- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.781
gunaydin arkadaslar,
sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?
dur simdi canim benim ya valla hemen aglamaya baslarim zaten karma karisik duygular icerisindeyim. dun adet olmam gerekiyordu
ne leke geldi ne bisey sabaha kadar uyku uyumadim.
buraya yazmaya bile cekindim sonra beni onlardan baska kim anlayabilirki dedim ve yazdim.
kuzum dua edin bana olur mu?
ayy canım ne güzel bi haber vermişsin..zaten hala adet olmadım deyince benim aklıma geldi hamile olabilir selcan diye içimden geçmişti..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsi..ne güzel hamişler çoğalıyor..darısı tüm istiyenlere...
oyy kuzumm göreceksin bakk ...ben sana dedimmm , 15 temmuza kadar bebek gelirse görersin dedimm...
gitti senin deniz kum güneş planlarıı...neyse ben ikimiz yerine yüzerim , güneşlenirim artık napiimm..
kuzumm benim dualarım hep sizlerle zaten... Allahım inşallah sana bebişini verdi...
çok güvenilir bir kaynaktan aldığım bilgiye göreee , o testler yanılmazmış
kuzummmm selcanımmm, ayyyy anne olacak benim selcanım yaaaa
insallah canim yarin sabah tekrarliycam zaten. bu sefer ilk idrarda yapicam.
ofiste utanmasam agliycam duygu yogunlugu icerisindeyim. Allahim isteyen herkese en tez zamanda bebegini versin. kimseleri bekletmesin insallah.
henuz esime soylemedim yarin sabahta dogrularsam yalanci meme alicam "papa is the best" diye yazan. onu hediye paketi yaptirip
yarin aksam vericem.
Allahim sen sonuna erdir rabbim. butun arkadaslarimi hic birini ama hic birini daha fazla bekletme amin..
ofiste utanmasam agliycam duygu yogunlugu icerisindeyim. Allahim isteyen herkese en tez zamanda bebegini versin. kimseleri bekletmesin insallah.
henuz esime soylemedim yarin sabahta dogrularsam yalanci meme alicam "papa is the best" diye yazan. onu hediye paketi yaptirip
yarin aksam vericem.
Allahim sen sonuna erdir rabbim. butun arkadaslarimi hic birini ama hic birini daha fazla bekletme amin..
Selcankerem çok sevindim :)))
Bence kesin hamilesin :)))
Canım direk kana baktırsana yaa bende çok merak ettim yaaa :))))))
hope kuzum adetim 1 gun gecti ama ben cok korkuyorum yanlis alarmi diye. yarin sabahta bi tekrarlayimda eger cift cizgiyi tekrar gorursem doktoruma gidicem.
duanizi eksik etmeyin canlar.
gunaydin arkadaslar,
sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?
Selcaaannnn, ben sana demedim mi senin doğal olacak, tüpe gerek olmayacak diyee....
Benim bildiğim o tesltlerde yanlış negatif olur ama yanlış pozitif olmaz, hamilesin kızıımmmmm..... Tebrikleerrrrr :13:
hay masallah ne güzel bir haber bu yahu. ay bir bebis daha mi geliyor yoksa. süperrrrrrrrrrrrrr. insallah bekledigimiz gibi olur. ama sen genede keske kan testi yaptirsaydin. ay selcanim ne süper olur ama hamilelik. bak TR planlari yaparken sizin bebis sizi ters köseye yatiracak galiba. evdeki hesap carsiya uymaz insallahhhhh. göbisleri senin icin de atariz insallah canim benim.
Selcaaannnn, ben sana demedim mi senin doğal olacak, tüpe gerek olmayacak diyee....
Benim bildiğim o tesltlerde yanlış negatif olur ama yanlış pozitif olmaz, hamilesin kızıımmmmm..... Tebrikleerrrrr :13:
hahh , güvenilir kaynağım da geldiiii
di mi kuzummm di mi elfjemm , teyze oluyos bis di miiii
oy agzindan bal damliyor kuzum benim. Allahim isteyen herkese versin bekletmesin.
hani 2 tanesi 5 euro kruidvat testleri var ya onunla yaptim sabah ben testimi.
birazdan yine gidip alicam.
ay uymasin kuzum yeterki hayirlisiyla bebek olsun da. bide ben naptim iki hafta once bi guzel antibiyotikleri ictim
gecen hafta nerdeyse her aksam kosuya ciktim. Aklima tukureyim ben
ay uymasin kuzum yeterki hayirlisiyla bebek olsun da. bide ben naptim iki hafta once bi guzel antibiyotikleri ictim
gecen hafta nerdeyse her aksam kosuya ciktim. Aklima tukureyim ben
oy agzindan bal damliyor kuzum benim. Allahim isteyen herkese versin bekletmesin.
hani 2 tanesi 5 euro kruidvat testleri var ya onunla yaptim sabah ben testimi.
birazdan yine gidip alicam.
Tamam işte ben de onlarla yaptıydım, günün herhangi bir saatinde yapıyosun pozitif çıkıyıo... Bana bir jinekolog soylemişti, idrarda pozitifi goruysen hamilesindir, yanlış olmaz o diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?