• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bana VU de 2 bardak kahve serbest demişlerdi canım, hatta iyi bir yerde sushi bile yemen serbest dediler :)))

doktorum bana bi şey söylememişti, ben de sormayı unuttum...

ama korkudan içemiyorum kahveyi...çayı da ıhlamur gibi..çok çok açık ancak..

o kadar da canım çekiyo ki bazen türk kahvesi...

aklım karıştı şimdi...:44: bu gittiğimde sorayım bari..

Uzun bir aradan sonra sabahın 5 inde selam , kızım bu saatte ne isin var uyusana demeyin Alya Hn uyandırdı ve uyutmadı içeride ne yapıyorsa anlamadım sanırım olimpiyatlara hazırlık , hop oraya hop buraya , gece uyuyup gunduz antreman yapsa olmaz sanki :) bu gun kontrol vardi son 3 kontrolde oldugu gibi poposunu gorduk yuzunu goremedik eli yuzunde uyuyordu ,donmuyor gicik gunduz uyuyor gece hop hop , doktor cadı olacak bu dedi esimde normal anasına çekmiştir dedi , bunun babasida gicik zaten :) ben de fırsat bu fırsat bir bakayim selam vereyim dedim.
Bu gun kontrolumuz vardi her kontrol oncesi oldugu gibi karı koca sessizce gittik doktora , biraz gergin , biraz meraklı , biraz korkulu , birbirimize her seye karsı destek Rabb'ime sukur gülerek ciktik , defalarca şükrederek :) içimizdeki korku bitmiyor bir turlu elde degil. Zeynep Alya boyuyla kilosuyla tas tamam koca bir kiz artik :) gayet saglikli 23 haflalik ve gelişimi onde giden bir melek bir mucize bacakları guzel olacakmış doktor amcası dedi , su ana kadar bizi hic üzmedi gayet saglikli bir bebek olarak buyudu Rabbim devamını nasip eder insallah :)
Bense hamilelik dertlerinde ugrasiyorum el ayak şişmeleri , uyku düzensizlikleri , mide yanmaları ağzından alev çıkan ejderhalar gibiyim :) elimde gaviscon şişesiyle dolasiyorum birde hep acım ama zararlı seyler yasak yemiyorum uslu bir kiz olarak zeytinyağlı ve meyvalara idare eıyorum bol bol sut peynir yoğurt :)
Kiza ufak tefek bir kac sey disinda daha bir seyler almadık doktor 30 haftanı doldur dedi bizde tamam dedik ama arada derede 2 hırka bir battaniye ordum ufacık seyler arada bakıp guluyorum :)
Sunnet telaşı bitti anam , danam , ablam koyüne dondü yasasin özgürlük kahrolsun mipi kesilme ritüelleri :47:
Dun esime bu is'te bitti artik rahatım sezon finali yaptim dahada bir sey isteme dedim , anladı o ne demek istediğimi :27:
Saglicakla kalın , Allah'a emanet olun yine görüşeceğiz :16:

yazdıklarından anladığım sen atom karınca gibi bi şeysin yahu.:52:

ne zaman yaptın onca işi de..bir de battaniye ,hırka falan ördün...:nazar:

demek adı Zeynep Alya küçük prensesin...çok beğendim.....

uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun minik bebişinin..

benim bir arkadaşım da 23 haftalık..sen hop hop hoplayıp duruyor diyosun...

o ise henüz hareketini hissedemedi...

bi tuhaflık mı var diye sordum ona da..doktor herşey yolunda demiş..:44:...

babası biraz ağır ve tembel ona mı çekti, yoksa.. dedik gülüştük..:1:

canım sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah..

çok öpüyorum..

sevgiler

burdaki yüzde beşbinbeşyüz doğru tespitinden ötürü , seni kutluyorumm ve öpüyorumm kuzum , yumuşak yumuşak:38::9::9:
tutku sen canını sıkma , biz doktorunu alırız öteki doktora vururuz. bazı arkadaşlarla gönüllüyüs bu konudaa:27::1:
( ayy bazı arkadaşlar didim , alındın mı kıss elfjem yoksaa:15: ) :1:
doktorun kafasına çantalarımızla vurmayı öneriyorummm:22: bu sabah fena formumdayımm :27::1:

:1:

Ben de seni opuyorum yumuş yumuş :3:

" Bazı arkadaşlar " belirtisisiz isim tamlaması gibi ne o oyle, ben "şatafatlı isim tamlaması" isterim. :9:

"HollandaOrganikBolgeBirinciSınıfCapulcuSubayı Elif Van Der Kutlu" meselaha...

