• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

valla kardeş kusura bakmayın

ne bileyim sizi de boşuna heyecana şeyettik...:17:

o kadar kısa bir sürede mecburen çok genel konuştu tabi...

doktorun da bi suçu yok ki...

haber programı çok kötü hazırlanmış gerçekten..

kadının durumuyla ilgili hiç bir bilgi alamadık sonuçta..

çünkü başka bir doktorun hastası anladığım kadarıyla...

yokk kuzummm , ne kusuru yahuu.. ben adama kızgınlığımdan dedim öyle..:31:
kadın samsun medicana da yaptırmış.ben gazetede okudum.konuşan doktor da , bilgi verdi işte güya.. :51:
hani ingilterede çok ebeveynli tüp bebeğe izin çıkmış, onu da anlattı , araya 2 satır pgt sıkıştırdı...
onu yeme bunu içme sonra cıss dedi...:37:

ay detim kusura bakma , senin doktorunmuş ama tamamen benim tüp dünyasına olan güvensizliğimle alakalı bu yazdıklarım.:37:

bir de tıp okursak ordinaryüs prof. oluruz kuzum biz..:37::27:
endo. için de bence bir şeyler yapmışlardır.:31:
baksana adam TR de menapoz yaşı 48 diyor , 54 yaşında demek ki girmemiş diyor.:31:
bence ya kadın çok şanslı ya da Raabim olsun dedi ... gerisi yalan oldu. en iyi teşhis bu bence kuzum lejenam :51:

ya doktorlar şunu atlıyor bence...ben 12 yıl önce evlendim...

ve o zamanlar bu kadar bilgi sahibi değildik...ve ayrıca bilgiye bu kadar kolay ulaşamıyorduk...

heryerde artık kadınlar 40 'ına bile doğurabiliyor diye haberler çıkıyordu...

bir çok doktor...ayrıca basın,, herkesi çok yanlış yönlendirdi bence...

sadece bizim suçumuz değil yani....:41:

yokk kuzummm , ne kusuru yahuu.. ben adama kızgınlığımdan dedim öyle..:31:
kadın samsun medicana da yaptırmış.ben gazetede okudum.konuşan doktor da , bilgi verdi işte güya.. :51:
hani ingilterede çok ebeveynli tüp bebeğe izin çıkmış, onu da anlattı , araya 2 satır pgt sıkıştırdı...
onu yeme bunu içme sonra cıss dedi...:37:

ay detim kusura bakma , senin doktorunmuş ama tamamen benim tüp dünyasına olan güvensizliğimle alakalı bu yazdıklarım.:37:

Ben doktorun çok methini duymuştum..en iyilerden biri sanırım...

o yüzden dinlemek istedim..

ama programın bok yemesi...

2 dakikada derya deniz konu ne kadar derin anlatılabilir ki..

neyse biz yolumuza aynen devam...

ya doktorlar şunu atlıyor bence...ben 12 yıl önce evlendim...

ve o zamanlar bu kadar bilgi sahibi değildik...ve ayrıca bilgiye bu kadar kolay ulaşamıyorduk...

heryerde artık kadınlar 40 'ına bile doğurabiliyor diye haberler çıkıyordu...

bir çok doktor...ayrıca basın,, herkesi çok yanlış yönlendirdi bence...

sadece bizim suçumuz değil yani....:41:

ne güzel yazmışsınn kuzumm:38:
sadece bizim suçumuz değil ...:50:

zamanı geldiyse eğer , hiç bir şeyin aslında doktorların dediği gibi negatif etken olmayacağını , bu kadınla bir kez daha anladık bence...:31:
benim gıcık doktor 42 yaşında şansınız çok az demişti..:53:

şşşşştttt benim doktor baaakkkk, kadın 54 yaşındaaa:33:

ne güzel yazmışsınn kuzumm:38:
sadece bizim suçumuz değil ...:50:

zamanı geldiyse eğer , hiç bir şeyin aslında doktorların dediği gibi negatif etken olmayacağını , bu kadınla bir kez daha anladık bence...:31:
benim gıcık doktor 42 yaşında şansınız çok az demişti..:53:

şşşşştttt benim doktor baaakkkk, kadın 54 yaşındaaa:33:

he he...hareket çekmek iyi geliyo gerçekten de...

ya canım şimdi bunlar hiç ümit yok %5 %10 vs...diyor ya...

o kadınların çoğu sonra kendiliğinden hamile kalıyor ve hiç bir tüp doktorunun bundan haberi yok...

