Bana da kimse inanmaz hatta bekar sanıp çok dünür olanlar oluyor
40 yaşında değilim ama merdiven dayayanlardanım ha 35 ha 40
Gelelim dipnotlara;
1) Moral çook önemli stresten uzak durmalıyız; katılıyorum buna ama inanın bu hayattaki en sorunlu insanlardan biriyim ama sabırlıyım ve asla umutsuz değilim.Herşeye rağmen çok güler yüzlüyüm, en iyi makyaj tebessümdür diyenlerdenim.
2) En ağır hastalıkları da yaşadım ama asla kendimi bırakmadım, sıkı sıkı sarıldım hayata yine umutla baktım yine aynaya baktım
3) Gece sabahlara kadar üzüntüden göz yaşı döktüm sabah kalktım gökyüzüne bakıp şükrettim.Aynı gün öğrencilerim bana "hocam sizin hiç mi derdiniz yok gözleriniz ışıl ışıl " dediler
4) Cildime hep iyi baktım hep tertemiz uyudum, sigara alkol asla kullanmadım siyah çayla da pek aram yoktur.Günde sadece bir fincan şekerli Türk kahvesi vazgeçilmezimdir.Bitki çaylarına da hayır demem
5)Çok hareketliyim erken kalkarım, mecbur kalmazsam eğer evimin işlerini kendim yaparım.Platessiz de olmaz
6)Hamileliklerimi saymazsak eğer hiç kilolu olmadım ölçülü yedim.Kahvaltısız güne başlamadım.
7)En önemlilerden birisi BİTKİ YAĞLARIM
Bişi daha; insan hissettiği yaştatır.Nasıl düşünürseniz öyle olursunuz.Bence insan bir hamur parçası istediğiniz şekle sokabilirsiniz