:22: Doktora bundan yapıciiz ama benim valizle :51:

Oncelikle hepinizi optum atladigim cevaplar varsa kusura bakmayin :) Kafam niyeyse cok dalgin ciddi unutkanlik yasiyorum bu aralar

SELCAN KEREM
guzel haberler aldıkca mutlu oluyorum , kendine karnındakine dikkat et her seyden körü onu cok değerli unutma , Kizlar icin dualarini eksik etme ugur gönder onlara , hepsinden guzel haber alalım :)

BREEZY
uzun zamandır yanliz basıma bir sey yapmamıştım guzel sohbet icin tesekkurler :) kendimi bir birey gibi hissettim hayattan guzel bir kac saat ayırdım kendime ( hamileliğin basından bu yana ipler elimden gitti hic bir seyi yanliz yapamıyorum surekli denetliyorlar beni malesef )

ALİSALİS
vallahi kahve icmedim soda ictim sor istersen breezyye :)
Ayrıca dun yemeklerinde cok pişirmedim normaldi ama soz sanada bı daha gulmeyecegim aldim dersimi :)
Seni oper , kızının ve oglunun kulaklarından ısırırım

UMMU VE DUOVA
Kizlar iyisinizdir umarim sizede cok cok selam :)

KOCADAN MUZDARİP HOPE
simdi sekerim 3 erkek pesinde surekli ayakları poposunda koca göbekle kosan , mutemadiyen yıkayan , ütüleyen , temizleyen , saglikli yesinler diye pişiren , aman üzülmesinden kırılmasınlar diye totoslarini toplayan ben sana tavsiye verecegim:52:
Olaya cabuk cabuk ama yavas yavas kedi gözüyle yaklaşmak lazim ( eyvah benimde icime Necati şaşmaz kaçtı )
Simdi bu erkek milletinin hepsi boyle islerine nasil gelirse , islerine gelmediği zaman yapma der çıkarlar , yapmazsan niye yapılmıyor derler , memnuniyet konusunda ise dibe vurmuş durumda gezerler , altin kaplansan uzerinde niye pırlanta yok derler , tamamen mağara devrinden bu yana gelen genetik bir durum bu saatten sonra sen ben bı sey yapamayız
Bu sebeple ne yapıyorsan kendin icin yap bir sey bekleme ha takdir ederse ne guzel yok etmezse bosver uzulme tamamen genetik
Erkekleri sevecen ama cok ciddiye almayacaksın 25 yıllık is hayatı tecrübesi ay nasil söylesem bayagida sapsal oluyorlar ben kocisi seviyorum ama onun koca bir cocuk oldugunu dusunuyorum :) anladın sen onu :)
şekerim çocukların kulağını ısırdım dediğin gibi, paşam suratıma bakıyor bu anne delirdi mi diye.... diyeceğim kulaklar ısırıldı.....

canim benim dogal yoldan dhea almak istersen avakado yemelisin. icinde dogal dhea iceren tek meyveymis. tadi berbat bisye ama ben gecen ay iki tane yiyebildim ne hikmetse hamile kaldim:44:
dong quai'ye gelince burda onu erkeklere tavsiye ediyorlar prostat icin. cunku icerisinde ostrojen var dogrudur:34:
hamişim, hemen avakado alınacak. merak etme,,,, ben bu gidişle ne doğuracam merak ediyorm.
burdaki yüzde beşbinbeşyüz doğru tespitinden ötürü , seni kutluyorumm ve öpüyorumm kuzum , yumuşak yumuşak:38::9::9:

tutku sen canını sıkma , biz doktorunu alırız öteki doktora vururuz. bazı arkadaşlarla gönüllüyüs bu konudaa:27::1:
( ayy bazı arkadaşlar didim , alındın mı kıss elfjem yoksaa:15: ) :1:

doktorun kafasına çantalarımızla vurmayı öneriyorummm:22: bu sabah fena formumdayımm :27::1:

