maruflu teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindima.s.a.s.:1hug:
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese
Güneş abla ne kadar güzel bir şiir böyle emeğine sağlık
Arkadaşlar esmer güzeli nasıl oldu acaba haberi olan varmı
tünaydın arkadaşlar torunu uyutmuşken kaçamak yapıyorum,canım tşk ederim ,beğenmene sevindim ,esmer güzelini bende merak ediyorum neden hastanede acaba ...
Canlarım merhabalar gününüz güzel geçsin. Minasera arkadaşımızın babası sizlere ömür belki görmemişsinizdir diye linki
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5894440#post5894440
Herkese iyi geceler arkadaşlar
ameliyat olmuştu kendisi kaçırdım ben herhalde ne ameliyatı olduğunu öğrenmek lazım öğrenirsem haber veririm.
ablam sen nasıl oldun safra kesesi için tekrar tomografi çekilecekti sonuç belli oldumu
ank canım oda safradan ameliyat olcaktı ,odur belki, banada ameliyat dedi dr ,3 cm taş birde çamur oluşmuş, korkudan olmuyorum zaten ,ama bu gidişle olcam kaçış yok ,hayırlısı bakalım ,öptüm canım......a.s.:1hug:
ank günaydım canım yeni gördüm
burda kimse yok ki...yalnız kalma burda ...ben izmir sohbetlerine kk da dostluğa ve buraya takılıyorum...sen de gelll..iyi akşamlar bu arada ...
BU MAİL'in kaynağı İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'dür. ÇOK ÖNEMLİ.
Bugünlerde internette çok tehlikeli bir virüs dolaşıyor. Pkk'nın Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları için maddi destekte bulunan bir grup kürt hackerın geliştirdiği bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor!
Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size
'Terörü Lanetliyoruz.Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz' konulu bir mail gelirse sakin açmayin.
Çünkü içinde bulunan .pps(Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor.
En sonun da ise bunun pkk tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı kürdistan yanlısı bir resimle(bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor.
Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize asagidaki mail adresi sizi eklenmek isterse sakın kabul etmeyin.
laneththeteror@hotmail.com
Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor.
Duymayanlar için: