• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

he. he ...evet dostlar, azcık çılgın breezey'mizin çılgınlığını tescil ettim bugün..:52:

"madem bizim mahalle çevresinde dolanıp duruyon neden görüşmüyoz " diyerekten :1:

mesaj attım kendine..o da sağolsun kırmayıp geldi..

kaynattık ordan burdan...güzel bir sohbet oldu..koskocaman ortak bir konumuz olunca...

paylaşmak , kaynaşmak da çok zor olmuyo...

inşallah daha geniş katılımlı toplantılar da yaparız arzu edenlerle...:16:

lejanacığım , ne güzel ya,,, bundan sonra benim için de benim yerime de sohbet edin,,, ben izmirdeyim gelemem ki, yazık bana..

şimdi breezey senin göbüşü de gördü de mi,,,, ay ne güzel , gelsin de bi anlatsın yahu, ,,, yani sen şimdi tanıklı ispatlı hamişsin ona .görem.....

ben simdilik sadece pufm in yani zeynep alya nın şahidiyim , o da resimden maalesef..... bu arada herkeslere selamı var unutmadan

selcan canım naptın sen kocişe..yahuu..:)) yazıııkk..:)) :53::53: ne gzeül bi şok yaşadı..darısı bizim kocişlerin başına..:)) :53::53:
duova bugün isviçreyi gösterdi tv ne güzel kartpostal gibi yemyeşil..evler çok şirin..
breezey ohh ne güzel buluşuyosun arkadaşlarla..ortak konuda olunca ne güzel gidiyordur sohbet...:6:
deti nasıl oldun kanamalar kesilmiş artık canım..
lejana alısalıs nasılsınız ..:16::16:
hadi bakalım selcan ve deti ayağınızı sürüyün bakalım arkadan artsın bebeişler..:)):49::49:

sevgili kızlar,
ara ara bu topiğe girip muhabbetinize kulak kabartıyorum. Hamile haberlerine yakın arkadaşlarımdan almışım gibi sevindim. Hamile arkadaşları tebrik ederim. :nazar::nazar: onların yanında olan destek veren herkesin darısı başına. çok güzel sıcak bir topik. Allah hepinizin yüzüne gülsün. Sağlıklı bebeklerinizi keyifle büyütmeyi size nasip etsin. :16::16::16:

meraba bils73..:3:nasılsın nasıl gidiyor canım...

selcan canım naptın sen kocişe..yahuu..:)) yazıııkk..:)) :53::53: ne gzeül bi şok yaşadı..darısı bizim kocişlerin başına..:)) :53::53:
duova bugün isviçreyi gösterdi tv ne güzel kartpostal gibi yemyeşil..evler çok şirin..
breezey ohh ne güzel buluşuyosun arkadaşlarla..ortak konuda olunca ne güzel gidiyordur sohbet...:6:
deti nasıl oldun kanamalar kesilmiş artık canım..
lejana alısalıs nasılsınız ..:16::16:
hadi bakalım selcan ve deti ayağınızı sürüyün bakalım arkadan artsın bebeişler..:)):49::49:

ummucugum,gercekten dogasi cok güzel buranin. evleride dedigin gibi cok sirin umarim birgün gelirsiniz hep beraber gezeriz.

acmila ismimi gordugum icin kendi uzerime alinarak soruna cevap veriyorum. canim benim tup bebek olmadi
dogal yoldan hamile kaldim ben Allahin izniyle.

tupbebek icin 15 temmuzda on gorusmemiz vardi ama gerek kalmadi:51:
akapunktura da tatilden sonra dusunuyordum. ama elfje arkadasimiz gidiyor.
sen kac yasindaydin canim kusura bakma belki daha once anlattin ama hatirlamadigim icin soruyorum.