şimdi alısımalısım izmirli kumrum , yazlık güzelim:38:

ben dünkü buluşmamızdan da , daha önceki topikdaşlarımla yaptığım buluşmalarımdan da çok süper mutluyum. inanılmaz güzel enerji dolu ile dönüyorum her görüşmemizden sonra.:16:

puffyim kuzumla , ara böyle buluşmalar yapmayı planladık. o ve zeynep alya kendini ne zaman iyi hissederlerse , ben pıt diye damlayacağım... :10:
benimm antika sayılmaya doğru emin adımlarla ilerleyen 93 model fairway arabam ile ( kısaca ben ona ferrarim diyorum ) :55: hemen her yere pıt diye damlayabiliyorum son zamanlarda. ama sakın izmirlere damlamamı bekleme daha o kadar olamadım kuzum...:23::1:

şimdide aklıma bu dhea takıldı , dün paylaşımları okuyunca...sen de tavsiye ettiğine göre kuzum , ben bir de bunu düşüneyim. önümüzdeki ay için plana dahil ederim, bu ay serbest takılıyorum:32:

aman puffyim kuzum ne demek.. asıl ben sana teşekkür ederim.:38:
hem seni gördüm hem zeynep alyayı hem süper güzel bir zaman geçirdim.
hem de dün gördüğün ferrarimle ilk defa bir arkadaşımla buluştumm..:1:

ve evett seni destekliyorum , sen salata ve soda ile tamamladın günü..:31:
neden bir şey daha içelim mi diye sormadım bilmiyorum ama ...:44::17:

he he efett kuzumm,ben seni tanıyom kii,bilirim huyunu suyunuu:38:

o kadar az çay ve kahveden bence de bir zarar olmaz hem diğer sağlıklı olarak yediklerin içtiklerin ,olası zararları da yok eder kuzum bence.:31:

bebişimis gelsin de ben ona kısacaa selcanım kuzumun kuzusu:16: diyeceğimmm:1:
şekerim, parkta çiğdem kabuklarını püühhh yapacağız ya, bu çantayı doktorun kafaya çarpmak da güzel oldu..... şu çocuklar gelse de bir bir gerçekleştirsek şu eylemleri....... unutacağız diye korkuyorum...... doğurup rehavete kapılmak yok..... sırasıyla yapılacak ona göre... salak dr lar , utanmasalar direkt oturun evinizde bebek mebek geçti sizden diyecekler.. tühhhh onlara , gıcık şeyler
Hepinize çok teşekkür ederim. Ben değerlerime sevinip yoluma devam edeceğim. Solda 5 sağda 4 tane gördü doktor. Adetimin 7. günündeyim. 5 akşam Gonal F 300 iğne oldum. Bugün merkezi arayıp sonuçları bildireceğim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

Sevgilerimleeee...:)
tutkucum maşallah sana, inan bu yaşta 9 folikül ballı kaymak tatlım, inan nazar değmesin , sen en kısa zamanda bu işi halledeceksin, gör bak alisalis söylemişti diyeceksin.......
tahmin ediyorum ki sen de sigara gibi kötü bir etken yok..... çünkü benim sadece 2-3 tane oluyor folikül......tekrar söylüyorum maşallah sana da folilküllerine de.......

" Bazı arkadaşlar " belirtisisiz isim tamlaması gibi ne o oyle, ben "şatafatlı isim tamlaması" isterim. :9:

elfjecim, valiz de iyi fikir yahu.

burdaki kızların aklını seveyim.... her biri maşallah hem bilinçli hem akıllı..... doğacak bebişler damızlık olacak inşallahhhh

şekerim çocukların kulağını ısırdım dediğin gibi, paşam suratıma bakıyor bu anne delirdi mi diye.... diyeceğim kulaklar ısırıldı.....

hamişim, hemen avakado alınacak. merak etme,,,, ben bu gidişle ne doğuracam merak ediyorm.

şekerim, parkta çiğdem kabuklarını püühhh yapacağız ya, bu çantayı doktorun kafaya çarpmak da güzel oldu..... şu çocuklar gelse de bir bir gerçekleştirsek şu eylemleri....... unutacağız diye korkuyorum...... doğurup rehavete kapılmak yok..... sırasıyla yapılacak ona göre... salak dr lar , utanmasalar direkt oturun evinizde bebek mebek geçti sizden diyecekler.. tühhhh onlara , gıcık şeyler

tutkucum maşallah sana, inan bu yaşta 9 folikül ballı kaymak tatlım, inan nazar değmesin , sen en kısa zamanda bu işi halledeceksin, gör bak alisalis söylemişti diyeceksin.......
tahmin ediyorum ki sen de sigara gibi kötü bir etken yok..... çünkü benim sadece 2-3 tane oluyor folikül......tekrar söylüyorum maşallah sana da folilküllerine de.......

Tşk, ben hiç sigara kullanmadım.Umarım bu foliküllerinde içi dolu olur.5 iğne kullandım dahada kullanacakmışım acaba sayı artarmı ki?
E2 sonucumu aldım. 351 iyi mi sizce ? Adetimin bugün 7. günü.

:52: yapan olsa da yesek ...
Aaaa Breezey çok güsel kısır yapmıştı bize evine gittiğimizde :)))))

şimdik plan şu...:37:
5 x yatcas kalkcas ya elfjemm... sen , ben ve lejena , diğer topikdaşlardan yolu istanbul'a düşen herkeş toplanalım.:4::3:
ben kısır yapim size... mercimek köftesi de olur , sorun diil.
sen beşiktaşta kalacağın için en uygun yer üsküdar oluyo ya , toplaşalım , termosla çayımızıda alırıs hatta, bir de izmirli kumrumun deyişiyle çiğdemleri alalım, gidelim sahile , oturalım , yiyelim içelim.:56::7::32:
çiğdemlerle " puuuu " provası yapalım ki zamanı geldiğinde antremanlı olalım :9::9:
Serbest, mercimek kofte de serbest, bi alkol bi uyuşturucu kullanmayın dediler burda :52:

:27::9::9:

yaa şimdik sana bazı arkadaşlar dememde ki derinn manayı açıklamaya çalışayım kuzucumm:37:

bazı demek , bir kaç demek oluyo , sen ve ben 2 kişi olarak bir kaç tanımına uyuyorus. :4:
arkadaş dediğimiz olaysa , senin ve benim ilişkimizi az da olsa annatıyo.. :27::1:
bu durumda bazı arkadaşlar tamlaması , seni ve beni tamlıyor kuzum..:23::1:
ayyy tamamlayamadım cümleyi yahuuu:37:

şatafatlı isim olarak , bulduğun isim tarafımca uygun bulunmuştur ...:51: irademdir :9: , topiğimizin güllerinden , Holland muhabirimiz elfje bundan böyleee "HollandaOrganikBolgeBirinciSınıfCapulcuSubayı Elif Van Der Kutlu" olarak çağrılacaktır, hayırlara vesile olsun:31::1: ( içime muhteşem sülüman kaçtıı:9::9:)

pehhh bi de bana çılgın diyolar:37:
ısırmış çocuğun kulağını..:52:
ilahi kumrummm:34:

elfjecim, valiz de iyi fikir yahu.

burdaki kızların aklını seveyim.... her biri maşallah hem bilinçli hem akıllı..... doğacak bebişler damızlık olacak inşallahhhh

önce eylemlerimizi planlayalım da , yaşımıs daha genç ya kumrum , çocuklarıyaparıs nasılsaa:37:

ben hiç birini unutmam merak etmeyin..:37:

ama yukarıda da yazdığım gibi , prova yapalım diyorum... :9:

şimdik plan şu...:37:
5 x yatcas kalkcas ya elfjemm... sen , ben ve lejena , diğer topikdaşlardan yolu istanbul'a düşen herkeş toplanalım.:4::3:
ben kısır yapim size... mercimek köftesi de olur , sorun diil.
sen beşiktaşta kalacağın için en uygun yer üsküdar oluyo ya , toplaşalım , termosla çayımızıda alırıs hatta, bir de izmirli kumrumun deyişiyle çiğdemleri alalım, gidelim sahile , oturalım , yiyelim içelim.:56::7::32:
çiğdemlerle " puuuu " provası yapalım ki zamanı geldiğinde antremanlı olalım :9::9:

