ya bırak şu temizliği,pis diyende desin,yada sana yardım edecek işini yapacak kimse yokmu,bukadar uzun zaman sonra ve bukadar zorluklarla bebek sahibi oldun,gözünü seveyim çok dikkat et,allah yardımcın olsun desene 30 mayıs büyük gün,benim bir ablam vardı oda yaptırdı,içini ferah tut bence herşey yolunda gidecek,sonuçta çok iyi çıkacak,onun yaşı gençti birde,doktorlar ultrasonda ters giden birşeyler görmüşler,öylelikle yaptırdı,eğer sendede sorun olsaydı mutlaka bir sinyal verirdi,karnındaki meleğini allah koruyordur mutlaka,dualarım seninle
bana gelince bekliyorum daha,artık akıntılar bitti daha doğrusu 1 hafta oldu,normalde artış oluyormuş ya,bilmiyorum açıkçası hayırlısı olsun,öpüyorum seni
yok yok yalnız yapmadım arkadaşım geldi sağolsun,en zor işleri o yaptı zaten.
İnşallah canım inşallah herşey yolunda gider,benimde üniversitede ultrasonda güzelce inceledi,ama yolunda olmayan bişeyden bahsetmedi,olsa söylerdi sanırım neyse artık yapacak bişey yok çarşamba dediğin gibi büyük gün yaptırayımda bu stresten kurtulayım inşallah.
canım akıntıya felan hiç kafanı takma, çünkü herkes akıntının gebelik belirtisi olduğunu söyler ama benim tam aksi oldu,haftalarca akıntı nedir bilmedim,resmen kupkuruydum,akıntım başlayalı şurda 1 ay oldu,yani hiçbir belirti arama,kendini akışına bırak zamanı gelince adet olmazsan testini yaparsın,inşallah güzel haberler alırız senden.