- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.761
Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.
Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!
Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...
Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...
h.geldin asya topigimize, kim 40 yasindaymis kim demis sen karistirdin bence canim
burasi citirlarin topigi taam mi
zavalli pufy bi pipi derdine ne kadar yoruldu
h.geldin asya topigimize, kim 40 yasindaymis kim demis sen karistirdin bence canim
burasi citirlarin topigi taam mi
her tupbebek yaptiranin bebegi olur sanan bir salakta burdaaaaaa yalniz degilsin canim
ben henuz uyanamadim kuzum ama cikmayan candan umut kesilmezmis dimi
selam arkadaşlar ben geldimsize uzun uzun yazmıştım ama hepsi gitmiş yahuu..
ummucum canim nasilsinbende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.
ay beni bi alemim yahu
canim bizim topigimizde butun arkadaslarim kalbi altin gibi. inan o kadar mutlu oldum hemen esimle paylastim
birak kotu dusunceleri bu guzel haberin keyfini cikartmaya bak. mutlu ol canim benim.
SLM TÜM TOPIK ARKADSLARIM
sevgili alisalisa, selcankereme, ummuseleme, ve suan aklima gelmeyen tüm arkadaslara ver ver ver ver allahim AMÍN
hoşbulduk breezey.
tamam çıtırlar:)
Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.
Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!
Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...
duova canım elimizden geleni yapalım bakalım canım..ibrahim saraçoğluna işallah ulaşabilirim..adana da en iyi merkez turan çetin canım..ama istanbul bahçeci falan en iyi yerler herkes çok memnun okuyorum sürekli takip ediyorum..deti kendi hastanesini anlatmış bazı olumsuzluklar yaşamış ama..yumurta tedavisi çok başarılıydı 3 den 5e yükseldi..ne güzel 3 embriyo transfer ettiler..ve progestan iğne verdiler..bakıyorum 40 yaş üstü bayanlarda hep iğne kullanılıyor..allah neresi hayırlı olacaksa orayı nasip etsin canım..bilmiyorum bende...işallah allahım hal ve yoluna koysun..çok öptüm seni..
Çok iyi kalplisin bu torpikde herkes böyle zaten :) sağol:)
Değer hakkında bir fikrin var mı?
Yarın merkezi arayacağım. Okuyorum öyle topiklerde anlayamadım.
canım ben bahçecide gittim en son..doktorum mustafa bahçeci idi..
açık söyliyim o da ileri yaş hastalara karşı çok ketum......bende 3 bir tarafta 3 bir tarafta folikül görünüyodu..
amh : 0.36 fsh, e2 falan da normal sayılır...yine de çok ümitli konuşmadı en başta...
%10 dedi...ilk muayenede...siz isterseniz, biz başlarız işlemlere dedi..
tedaviye başladık...6-7 folikül de büyümeye başladı...
normal boyutlara gelince...ancak o zaman hiç fena gitmiyoruz dedi..
anladığım kadarıyla en baştan herkese boşa ümit verme yanlısı değil...
yani kimse pışpışlayıp moral ya da gaz vermiyor...herkes çok teknik bakıyor olaya..
ben bunlara hiç takılmadım..iyi ya da kötü hiçbirşey düşünmeden robot gibi gittim geldim...
hastanede herşey çok organize idi...hiçbir şey aksamadı...embriyologlar arayıp bilgi verdi 2-3 kez...
opu işlemi pazar gününe denk geldiği için...başka bir doktor girdi...ama o da iyi bir doktormuş...
herhangi bir sıkıntı yaşamadım...sonrasında 3 ay orda takibe gittim...herşey gayet düzenli ve sorunsuzdu...
şimdi kendime başka bir doktor buldum başka bir hastanede...çünkü özellikle riskli gebelik uzmanı olsun istedim...
ondan da gayet memnunum...
bunları hastane arayışında olan arkadaşlarım için yazıyorum...umarım bir fikir verir..
En Düşük Beta HCG,.................En Yüksek Beta HCG, ...............Ortalama Beta HCG
12.gün:......17 .................................119 ....................................48
13.gün.......17 .................................147.....................................59
14.gün.......33...................................223 ....................................95
canım 12.günde bile 17-119 arası ve ortalama 48 değerleri normal ise..değerin gayet iyi görünüyor...
ben yaptırmamıştım ama bazı doktorlar 2 gün sonra tekrarını istiyorlar...
değerlerin katlanarak artması sağlıklı gebelik olduğunu gösteriyor...
umarım sonuna kadar sağlıklı bir şekilde götüreceksin...
sevgiler..
gunaydin arkadaslar,
sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?
Canım günaydın. yanlış yönlendirmek istemem ama testlerde yanlışlık olabiliyor en sağlamı kanda baktırmak ama inşallah sende çıkan doğru sonuçtur ve pozitiftir :))))))))))))
gunaydin arkadaslar,
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?
Kızlar,
biraz sonra NTV' DE 54 yaşında bir kadın anne olmuş onun haberi çıkacak...
DOktor Bülent Tıraş konuk...
merak edenlere haber vereyim dedim....
görüşürüüüüzzzz...
gunaydin arkadaslar,
kuzum delirtme bizi ne harika bir haber bu. idrar testiyle ugrasmasana gidip bir kan testi yaptirsana kesin olur iste. bu arada adet olman yakin mi? bazen adet cok yakin olunca ikinci cizgi silik cikabiliyor. Allahim insallah bebektirrrrrrrrrrr :)
neyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyy vallahi tüylerim diken diken olduuu
kuzummm kuzummmmmm
sen hamilesinnnnnnn
Allahımm şükürler olsunnnn
yanlış falan yok
ayyy bu pazartesi kötü başlamıştı ama sayende ohhh ohh ...
inan çok mutluyum , gözlerim doldu..yakınımda olsan sana sımsıkı sarılırdım.
ya ben 38 yas topiginde bu konuda yorum yaptim. ne olursa olsun ben 54 yasinda bir kadinin hamile kalip dogurmasini sadece kendi egosunu tatmin eden bir bencillik olarak görüyorum. biz 40'li yaslarda bile acaba mi diye düsünürken 54 yasinda anne olmak garip. Allahin taktiri yine de ama bana daha cok donasyon kokulari geliyor. bence gizli donasyon ve reklam malzemesi olayi bu. kusura bakma lejana senin doktorun galiba. bence gene de doktorun yaptigi bile soumsuzluk. yasi geldiginde bir kadini menapoza yönlendiren doganin da bir bildigi vardir. erken yasta menapoz olanlara sözüm yok tabi. neyse herkesin görüsü farklidir herhalde bu konuda.
kuzum delirtme bizi ne harika bir haber bu. idrar testiyle ugrasmasana gidip bir kan testi yaptirsana kesin olur iste. bu arada adet olman yakin mi? bazen adet cok yakin olunca ikinci cizgi silik cikabiliyor. Allahim insallah bebektirrrrrrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?