çünkü hastaları takip etmiyolar...ellerinde bir istatistik yok...

bütün istatistiki bilgiler eminim 10 yıl öncesinden kalmadır...

sadece benim 2 yakın arkadaşım...6 denemeden sonra ümitsiz dendikten sonra

3 ay falan içinde kendiliğinden hamile kaldı...42-43 yaşlarında...

ama bizim tüp merkezlerinin bundan hiç haberi yok ki...

havaya konuşuyolar işte..

neyse herkeşlere iyi geceeeeleeeerrr.....

bizim kızlar hepinizi öpüyorum..

bir çoğunuz şimdi uyuyorsunuzdur gerçi... :)

Son düzenleme:
evet Deti ya....çok yüzeysel bir konuşma oldu....program da çok kısaydı zaten...

demek senin doktor...

nasıl memnun musun?

Ne yalan söyleyeyim o merkezi tavsiye etmem valla.
Fabrika gibi çalışıyor. Dr. görmek mümkün değil. Kontrolde başka Dr baktı.
Opu da narkoz öncesi şöyle bir gördüm. Soru cevap dialog hiç olamadı. Taaki transfere kadar.
Transferden bir gün önce 2 embriyonuz gelişti yarın transfer denildi.

Transfer saatinden önce gittik ön hazırlık psikolojik hazırlanma falan diye. (iş yerinden öğleden sonra izin alarak:/ )

Bekle bekle çağırmazlar her zamanki gibi. Bekleme yeri otogar gibi. kampanya varmış yeşilkartlılara. Genelde şehir dışından gelmişler galiba. ana baba abi kardeş hepsi orada. oturacak yer yok ben oturuyorum eşim ayakta. İçerde hava yok çıkıyoruz ya çağırırlarsa diye dönüyoruz. (aynısı opuda da yaşandı yazmıştım burda)

Sonra randevu saatimizi geçkin çağırdılar ama vezneye ödemeye :( ben öderken eşimi karga tulumba götürdüler durun önce ben falan dedim ama oda boş dediler! Aldılar götürdüler bakakaldım. Anlamaya çalışıyorum kocamı düşünüyorum. Adamın libido yerlerde kesin diyorum. parayı alan kızın 50.tl eksik demesiyle kendime geldim. Fabrika dedim yaaa!

Neyse beni de aldılar. Ameliyathanede Gülcemalini gördüm ve o ana kadar haber vermedikleri 3. embriyo geriden gelerek gelişmiş. Bana Dr soruyo yasal 2 ama 3 yapalım mı başarı oranı artsın diyor. Şaşırıyorum 10 saniyede cevaplamam istendiğini anlıyorum. Cevap beklenecek zaman yok fabrikada.
Ama 3çüz olursa diyorum çok zor ihtimal diyor.
Eşime soralım ya 3çüz olursa zor olmaz mı bu yaşta diyorum.
Hafif bana sinirleniyor. Bak tekrar ediyorum şansı artırmak için sana 3 embriyo tavsiye ediyorum diyor.
Ben kırılıyorum vazgeçiyorum sormaktan çünkü anlamıyorum. Bunun için utanıyorum. Siz bilirsiniz diyebiliyorum.

Sonrası Ohooo hiç su içmemişsin diyor. Orada oturduğumuz yarım saat boyunca hiçbir şekilde ilgilenilmedi. bende çişim zaten var diye düşünüyorum. ama yetersizmişşş . su doldurun diyor. O an anlamıyorum ama sonra acı veren bir basınçla içime su dolduruluyor. Napıyosunuz yeterrr patlatacaksınız diyorum. Ağlıyorum.
Ağlaya ağlaya çıktım.

Sonrası kapıda karşılaşınca eşime espri yaptı senin bu Hanım öldürdü bizi diye. Garibim anlayamadı espriyi zaten . Türkçesi o kadar iyi değil.