SELAM bu topikteki tüm tatli seker Anne adaylarina, ve Anne olmaya hazirlananlara
Öyle uzunbir süre takip ediyorum bu topigi ama farketim kendimden hic bahsetmemisim yada cok az neyse kisaca size kendimden bahsedeyim belki araniza girmeye bir sansim olur:))))
42 yasina girdim 1, 5 yilik evliyim evliligim icin bir 10 yil verdim cok zordu ben herseyi cok zor elde etim ama Allahim biliyo azmettim savastim elde etim cok şükür
Simdi sira bebekte ama dua ediyorum verecek keske bir 10 yilim daha olsa ben yine savasirim ve sabirla Allahim verecegi günü beklerim ama yok Allah inşallah tez zamanda bizlerede versin iki kere dogal tüpbebek denedim negatif bugun yine doktora gitim ooo cok harika mükemmel ve olumlu konuşunca simdi 3.hazirlaniyorum eve geldik ilaclari yutum haydaaa haftaya ramazan ben ramazanda napcam bunu nasil iptal etcem doktor ara vermeniz iyi degildedi esim belkide hayirlibir ay hayirli olur kaza yaparsin diyo ben birde akupunktur yapmayi düşünüyordum kafam karisti isyerimde cok sitresli ben ozelim diye doktor hicbir sekilde rapor vermiyo diger iki denemedede tekrar ise kosturdum vede 10dk gec gitim kiyamet kopuyodu herkes bir alem
Iste kizlar ben kendimi birazda olsa anlatmis bulundum ben bu topigi cok seviyorum ,cok rahatliyorum buraya girince cok girmiyorum çünkü esim "çok kafani karistiriyosun olacsksada olmuyo "diyo yani anca onu yatirinca ama o bilmiyo burasi benim sanal akupunkturum hehehe
Saglikli kalin ben öncelikle anne adaylarını öpüyorum kendinize ve bebislerinize cooook iyi bakin
Diger arkadaslarim bizde basaricaz sirayla hepimiz burdan güzel haberler vercez ÖPTÜM HERKESİ:::::)))))))

SELAM bu topikteki tüm tatli seker Anne adaylarina, ve Anne olmaya hazirlananlara
Öyle uzunbir süre takip ediyorum bu topigi ama farketim kendimden hic bahsetmemisim yada cok az neyse kisaca size kendimden bahsedeyim belki araniza girmeye bir sansim olur:))))
42 yasina girdim 1, 5 yilik evliyim evliligim icin bir 10 yil verdim cok zordu ben herseyi cok zor elde etim ama Allahim biliyo azmettim savastim elde etim cok şükür
Simdi sira bebekte ama dua ediyorum verecek keske bir 10 yilim daha olsa ben yine savasirim ve sabirla Allahim verecegi günü beklerim ama yok Allah inşallah tez zamanda bizlerede versin iki kere dogal tüpbebek denedim negatif bugun yine doktora gitim ooo cok harika mükemmel ve olumlu konuşunca simdi 3.hazirlaniyorum eve geldik ilaclari yutum haydaaa haftaya ramazan ben ramazanda napcam bunu nasil iptal etcem doktor ara vermeniz iyi degildedi esim belkide hayirlibir ay hayirli olur kaza yaparsin diyo ben birde akupunktur yapmayi düşünüyordum kafam karisti isyerimde cok sitresli ben ozelim diye doktor hicbir sekilde rapor vermiyo diger iki denemedede tekrar ise kosturdum vede 10dk gec gitim kiyamet kopuyodu herkes bir alem
Iste kizlar ben kendimi birazda olsa anlatmis bulundum ben bu topigi cok seviyorum ,cok rahatliyorum buraya girince cok girmiyorum çünkü esim "çok kafani karistiriyosun olacsksada olmuyo "diyo yani anca onu yatirinca ama o bilmiyo burasi benim sanal akupunkturum hehehe
Saglikli kalin ben öncelikle anne adaylarını öpüyorum kendinize ve bebislerinize cooook iyi bakin
Diger arkadaslarim bizde basaricaz sirayla hepimiz burdan güzel haberler vercez ÖPTÜM HERKESİ:::::)))))))

selam canım..işallah emeklerin karşılığını en güzel şekilde verecektir allahım..tedavin hayırlı olsun başarılı olsun işallah..bebişli olsun..hayırlı mübarek günlerde belkide bu dönem bebişini sana getirecektir..işyerleri niye böyle yahuuu..özellerde aynı devlette aynı..çok iyi anlıyorum şu iş stresini..herzaman aramızda görmek isteriz..hayırlı haberlerini bekliyoruz..sonuna kadar başarılıbir şekilde geçsin işallah..:16::16::49::49:

selam canım..işallah emeklerin karşılığını en güzel şekilde verecektir allahım..tedavin hayırlı olsun başarılı olsun işallah..bebişli olsun..hayırlı mübarek günlerde belkide bu dönem bebişini sana getirecektir..işyerleri niye böyle yahuuu..özellerde aynı devlette aynı..çok iyi anlıyorum şu iş stresini..herzaman aramızda görmek isteriz..hayırlı haberlerini bekliyoruz..sonuna kadar başarılıbir şekilde geçsin işallah..:16::16::49::49:

Teşekürler ummuseleme iyi dileklerin senin karsinada iyilikler bebisler getirsin busefer is siteresini takmicam isede gitmicem isterse kovsunlar üstelik benim sefimin ablasi 10yil savasmis nedemk olduğunu cok iyi biliyo ama ilahi bir anlayissizlik olcak ya esimin isi cok iyi calisma cik diyo ama evde kalip kafayi yemekten korkuyorum birde evde kalirsam kaynanama daha sık gicem nezaman gitsen hep bebek konusu yok oyle böyle is bana dayanma gücü veriyo birde anlayislari olsa

Teşekürler ummuseleme iyi dileklerin senin karsinada iyilikler bebisler getirsin busefer is siteresini takmicam isede gitmicem isterse kovsunlar üstelik benim sefimin ablasi 10yil savasmis nedemk olduğunu cok iyi biliyo ama ilahi bir anlayissizlik olcak ya esimin isi cok iyi calisma cik diyo ama evde kalip kafayi yemekten korkuyorum birde evde kalirsam kaynanama daha sık gicem nezaman gitsen hep bebek konusu yok oyle böyle is bana dayanma gücü veriyo birde anlayislari olsa

Hahahaha ne güzel 42yazmisim 43 canlarim bayagi 43 ama 42gibi hisediyom

Selam acmila,arada geliyorsun buraya ama sIk gelmedigin icin,durumunu unutuyoruz.anlatman iyi olmus 3. tüp denemen hayirli olsun.esinde ve sende herhangi bir sorun yoksa dogal yoldan olabilir bakarsin.umarim bebegin seni daha cok bektmeden gelsin.

Uzun bir aradan sonra sabahın 5 inde selam , kızım bu saatte ne isin var uyusana demeyin Alya Hn uyandırdı ve uyutmadı içeride ne yapıyorsa anlamadım sanırım olimpiyatlara hazırlık , hop oraya hop buraya , gece uyuyup gunduz antreman yapsa olmaz sanki :) bu gun kontrol vardi son 3 kontrolde oldugu gibi poposunu gorduk yuzunu goremedik eli yuzunde uyuyordu ,donmuyor gicik gunduz uyuyor gece hop hop , doktor cadı olacak bu dedi esimde normal anasına çekmiştir dedi , bunun babasida gicik zaten :) ben de fırsat bu fırsat bir bakayim selam vereyim dedim.
Bu gun kontrolumuz vardi her kontrol oncesi oldugu gibi karı koca sessizce gittik doktora , biraz gergin , biraz meraklı , biraz korkulu , birbirimize her seye karsı destek Rabb'ime sukur gülerek ciktik , defalarca şükrederek :) içimizdeki korku bitmiyor bir turlu elde degil. Zeynep Alya boyuyla kilosuyla tas tamam koca bir kiz artik :) gayet saglikli 23 haflalik ve gelişimi onde giden bir melek bir mucize bacakları guzel olacakmış doktor amcası dedi , su ana kadar bizi hic üzmedi gayet saglikli bir bebek olarak buyudu Rabbim devamını nasip eder insallah :)
Bense hamilelik dertlerinde ugrasiyorum el ayak şişmeleri , uyku düzensizlikleri , mide yanmaları ağzından alev çıkan ejderhalar gibiyim :) elimde gaviscon şişesiyle dolasiyorum birde hep acım ama zararlı seyler yasak yemiyorum uslu bir kiz olarak zeytinyağlı ve meyvalara idare eıyorum bol bol sut peynir yoğurt :)
Kiza ufak tefek bir kac sey disinda daha bir seyler almadık doktor 30 haftanı doldur dedi bizde tamam dedik ama arada derede 2 hırka bir battaniye ordum ufacık seyler arada bakıp guluyorum :)
Sunnet telaşı bitti anam , danam , ablam koyüne dondü yasasin özgürlük kahrolsun mipi kesilme ritüelleri :47:
Dun esime bu is'te bitti artik rahatım sezon finali yaptim dahada bir sey isteme dedim , anladı o ne demek istediğimi :27:
Saglicakla kalın , Allah'a emanet olun yine görüşeceğiz :16:

