• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

şimdikkk burada şöyle ilerliyor tıp ilmi:51:

ya hep ya hiç ... eğer bebişin sana burdayımm annecim diye haber verdiyse sorun yoktur kuzumm...:31:

benim kızım da , röntgen filmleri çektirdi , antibiyotikler içti , hamile olduğunu bilmeden. hatta bu yüzden , ben bunları yaptım bu çocuk sakat doğar dedi ama onun doktoru yukarıda benim sana yazdığımı dedi..:51::31:
yanii panik yok stres yok , bebiş var:32::32:

çok sağlam o testler garantili ... adından belli :31:

git al kuzum , bi daa yap , sona da resmini yayınla bizee.. valla kereme söylemem:1:

keremmmmm yerdesinnnnn:10::1:

keremim kahve iciyor su an evde hic birseyden habersiz zavallim benim. gecen hafta ruya gormustu turkiye ye gidiyormusuz yazin bebegimiz varmis annesigil teyzeleri basina toplanmis bebegimizi seviyorlarmis. bu adamin ruyalari hep cikiyor korkmaya basladim ben artik:37:

ben buraya foto koymayi bilmiyorum ki sabahki test yanimda sana mailden atayim kuzum bi bak.

ay uymasin kuzum yeterki hayirlisiyla bebek olsun da. bide ben naptim iki hafta once bi guzel antibiyotikleri ictim
gecen hafta nerdeyse her aksam kosuya ciktim. Aklima tukureyim ben:37:

merak etme kuzum gönlünü ferah tut olmaz bisey kosuya cikmakla hap almakla. kizim normalde insanlar zaten bilmiyor ki kac haftaya kadar hamile olduklarini. bakma biz biliyoz takipteyiz diye. tuttu tuttu bu bebis Allahin izniyle.

oy canim benim sizin gibi teyzelere canim kurban benim. guzel kalpli arkadasim benim canimsin sen benim ya:29:
sanirim biz can degiliz öhöm öhöm.

keremim kahve iciyor su an evde hic birseyden habersiz zavallim benim. gecen hafta ruya gormustu turkiye ye gidiyormusuz yazin bebegimiz varmis annesigil teyzeleri basina toplanmis bebegimizi seviyorlarmis. bu adamin ruyalari hep cikiyor korkmaya basladim ben artik:37:

ben buraya foto koymayi bilmiyorum ki sabahki test yanimda sana mailden atayim kuzum bi bak.

alalim fotoyu yapalim yorumu seker.

elfje kuzum yerine cevap veriyorum :37:

bekleme ivet , tekrarla kuzummm, yürü yürüüüü:4:

bence de evet kesinlikle hemen tekrarla bakalim bu güzel fotoya. elfje gelmis sana foto bizde rica etsek acep. meraktan ölmek üzereyiz son nefes verilmek üzere :52:

Bu ne güzel bir haber selcann o test dogrudur daha ne acaba diyorsun.dedigin gibi burada hemen gidip kan testi falan yaptiramazsin az bekle hem deger katlanir. canim cok tebrik ediyorum seni cok güzel bir haber birimiz daha hamile ve bu bize dahada umut verecek
güzel haberler ard arda geliyor devam etsin insallah.

gunaydin arkadaslar,

sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim:50:
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti:53:
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?

Amaniiiin ne diyorsun sen? yaşasııın...

Hormonsuz bebek merkezinin ilk bebeği yolda mı yani?

şu testi kesinleştir de ona göre halay çekicem...:52:

buradaki pozitif hava bence bütün kızları etkisi altına alıyo..

hadi bütün kızlar sıraya...

