- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.741
canin sagolsun guzelim. guc verdikce devam edecegiz biz bu yolda. nerden geliyorsa bir direnc geliyor biryerden. bu islerde sebat ve inanmak onemli. bende sanirdim ki ilk deneme de olacak bu is. bu sayilara cikacagim tahmin etmezdim. ama oluyor iste. dusunsene dogal yontemle bile hamilelik her ay sans gence ve saglam ciftlerde %25 galiba. ooh Bende sorunlar uzun. tabiki en onemlisi yas, sonra kanda pihtilasma, troid, birde yeni birsey turedi kanda oldurucu hucreler diye birsey. Valla onada inansam mi bilmiyorum. herkesin gorusu ayri.
Ne yalan söyleyeyim o merkezi tavsiye etmem valla.
Fabrika gibi çalışıyor. Dr. görmek mümkün değil. Kontrolde başka Dr baktı.
Opu da narkoz öncesi şöyle bir gördüm. Soru cevap dialog hiç olamadı. Taaki transfere kadar.
Transferden bir gün önce 2 embriyonuz gelişti yarın transfer denildi.
Transfer saatinden önce gittik ön hazırlık psikolojik hazırlanma falan diye. (iş yerinden öğleden sonra izin alarak:/ )
Bekle bekle çağırmazlar her zamanki gibi. Bekleme yeri otogar gibi. kampanya varmış yeşilkartlılara. Genelde şehir dışından gelmişler galiba. ana baba abi kardeş hepsi orada. oturacak yer yok ben oturuyorum eşim ayakta. İçerde hava yok çıkıyoruz ya çağırırlarsa diye dönüyoruz. (aynısı opuda da yaşandı yazmıştım burda)
Sonra randevu saatimizi geçkin çağırdılar ama vezneye ödemeyeben öderken eşimi karga tulumba götürdüler durun önce ben falan dedim ama oda boş dediler! Aldılar götürdüler bakakaldım. Anlamaya çalışıyorum kocamı düşünüyorum. Adamın libido yerlerde kesin diyorum. parayı alan kızın 50.tl eksik demesiyle kendime geldim. Fabrika dedim yaaa!
Neyse beni de aldılar. Ameliyathanede Gülcemalini gördüm ve o ana kadar haber vermedikleri 3. embriyo geriden gelerek gelişmiş. Bana Dr soruyo yasal 2 ama 3 yapalım mı başarı oranı artsın diyor. Şaşırıyorum 10 saniyede cevaplamam istendiğini anlıyorum. Cevap beklenecek zaman yok fabrikada.
Ama 3çüz olursa diyorum çok zor ihtimal diyor.
Eşime soralım ya 3çüz olursa zor olmaz mı bu yaşta diyorum.
Hafif bana sinirleniyor. Bak tekrar ediyorum şansı artırmak için sana 3 embriyo tavsiye ediyorum diyor.
Ben kırılıyorum vazgeçiyorum sormaktan çünkü anlamıyorum. Bunun için utanıyorum. Siz bilirsiniz diyebiliyorum.
Sonrası Ohooo hiç su içmemişsin diyor. Orada oturduğumuz yarım saat boyunca hiçbir şekilde ilgilenilmedi. bende çişim zaten var diye düşünüyorum. ama yetersizmişşş . su doldurun diyor. O an anlamıyorum ama sonra acı veren bir basınçla içime su dolduruluyor. Napıyosunuz yeterrr patlatacaksınız diyorum. Ağlıyorum.
Ağlaya ağlaya çıktım.
Sonrası kapıda karşılaşınca eşime espri yaptı senin bu Hanım öldürdü bizi diye. Garibim anlayamadı espriyi zaten . Türkçesi o kadar iyi değil.
Kabul eiyorum ben de çok gergin ve hassasım. Ama bu işler psikolojik destekle başlamalı ve devam etmeli.ameliyathanede Hemşirenin birinin elimi tutup iyi şeyler söylemesi hatta "elimi sıkın istediğiniz kadar ama şuan sizin için çok önemli sakin olun "demesi hariç hep kendimi fabrikada hissettim.
Bir fikrim yok belki heryer böyle ama beklentim yüksekti başlarken.
İnşallah böyle bir süreci tekrar yaşamak zorunda kalmam.