Kabul eiyorum ben de çok gergin ve hassasım. Ama bu işler psikolojik destekle başlamalı ve devam etmeli.ameliyathanede Hemşirenin birinin elimi tutup iyi şeyler söylemesi hatta "elimi sıkın istediğiniz kadar ama şuan sizin için çok önemli sakin olun "demesi hariç hep kendimi fabrikada hissettim.

Bir fikrim yok belki heryer böyle ama beklentim yüksekti başlarken.

İnşallah böyle bir süreci tekrar yaşamak zorunda kalmam.

Kimse kalmaz inşallah

Merhaba kızlar,

Yorucu bir haftanın sonuna mı geliyoruz nedir? Şu ara çalışmasam da Cuma beni yine de mutlu ediyor :))

Bugün 4. gün ve benim ovulasyon testi gene iki çizgi kırmızı , daha once kullanıdığım marka test ve hiç başıma boyle birşey gelmemişti.
PKO mu oldum ben şimdi de diye kara kara bulutlar başımın üstünde geziniyor.
Doktorum, yumrutaların yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bu şeker problemine alamettir, PKO olma yolundasın demişti ama daha 20 gün once demişti. Ve ben bu 20 günde ilaçlarımı düzenli kullanıp, glisemiks indexlere dikkat edip 5 kilo verdim... Ve neden benim bu LH seviyem 4 gündür yüksek?

Gece çok kotü bir rüya gordum, denizde yüzüyorum sonra dibe dalıyorum ve birden yönumu kaybediyorum... çok derin ve aşağısı yukarısı neresi ayırdedemez oluyorum. Nefes alamıyorum ve boğulacak gibi oluyorum ve hemen ileride diktorgen bir kutu goruyorum, içi hava dolu bir kutu. Yüzüp içine dalıyorum, içinde benim gibi nefes almaya çalışan insanlar var. bir iki nefes alıp kendime geliyorum, sonra konuşmalarını duyuyorum, bu tabut 4 gün once olen birinin içindeki hava 4 dk yeter o yüzden gibi saçma bir hesap yapıyolar ve panikle kutuyu terkediyorum ve guneş ışığı gorup yukarı doğru yüzüp kurtuluyorum...
Sonra gidip tuzlu sudan kurtulmak için bir çeşmenein altında saçlarımı yıkıyorum, tuzlar akıyo kendimi çok rahatlamış hissediyorum

Ve uyandım :) Neler oluyor bana... Oynatıyormuyummm
canım , bana göre de tüm sıkıntılarından kurtulacaksın... hadi inşallah tez zamanda....
Kızlar karamsar şeyler yazmıycam. Akıl danışacam size. Ama önce içinde bulunduğum durumu özetlemeliyim.
İşyerinde uzak şubeye görevlendirme oldu gidemem sağlık sorunum var dediğimde önemsemedikleri için rapor aldığımı biliyorsunuz. Evdeyim ama bütün gün telefonla tacize maruz kaldım. Neymiş bu çok gizli rahatsızlığım birden çıkmış. doğru düzgün anlatmamışım. Ben rapor aldığım için gitmem gereken o uzak şubede yıllık izine çıkamayanlar hasta kocasına bakamayanlar olmuş.
Güzelce hastalığımı şuan çalıştığım ve gitmem gereken şubelerdeki müdür ve müdür yardımcılarına anlatmadan çalışmamak için herkesin alabileceği bir rapor alıp vermişim. Bölge müdürü bana çok ama çok kızgınmış. Telefonda daha rahatsız edici neler.
Yaa bildiğiniz mobbing yaşıyorum. Her iki şube benim yüzümden zor durumda kalmış.
Bu bahsettiğim kurumsal bir işyeri. yaklaşık 13,000 bin çalışanı var. Yuuuhhh.
Bir deti yüzünden olanlara bakın!!!

2 Temmuz test günüm. 3 Temmuz raporum bitiyor. Uzak şubede başlamak zorundayım. Ama üç gün çalışıp sonra yıllık izinim başlıyor. izinde kocamın yanına gidecektim (yurtdışında) biletimde çok önceden hazır. Şimdi izine ayrılmayan hatun arayıp ben çıkamadım sende çıkmayacaksın diyor. Biletim var diyorum yansın diyor. Bu bir kadın!

Size sorum şu; 7. Gün test yaptım 4.13 çıktı:/ ben karamsardım siz bekle çok erken dediniz.
Pazar günü 10.gün oluyor test yapsam eğer olumluysa çıkar mı?
Eğer bebeğim herşeye direndi ve tutundu ise "riskli gebelik " diye yeni bir rapor alırsam keserler seslerini...
İstanbul'dan ayrılmam ama en azından stressiz biraz daha zaman geçiririm diye düşünüyorum.

Offff bu uzun ve sıkıcı entryi okuyup fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.
deticiğim, kanda 10.günde çıkar canım, 2 gün sonra tekrar edeceksin, katlanacak.... ve hamilesin.... bence bundan sonrasında dr rapor verecektir..... hamileligin tüp bebekten olması, , yaş, vs düşününce ilk hamilelik teşhisinde raporun verilmelidir diye düşünüyorum. Ve bence sen de bu yönden bastır, al raporu tatlım.

Ben özellikle bu kadar ileri bir yaşta,

endometrium olayı nasıl problem çıkarmıyor onu merak ettim..

ama televizyonlarda bu kadar detaya inilmiyor tabi..

bu kadar bilgi de bize yetmiyor..

sanırım tıp okumamız gerekecek...:1:
aynen lejanacım, şaşırdım yani, endo o yaşta nasıl problem çıkarmaz.... ben bu yaşta hala kalınlaştıramıyorum...
gıcık etti beni de yaa...:37: keyfimizden bu yaşa kaldık biz zaten...:27:
kariyer yapalım çocuk da yaparız demeyecekmişiz...oldu canımm, bir dahakine demem artık.:33:
tabi ya, breezeycim, keyfimizden kaldık sanki...... kariyer yaparken evlilik hiç aklıma bile gelmedi.... gerçi her bebek olayının mucize olduğunu bilmiyordum,, her tüp bebek tedavisin görenin mutlaka bebeği olur diye biliyordum...... bu konuda bu kadar bilgisiz olmamı affedemiyorum.... bebegimin olamayacağını hiç bir zaman aklıma bile getirmezdim, ben salak , hem de katıksız salak olarak kendime çok kızıyorum.... evlenilir, bebek olur , olmazsa tüple olur diye düşünüp niye bu kadar rahatmışım hala anlamıyorum.....
bir de tıp okursak ordinaryüs prof. oluruz kuzum biz..:37::27:
endo. için de bence bir şeyler yapmışlardır.:31:
baksana adam TR de menapoz yaşı 48 diyor , 54 yaşında demek ki girmemiş diyor.:31:
bence ya kadın çok şanslı ya da Raabim olsun dedi ... gerisi yalan oldu. en iyi teşhis bu bence kuzum lejenam :51:
bence de şekerim, Rabbimizin eseri.

o kadınların çoğu sonra kendiliğinden hamile kalıyor ve hiç bir tüp doktorunun bundan haberi yok...

tatlım, ben 2 den önce uyumuyorum, merak etme, inşallah arkadaşların gibi tüp topiğimiz 42,43,44, vd yaşındaki arkadaşlarımız bir an önce hamile kalsın.... topikte sağa dönsek hamile sola dönsek hamile ...... hamilelerden başımız dönsün inşallaaaah

kızlar bugün puyf ile görüştük, sünnet töreninin telaşı henüz bitmemiş, anası,danası,ablası vs misafirlerle uğraşıyormuş,,, o yüzden topiğe girememiş, hepinize çok selamı var, ptesi günü rahatlayacak, ve topiğe girecek.., aramıza dönecek yani. Bu arada pufy ve bebişin sağlığı maşallah gayet iyiymiş, bilgilerinize sunarım şekerler...

