Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sorunlarımız çok benziyor canım..bendede pıhtılaşma ve troid sorunu var..bu öldürücü hücre diyosun ya cd 56 deniyor ve çok önemli canım bana apa ve aca bağşıklık testleri yapıldı onlarda bişey çıkmadı ama bu testi doktora sordum gereksiz gördü bir çocuk var diye sanırım..ama benim aklımda kaldı onuda yaptırmak istiyorum..çünkü bu yüksek çıkarsa embriyoyu vucut kabul etymiyormuş ona göre bi tedavi uyguluyorlar..transferden sonrada serum gibi bir şeyler veriyorlar adını unuttum şu an..mutlaka yaptır canım..benimde 3 negatifim oldu..arada yarım kalan tedavilerimde var canım..allah kolaylık versin hepimize..tez zamanda yüzümüzü güldürsün...

tutku hayırlı olsun tedavin beişle sonuçlansın işallah..

selcankerem duoava breezey elfje nasıl gidiyor..elfje yumurta takibin nasıl sanki sürekli kırmızı yanıyor gibi..:) hayırlı olur işallah bütün sıkıntıların dan kurtulursun tez zamnda..
lejana hep sormayı unutuyorum bebiş nasıl hareketlerini hissediyormusun.. cinsiyeti belli oldumu canım..
alısalıs nasıl gidiyor endoda bi değişiklik varmı canım..desteklerin için çok teşekkür
ya arkadaşlar bu yaşı hep söylüyor ama neyapalım..bizmi istedik bu yaşa gelmeyi..genç olup yumoş sıkıntısı yaşanlarda var neyapalım..işallah elimizden gelen gayreti yapalım taktir allahın..allah ol derese olacak..yaratılış bir mucize allahda işallah mücizelerinden hepimize ganiy ganiy göndersin.. sonuçta blast transfer yapılıyor çok genç hasta ama olmayınca öylede olmuyor..

Sevgili Deti,

gerçekten çok sıkıntılı bir süreç olmuş..umarım sonuç iyi olur...

herkes araştırsın orayı , o merkeze gitmesin canım ya...

buna hiç hakları yok...hem çok hassas, hem çok pahalı bir tedavi

yalnız hemşireye bravo dedim...öyle bir ortamda insanlığını kaybetmemiş..

canım ben 5 deneme yaşadım.. 3 farklı özel hastanede....inan heryer böyle değil..

hiç birinde bu kadar kötü muamele görmedim...hatta standartların üstünde buldum ...

birisi belki daha sıradandı o kadar..ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım...

hatta ilk 3 denemeyi yaptırdığım hastanede doktorum, koordinatör,

embriyolog , hemşireler dahil herkesten herşeyden o kadar memnundum ki...

3.ünü de orda yaptırdım...tabi aslında değiştirmem teknik olarak daha doğru olabilirdi...

azcık insan gibi muamele görünce insan da şaşırıyo haliyle..

bu zorlu ve pahalı bir tedavi ...iyi araştırmak gerekiyo...

yolun başında olanlar bunları okuyup bence ona göre davransınlar...

sen de umarım daha iyisindir...

Herkese sevgiler...

Son düzenleme:

canım asıl sen nasılsın? biraz daha iyi misin? umarım daha iyisindir...bi güzel dinleniyosundur...

evet ya ben 23-25 yaşında bile yumurta rezervinde sorun olanları okuyorum...yedikerinden mi içtiklerinden mi nedir..?

bu kadar tüp merkezi var hepsi tıklım tıklım dolu..

ben şu anda çevremdeki kadın arkadaşlarıma 35 yaş civarı evli olup hala çocuk yapmayanlara..

evli olamayanlara...sürekli propaganda yapıp duruyorum geç kalmayın diye.. benden bıktılar artık...

napıyım beni uyaran bilgi veren olmamıştı hiç...ama gerçekten insan başa gelmeyince anlamıyor..

hepsinin gözünde onu görüyorum..."sanki sende sorun oldu diye bizde de mi olacak" ..der gibiler...

sadece bir arkadaşımın kafaya dank etti 36 yaşında birdenbire çocuk yapmaya karar verdi...

"senin neler çektiğini gördüm...aynı şeyler benim de başıma gelebilir diye"...şu anda 5 aylık hamile...

benim bebişe gelince 15+6 oldu...hareket hissetmek için daha erkenmiş...

kilom zaten çok fazlaydı ve göbekliydim...

o yüzden karnım ne kadar büyüdü onu da anlamıyorum..

doktor cinsiyeti için şimdilik kız gibi görünüyor...ama değişebilir dedi...

10 gün sonra falan kontrolüm var o zaman kesinleşecek...

işte böyle canım durumlar...

seni çok öpüyorum...kendine iyi bak...

Selam,

Nihayet hasta oldum.Bugün 1 gün yarın iğnelere başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu ? Sevgilerrrr,

Tutku merhaba

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...

bu senin ilk denemen olacak...canım lütfen dikkat etmen gerekenleri iyi oku...

aklındaki bütün soruları doktoruna çekinmeden sor...

bunları söylüyorum...çünkü insan bazı detayları bilmeyince

hatalar yapabiliyor...ben çok yaptım da...ev işi yapmak..ağır çanta taşımak vs gibi..

