Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

deticiğim tebrük ederim darısı başımıza.

şimdik mesacıma teyy teyy teyyy diye başlamak istiyorummmm

veee topikdaşımız deti için , 3 kereeee oleyyy oleyyy oleyyyy

zavalli pufy bi pipi derdine ne kadar yoruldu

ben buna az güldüm haberin olsunnn
pipiden çektikleri puffyimin var yaaa

h.geldin asya topigimize, kim 40 yasindaymis kim demis sen karistirdin bence canim
burasi citirlarin topigi taam mi

ben de didim kuzum , ben deee...

her tupbebek yaptiranin bebegi olur sanan bir salakta burdaaaaaa yalniz degilsin canim

ben sana bir uçarımm burdann... o zaman ben de salağım
biz sadece yaşımızın farkında olmadığımız için ve bugünlere gelene kadar , bilgilenme konusunda yetersiz olduğumuz için , son derece iyi niyetli kadınlarıs , tamam mııııı

ben henuz uyanamadim kuzum ama cikmayan candan umut kesilmezmis dimi

kaynanaaa selcannn kaynana selcannnnnn

selam arkadaşlar ben geldim size uzun uzun yazmıştım ama hepsi gitmiş yahuu..

selam ummucum kuzum nasılsın... mailimi aldın mı daha doğrusu maillerimi :44:

Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...

bebişin bundan sonra daha sıkı tutunsun diye , benim ne güzel ne güler yüzlü ve mutlu bir annem varmış desin diye , hep mutlu ve pozitif ol arkadaşım. Rabbim yanında olsun , yardımcın olsun sonuna kadar.
benim anladığım kadarı ile sonucun normal ve dilerim bir sonraki testte katlanmış olarak görürsün canım.
mesajımın başında da yazdığım gibii oleyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyy

ummucum canim nasilsin bende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.

ay beni bi alemim yahu

ben de alemim , çünkü saraçoğluna ben de mail attım ve pazartesi arayacağım. konuyla ilgili daha detaylı bilgi vermek ve hakkımda daha fazla bilgi sahibi olmak için benimle görüşmek istiyorlar. muhtemel ,benim ki gibi talepler için standart maildir ama olsun. yani kuzummmm ben de alemimm heee

canim bizim topigimizde butun arkadaslarim kalbi altin gibi. inan o kadar mutlu oldum hemen esimle paylastim
birak kotu dusunceleri bu guzel haberin keyfini cikartmaya bak. mutlu ol canim benim.

SLM TÜM TOPIK ARKADSLARIM
sevgili alisalisa, selcankereme, ummuseleme, ve suan aklima gelmeyen tüm arkadaslara ver ver ver ver allahim AMÍN

bennnn , merak etme kuzum acmila , bizim hepimizin evlatları olacakk..

buraya yazıyorumm , breezey dediydi dersiniz

hoşbulduk breezey.

tamam çıtırlar:)

güselll... bize inanan biri daha... efet bis çıtırıss, en çıtırı da benn

aldım canım maillerini..çok teşekkürler.. şu bu noktalara basınçmı uygulayacaz canım..şifa olur işallah her yaptığımız..

duova canım elimizden geleni yapalım bakalım canım..ibrahim saraçoğluna işallah ulaşabilirim..adana da en iyi merkez turan çetin canım..ama istanbul bahçeci falan en iyi yerler herkes çok memnun okuyorum sürekli takip ediyorum..deti kendi hastanesini anlatmış bazı olumsuzluklar yaşamış ama..yumurta tedavisi çok başarılıydı 3 den 5e yükseldi..ne güzel 3 embriyo transfer ettiler..ve progestan iğne verdiler..bakıyorum 40 yaş üstü bayanlarda hep iğne kullanılıyor..allah neresi hayırlı olacaksa orayı nasip etsin canım..bilmiyorum bende...işallah allahım hal ve yoluna koysun..çok öptüm seni..

canım ya çok sevindim....gelsin davul zurna başlasın halay...

burda bir çoğumuzun içine doğmuştu zaten...

artık iş falan da umrunda olmaz

ilk sınav başarıyla tamamlandı...

ee..canım ne yalan söyliyim...bu ilk ama en önemli sınavdı...

bundan sonraki sınavlar için hep birlikte dua edeceğiz....

şimdi en heyecanlı kısmında sıra...

10 gün sonra kese görmek için..

bi 10 gün sonra falan da kalp atışı görmek için gideceksin....

her bir sınavı başarıyla atlatman dileğiyle...

darısı diğer kızların başına...

canım ben bahçecide gittim en son..doktorum mustafa bahçeci idi..

açık söyliyim o da ileri yaş hastalara karşı çok ketum......bende 3 bir tarafta 3 bir tarafta folikül görünüyodu..

amh : 0.36 fsh, e2 falan da normal sayılır...yine de çok ümitli konuşmadı en başta...

%10 dedi...ilk muayenede...siz isterseniz, biz başlarız işlemlere dedi..

tedaviye başladık...6-7 folikül de büyümeye başladı...

normal boyutlara gelince...ancak o zaman hiç fena gitmiyoruz dedi..

anladığım kadarıyla en baştan herkese boşa ümit verme yanlısı değil...

yani kimse pışpışlayıp moral ya da gaz vermiyor...herkes çok teknik bakıyor olaya..

ben bunlara hiç takılmadım..iyi ya da kötü hiçbirşey düşünmeden robot gibi gittim geldim...

hastanede herşey çok organize idi...hiçbir şey aksamadı...embriyologlar arayıp bilgi verdi 2-3 kez...

opu işlemi pazar gününe denk geldiği için...başka bir doktor girdi...ama o da iyi bir doktormuş...

herhangi bir sıkıntı yaşamadım...sonrasında 3 ay orda takibe gittim...herşey gayet düzenli ve sorunsuzdu...

şimdi kendime başka bir doktor buldum başka bir hastanede...çünkü özellikle riskli gebelik uzmanı olsun istedim...

ondan da gayet memnunum...

bunları hastane arayışında olan arkadaşlarım için yazıyorum...umarım bir fikir verir..

Çok iyi kalplisin bu torpikde herkes böyle zaten :) sağol:)

Değer hakkında bir fikrin var mı?

Yarın merkezi arayacağım. Okuyorum öyle topiklerde anlayamadım.

En Düşük Beta HCG,.................En Yüksek Beta HCG, ...............Ortalama Beta HCG

12.gün:......17 .................................119 ....................................48
13.gün.......17 .................................147.....................................59
14.gün.......33...................................223 ....................................95

canım 12.günde bile 17-119 arası ve ortalama 48 değerleri normal ise..değerin gayet iyi görünüyor...

ben yaptırmamıştım ama bazı doktorlar 2 gün sonra tekrarını istiyorlar...

değerlerin katlanarak artması sağlıklı gebelik olduğunu gösteriyor...

umarım sonuna kadar sağlıklı bir şekilde götüreceksin...

sevgiler..

Son düzenleme:

sürekli kişileri takip etmeye çalşıyorum canım..haziran topiğine baktımda rezervi az olan 4 kişiden sadece deti hamile kalmış..zor bi durum ama mücadele etmeden olmuyor..işallah zorlukları yeneriz canım..bende 3 görüldü tek büyüdü 3 ay boyunca canım..diğer iki transferlerimde 4 5 olmuştu.gerçi olduda ne oldu yine negatif sonuçlanmıştı...ne yapmak lazım hiç anlamadım..fsh düşüktü bu son 5 aydır..ondan öncede aşırı yüksek değildi 12 lerdeydi..aslında doktorların çok umut vermemelerini anlıyorum..rezerv az olup kalite olmayınca şans düşüyor tabii..kısmet tabi herşey ama boş durmakta olmuyor..en iyisi ilk önce ibrahim saraçoğluna ulaşabilme..önce bi bakım yapalım bakalım..

Slm arkadaslar
Ibrahim Saracoglunu aramaniz iyi bir fikir de insalsh dusurebilirsiniz düşürünce de sakin kapatmayin hele cepten aramayin ben tam 40dk müzik dinledim
Verilen hersey cok guzel ama uzun bir surec ben hem fsh
Hemde ahm caylsrini aldim ama almadan once her kur icin 15 gün sogan kuru uygulamaniz lazim bunun yaninda baska kurlarda var siz simdiden sogan suyunabaslayin bence vakit kaybetmeme acisindan yada telde.sorun paket bana gelene kadar bekledim o geldi bana yazdigi kurda 15gun sogan suyu yapin yaziyo dinir olmustum .birde keske biraz ucuz olsa diyorum ama onlarda hakli onca ugras var sonucta ve hepdininde yararini gordum hee bebis olmadi ama oda haxirlisi umarim kizmazsiniz yazdiklarima der

Sağol yazdıkların hem bilgi veriyor hem mutlu ediyor. Yarın normal test günüm tekrar yapılacak tabii..

Lejana senden ve tecrübenden çok yardım isteyeceğim galiba.

