40 yaşımda...

sadece ilk gün korkacak heyecanlanacak ve o heyecanı yaşamayı hep isteyeceksin

Eğer çoğu anne gibiyseniz oğlunuz sizin sayenizde üniversite öğrencisidir.

Bir anne idarecidir, disiplincidir, adalet dağıtıcıdır, aşçıdır, temizlik görevlisidir, nöbetçi doktordur, yara saran hemşiredir, arabulucudur, terzidir, okutmandır, muhasebecidir, masal anlatıcıdır, psikologdur. Bunca yıldır maaş almadınız diye çalışmadınız zannetmeyin sakın.

Bastırılmış olmanıza üzüldüm. Bastırıldığınızı farketmeniz ve artık kaderiniz olarak kabul etmemeniz sizin başarınızdır. Önünüzde uzun bir hayat var, hele belki çocuklarınız büyüdüğü için daha rahat hareket edebileceksiniz. Siz artık o 17 yaşında seçenekleri elinden alınan genç kız değilsiniz.

Kitap okumaya devam. Kocanız dalga geçerse size kafasına kitapla vurma izni veriyorum. İş hayatınızda hayal bile edemediğiniz başarılar diliyorum.

Bir deneyin ne kaybedersiniz ki
Kuzeninizin isyeriymis zaten
Bence cok iyi gelecek bu is size
Bunca yil ev hanimi olmak
Evi idare etmek cocuk yetistirmek egitmek
Bunlar az seyler degil
Bunlari becerebildiginiz icin bile kendinize guvenmeniz gerek
Hayirlisi olsun hakkinizda

Yaparsin cnm. Azıcık ozguven azicik hirs. Hepsi bu kadar.

Sonuna kadar destek, kendinize güvenin, emin olun yaparsınız, asla kötü düşüncelere kapılmayın, hep güzel hayaller kurun, çalıştığınızı ve başarılı olduğunuzu hayal edin...

İyi haberlerinizi almak dileğiyle..

Herkes ilk is deneyiminden once bi parca tedirginlik hisseder pek yasla ilintili degil, bismillah de basla gerisi gelir

Çok teşekkür ederim ağlattınız beni

İnsanlarla iletişimini iyiyse yaparsınız neden yapamayasınız, anne olmuş çocuk buyutmus insansiniz onu mu yapamayacaksiniz

Eyer aileni ihmal edecek bir iş değilse neden olmasın

Bence bunun yaşı olmaz, neden olmasin ki. Kadin her zaman calismali bence.

Bence bunun yaşı olmaz, neden olmasin ki. Kadin her zaman calismali bence.

Yukardaki arkadasinda dedigi gibi kadin her zaman calismali. Ve bence calisma hayati insana inanilmaz cok sey katiyor.

abla ben 19um seneye okulum bitiyor işe başlayacağım ben bile korkuyorum
yaparım yapıcam dersen elbet yaparsın ne güzel :)
Böyle kadınlara bayılıyorum valla

Tabiki yaparsın. İstedikten sonra niye yapamayasın abla. Düşünmen bile çok güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…