- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer çoğu anne gibiyseniz oğlunuz sizin sayenizde üniversite öğrencisidir.Kendime hiç güvenim kalmadı 17 yaşımda evlendirildim hemen cocugum oldu universite öğrencisi oğlum var hep bastirildim ama kendimi yetiştirmek cocuklarima faydalı olabilmek için okuduğum kitap sayısını bilmiyorum ama eşim bununla bile dalga geçti artık herşeye yeter demek için sadece biraz cesarete ihtiyacım var
Herkes ilk is deneyiminden once bi parca tedirginlik hisseder pek yasla ilintili degil, bismillah de basla gerisi gelirMerhabalar arkadaşlar 40 yaşındayım bugüne kadar hiç çalışmadım çok istememe rağmen eşimin baskısı ve kendime güvenim yoktu istediğim zamanda yaşım geçmişti zaten belli bir meslegimde yok. Şimdi önüme bir fırsat çıktı kuzenim bir iş yeri açtı gel burada çalış çocuklar büyüdü diyor ama çok korkuyorum yapabilir miyim
Çok teşekkür ederim ağlattınız beniEğer çoğu anne gibiyseniz oğlunuz sizin sayenizde üniversite öğrencisidir.
Bir anne idarecidir, disiplincidir, adalet dağıtıcıdır, aşçıdır, temizlik görevlisidir, nöbetçi doktordur, yara saran hemşiredir, arabulucudur, terzidir, okutmandır, muhasebecidir, masal anlatıcıdır, psikologdur. Bunca yıldır maaş almadınız diye çalışmadınız zannetmeyin sakın.
Bastırılmış olmanıza üzüldüm. Bastırıldığınızı farketmeniz ve artık kaderiniz olarak kabul etmemeniz sizin başarınızdır. Önünüzde uzun bir hayat var, hele belki çocuklarınız büyüdüğü için daha rahat hareket edebileceksiniz. Siz artık o 17 yaşında seçenekleri elinden alınan genç kız değilsiniz.
Kitap okumaya devam. Kocanız dalga geçerse size kafasına kitapla vurma izni veriyorum. İş hayatınızda hayal bile edemediğiniz başarılar diliyorum.