:27::9::9:

yaa şimdik sana bazı arkadaşlar dememde ki derinn manayı açıklamaya çalışayım kuzucumm:37:

bazı demek , bir kaç demek oluyo , sen ve ben 2 kişi olarak bir kaç tanımına uyuyorus. :4:
arkadaş dediğimiz olaysa , senin ve benim ilişkimizi az da olsa annatıyo.. :27::1:
bu durumda bazı arkadaşlar tamlaması , seni ve beni tamlıyor kuzum..:23::1:
ayyy tamamlayamadım cümleyi yahuuu:37:

şatafatlı isim olarak , bulduğun isim tarafımca uygun bulunmuştur ...:51: irademdir :9: , topiğimizin güllerinden , Holland muhabirimiz elfje bundan böyleee "HollandaOrganikBolgeBirinciSınıfCapulcuSubayı Elif Van Der Kutlu" olarak çağrılacaktır, hayırlara vesile olsun:31::1: ( içime muhteşem sülüman kaçtıı:9::9:)

önce eylemlerimizi planlayalım da , yaşımıs daha genç ya kumrum , çocuklarıyaparıs nasılsaa:37:

ben hiç birini unutmam merak etmeyin..:37:

ama yukarıda da yazdığım gibi , prova yapalım diyorum... :9:

ayyy deliler ya... çiğdem provası ha çok hoşsunuz :52:

ben de yaparım ki.. kısır vs neyim...sonuç nasıl olur bilmem de,

artık ayıp olmasın diye mecbur yiyceksiniz.. :1:

yaban ellerde yaşayan arkadaşları görme olanağı senede bir ancak...

bu yazı kaçırmayalım bence de...

Selcanı da razı ederiz İstanbul'a kaçar bir iki günlüğüne...

hope ile duova nın planlarını bilmiyorum...

çok güzel olur ..gelebilen herkes gelsin..:16:

ayyy deliler ya... çiğdem provası ha çok hoşsunuz :52:

ben de yaparım ki.. kısır vs neyim...sonuç nasıl olur bilmem de,

artık ayıp olmasın diye mecbur yiyceksiniz.. :1:

yaban ellerde yaşayan arkadaşları görme olanağı senede bir ancak...

bu yazı kaçırmayalım bence de...

Selcanı da razı ederiz İstanbul'a kaçar bir iki günlüğüne...

hope ile duova nın planlarını bilmiyorum...

çok güzel olur ..gelebilen herkes gelsin..:16:

bir keremmm sen bir malatyalı olarak kuzumm , son derece nefis ve enfes yemekler yaparsın ben bilirim...:16::56::34:

dolayısıyla ben hepsini yerimm...:31: gördüğün üzere , yemek konusunda hiç de limiti olan biri değilim..:27::1:

hope ağustosta gelecek , duova nın tedavisine bağlı , selcan inşallah gelir , o zaman kutlama yaparıs:16:

puffyim kuzum sağlık açısından müsait olursa mutlaka gelir, öbür kuzuları da bilmiom iştee...:44:

tutku maşşallah sana doktoru boşver hepimize taş çıkarıyosun ..bende nerde o kadar yumoş:53: bir ikinin peşine düşüyoruz..ama olsun yılmak yok yola devam önemli olan sonu bebişli olsun hayırla işlallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
ALISALIS ne güzel yazlıktaymışsın seninde güzel ohh valla..neler kullanıyorsun..nar suyu için sana dimes marka diye yazmıştım canım benim okudunmu bilmiyorum..yüzde yüz olanından ..:51:
selcankerem işallah sonuna kadar sorunsuz geçsin canım..
detiden ne haber katlanıyormu değerin deti haberlerini bekliyoruz..
pufy artık bebişinle birlikte bir güzel keyif yap tadını çıkar canım..:):16:
elfje sen neler yaptın ovü testlerin ne durumda..:49:
lejana boşver kahveyi 9 ayın sonunda içersin canım..hamilelikte herzaman doğol beslenme..:):49:
breezey valla sizleri okuyunca duygulanıyorum..kötü anlamda değil tabii.işallah dediklerin hepsini yaparız..en güzelide çekirdekleri püfletmek olacak..:)):9:
hepinizi çok öptüm..:38::16::16:

