Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyİ akŞamlar Çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
herkesler İyİdİr umarımkİ
bİ sorun olmasın kİmsede ya :)
------------benİm hem akrabam hemde arkadaŞım hİÇ evlenmedİ benle yaŞıt dÜn akŞam 56 yaŞında bİ İnsanla evlendİ bende Çok ÜzÜntÜ yaratı bekledİ bekledİ Şİmdİ yaŞlı bİ İnsanla hayatını bİrleŞtİrdİİİİ bİrden sİzlerle paylaŞmak İstedİm ya Çok ÜzÜldÜĞÜm İÇİnmİ ne
arkadaŞlar hayatınızda hep mutluklar olsun hepİnİzİn ÇoÇuk bayramınız kutlu olsun :=)
-----------------------AMİN İNŞ OLUR TŞK EDERİMesmer güzeli canım hepimizin hayatında mutluluklar aminnnnn belkide onun alın yazı böyledir inş mutlu olur arkadaşınıza.s.
-----------------------AMİN İNŞ OLUR TŞK EDERİM
EVET AMA NEDENSE ÇOK ÜZÜLDÜM BENİM ÇOÇUKLARIM EVLENÇEK O BU YAŞDAN SONRA NE YAPCAK YA HAYAT İŞTE ÜZÜLDÜM NEDENSE SEVİNEMEDİMMMsenağlamasenağlama
İyİ akŞamlar Çıtırlarrrrrrrrrrrrrrr
herkesler İyİdİr umarımkİ
bİ sorun olmasın kİmsede ya :)
------------benİm hem akrabam hemde arkadaŞım hİÇ evlenmedİ benle yaŞıt dÜn akŞam 56 yaŞında bİ İnsanla evlendİ bende Çok ÜzÜntÜ yaratı bekledİ bekledİ Şİmdİ yaŞlı bİ İnsanla hayatını bİrleŞtİrdİİİİ bİrden sİzlerle paylaŞmak İstedİm ya Çok ÜzÜldÜĞÜm İÇİnmİ ne
arkadaŞlar hayatınızda hep mutluklar olsun hepİnİzİn ÇoÇuk bayramınız kutlu olsun :=)
iyi geceler nasılsınız arkadaşlar hepinize selamlar iyilikler diliyorum yeşilim canım nasılsın halanız nasıl oldu Allahım hayrını versin inşallah sana da kuvvet versin çok öpüyorum