Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm kardeşim. Çok güzel bilgi için teşekkürler. Yarın ilk işim eczane.36 yasindayim. vichy liftactiv gunduz gece ve goz cevresini kulniyorum. Ilk defa bir urunun faydasini gordum diyebilirim. Goz alti kiriskliklarim inceydi zaten ama nerdeyse hic kalmadi. Icten disa dogru surmek gerekiyo tabiki yani goz pinarindan şakaklara gibi diyeyim. Bir de bu serinin collagenlisi var bir kez aldim o daha pahali ama muhtesem biseydi. Liftactiv serisinden memnunum fiyat performans eslesrtirmesi yaparsm hakkini veriyor.
İnşallah faydasını görürsün ben baya gördüm 1. Kutunun yarısına geldiğimde farketmeye başladım canmYeni gördüm kardeşim. Çok güzel bilgi için teşekkürler. Yarın ilk işim eczane.![]()
Sürdükten sonra gozaltlarina parmak uçlarıyla yağmur damlası gibi pıtı pıtı vur canım emilime ii gelior ben de youtubede gormustum,rica ederim, ayrıca internette biraz daha ucuz bu ürünler. Güle güle kullan
İyi bir ürün almışsınız birde bunun yanında farmasi age şase öneririm. küçük 3 ml lik, sürer sürmez gerginlik hissi veriyor, botoks etkisi. Düzenli kullanımda ince çizgilerde açılma sağlıyor.
Gözaltı için mi oİyi bir ürün almışsınız birde bunun yanında farmasi age şase öneririm. küçük 3 ml lik, sürer sürmez gerginlik hissi veriyor, botoks etkisi. Düzenli kullanımda ince çizgilerde açılma sağlıyor.
Hayır ince mimik kırışıklıkları için. Ben alnıma, dudak kenarlarıma ve kazayaklarıma sürüyorum.Gözaltı için mi o
Deneyeyim bari ben de. Çok tşk ederim. Nasıl kullanıyorsun sabah akşam miHayır ince mimik kırışıklıkları için. Ben alnıma, dudak kenarlarıma ve kazayaklarıma sürüyorum.
aslında öyle olması lazım ama ben düzenli kullanamayangillerdenim. Aklıma geldikçe sürüyorum. ilk sürüşte gerginliği hissediyorsunuz zaten.Deneyeyim bari ben de. Çok tşk ederim. Nasıl kullanıyorsun sabah akşam mi
Deneyeceğim çok tşk ederim bana da böyle bişi lazimaslında öyle olması lazım ama ben düzenli kullanamayangillerdenim. Aklıma geldikçe sürüyorum. ilk sürüşte gerginliği hissediyorsunuz zaten.