inşallah,ama olmazsa bu ay üzülmem çünkü en azından o akıntıyı gördüm,doğru zamanda olup olmadığını bilemiyorum,o akıntıdan birkaç gün sonra çatlıyormuşya,nette baktım servikal akıntıymış bunun adı,bu akıntı yumurtanın çatlamasına az kalmış demekmiş ve spermleri yumurta çatlayıncaya kadar canlı tutuyormuş,ne bileyim ilk perşembe günü azda olsa fark ettim,o geceyi boş geçirmedim,cuma çok daha yoğundu,cts daha azdı,sonrasında inceldi,cuma,cts,pazar eşim yoktu ama pzt yine ilişki oldu,spermler 2-3 gün canlı kalabiliyorya,eşiminkide kuvetlidir,o hafta hiç ilişkiye girmedik,cuma cts pazar idare etmiştir herhalde,allahtan hayırlısı,hamilelerin duası kabul olur,içinde bir melek taşıyorsun,ne olur benim içinde dua et,o akıntı sende nasıldı
evet canım üzülme tabi,hem bu kürün etkisi birkaç ay kadar etki ediyormuş bu yüzden çok rahat ol stres yapma,bol bol dua et Allaha tevekkül et,ben kürü yaparken 2 kere bu akıntıyı fatkettim,hatta ikincisi adetime çok yakındı kendi kendime adetim yakın ondan herhalde dedim,oysa o akıntının işareti olan yumurtlamada döllenme olmuş çünkü benim geç döllenme,şu an bebekle son adet tarihim arasında 1 hafta 10 gün kadar fark var,yani benim sana diyeceğim yumurtlama zamanı geçti diye düşünme çalışmalara her fırsatta devam:))
Allah sanada hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir evlat versin inşallah,bunu yürekten diliyorum,eğer hamilelerin duası kabul oluyorsa ben sana her fırsatta ediyorum merak etme,inşallah tez zamanda müjdeli haberini alırım.