• Beğen
Reactions: Siu
Biraz önceki yazıyı 38 topigi icin yazmistim kopyalayıp burayada yapistirdim :50: ama ha 38 ha 40 ne fark eder dimi şekerlerim :)
Hamilelik tembelliği affedin bı daha soz yapmicam , sizin icin ozel yazı doseyecegim , karin büyüdükçe tahammül seviyem dusuyor fazla okuyup yazmamaz oldum birde yemek pişirmez , onu yika bunu dogra karistir olmuyor sıkıyor beni evdekiler yandı bu ara
Dun cok pişmiş kuru fasulye yaptim amaaaaa ilahi adalet boyle bı sey , cok pişmiş Barbun fasulye yapan bir arkadasa telefonda cok gülmüş cok bilmislik etmiştim adi lazim degil o arkadasin yani ben açıklamayayim ( alis sekerim ) :))))) dalgamı geçersin ilahi adalet devreye girer olan evdekilere olur lapa yemek yerler :52:
Beni izlemeye devam edin yine görüşeceğiz :16:

Cok sevindim :)))) cok ama cok sevindim :)))) cokkkkkk sevindim :))))))
Rabbim dualarini ve dualarımızı kabul etmiş , insallah tamamına erer saglikla alırsın kucagina :49:
İnsallahta ikiz olur haydi Kizlar dualar simdi ikiz olsun diye :nazar:

ayy ne konuşmuşunuz beeee ...:1:

geldimmmmmm:3:

bildiğiniz üzere , lejenam komşu kızımla çok özel ve de güzel buluşmamızı gerçekleştirdiğimiz için yoktum buralarda.:16:
tabii öncesinde zeynep kamilden mamografi sonucu almam gerekti . neyse mamografi sonucunda ultrason çekilmesi önerilir dedi. tam bir kısır döngü oldu bu memişlerin işi yahuu...:44:
yaş 40 ı geçti , ultrason yeterli olmaz , mamografi çektir diyorlar , mamografi çektiriyos, sonucu ultrason önerilir diyorlar.
len zaten mamografi sonrası 2 beden büyüdü gariplerim , cıks cıks yaaa...:37::1:

ee siz naptınız bakimmm:34:

hamile kuzummm selcanımm , kerem düzelmezse haber ver , fiski gönderim bennn belki ters etki yapar , kendine gelir:9:

ummucum , duovam ,elfjem , hope um napıyonus , nasılsınız...:38:

okudum mesajların hepsini unuttuğum varsa kusura bakmasınlar ama tamam mı...

aaaa lejenayı unutmuşummmm.. bak sen şu işeeee:9:

deti sen nasılsın , bugün daha iyi gördüm sanki...:49:
tablo işini tamamlamam için , diğer arkadaşların da yazmasını bekliyorum.
yoksa sen ve benle ancak 2 kişilik tablo olur:1:

azıcık çılgınlığım konusunda şüpheniz varsa , lejenaya sorun beni:9:

öpüyom ki hepinizi benn:37::38:

hosgeldin kuzum özledik valla seni. sagolsun selcanim haber etti de bugünkü gulusmanizi merakta kalmadik. insallah hep birlikte bulusuruz bir gün.

canim benim sende benim gibi gec bulanlardansin. ilk esimle cocuksuz gecirtdigim 11 yilima bazen cok yaniyorum. allah büyüktür insallah birgün bizim de yüzümüzü güldürecek. simdiden 3. denemen hayirli olsun. bu son olsun ve sana dünya güzeli bir bebis olarak gei dönsün. tedaviye bence Ramazan diye ara verme. hatta beslenmene cok dikkat et o dönemde. Yüce Rabbim affetsin daha sonra kaza oruclarini tutarsin nasip olursa.

Uzun bir aradan sonra sabahın 5 inde selam , kızım bu saatte ne isin var uyusana demeyin Alya Hn uyandırdı ve uyutmadı içeride ne yapıyorsa anlamadım sanırım olimpiyatlara hazırlık , hop oraya hop buraya , gece uyuyup gunduz antreman yapsa olmaz sanki :) bu gun kontrol vardi son 3 kontrolde oldugu gibi poposunu gorduk yuzunu goremedik eli yuzunde uyuyordu ,donmuyor gicik gunduz uyuyor gece hop hop , doktor cadı olacak bu dedi esimde normal anasına çekmiştir dedi , bunun babasida gicik zaten :) ben de fırsat bu fırsat bir bakayim selam vereyim dedim.
Bu gun kontrolumuz vardi her kontrol oncesi oldugu gibi karı koca sessizce gittik doktora , biraz gergin , biraz meraklı , biraz korkulu , birbirimize her seye karsı destek Rabb'ime sukur gülerek ciktik , defalarca şükrederek :) içimizdeki korku bitmiyor bir turlu elde degil. Zeynep Alya boyuyla kilosuyla tas tamam koca bir kiz artik :) gayet saglikli 23 haflalik ve gelişimi onde giden bir melek bir mucize bacakları guzel olacakmış doktor amcası dedi , su ana kadar bizi hic üzmedi gayet saglikli bir bebek olarak buyudu Rabbim devamını nasip eder insallah :)
Bense hamilelik dertlerinde ugrasiyorum el ayak şişmeleri , uyku düzensizlikleri , mide yanmaları ağzından alev çıkan ejderhalar gibiyim :) elimde gaviscon şişesiyle dolasiyorum birde hep acım ama zararlı seyler yasak yemiyorum uslu bir kiz olarak zeytinyağlı ve meyvalara idare eıyorum bol bol sut peynir yoğurt :)
Kiza ufak tefek bir kac sey disinda daha bir seyler almadık doktor 30 haftanı doldur dedi bizde tamam dedik ama arada derede 2 hırka bir battaniye ordum ufacık seyler arada bakıp guluyorum :)
Sunnet telaşı bitti anam , danam , ablam koyüne dondü yasasin özgürlük kahrolsun mipi kesilme ritüelleri :47:
Dun esime bu is'te bitti artik rahatım sezon finali yaptim dahada bir sey isteme dedim , anladı o ne demek istediğimi :27:
Saglicakla kalın , Allah'a emanet olun yine görüşeceğiz :16:

puffim gercekten cok özlemistik, hep haberlerini aliyoruz ama gene de hamis hamis bu kiz nelerle ugrasiyor diye aklimiz da kalmiyor degildi. bak tecrübe konusuyor zeynep'ler fena cadi olur haberin olsun. he birde pek uykucu olmazlar. Yüce Rabbim koruyup gözetsin sizi insallah.

bu arada toplamadim ortaya yazayim dedim. masallah 4 hamilemiz var. ne kadar güzel ne kadar kutlu bir durum. Allahim insallah yakin zamanda topikteki tüm kuzulari göbislerini bebisle doldur. AMIN.

merak edenlere ben henüz adet görmedim. büyük özenti cubuga isedim. selcanimi takiben. papaz her zaman pilav yemez hesabi bende süper koyu tek bir cizgi gerisi kagit gibi beyaz. gitti bizim 5 Avro napalim artik. beklemekten baska care yok. sabah zaten o moralle koca ile de kapistik bilmem artik. beni deli edecek bu adam. "spordan geliyoruz oturuyorsun poponun üzerine bir yardimin dokunmuyor. ütüyü düsün yemegi düsün temizligi düsün hepsi bende" dedi. adam sinirlendi "yapma o zaman. bu yasa kadar bana sen mi baktin. ben kendime bakmasini bilirim. alt tarafi hazir yemek onu da yapmasini bilirim." dedi. ay ne gicik. cok üzüldüm. arabadan inerken de seni seviyorum demedim. biraz bir seyden sikayet etsem hemen yapma o zaman deyip kaslarini catiyor. ya sizde de öyle mi? yani hic mi söylenmeye hakkimiz yok. gecenlerde ona "bekarken herseyini yapiyordun simdi pek bir fayda yok" dedigimde "alistirmasaydin" dedi. öfff sinirlerim cok bozuk gicik bir durum.

Merkez'den geliyorum. Raporu Pazartesi'ye kadar uzattım. Bugün 14. Gün 200.80 beta.

En az 205 olması gerekirdi :/

Cumartesi tekrar kan testi yapılacak :(

Test sonuçları şöyle

10. Gün 41.47
11. Gün. 82.40
12. Gün 102
14. Gün 200.80

önceeeeeeeeee herkeşlere günaydııınnnn:3::38::21::21:

sonraaaa bu sabah ki enerji fışkırtmışlığımın nedenini açıklıyorummmm:52:

bu sabah yaptığımız telefon konuşması ile saat 13.30 daaaaa puffyim kuzumla buluşmaya karar verdikk :31::51:
ayyy bu aralar çok yoğunummm:16::1:

şimdik gelelim sizeee:37:

lejanacığım , ne güzel ya,,, bundan sonra benim için de benim yerime de sohbet edin,,, ben izmirdeyim gelemem ki, yazık bana..

şimdi breezey senin göbüşü de gördü de mi,,,, ay ne güzel , gelsin de bi anlatsın yahu, ,,, yani sen şimdi tanıklı ispatlı hamişsin ona .görem.....

ben simdilik sadece pufm in yani zeynep alya nın şahidiyim , o da resimden maalesef..... bu arada herkeslere selamı var unutmadan

alısım izmirli kumrummm:17:
ben kaç günün heyecanı ve mutluluğundan bu aralar biraz havalardayım..hem yanii.. ayyy... üfff yaaaa.. kusura bakmayın unutmuşum işteee:17:
puffyimle de telefonda konuşuyoruz ya , onu da yazmamışım. ama bugün buluşcass biss:4::1:

ama dedim peşinen dedim hem de , unuttuklarım kusura bakmasın dedim..
bakmayın tamam mııı:53::38:

meraba bils73..:3:nasılsın nasıl gidiyor canım...

bils hoşgeldinnn , ben bilemedim geldiğini... çılgın günlerimdeyim dee:37:

sevgili acmila tekrar hoşgeldiin:3:

Hahahaha ne güzel 42yazmisim 43 canlarim bayagi 43 ama 42gibi hisediyom

işte topiğin etkisi.. :46:çıtırların topiği burası ... yaşların bir önemi yok:1:

hosgeldin kuzum özledik valla seni. sagolsun selcanim haber etti de bugünkü gulusmanizi merakta kalmadik. insallah hep birlikte bulusuruz bir gün.

hope canımm , sıkma canınııııı... :50: u koca milletini arada sallıycan... yoksam.. ühhhüüüü , zaten tepetaklak olan hormonlar 5 takla daha atar...:27::1:

Merkez'den geliyorum. Raporu Pazartesi'ye kadar uzattım. Bugün 14. Gün 200.80 beta.

Test sonuçları şöyle

10. Gün 41.47
11. Gün. 82.40
12. Gün 102
14. Gün 200.80

detii, bebeğini sevmeye devam et... :16:sadece 3 birim fark hiç bir şey...:49:
doktorları görevlileri bırak...hissettiklerin sana doğru yolu gösterecek... :31:
şansın bol olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.:16:

Test sonuçları şöyle

10. Gün 41.47
11. Gün. 82.40
12. Gün 102
14. Gün 200.80

canim benim üzme kendini ve bebisini lütfen. kim sana en az 205 olmasi gerekir dedi. eger laborant veya doktorsa bence gitsin tekrar okula. bebegim yok öyle bir kesin kural. takilma sen rakamlara. bebisin seninle üzme onu tatli annesi. bak tatli tatli yükseltiyor degerleri. hersey cooooooooook güzel olacak gör bak.

bu arada sen testleri her seferinde ayni yerde mi yaptirdin yoksa farkli yerlere de gittin mi? cünkü benim embriyolog farkli labolarin farkli test hassasiyetleri var diye. mesela ben son denememde transferden sonra 8.gün 19.7 degeri yakaladim. embriyolog tebrikler dedi ve beni 2 gün sonra yeniden teste cagirdi. ama benim TR'ye gitmem gerekiyordu. orada yaptir dedi. degere de takilma sakin dedi cünkü 2 kati olmayabilir hassasiyet farki dedi. bizim icin degerin istikrarli sekilde yükselmesi önemli olan dedi. kac kati olmus hiiiiiiiiiic önemli degil dedi. bazisinda 2 kati bazisinda 3 kati bazisinda da ancak 0.5 kati olur dedi. aynen hamile kadinlardaki HCG sonuclari gibi. inanilmaz genis bir aralik var hamilelik haftasina göre. kiminde 25 cikan deger digerinde 200 cikabiliyor.

