selam canım,çarşamba günü amniyosentez oldum evet biraz zor geçti,ama önemli olan neticede bebeğime bişey olmaması,çok şükür bişey olmadı halada dinleniyorum 1 hafta kendimi yormaya niyetim yok valla çok gözüm korktu bu amniyosentezden.Şöyle anlatayım benim işlemi doçent yaptı,ama maalesef 3 kere iğne batırdı çünkü doğru yeri bulamadı bir türlü,bana dediğine göre bebeğe denk gelmesin diye tekrar tekrar yapmak zorunda kalmış,herneyse canım ciddi ciddi yandı yani ama ben bebişime bişey olacak diye çok korktum,çok şükür şua ana kadar bir problem çıkmadı çıkmazda inşallah.Doktor işleme başlamadan sende bant var doktorun söyledimi dedi,bende bant nedir hayır söylemedi dedim,fotoğrafını çekip verdi bunu doktoruna ver sana anlatır dedi,ama bunları o kadar neşeyle ve keyifle söylediki bende amniyotik bant denilen şeyi çok güzel bişey sandım,operasyondan sonra 3 gün yerimden pek kalkmadım,yani pc başına geçemedim o yüzden bu bantı araştıramadım,dün 5 dk bir bakayım dedim birde ne göreyim korkunç bişey,bu bant yüzünden sakat doğanve ölen bebekler var,beynimdem vurulmuşa döndüm hemen özel hastaneden randevu aldım, eşimi çağırdım, apar topar ağlayarak gittim doktora,doktora anlattım derdimi fotoları da verdim,15-20 dk ultrasonda inceleme yaptı yok dedi ben bant felan göremedim dedi,doktorun boynuna sarılasım geldi inan,çok şükür bişey çıkmadı ama yinede kafamda soru işareti kaldı,acaba diyorum doçentin ultrasonu dahamı iyi bir modeldi,hadi bu doktor yanlış bakıyorsa....işte hayatım günlerdir yaşadıklarım bunlar,hamilelik gerçektende çok meşakkatli bişeymiş,ama Allahım isteyen herkese yaşatsın,sorunsuz sıkıntısız yaşatsın inşallah.
canımsın,birkaç günde neler olmuş öyle,şimdilik önemli olan amniyosentezdi,şükür onu atlattın,dediğim gibi bence sorun çıkmayacak,gelelim şu banta oda neymiş hiç duymamıştım ama bencede eğer gerçekten bir bant olsaydı,daha önce gittiğin doktorda dahil söylerlerdi,bu bant bukadar önemliyse bence bu her ultrasonda fark ediliyordur,mercimek tanesini görüp bilmem kaç milimlik yumurtayı görüp,2cmlik bebeğin ense kalınlığını ölçebiliyorlarsa onuda mutlaka görürlerdi,ama dediğin gibi küçük sinek mide bulandırır,içine o kuşkuyu düşürmüşler,canım annelik çok zor,canından önce can,annelik tamamen endişelerden oluşuyor,sağlıkla bebeğini kucağına alıp günler ilerlesin şöyle,annelik ozaman başlıyor,hayatındaki en önemli şey haline geliyor,kar kış demeden gezen ben oğlum üşüyecek diye eşik atlamıyorum,parkta bahçede onu kendi haline bırakıyorum ama saniye gözümü ayıramıyorum, ya düşerse ya birisi götürürse diye,uyku düzeni bozulacak diye gezmeye bile gitmedim ben,inan babasıyla dışarı çıktıklarında,onu traşa götürdüğünde bile endişeleniyorum,bu insanın elinde olan birşey değilki,evet hamilelik meşakatli bişey ama anne olmak çok daha meşakatli,şimdi kaç aylık oldu bebek,karnın nezaman büyüyecek acaba,cinsiyetide belli olur artık,aslında hepsi çok heyecan verici,bunları bende tekrar yaşamak istiyorum,allahım banada nasip eder inşallah,öpüyorum seni,kendine bebeğine çok iyi bak
Son düzenleme: