklıma bu dhea takıldı , dün paylaşımları okuyunca...sen de tavsiye ettiğine göre kuzum , ben bir de bunu düşüneyim. önümüzdeki ay için plana dahil ederim, bu ay serbest takılıyorum
aman puffyim kuzum ne demek.. asıl ben sana teşekkür ederim.
hem seni gördüm hem zeynep alyayı hem süper güzel bir zaman geçirdim.
hem de dün gördüğün ferrarimle ilk defa bir arkadaşımla buluştumm..
ve evett seni destekliyorum , sen salata ve soda ile tamamladın günü..
neden bir şey daha içelim mi diye sormadım bilmiyorum ama ...:44:
he he efett kuzumm,ben seni tanıyom kii,bilirim huyunu suyunuu
o kadar az çay ve kahveden bence de bir zarar olmaz hem diğer sağlıklı olarak yediklerin içtiklerin ,olası zararları da yok eder kuzum bence.
bebişimis gelsin de ben ona kısacaa selcanım kuzumun kuzusu
diyeceğimmm