- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.001
Cok sevindim :)))) cok ama cok sevindim :)))) cokkkkkk sevindim :))))))
Rabbim dualarini ve dualarımızı kabul etmiş , insallah tamamına erer saglikla alırsın kucagina
İnsallahta ikiz olur haydi Kizlar dualar simdi ikiz olsun diye
benim sevgili arkadaslarim
biraz once doktordan geldim oncelikle sunu soyleyim ki kesinlikle kan testi yapmiyor benim doktor sadece mecbur kaldiklari durumda yapiyorlarmis. neyse idrar testi bile yapmak istemedi once senin evde yaptigin zaten guvenilir dedi ama cok istiyorsan yinede yapalim dedi. soruya bak tabiiki cok istiyorum.
hemen idrar testi yapildi 5 dkka bekleyin dendi ana hemen cagirdi beni asistan. hamilesiniz tebrikler dedi kadin bana sarildi
ki kendisini ilk defa goruyorum. normalde 5 dkka beklememiz gerekiyor ama sizinki aninda belirdi dedi.
doktor ultrasona sevk etti ama biraz bekle istersen randevu yapmak icin dedi. birde hastanedeki doktorumla gorusmemi istedi.
zaten o da yarin ariycak beni. belki hemen ultrason icin cagirir beni hastaneye bilemiyorum.
iste boyle topikkardeslerim. hepinizi cok ama cok opuyor sizin icin durmadan dua ettigimi tekrar soylemek istiyorum
önceeeeeeeeee herkeşlere günaydııınnnn
sonraaaa bu sabah ki enerji fışkırtmışlığımın nedenini açıklıyorummmm
bu sabah yaptığımız telefon konuşması ile saat 13.30 daaaaa puffyim kuzumla buluşmaya karar verdikk
ayyy bu aralar çok yoğunummm
şimdik gelelim sizeee
alısım izmirli kumrummm
ben kaç günün heyecanı ve mutluluğundan bu aralar biraz havalardayım..hem yanii.. ayyy... üfff yaaaa.. kusura bakmayın unutmuşum işteee
puffyimle de telefonda konuşuyoruz ya , onu da yazmamışım. ama bugün buluşcass biss
ama dedim peşinen dedim hem de , unuttuklarım kusura bakmasın dedim..
bakmayın tamam mııı
bils hoşgeldinnn , ben bilemedim geldiğini... çılgın günlerimdeyim dee
sevgili acmila tekrar hoşgeldiin
işte topiğin etkisi..çıtırların topiği burası ... yaşların bir önemi yok
hope canımm , sıkma canınııııı...u koca milletini arada sallıycan... yoksam.. ühhhüüüü , zaten tepetaklak olan hormonlar 5 takla daha atar...
detii, bebeğini sevmeye devam et...sadece 3 birim fark hiç bir şey...
doktorları görevlileri bırak...hissettiklerin sana.doğru yolu gösterecek...
şansın bol olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Hopecim testi ilk 2 tanesini Alman hastanesinde yaptırdım.
Son 2 tanesi merkezde işte Acıbadem Maslak'ta yapıldı.
Ya nebiliim doktor yüzü görmüyorum. Danışman bilgi veriyo yorum yapıyo bende acaba diye düşünüyorum.
Önce bugün olumluysa başka test istemiycem dedi. Sonuç çıkınca telf ettim c.tesi tekrar yapın test dedi.
Yarın yine Alman'da yaptırcam. Yakın çünkü. C.tesi dedi ama hem cuma hem Cumartesi yaptırcam :/
Sanada gunaydin,nasilsin?gerci nasil olacaksin habire gezip durdun bu siralar.saka gez tabii doktorun,memografi istemis ne zaman tekrar gideceksin?iki beden büyüdü demissin.gülme isareti koyamiyorum.klavyede sorun var dünden bu yana iki klavye ayni anda kullaniyorum su an.Puffye selamlarimizi soylersin.
Hope,bosver üzülme esinin soylediklerine arada benim esmlede oluyor oyle mesela dün,ayni sekilde bizdede oldu eslerin cogu boyledir .
ikonları kullanabiliyordun ya kuzum , hani yapmıştın ayarlarını ne oldu ki:44:
ikonları kullanabiliyordun ya kuzum , hani yapmıştın ayarlarını ne oldu ki:44:
Yok hayatim olmuyor ikonlarda iki nokta ust uste varya klavye iki noktayi tanimiyor.ara boslugu baska klavyeden yapiyorumm.bazi harfleri gormuyor diger klavyede denedim.ondada olmuyor sanirim sorun bilgisayarda harflerin bazilarinda ters cikiyor.