şimdi heyecanla seni takip edeceğiz...sonucu hep birlikte bekleyeceğiz..

sana bol şanslar. diliyorum..

canım benim kısmetten öteye yol gitmiyor..erken isteyipte 20 yıldan sonra bulanlar var..benim akrabam var 20 yaşında evlendi 42 yaşında ilk defa gebe kaldı tüp bebekle dünyaya geldi şimdi okula başladı..:)) yakında hissetmeye başlarsın canım benim..merkez gerçekten önemli hatta bana teyzem işte o bahsettiğim akrabam bahçecide denemiş canım orayı diyo bana sende git..boşuna adanada zaman kaybetme diyo..ayy napsam ne etsem bilmiyorum allahım hayırlı yola çıkarsın..çok öptüm seni..

Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)

Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!

Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.

Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!

Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...

Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...

Ay kızlar nerdesiniz? Şimdi bu değer iyi mi? düşük mü? Nasıl anlıycaz ?

Ummucum bi heycanla açtım topiği ama hayırlısı olsun ne yapalaım mevlam neylerse güzel eyler.İnş.bidahakine olur.Yumoş olduğu sürece denemeye devam...

çok sağol nimse canım..malesef 3. negatifimide aldım..hala adet olmadım bekliyorum..sen neler yapıyorsun..yumoşlar için yaptığın herhangi bir kür varmı..

tebrik ederim seni Deti nasil mutlu oldum haberini okuyunca ama nolur birak olumsuz dusunmeyi
yasadigin onca skintiya strese karsi sana tutundu bebegin belkide bebeklerin. bundan sonra da annesini
birakmiycaklar. ama nolur rahat olmaya calis.

sana kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum:119: Allah tamamina erdirsin

ummucum canim nasilsin bende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.

ay beni bi alemim yahu

Çok iyi kalplisin bu torpikde herkes böyle zaten :) sağol:)

Değer hakkında bir fikrin var mı?

Yarın merkezi arayacağım. Okuyorum öyle topiklerde anlayamadım.

Çok iyi kalplisin bu torpikde herkes böyle zaten :) sağol:)

Değer hakkında bir fikrin var mı?

Yarın merkezi arayacağım. Okuyorum öyle topiklerde anlayamadım.

canim bizim topigimizde butun arkadaslarim kalbi altin gibi. inan o kadar mutlu oldum hemen esimle paylastim
zaten senden bahsetmistim isyerindeki yasadigin skinti stres beni uzuyordu.

ben kan degerlerinden pek anlamiyorum kuzum ama burdan okudugum kadariyla sonucun cok iyi
birak kotu dusunceleri bu guzel haberin keyfini cikartmaya bak. mutlu ol canim benim.

ummucum canim nasilsin bende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.

ay beni bi alemim yahu

SLM TÜM TOPIK ARKADSLARIM
Herkes iyimi kusura bakmayim ben fazla aktif degilim arasira halhatir soruyorum
Ama gönlünde hepinizi dualarima katiyorum
Aallahim sen hayirlisiyla bana bir evlat ve buugurda herseyi göze alan tüm kadinlara ve arasira kafami rahatlatmak icin ugradigim bu topik arkadaslarima hayirlisiyla evlatlar nasip eyle sevgili alisalisa, selcankereme, ummuseleme, ve suan aklima gelmeyen tüm arkadaslara ver ver ver ver allahim AMÍN

Bu arada DETI
Allahim sana bagislasin evladini cokkkkk
Sevindim böyle mutlu haberler icime umut oluyo eee desene topikte kutlama var
Allah dualarini kabul etmis arkadasim
Hep dua et allaha emanet ol

ay beni bi alemim yahu

canım bende ibrahim saraçoğluile görüşmek istiyorum amh artırıcı kürü belki banada önerir..bana o numarayı özelden verebilirmisin bende görüşmek istiyorum canım hocayla..

Deti hayirli olsun canim,bebeklerini saglikla kucagina almani diliyorum. sakin stresli olma bosver herseyi, akisina birak is yerinide hic takinti yapma senin biliyorsun raporun var alayi seni arasa ne yazar rapordur gecerli olan, bundan sonrasi icinde ne gerekiyorsa yap gerekirse tekrar raporu tekrar almaya calis.

ummuseleme, merhaba canim Ibrahim Saracoglunu aramayi düsünüyorsun. aslinda olur hem diger tüpe hazirlanana kadar belki takviye yaptigin kürler vs. faydali olurda tüpe gerek kalmaz bellimi olur elimizden ne gelirse yapiyoruz.canim senin denedigin merkezi ben adanada duydum. iyi bir yer diyorlar hatta tanidiklarin 2 yakini orada tedavi olmus ve biri dogurmus biri hamileydi duydugumda, Istanbula giteni önermisler sana benimde kafam karisti tedavi oldugun merkezin arti ve eksilerini düsün ve ona göre karar ver canim maddi ve manevi olarak yipraniyoruz bunu en iyi sen biliyorsun canim inaniyorumki bunu basaracagiz.

hoşbulduk breezey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…