hamisligin tadini cikart canim benim. ovalansin göbisler mutlu olsun bebisler demisti bir arkadas. hadi ovalaq göbisi bebis daha fazla HCG hormonu salgilasin. napsin canim seninki biraz idareli davraniyor. bol keseden atmiyor. öpüyorum sulu sulu:54:

ay simdiden hayirli olsun bulusmaniz. insallah Allah birgün bize de nasip eder bulusmayi kuzular. belki Agustos'ta geldigimde. ay ben bile cok heyecanlandim valla. simdiden iyi eglenceler.

kocayi da salladim. mail attik az önce. haklisin ben ne yapiyorum ki. sadece her kadinin yaptigini fazlasini degil. sikayet etmeye hakkim yoktu diye. bakalim pasa ne diyecek. kiz seviyom da cok gicigi.

benim sevgili arkadaslarim:29:
biraz once doktordan geldim oncelikle sunu soyleyim ki kesinlikle kan testi yapmiyor benim doktor sadece mecbur kaldiklari durumda yapiyorlarmis. neyse idrar testi bile yapmak istemedi once senin evde yaptigin zaten guvenilir dedi ama cok istiyorsan yinede yapalim dedi. soruya bak tabiiki cok istiyorum.

hemen idrar testi yapildi 5 dkka bekleyin dendi ana hemen cagirdi beni asistan. hamilesiniz tebrikler dedi kadin bana sarildi:52:
ki kendisini ilk defa goruyorum. normalde 5 dkka beklememiz gerekiyor ama sizinki aninda belirdi dedi.

doktor ultrasona sevk etti ama biraz bekle istersen randevu yapmak icin dedi. birde hastanedeki doktorumla gorusmemi istedi.
zaten o da yarin ariycak beni. belki hemen ultrason icin cagirir beni hastaneye bilemiyorum.

iste boyle topikkardeslerim. hepinizi cok ama cok opuyor sizin icin durmadan dua ettigimi tekrar soylemek istiyorum

canim benim üzme kendini ve bebisini lütfen. kim sana en az 205 olmasi gerekir dedi. eger laborant veya doktorsa bence gitsin tekrar okula. bebegim yok öyle bir kesin kural. takilma sen rakamlara. bebisin seninle üzme onu tatli annesi. bak tatli tatli yükseltiyor degerleri. hersey cooooooooook güzel olacak gör bak.

bu arada sen testleri her seferinde ayni yerde mi yaptirdin yoksa farkli yerlere de gittin mi? cünkü benim embriyolog farkli labolarin farkli test hassasiyetleri var diye. mesela ben son denememde transferden sonra 8.gün 19.7 degeri yakaladim. embriyolog tebrikler dedi ve beni 2 gün sonra yeniden teste cagirdi. ama benim TR'ye gitmem gerekiyordu. orada yaptir dedi. degere de takilma sakin dedi cünkü 2 kati olmayabilir hassasiyet farki dedi. bizim icin degerin istikrarli sekilde yükselmesi önemli olan dedi. kac kati olmus hiiiiiiiiiic önemli degil dedi. bazisinda 2 kati bazisinda 3 kati bazisinda da ancak 0.5 kati olur dedi. aynen hamile kadinlardaki HCG sonuclari gibi. inanilmaz genis bir aralik var hamilelik haftasina göre. kiminde 25 cikan deger digerinde 200 cikabiliyor.

hamisligin tadini cikart canim benim. ovalansin göbisler mutlu olsun bebisler demisti bir arkadas. hadi ovalaq göbisi bebis daha fazla HCG hormonu salgilasin. napsin canim seninki biraz idareli davraniyor. bol keseden atmiyor. öpüyorum sulu sulu:54:

Hopecim testi ilk 2 tanesini Alman hastanesinde yaptırdım.
Son 2 tanesi merkezde işte Acıbadem Maslak'ta yapıldı.

Ya nebiliim doktor yüzü görmüyorum. Danışman bilgi veriyo yorum yapıyo bende acaba diye düşünüyorum.
Önce bugün olumluysa başka test istemiycem dedi. Sonuç çıkınca telf ettim c.tesi tekrar yapın test dedi.

Yarın yine Alman'da yaptırcam. Yakın çünkü. C.tesi dedi ama hem cuma hem Cumartesi yaptırcam :/

Back