Canım selam,
Klavyede sıkıntı varsa eğer alternatif olarak "ALT" tuşuna basılı tutup 5 ve 8 tuşlayıp ALT tuşundan parmağını çekersen ":" yazar.
Aynı şekilde ALT tuşunu basılı tutup 3 e basıp elini çekersen kalp ,işareti gelir ♥♥♥♥
Not: ALT GR çalışmaz, Sadece ALT olana basman lazım ve numaraları yazaren basılı tutman şart :)
Yok canim,öylede yaptim ama olmadi bilgisayarda sorun var, baska klavyeden burayada yaziyorum.Bilgisayarda sorun oldugu icin,bu klavyede bazi rakamlari ve harfleri yazmiyor.
aman pek güzel yapmışssın, eline sağlık.
ayyyyy Selcannnn,, ne güzel kızım ya,, hamileyim diyorsun, bir de doğal yoldan hamileyim diyorsun, vallahi pek havalı oldu... bize de bize de.
deme öyle , deme öyle... vakti var, olacak seninde,,, Allahımız ol diyecek sadece.
aynen selcancım, dediğine katılıyorum, ne sigara ne içki içenler anne olmuş... oluyor da......... (çaktırma ben de sigara içiyorum), azaltacam ama, sonra da bırakacam yahu,,,,, kızmayın....... buna takıp hormonlarımı karıştırmam daha stresliymiş ki......
duovacığımmmm, canım canım, beni düşünürmüş de hatırlarmış da..... yerim senin inceliğini,,,,, tatlım ben otomatiğe bağladım, tedavi olsun olmasın , unutmayayım diye herşeyi yapmaya devam ediyorum,, yani nar suyumu hergün içiyorum..... takviyelerimi alıyorum.......
tedaviye gelince, haziranda maalesef yumoş yoktu,,, yani vardı da ufak ufak bir kaç tane ve büyümedi pek, iptal oldu tedavi.... bu aralar regl olurum ,,, haaaa bu arada yumoşlar ufak mufak çalışmalar fullldu.... olurmuymuş bir de , ne gülerim,,,, niye güleyim değil mi, ne şaşırırım yani....... yumurta biriktirme işine gelince mayıs ayından bir tane 8 hücrelim, gecen haziran dan bir tane 8 hucrelim var , annelerinin yatağı hazırlamasını bekliyorlar , ya teyzesi öyle işte....... Tüm kızlar tüm teyzeleri yazım aynı zaman da sizlere.....
aaaaaaaaaaaa alis de unutulmuş tatlım,,, aaaaaaa pufy de unutulmuş ama ama... şaka şaka
mamografi benim de öyleydi, dr gerek yok dedi, bilesin....... yani bizim mimişlerin şeklinden sanırsam........
vee günün yorumuu
puffy mi gördümm gördümmmm
zeynep alya da biz konuşurken , görüşmemize annesine bir tekme atarak katıldı
güzel bir gündü...
bu forumun ve topiklerinin bana kazandırdıklarını çok seviyorummmm
aman be ben hic kiskanmiyorum ki sizi hemde hic banane sizden bulusmanizdan alla alla ya
saka biyana da valla bende seviyorum arkadaslarimi yuzlerini hic gormesemde seslerini hic duymasamda
zeynep alya ismin gibi kendin de kaderinde guzel olsun insallah
Slm iyi aksamlar herkese
Kizlar benim bir sorum var Biosteron DHEA VE Dong Quai bunlari kulananlar varmi ben suan kulaniyorum bu ay basladim transfer den sonrada kulanmalimiyim benim buran onceki diktorum vernisti bu doktorda ben tanimiyorum bu ilaclar diyor
Hadi sabirsizlikla cevap bekliyorum Danke hepinize
valla benden pass...
ben kullanmadımmm..
hatta şunu diyorumm... ne işe yarıyor ki bunlarr:44:
Slm iyi aksamlar herkese
Kizlar benim bir sorum var Biosteron DHEA VE Dong Quai bunlari kulananlar varmi ben suan kulaniyorum bu ay basladim transfer den sonrada kulanmalimiyim benim buran onceki diktorum vernisti bu doktorda ben tanimiyorum bu ilaclar diyor
Hadi sabirsizlikla cevap bekliyorum Danke hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?