Selam,

Nihayet hasta oldum.Bugün 1 gün yarın iğnelere başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu ? Sevgilerrrr,

Ben 40 yaşımda değilim 36 yaşımdayım ama yumurtalıklar 45 yaşında gibi:)sizleri de sürekli okuyorum ne de olsa yumutalık yaşıtıyırz diyorum.Ben de geçen gün bir profa gittim doktor bana umut olsun diye sanrım anlattı 45 yaşında bir kadın gelmiş ve en son tüp denemesini 8 yıl önce yapmış ve kadın menepoz oldum diye gelmiş 5 aylık gebe tabi gbe olduğunun farkınd değiken ilaç vs kullanmış ne olcak dye ağlayıp duruyormuş.Doktorda bunca yıl sonra o bebek sana Allahın bir lutfu ne olursa olsun kabullen ve doğur demiş.Yani umur her zaman var tıp matemetik gibi değil birne fayda eden diğerinbe etmeyebiliyor.
Ayrıca kızlar sizi takipteyim arada gelip yazarımda buraya çünkü sislere bayılıyorum çok samimisiniz.
Şu an ben de tedavideyim fsh 35 çıkmış ilk kez bu kadar yüksek çktı genelde 20 civarıydı bazen 15 filan da oluyordu ancak doktorum 5 folükül var diye tedaviye başladı.Dün kontrole gittim baktı sağda ve solda yumurta var dedi ilaçlara deavm pazaretsi tekrar kontol var.
Ben Allahtan umudumu kesmiyorum yeteki ol desin.

Ben 40 yaşımda değilim 36 yaşımdayım ama yumurtalıklar 45 yaşında gibi:)sizleri de sürekli okuyorum ne de olsa yumutalık yaşıtıyırz diyorum.Ben de geçen gün bir profa gittim doktor bana umut olsun diye sanrım anlattı 45 yaşında bir kadın gelmiş ve en son tüp denemesini 8 yıl önce yapmış ve kadın menepoz oldum diye gelmiş 5 aylık gebe tabi gbe olduğunun farkınd değiken ilaç vs kullanmış ne olcak dye ağlayıp duruyormuş.Doktorda bunca yıl sonra o bebek sana Allahın bir lutfu ne olursa olsun kabullen ve doğur demiş.Yani umur her zaman var tıp matemetik gibi değil birne fayda eden diğerinbe etmeyebiliyor.
Ayrıca kızlar sizi takipteyim arada gelip yazarımda buraya çünkü sislere bayılıyorum çok samimisiniz.
Şu an ben de tedavideyim fsh 35 çıkmış ilk kez bu kadar yüksek çktı genelde 20 civarıydı bazen 15 filan da oluyordu ancak doktorum 5 folükül var diye tedaviye başladı.Dün kontrole gittim baktı sağda ve solda yumurta var dedi ilaçlara deavm pazaretsi tekrar kontol var.

sevgili asya , hoş geldin..:3:
bizim topikte kimse 40 yaşında değil zaten , topiğin ismini yanlış koymuşlar , biz de çaktırmıyoruz. :30::34:
(yani sen bu yazıları yazanların 40 ve üstü olduğuna inanıyor musun kuzummm:1: )

yaşımız başımız değil zaten bizi birleştiren ... hayattan isteğimiz...Rabbimizden dileğimiz bizi bir araya getiren. bu kadar samimi yapan ve bu kadar duygusal yapan.:31:

Ben en başından beri de inanıyordum hala inanıyorum.:16:Rabbim olsun dediyse ne FSH , ne AMH , ne endo. hiç biri sorun olmayacak , doktorların yaşınız başınız kaşınız dediklerine , biz popomuzla güleceğiz. ( aslında kafiye başka kelimeyi gerektiriyordu ama , yazmadım işte , ayıpppp:9: )

dilerim hep güzel ve mutluluk haberlerini paylaşırsın, bundan sonra...dilerim bebişin artık gecikmeden gelir sana.:16:

