şimdik mesacıma teyy teyy teyyy diye başlamak istiyorummmm
veee topikdaşımız deti için , 3 kereeee oleyyy oleyyy oleyyyy
zavalli pufy bi pipi derdine ne kadar yoruldu
ben buna az güldüm haberin olsunnn
pipiden çektikleri puffyimin var yaaa
h.geldin asya topigimize, kim 40 yasindaymis kim demis sen karistirdin bence canim
burasi citirlarin topigi taam mi
ben de didim kuzum , ben deee...
her tupbebek yaptiranin bebegi olur sanan bir salakta burdaaaaaa yalniz degilsin canim
ben sana bir uçarımm burdann...
o zaman ben de salağım
biz sadece yaşımızın farkında olmadığımız için
ve bugünlere gelene kadar , bilgilenme konusunda yetersiz olduğumuz için , son derece iyi niyetli kadınlarıs , tamam mııııı
ben henuz uyanamadim kuzum ama cikmayan candan umut kesilmezmis dimi
kaynanaaa selcannn kaynana selcannnnnn
selam arkadaşlar ben geldim
size uzun uzun yazmıştım ama hepsi gitmiş yahuu..
selam ummucum kuzum nasılsın...
mailimi aldın mı daha doğrusu maillerimi :44:
Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...
bebişin bundan sonra daha sıkı tutunsun diye , benim ne güzel ne güler yüzlü ve mutlu bir annem varmış desin diye , hep mutlu ve pozitif ol arkadaşım. Rabbim yanında olsun , yardımcın olsun sonuna kadar.
benim anladığım kadarı ile sonucun normal ve dilerim bir sonraki testte katlanmış olarak görürsün canım.
mesajımın başında da yazdığım gibii oleyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyy
ummucum canim nasilsin
bende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.
ay beni bi alemim yahu
ben de alemim , çünkü saraçoğluna ben de mail attım ve pazartesi arayacağım. konuyla ilgili daha detaylı bilgi vermek ve hakkımda daha fazla bilgi sahibi olmak için benimle görüşmek istiyorlar. muhtemel ,benim ki gibi talepler için standart maildir ama olsun. yani kuzummmm ben de alemimm heee
canim bizim topigimizde butun arkadaslarim kalbi altin gibi. inan o kadar mutlu oldum hemen esimle paylastim
birak kotu dusunceleri bu guzel haberin keyfini cikartmaya bak. mutlu ol canim benim.
SLM TÜM TOPIK ARKADSLARIM
sevgili alisalisa, selcankereme, ummuseleme, ve suan aklima gelmeyen tüm arkadaslara ver ver ver ver allahim AMÍN
bennnn
, merak etme kuzum acmila , bizim hepimizin evlatları olacakk..
buraya yazıyorumm , breezey dediydi dersiniz
güselll... bize inanan biri daha...
efet bis çıtırıss
, en çıtırı da benn