Kimse kalmaz inşallah
tutku hayırlı olsun tedavin beişle sonuçlansın işallah..
selcankerem duoava breezey elfje nasıl gidiyor..elfje yumurta takibin nasıl sanki sürekli kırmızı yanıyor gibi..:) hayırlı olur işallah bütün sıkıntıların dan kurtulursun tez zamnda..
lejana hep sormayı unutuyorum bebiş nasıl hareketlerini hissediyormusun..cinsiyeti belli oldumu canım..
alısalıs nasıl gidiyor endoda bi değişiklik varmı canım..desteklerin için çok teşekkür
ya arkadaşlar bu yaşı hep söylüyor ama neyapalım..bizmi istedik bu yaşa gelmeyi..genç olup yumoş sıkıntısı yaşanlarda var neyapalım..işallah elimizden gelen gayreti yapalım taktir allahın..allah ol derese olacak..yaratılış bir mucize allahda işallah mücizelerinden hepimize ganiy ganiy göndersin..sonuçta blast transfer yapılıyor çok genç hasta ama olmayınca öylede olmuyor..
Selam,
Nihayet hasta oldum.Bugün 1 gün yarın iğnelere başlıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin benden olurmu ? Sevgilerrrr,
canım asıl sen nasılsın? biraz daha iyi misin? umarım daha iyisindir...bi güzel dinleniyosundur...
evet ya ben 23-25 yaşında bile yumurta rezervinde sorun olanları okuyorum...yedikerinden mi içtiklerinden mi nedir..?
bu kadar tüp merkezi var hepsi tıklım tıklım dolu..
ben şu anda çevremdeki kadın arkadaşlarıma 35 yaş civarı evli olup hala çocuk yapmayanlara..
evli olamayanlara...sürekli propaganda yapıp duruyorum geç kalmayın diye.. benden bıktılar artık...
napıyım beni uyaran bilgi veren olmamıştı hiç...ama gerçekten insan başa gelmeyince anlamıyor..
hepsinin gözünde onu görüyorum..."sanki sende sorun oldu diye bizde de mi olacak" ..der gibiler...
sadece bir arkadaşımın kafaya dank etti 36 yaşında birdenbire çocuk yapmaya karar verdi...
"senin neler çektiğini gördüm...aynı şeyler benim de başıma gelebilir diye"...şu anda 5 aylık hamile...
benim bebişe gelince 15+6 oldu...hareket hissetmek için daha erkenmiş...
kilom zaten çok fazlaydı ve göbekliydim...
o yüzden karnım ne kadar büyüdü onu da anlamıyorum..
doktor cinsiyeti için şimdilik kız gibi görünüyor...ama değişebilir dedi...
10 gün sonra falan kontrolüm var o zaman kesinleşecek...
işte böyle canım durumlar...
seni çok öpüyorum...kendine iyi bak...
Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.
Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!
Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...
Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...
Ay kızlar nerdesiniz? Şimdi bu değer iyi mi? düşük mü? Nasıl anlıycaz ?
allah tamamına erdirsin..
Ummucum bi heycanla açtım topiği ama hayırlısı olsun ne yapalaım mevlam neylerse güzel eyler.İnş.bidahakine olur.Yumoş olduğu sürece denemeye devam...
Kızzzzlaaarrr, uykusuz bir. Gecenin ardından sabahın köründe hastaneye gittim:)
Sonuç maile geldi. Bebeğim direnmiişşşş!!!
Umarım bundan sonrada direnir. Çok mutlu oldum.
Sonrası bir terslik olmaz değil mi !?!?!
Ne saçmalıyorum nerden bileceksiniz...
Sadece şans dileyin yeter. Bebeğimin direnmesine çok katkınız oldu çoook ...
tutku hayırlı olsun tedavin beişle sonuçlansın işallah..
selcankerem duoava breezey elfje nasıl gidiyor..elfje yumurta takibin nasıl sanki sürekli kırmızı yanıyor gibi..:) hayırlı olur işallah bütün sıkıntıların dan kurtulursun tez zamnda..
lejana hep sormayı unutuyorum bebiş nasıl hareketlerini hissediyormusun..cinsiyeti belli oldumu canım..
alısalıs nasıl gidiyor endoda bi değişiklik varmı canım..desteklerin için çok teşekkür
ya arkadaşlar bu yaşı hep söylüyor ama neyapalım..bizmi istedik bu yaşa gelmeyi..genç olup yumoş sıkıntısı yaşanlarda var neyapalım..işallah elimizden gelen gayreti yapalım taktir allahın..allah ol derese olacak..yaratılış bir mucize allahda işallah mücizelerinden hepimize ganiy ganiy göndersin..sonuçta blast transfer yapılıyor çok genç hasta ama olmayınca öylede olmuyor..
tebrik ederim seni Deti nasil mutlu oldum haberini okuyunca ama nolur birak olumsuz dusunmeyi
yasadigin onca skintiya strese karsi sana tutundu bebegin belkide bebeklerin. bundan sonra da annesini
birakmiycaklar. ama nolur rahat olmaya calis.
sana kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum:119: Allah tamamina erdirsin
Çok iyi kalplisin bu torpikde herkes böyle zaten :) sağol:)
Değer hakkında bir fikrin var mı?
Yarın merkezi arayacağım. Okuyorum öyle topiklerde anlayamadım.
ummucum canim nasilsinbende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.
ay beni bi alemim yahu
Bu arada DETISLM TÜM TOPIK ARKADSLARIM
Herkes iyimi kusura bakmayim ben fazla aktif degilim arasira halhatir soruyorum
Ama gönlünde hepinizi dualarima katiyorum
Aallahim sen hayirlisiyla bana bir evlat ve buugurda herseyi göze alan tüm kadinlara ve arasira kafami rahatlatmak icin ugradigim bu topik arkadaslarima hayirlisiyla evlatlar nasip eyle sevgili alisalisa, selcankereme, ummuseleme, ve suan aklima gelmeyen tüm arkadaslara ver ver ver ver allahim AMÍN
ummucum canim nasilsinbende hic bir degisiklik yok tek degisiklik Ibrahim Saracoglu'nun merkezini aradim bi dosya actilar.
belirli gun verdiler arayin sizi hocamizla gorusturcez dediler:102: bakalim ne onericek bana.
ay beni bi alemim yahu
sevgili asya , hoş geldin..
bizim topikte kimse 40 yaşında değil zaten , topiğin ismini yanlış koymuşlar , biz de çaktırmıyoruz.
(yani sen bu yazıları yazanların 40 ve üstü olduğuna inanıyor musun kuzummm)
yaşımız başımız değil zaten bizi birleştiren ... hayattan isteğimiz...Rabbimizden dileğimiz bizi bir araya getiren. bu kadar samimi yapan ve bu kadar duygusal yapan.
Ben en başından beri de inanıyordum hala inanıyorum.Rabbim olsun dediyse ne FSH , ne AMH , ne endo. hiç biri sorun olmayacak , doktorların yaşınız başınız kaşınız dediklerine , biz popomuzla güleceğiz. ( aslında kafiye başka kelimeyi gerektiriyordu ama , yazmadım işte , ayıpppp )
dilerim hep güzel ve mutluluk haberlerini paylaşırsın, bundan sonra...dilerim bebişin artık gecikmeden gelir sana.
sevgili tutku , dilerim bugünler senin için , yaşayacağın o büyük mutluluğun , bizlerle paylaşacağın o güzel haberin başlangıcı olur.
Rabbim bu tedavinde sana , bebişlerini nasip eder.
sana da en çok beni özlediğini söyledi mi kumrumm
o rahatlık ben de hala var kiii
ayrıca kendine salak demeeebiz çok akıllı olduğumuz için , geldik bu günlere bikeremmm
kuzumm detimm , inan okurken kanım dondu...
tamam benim opum ve transferimde de , çok romantik anlar yaşamadık doktor ve ekiple ama senin ki bayağı bir kötü hissettirdi bana.
dilerim bebişlerin , bu kötü opunun ödülü olarak gelir sana, göbüşünde büyürler
sağlıkla mutlulukla ve huzurla bebişlerine kavuşursun kuzum , inşallah
ben şu an uyanığımm
salla kuzum doktorlaraaa...
bir kereee , bizzz onların bildiği kadınlardan değilisss
görecekler onlar günlerini , as bi beklesinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?