Hos geldin miranda,neler yapiyorsun tedavidemisin?`kendinden biraz bahsedersen, seni tanimis oluruz canim.:40:

ben bahsediyim kuzum duovam:38:

Miranda kuzum " mart ayında transferi olanlar topiğinden" tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaşımız.:46:
kendisinin bir oğluşu var , martta gerçekleşen transferi ne yazık ki negatifle sonuçlandı:31:

şimdilik tatilde ama gerçek tatilde... deniz kum güneş ve oğluş ve kociş yapıyor.:1:
kısaca böyle , daha fazlasını isterse o yazar...:51:

mart ayında transferi olanlarda kimse kalmadı , bizde elfjemle onu bizim topiğe çağırdık...:37:

hee bi de o da bizim gibi çıtır:34: ( tamam bizden daha çıtır nolmuş:1: )

tutku maşşallah sana doktoru boşver hepimize taş çıkarıyosun ..bende nerde o kadar yumoş:53: bir ikinin peşine düşüyoruz..ama olsun yılmak yok yola devam önemli olan sonu bebişli olsun hayırla işlallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım öne çıkan sağda ve solda birer tane 10 mm şu anda diğerleri 7-8 çok küçük yani.Büyüklere yetişemeyebilirler.Bakalım hayırlısı Tşk,

Sevgiler:)

nazar değmesin arkadaşıma..içleri de dolu doludur inşallah...

senin zaten hormonların falan iyiydi..

umarım transferin de iyi geçer...emeklerin boşa gitmez...

sevgiler

Şimdilik önde giden 2 tane var.10 mm diğerleri yetişir mi bilmem.İçlerinin boş olma ihtimalimidemi var ya:))))) offf offf

ben bahsediyim kuzum duovam:38:

Miranda kuzum " mart ayında transferi olanlar topiğinden" tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaşımız.:46:
kendisinin bir oğluşu var , martta gerçekleşen transferi ne yazık ki negatifle sonuçlandı:31:

şimdilik tatilde ama gerçek tatilde... deniz kum güneş ve oğluş ve kociş yapıyor.:1:
kısaca böyle , daha fazlasını isterse o yazar...:51:

mart ayında transferi olanlarda kimse kalmadı , bizde elfjemle onu bizim topiğe çağırdık...:37:

hee bi de o da bizim gibi çıtır:34: ( tamam bizden daha çıtır nolmuş:1: )

Bizden citir olan arkadasim,hos geldin safa getirdin.ne güzel bol günes ve deniz:131: umarim cok beklemeden gelsin bebegin.

Brezeey,canim sen neler yapiyorsun.gercekten ne güzel düsünmüssünüz. bunu yapabilsek ne güzel olurdu. selcan,hope,ummu ve bende gelsem:10: istanbulda toplansak ah ne zaaman olurki bu:31:

ALISALIS ne güzel yazlıktaymışsın seninde güzel ohh valla..neler kullanıyorsun..nar suyu için sana dimes marka diye yazmıştım canım benim okudunmu bilmiyorum..yüzde yüz olanından ..:51:
selcankerem işallah sonuna kadar sorunsuz geçsin canım..
detiden ne haber katlanıyormu değerin deti haberlerini bekliyoruz..
pufy artık bebişinle birlikte bir güzel keyif yap tadını çıkar canım..:):16:
elfje sen neler yaptın ovü testlerin ne durumda..:49:
lejana boşver kahveyi 9 ayın sonunda içersin canım..hamilelikte herzaman doğol beslenme..:):49:
breezey valla sizleri okuyunca duygulanıyorum..kötü anlamda değil tabii.işallah dediklerin hepsini yaparız..en güzelide çekirdekleri püfletmek olacak..:)):9:
hepinizi çok öptüm..:38::16::16:

Ummucugum ..sen nasılsın iyi misin?

senin de bir tane sağlıklı yumurta yakalamaya bakıyo biliyosun...

hepimizin idolü puffy nin de öyle değil miydi? bak şimdi bebeğini büyütüyo göbişinde....

çekirsek püfletme işi beni de çok cezbetti....meraklı teyzeler bi şey demeden önce ben arıza çıkarıcam...:1:

azmettirici olarak da Breezey'i ele vericem :52:

Back