40 ve +40 yaş

merhaba çıtırlar. güneş55 canım geçmiş olsun. çıtırım nazara mı geldin ne. aman kendine iyi bak. galiba kışın acıları yeni yeni çıkıyor. bende belimden rahatsızdım. emar çektirdim. bugün tekrar çağırdılar olmamış diye. dr. boynumdanda şüphe etmiş galiba. son günlerde hastahaneye taşınıp duruyorum. sonuç açıklansada bu koşturmam neticelense. yoruldum artık. eve geldiğimde yorgunluktan bitmiş vaziyette oluyorum.

ank noldu bu topiğe nazar değdi galiba kimse yok pek, nerdeler

arada durgunluk oluyor evet iş güç filan ama yinede sık sık uğramaya çalışıyoruz yinede

canım nasılsın geçmiş olsun sana çok uzak kalma buradan kendinide çok yorma olurmu
bende seni çok seviyorum öpüyorum kocaman.

canım nasılsın senide çok fazla göremiyoruz artık hep bir koşuşturma içindeyiz öpüyorum seni

ablacım geçmiş olsun sana inşallah belinde birşey yoktur kendini çok yorma ablacım çok öpüyorum seni

Dua bin kapıyı açarmış dileyene,bin umut katarmış yürekten isteyene.Duasız hiçmiş seven,sevgisiz hiçmiş dua...içmiş,içinin en saklı yeriymiş,en gizli köşesiymiş...bin kapı açarmış dua dileyene,lal olupda dinleyene,aşk olupda inleyene...bin melek tutarmış bir duanın elinden,Aminler düşmezmiş meleklerin dilinden... Amin dediğiniz tüm duaların bu mübarek cuma gününde kabül olması dileğiyle hayırlı cumalar

hepinize hayırlı cumalar hastalara şifa dertlilere deva allah hepimizin dualarını kabul etsin inş öptüm

Ey iman edenler, cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. (CUM'A SURESı / 9)
Artık namazı kılınca, yeryüzünde dağılın. Allah'ın fazlını isteyip-arayın ve Allah'ı çokca zikredin; umulur ki felaha (kurtuluşa ve umduklarınıza) kavuşmuş olursunuz. (CUM'A SURESı / 10)
Oysa onlar (kendilerini tümüyle Allah'a ve ıslam'a teslim etmeyenler) bir ticaret ya da bir eğlence gördükleri zaman, (hemen) ona sökün ettiler ve seni ayakta bıraktılar. De ki: "Allah'ın katında bulunan, eğlenceden ve ticaretten daha hayırlıdır. Allah, rızık verenlerin en hayırlısıdır." (CUM'A SURESı / 11 )

Cuma gününde öyle bir saat vardır ki, şayet bir müslüman kul o saate raslar da Allah'tan (cc.) bir hayır isterse, Allah (cc.) onu kendisine mutlaka verir.
(Müslim,Cuma 4)

Cuma Günü...

ımamı Gazalinin ıhya'da zikrettiğine göre, Cuma günü boş vakit bulan kişi
daha ziyade fazilet kazanmaya heves ederse, rivayet edilen şu salatı okur:

"Ey Allahım! En büyük salatlarını, en büyük bereketlerini,
en ziyade hayırlarını, esirgemeni, acımanı ve selamını ümmetin efendisi,
Rahmet peygamberi, bütün iyiliklerin fatihi, hayrın önderi,
alemlerin Rabbinin resulü, nebilerin sonuncusu, müttakilerin imamı,
resullerin seyyidi Muhammed (S.a.v) 'e ihsan et.

Ey Allahım! Onu, evvelkilerin ve ahirlerin gıbta edeceği,
gözünü aydın edeceğin ve kendine ziyade yaklaştıracağın, Makam-ı Mahmuda yükselt

Ey Allahıın! Muhammed (S.a.v) dilediğini ver, onu umduğuna ulaştır.
Onu ilk şefaat eden ve şefaatı ilk kabul edilen kıl.

Ey Allahım! O'nun huccetini (delilini) büyük et.
Mizanını bütün peygamberlerin mizanından ağır et, delilini açık et,
derecesini mukarrep kullarının en üstüne yükselt.

Ey Allahım! Bizi, O'nun cemaatında haşret,
Onun şefaat ettiği kimselerden eyle. Onun sünneti üzerine yaşat,
O'nun milleti (dini) üzere al, bizi, O'nun havz-ı kevserine kavuştur.
Rezil olmadan, pişman olmadan, şüphelere düşmeden,
O'nun yolunu değiştirmeden, başkasını fitneye düşürmeden ve
dünyanın yaldızlarıyla fitnelenmeden, bizi, Onun kasesiyle içir.
Ey alemlerin Rabbi kabul et.

iyigünler hanımlar cumanız mübarek olsun bende kırk yaş üstü olunca kaydirigubbakcemile5 yazayım dedim görüşürüz

hayirli cumalar arkadaslar saglikli ve hayirli bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

iyigünler hanımlar cumanız mübarek olsun bende kırk yaş üstü olunca kaydirigubbakcemile5 yazayım dedim görüşürüz
Canım hoş geldina.s.

hayirli cumalar arkadaslar saglikli ve hayirli bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar olsun cümlemize inş.
a.s.

selam iyi günler nasılsınız kızlar

Herkese iyi akşamlar güzeller kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar canim
İyi akşamlar KK nın en çıtır çerez gurubu.hihoyyytkaydirigubbakcemile5Bende buralardayım,fazla uzağa gitmek ne mümkün.

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum... Üstünüze afiyet çok yorgunum , hastayım halsizlik var üstümde şu an uzandım yorganımı aldım...
Nane limon yapıcam birazdan dün gezmeye gittik arabayla gerçi ;ümraniye ye adres sorarken arabadan montsuz çıkıp hep adres sordum ondan mıdır nedir?...
Çok kötüyümmmm, pc açıp sizlere merhaba demek istedim, belki bana moral olur diyeeee....:1rolleyes: sizlerle görüşünce düzelirim diyeee... oğluş bana yardımcı olmaya çalışıyor... Yat anneciğim sen deyip bana su vs getiriyor... annesinin gülüsü kocişinde aklı bende ha bire arayıp duruyor... sengözlerimebaksanab
Hepinizi öpüyorum canlarım benimmm....

Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et havada soğuk bu aralar c vitamaini al ne güzel oğluşun sana bakıyor kaydirigubbakcemile3

Trabzon'da satılan Su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz.

- ....Ve tanrı kadını yarattı. O da kalktı kaynana oldu...

- Sık sık Ameliyat olun, içiniz açılır...

- Bu tüp bebek hatalı;hep Gaz kaçırıyor...

- Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış.

- Çiçekleri dalından koparmayın! Kökünden sökün...

- Önce inşAllah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç)

- ALLAHIM!! Kendim için bir şey istemiyorum,Sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sütun bacaklı bir gelin nasip eyle...

- Seni bir yerden çıkarıyorum dedi kadın: Meğer ebemmiş ..

- Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir...

- Kızda bir fizik var abi!, Einstein yanında halt etmiş...

- Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın

- Kim vurduya gittim, birazdan gelicem...

- Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırları kirletir...

- İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez...

- Aile kabristanıdır. Damsız girilmez...

- Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt...

- İstikbal göklerdeydi, ozondaki delikten düştü...

- Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...

- Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum...

- Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi.......

:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…