Selam,

Nihayet hasta oldum.Bugün 1 gün yarın iğnelere başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu ? Sevgilerrrr,

sevgili tutku , dilerim bugünler senin için , yaşayacağın o büyük mutluluğun , bizlerle paylaşacağın o güzel haberin başlangıcı olur.
Rabbim bu tedavinde sana , bebişlerini nasip eder.:16:

kızlar bugün puyf ile görüştük, sünnet töreninin telaşı henüz bitmemiş, anası,danası,ablası vs misafirlerle uğraşıyormuş,,, o yüzden topiğe girememiş, hepinize çok selamı var, ptesi günü rahatlayacak, ve topiğe girecek.., aramıza dönecek yani. Bu arada pufy ve bebişin sağlığı maşallah gayet iyiymiş, bilgilerinize sunarım şekerler...

sana da en çok beni özlediğini söyledi mi kumrumm:9:

tabi ya, breezeycim, keyfimizden kaldık sanki...... kariyer yaparken evlilik hiç aklıma bile gelmedi.... gerçi her bebek olayının mucize olduğunu bilmiyordum,, her tüp bebek tedavisin görenin mutlaka bebeği olur diye biliyordum...... bu konuda bu kadar bilgisiz olmamı affedemiyorum.... bebegimin olamayacağını hiç bir zaman aklıma bile getirmezdim, ben salak , hem de katıksız salak olarak kendime çok kızıyorum.... evlenilir, bebek olur , olmazsa tüple olur diye düşünüp niye bu kadar rahatmışım hala anlamıyorum.....

o rahatlık ben de hala var kiii:1:
ayrıca kendine salak demeee:20: biz çok akıllı olduğumuz için , geldik bu günlere bikeremmm:31::1:

Ne yalan söyleyeyim o merkezi tavsiye etmem valla.
İnşallah böyle bir süreci tekrar yaşamak zorunda kalmam.
Kimse kalmaz inşallah

kuzumm detimm , inan okurken kanım dondu...
tamam benim opum ve transferimde de , çok romantik anlar yaşamadık doktor ve ekiple ama senin ki bayağı bir kötü hissettirdi bana.:53:
dilerim bebişlerin , bu kötü opunun ödülü olarak gelir sana, göbüşünde büyürler:16:
sağlıkla mutlulukla ve huzurla bebişlerine kavuşursun kuzum , inşallah:49:

ben şu an uyanığımm:1:

salla kuzum doktorlaraaa...
bir kereee , bizzz onların bildiği kadınlardan değilisss:19:
görecekler onlar günlerini , as bi beklesinler...:27:

zavalli pufy bi pipi derdine ne kadar yoruldu:9:

h.geldin asya topigimize, kim 40 yasindaymis kim demis sen karistirdin bence canim:34::9:
burasi citirlarin topigi taam mi:40:

canım , bana göre de tüm sıkıntılarından kurtulacaksın... hadi inşallah tez zamanda....

deticiğim, kanda 10.günde çıkar canım, 2 gün sonra tekrar edeceksin, katlanacak.... ve hamilesin.... bence bundan sonrasında dr rapor verecektir..... hamileligin tüp bebekten olması, , yaş, vs düşününce ilk hamilelik teşhisinde raporun verilmelidir diye düşünüyorum. Ve bence sen de bu yönden bastır, al raporu tatlım.

aynen lejanacım, şaşırdım yani, endo o yaşta nasıl problem çıkarmaz.... ben bu yaşta hala kalınlaştıramıyorum...

tatlım, ben 2 den önce uyumuyorum, merak etme, inşallah arkadaşların gibi tüp topiğimiz 42,43,44, vd yaşındaki arkadaşlarımız bir an önce hamile kalsın.... topikte sağa dönsek hamile sola dönsek hamile ...... hamilelerden başımız dönsün inşallaaaah

her tupbebek yaptiranin bebegi olur sanan bir salakta burdaaaaaa yalniz degilsin canim:27::37:

Son düzenleme:
sevgili asya , hoş geldin..:3:
bizim topikte kimse 40 yaşında değil zaten , topiğin ismini yanlış koymuşlar , biz de çaktırmıyoruz. :30::34:
(yani sen bu yazıları yazanların 40 ve üstü olduğuna inanıyor musun kuzummm:1: )

yaşımız başımız değil zaten bizi birleştiren ... hayattan isteğimiz...Rabbimizden dileğimiz bizi bir araya getiren. bu kadar samimi yapan ve bu kadar duygusal yapan.:31:

