40 ve +40 yaş

Merhaba arkadaşlar sizi geriden takip ettiğimi söylediydim dimi:eek:,hasta olan, ameliyat olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum.Rabbim tez zamanda şifalarını versina.s..Dağçiçeği seninde işin hayırlı olsun.Lerenim yazın çok hoş sana da teşekkürler.Hepinize selam ve sevgiler yolluyorum.....

:

Arkadaşlar bu arada,çok fazla katılımım olmayabilir,yarım günlük bir işe girdim.a.s
Haberiniz ola,:1hug:Allah,tam gönlüme göre verdi:Saruboceq:

canın sağolsun bitanem.hayırlı uğurlu olsun işin.
kutlarım.adına çok sevindim :1hug:

lerenim yazı harikaydı.bizleri iyi tanıyan yazmış.sağol canım benim.

benancım hoş geldin toprağım.elmalar çiçek actı.inşallah soğuk yakmaz,doluda vurmazda meyvalarınıda görürüz.canım özlettin kendini.süprizzzzz böyle süprizler yap arada.

yeşilim,redlight,murgiz,esmergüzeli,egem,ank hapicinize iyi geceler.fıstıklarrr.:1hug:

elam kızlar nasılsınız larenim yazı tam bizi anlatıyor tşkj benan hoşgeldin canım irnam ank egem esmer güzeli güneşim hepinize mrb
merhaba canım benim,
Canım,çok geçmiş olsun.a.s.Allah,şifasını versin inşallah.:Saruboceq:

Canısı görmedim:eek:,uçuyorum hemen:eek:

Arkadaşlar bu arada,çok fazla katılımım olmayabilir,yarım günlük bir işe girdim.a.s
Haberiniz ola,:1hug:Allah,tam gönlüme göre verdi:Saruboceq:

hayırlı olsun işin canım,benim
canın sağolsun bitanem.hayırlı uğurlu olsun işin.
kutlarım.adına çok sevindim :1hug:

lerenim yazı harikaydı.bizleri iyi tanıyan yazmış.sağol canım benim.

benancım hoş geldin toprağım.elmalar çiçek actı.inşallah soğuk yakmaz,doluda vurmazda meyvalarınıda görürüz.canım özlettin kendini.süprizzzzz böyle süprizler yap arada.

yeşilim,redlight,murgiz,esmergüzeli,egem,ank hapicinize iyi geceler.fıstıklarrr.:1hug:

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız murgizide gördüm çiceğim ank çok güzel şeyler yaşadım yattığım yerden sizleri görmek beni çok mutlu etti Allah içinize sindirsin

ıyi geceleerr,2 saattir oğlumun dönem ödevini yazdım.Gözlerim kapanıyor.Yarın görüşmek üzere.a.s.

iyi geceler çıtır dostlarım...ben bugün çok yoğun bir gün yaşadım...sizlerle paylaşmak istedim..bahçeme 2 aydır gelen bir köpek vardı...ben onu besliyordum dişi olduğu için herkes kovalamış yada vurmuş..neyse ben kıyamadım onu besledim...son zamanlarda anladımki bebişleri olacak...bu sabah bebişleri oldu..5 tane sinden 3 tanesi yaşıyor... biz eşimle yer yaptık bebişleri ve anneyi getirdik bahçeye..ama yavrular biraz zayıf annede öyle..şimdi onlara bakıyorum...okadar sevimlilerki nasıl sahiplendiricem bilmiyorum... çok güzel ve yorucu bir gündü paylaşmak istedim...hepnize sevgiler...Şeniz

iyi geceler çıtır dostlarım...ben bugün çok yoğun bir gün yaşadım...sizlerle paylaşmak istedim..bahçeme 2 aydır gelen bir köpek vardı...ben onu besliyordum dişi olduğu için herkes kovalamış yada vurmuş..neyse ben kıyamadım onu besledim...son zamanlarda anladımki bebişleri olacak...bu sabah bebişleri oldu..5 tane sinden 3 tanesi yaşıyor... biz eşimle yer yaptık bebişleri ve anneyi getirdik bahçeye..ama yavrular biraz zayıf annede öyle..şimdi onlara bakıyorum...okadar sevimlilerki nasıl sahiplendiricem bilmiyorum... çok güzel ve yorucu bir gündü paylaşmak istedim...hepnize sevgiler...Şeniz

ne güzel canım keşke bahçem olsada bende beslesem

ne güzel canım keşke bahçem olsada bende beslesem

işte benim bahçem çok büyük vede müsait ama ben besliyemiycem..çünkü bahçemin etrafı kapalı değil komşumlada aramızda duvar yok ve komşum istemiyor onun bahçesine geçer diye..bakalım ne yapabilcem...inşallah onlara iyi bakabilecek yuvalar bulurum..ilgin için teşekkür ederim...:1hug:

tam çıkıcam bi da bakim diyorum çıkamıyom ,

benimde müsait olsa evim hayvan bakmaya ,bakarım,çok şanslısın bahçeli evdesin ,

Son düzenleme:
iyi geceler herkese hayırlı uykular haydeç canım öptüm ....belim boynum fena tutuldu birde çocuk baktım buğün çıkayım artık dinleneyim

geçmiş olsun canım benimde

X