İşle ilgili problemleri hiç sevmediğim bir tarzda çözmeye çalışıyoruz. Torpil :/

Yapacak birşey bırakmadılar

Problem çıkmazsa (işle ilgili) önceden yıllık izin ayarlanmıştı. 6 Temmuz'da 14 gün için yurtdışına gidecektim.(Kocamın yanına)

Testden sonra gidip döndüğümde kalp atışı görmeyi planlamıştık. Şuan hiç bir rahatsızlığım yok gibi görünüyor. Doktor ne diyecek bakalım.
Umarım hepimiz sonuna kadar başarılı oluruz.

gunaydin arkadaslar,

sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?

Canım günaydın. yanlış yönlendirmek istemem ama testlerde yanlışlık olabiliyor en sağlamı kanda baktırmak ama inşallah sende çıkan doğru sonuçtur ve pozitiftir :))))))))))))

Canım günaydın. yanlış yönlendirmek istemem ama testlerde yanlışlık olabiliyor en sağlamı kanda baktırmak ama inşallah sende çıkan doğru sonuçtur ve pozitiftir :))))))))))))

insallah canim yarin sabah tekrarliycam zaten. bu sefer ilk idrarda yapicam.

neyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyy vallahi tüylerim diken diken olduuu

kuzummm kuzummmmmm

sen hamilesinnnnnnn

Allahımm şükürler olsunnnn

yanlış falan yok

ayyy bu pazartesi kötü başlamıştı ama sayende ohhh ohh ...
inan çok mutluyum , gözlerim doldu..yakınımda olsan sana sımsıkı sarılırdım.

Kızlar,

biraz sonra NTV' DE 54 yaşında bir kadın anne olmuş onun haberi çıkacak...

DOktor Bülent Tıraş konuk...

merak edenlere haber vereyim dedim....

görüşürüüüüzzzz...

ya ben 38 yas topiginde bu konuda yorum yaptim. ne olursa olsun ben 54 yasinda bir kadinin hamile kalip dogurmasini sadece kendi egosunu tatmin eden bir bencillik olarak görüyorum. biz 40'li yaslarda bile acaba mi diye düsünürken 54 yasinda anne olmak garip. Allahin taktiri yine de ama bana daha cok donasyon kokulari geliyor. bence gizli donasyon ve reklam malzemesi olayi bu. kusura bakma lejana senin doktorun galiba. bence gene de doktorun yaptigi bile soumsuzluk. yasi geldiginde bir kadini menapoza yönlendiren doganin da bir bildigi vardir. erken yasta menapoz olanlara sözüm yok tabi. neyse herkesin görüsü farklidir herhalde bu konuda.

kuzum delirtme bizi ne harika bir haber bu. idrar testiyle ugrasmasana gidip bir kan testi yaptirsana kesin olur iste. bu arada adet olman yakin mi? bazen adet cok yakin olunca ikinci cizgi silik cikabiliyor. Allahim insallah bebektirrrrrrrrrrr :)

diger topikte de tebrik ettim burada da bir kez daha hayirli ugurlu olsun demek istedim. olunca oluyor Deticim. bebegin güclü ve azimli cikmis annesine tutunmus birakmamacasina. masallah. Yüce rabbim kem gözlerden tüm kötülüklerden korusun seni ve bebisini. hersey güzel olacak. kahramanim benim umut oldun bizlere. göbisler senin ve bebisin icin.

oh oh yandan yandan....

Eki Görüntüle 745838 Eki Görüntüle 745839 Eki Görüntüle 745840 Eki Görüntüle 745841

kuzum delirtme bizi ne harika bir haber bu. idrar testiyle ugrasmasana gidip bir kan testi yaptirsana kesin olur iste. bu arada adet olman yakin mi? bazen adet cok yakin olunca ikinci cizgi silik cikabiliyor. Allahim insallah bebektirrrrrrrrrrr :)

adeti yakın onun kuzum ve ben bu yüzden hamile olduğuna eminim...

Yaşasınnnnnnnnnnn

dur simdi canim benim ya valla hemen aglamaya baslarim zaten karma karisik duygular icerisindeyim. dun adet olmam gerekiyordu
ne leke geldi ne bisey sabaha kadar uyku uyumadim.

buraya yazmaya bile cekindim sonra beni onlardan baska kim anlayabilirki dedim ve yazdim.

kuzum dua edin bana olur mu?

hope kuzum adetim 1 gun gecti ama ben cok korkuyorum yanlis alarmi diye. yarin sabahta bi tekrarlayimda eger cift cizgiyi tekrar gorursem doktoruma gidicem.

duanizi eksik etmeyin canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…