Ben en başından beri de inanıyordum hala inanıyorum.:16:Rabbim olsun dediyse ne FSH , ne AMH , ne endo. hiç biri sorun olmayacak , doktorların yaşınız başınız kaşınız dediklerine , biz popomuzla güleceğiz. ( aslında kafiye başka kelimeyi gerektiriyordu ama , yazmadım işte , ayıpppp:9: )

dilerim hep güzel ve mutluluk haberlerini paylaşırsın, bundan sonra...dilerim bebişin artık gecikmeden gelir sana.:16:

sevgili tutku , dilerim bugünler senin için , yaşayacağın o büyük mutluluğun , bizlerle paylaşacağın o güzel haberin başlangıcı olur.
Rabbim bu tedavinde sana , bebişlerini nasip eder.:16:

sana da en çok beni özlediğini söyledi mi kumrumm:9:

o rahatlık ben de hala var kiii:1:
ayrıca kendine salak demeee:20: biz çok akıllı olduğumuz için , geldik bu günlere bikeremmm:31::1:

kuzumm detimm , inan okurken kanım dondu...
tamam benim opum ve transferimde de , çok romantik anlar yaşamadık doktor ve ekiple ama senin ki bayağı bir kötü hissettirdi bana.:53:
dilerim bebişlerin , bu kötü opunun ödülü olarak gelir sana, göbüşünde büyürler:16:
sağlıkla mutlulukla ve huzurla bebişlerine kavuşursun kuzum , inşallah:49:

ben şu an uyanığımm:1:

salla kuzum doktorlaraaa...
bir kereee , bizzz onların bildiği kadınlardan değilisss:19:
görecekler onlar günlerini , as bi beklesinler...:27:

ben henuz uyanamadim kuzum ama cikmayan candan umut kesilmezmis dimi:52:

Merhaba kızlar,

Yorucu bir haftanın sonuna mı geliyoruz nedir? Şu ara çalışmasam da Cuma beni yine de mutlu ediyor :))

Bugün 4. gün ve benim ovulasyon testi gene iki çizgi kırmızı , daha once kullanıdığım marka test ve hiç başıma boyle birşey gelmemişti.
PKO mu oldum ben şimdi de diye kara kara bulutlar başımın üstünde geziniyor.
Doktorum, yumrutaların yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bu şeker problemine alamettir, PKO olma yolundasın demişti ama daha 20 gün once demişti. Ve ben bu 20 günde ilaçlarımı düzenli kullanıp, glisemiks indexlere dikkat edip 5 kilo verdim... Ve neden benim bu LH seviyem 4 gündür yüksek?

Gece çok kotü bir rüya gordum, denizde yüzüyorum sonra dibe dalıyorum ve birden yönumu kaybediyorum... çok derin ve aşağısı yukarısı neresi ayırdedemez oluyorum. Nefes alamıyorum ve boğulacak gibi oluyorum ve hemen ileride diktorgen bir kutu goruyorum, içi hava dolu bir kutu. Yüzüp içine dalıyorum, içinde benim gibi nefes almaya çalışan insanlar var. bir iki nefes alıp kendime geliyorum, sonra konuşmalarını duyuyorum, bu tabut 4 gün once olen birinin içindeki hava 4 dk yeter o yüzden gibi saçma bir hesap yapıyolar ve panikle kutuyu terkediyorum ve guneş ışığı gorup yukarı doğru yüzüp kurtuluyorum...
Sonra gidip tuzlu sudan kurtulmak için bir çeşmenein altında saçlarımı yıkıyorum, tuzlar akıyo kendimi çok rahatlamış hissediyorum

Ve uyandım :) Neler oluyor bana... Oynatıyormuyummm

rüyan hayır olsun canım..ne olursa olsun sonunda yüzün gülcek..muradına erceksin işallah..önemli olanda o zaten ..bütün emeklerimizin karşılığını karşılığını en güzel şekilde versin işallah allahım..:16:

hoşgeldin topiğimize..:38: ne güzel yumoşlar görülmüş güzel güzel büyüsünler işallah..gelişmlerinden haberdar et bizi..hayırlı haberlerini beklioruz canım..:16::16:

Back