- Konu Sahibi akideciknane
- #2.741
canin sagolsun guzelim. guc verdikce devam edecegiz biz bu yolda. nerden geliyorsa bir direnc geliyor biryerden. bu islerde sebat ve inanmak onemli. bende sanirdim ki ilk deneme de olacak bu is. bu sayilara cikacagim tahmin etmezdim. ama oluyor iste. dusunsene dogal yontemle bile hamilelik her ay sans gence ve saglam ciftlerde %25 galiba. ooh Bende sorunlar uzun. tabiki en onemlisi yas, sonra kanda pihtilasma, troid, birde yeni birsey turedi kanda oldurucu hucreler diye birsey. Valla onada inansam mi bilmiyorum. herkesin gorusu ayri.
sorunlarımız çok benziyor canım..bendede pıhtılaşma ve troid sorunu var..bu öldürücü hücre diyosun ya cd 56 deniyor ve çok önemli canım bana apa ve aca bağşıklık testleri yapıldı onlarda bişey çıkmadı ama bu testi doktora sordum gereksiz gördü bir çocuk var diye sanırım..ama benim aklımda kaldı onuda yaptırmak istiyorum..çünkü bu yüksek çıkarsa embriyoyu vucut kabul etymiyormuş ona göre bi tedavi uyguluyorlar..transferden sonrada serum gibi bir şeyler veriyorlar adını unuttum şu an..mutlaka yaptır canım..benimde 3 negatifim oldu..arada yarım kalan tedavilerimde var canım..allah kolaylık versin hepimize..tez zamanda yüzümüzü güldürsün...