Son düzenleme:
ya ben 38 yas topiginde bu konuda yorum yaptim. ne olursa olsun ben 54 yasinda bir kadinin hamile kalip dogurmasini sadece kendi egosunu tatmin eden bir bencillik olarak görüyorum. biz 40'li yaslarda bile acaba mi diye düsünürken 54 yasinda anne olmak garip. Allahin taktiri yine de ama bana daha cok donasyon kokulari geliyor. bence gizli donasyon ve reklam malzemesi olayi bu. kusura bakma lejana senin doktorun galiba. bence gene de doktorun yaptigi bile soumsuzluk. yasi geldiginde bir kadini menapoza yönlendiren doganin da bir bildigi vardir. erken yasta menapoz olanlara sözüm yok tabi. neyse herkesin görüsü farklidir herhalde bu konuda.

Sevgili hope

yok benim doktorum değil...kendini ilk kez tv de gördüm...

Deti'nin doktoruymuş...

ama yanlış anlamışsın..54 yaşında doğum yapan hasta adını bilmediğimiz bir doktorun hastası...

Samsun'da imiş...Deti'nin doktoru sadece kısa bir yorum yaptı bu konuda...onun da detaylı bir bilgisi yoktu..

Evet ...görüşler çeşit çeşit...ben de sınırların aşırı zorlanmasını doğru bulmuyorum bana sorarsan...

ama bizim yaşlarda hamileliği de doğru bulmayan insan çok...

Bir arkadaşım da geçenlerde evletlık konusunda kızıyordu insanlara...

kendini tatmin etmek için kedi köpek alır gibi çocuk alıyolar evlatlığa karşıyım diyordu...

kimileri de donasyona hepten karşı..

zor ve derin konular..

herkes kendi vicdanı ile başbaşa karar verecek...diyecek çok bi şey yok sanki.....

hooppppp ben geldimmm hope ve selcann..:1:
didiklerinizi yaptım teker teker..:31:

bu arada lejenam kuzum , hay ağzına sağlık:38:

hormonsuz bebek merkezimizin ilk bebeğiiiiii:46::46::46::21::21::21:
nasıl sana sürpriz yaptım ama ben de di miiii:49::9:

Bu ne güzel bir haber selcann o test dogrudur daha ne acaba diyorsun.dedigin gibi burada hemen gidip kan testi falan yaptiramazsin az bekle hem deger katlanir. canim cok tebrik ediyorum seni cok güzel bir haber birimiz daha hamile ve bu bize dahada umut verecek
güzel haberler ard arda geliyor devam etsin insallah.

cok sagol duovam benim. beni nasil mutlu ettiniz hepiniz anlatamam size. en yakinlarimdan once sizinle burda paylastim.
darisi en kisa zamanda hepinizin basina olsun insallah.:34:

Amaniiiin ne diyorsun sen? yaşasııın...

Hormonsuz bebek merkezinin ilk bebeği yolda mı yani?

şu testi kesinleştir de ona göre halay çekicem...:52:

buradaki pozitif hava bence bütün kızları etkisi altına alıyo..

hadi bütün kızlar sıraya...

galiba yolda arkadasim bende henuz inanamiyorum gerci ama.

Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah.

cok sagol kuzum ilk yardimim benim:29:

cok komik ya ilk hormonsuz bebek yolda :9::9::10:

evet ya..ekranı da göremiyom ya tam sürpriz oldu ..:1:

diğer hormonsuz bebeğin de yaz bitmeden geleceğine eminim zaten..:emir_bebek:

evet ya..ekranı da göremiyom ya tam sürpriz oldu ..:1:

diğer hormonsuz bebeğin de yaz bitmeden geleceğine eminim zaten..:emir_bebek:

insallah insallah bebeklerimiz gelsinde hormonlu hormonsuz farketmez:46:

kizlar biraz once testi yeniledim sabaha kiyasla silik cikti ama ikinci cizgi yinede mevcut cok sukur.

insallah insallah bebeklerimiz gelsinde hormonlu hormonsuz farketmez:46:

kizlar biraz once testi yeniledim sabaha kiyasla silik cikti ama ikinci cizgi yinede mevcut cok sukur.

Simdi daha emin oldun canim arkadasim, markete gidip geldim merak ettim hemen burayi actim. öglen tekrar testi yapacaksin diye simdide esim kahvalti yapacak. onunla mesgulüm canim bir ara yine gelirim.

Back