40 ve +40 yaş

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese
Güneş abla ne kadar güzel bir şiir böyle emeğine sağlık
Arkadaşlar esmer güzeli nasıl oldu acaba haberi olan varmı

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese
Güneş abla ne kadar güzel bir şiir böyle emeğine sağlık
Arkadaşlar esmer güzeli nasıl oldu acaba haberi olan varmı

tünaydın arkadaşlar torunu uyutmuşken kaçamak yapıyorum,canım tşk ederim ,beğenmene sevindim ,esmer güzelini bende merak ediyorum neden hastanede acaba ...

tünaydın arkadaşlar torunu uyutmuşken kaçamak yapıyorum,canım tşk ederim ,beğenmene sevindim ,esmer güzelini bende merak ediyorum neden hastanede acaba ...

ameliyat olmuştu kendisi kaçırdım ben herhalde ne ameliyatı olduğunu öğrenmek lazım öğrenirsem haber veririm.
ablam sen nasıl oldun safra kesesi için tekrar tomografi çekilecekti sonuç belli oldumu

arkadaşımızı tanımıyorum ama başsağlığı diliyorum minesera arkadaşıma

ameliyat olmuştu kendisi kaçırdım ben herhalde ne ameliyatı olduğunu öğrenmek lazım öğrenirsem haber veririm.
ablam sen nasıl oldun safra kesesi için tekrar tomografi çekilecekti sonuç belli oldumu

ank canım oda safradan ameliyat olcaktı ,odur belki, banada ameliyat dedi dr ,3 cm taş birde çamur oluşmuş, korkudan olmuyorum zaten ,ama bu gidişle olcam kaçış yok ,hayırlısı bakalım ,öptüm canım......a.s.:1hug:

ank günaydım canım yeni gördüm

Günaydun güneş abla korkma sakın artık kapalı ameliyatla yapıyorlar bu ameliyatı kardeşimin eşi olmuştu 2 sene önce nokta kadar dikişleri vardı rahat edersin ileride
bende öptüm ablacım sevgiler

Canlarım günaydın hepinizi seviyor ,kucaklıyor ve öpüyorum.

Güneş55 geçmiş olsun canım hiç merak etme tıp çok ilerledi artık zor ameliyat kalmadı.

Biraz gülelim bana msn gelen bir yazıyı paylaşayım dedim.

CAGDAS KARI - KOCA DUASI

EVLi ERKEK DUASI

Allahim...
Karimi her turlu tehlikeden koru,gerekirse ben
Tehlikeye atlayayim.Onu hic yorma,gerekirse ben yorulayim
O calismasin,ben calisayim
O hasta olmasin,ben olayim...
Allahim o aldatmasin,ben aldatayim
Benim guzel karim dul kalmasin,ben kalayim...

Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile

Aksam yenisi ile...

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye),
Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir Istanbul Masali),
Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi),
Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi),
Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi)
Mithat kadar becerikli (Sahra) ve
Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat)
Biriyle tanisma firsati ver.
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
Cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda
Ihtiyarlamaya devam edecegim!

Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi

BU MAİL'in kaynağı İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'dür. ÇOK ÖNEMLİ.

Bugünlerde internette çok tehlikeli bir virüs dolaşıyor. Pkk'nın Türkiye ve Avrupa ülkelerinde eğitim almaları için maddi destekte bulunan bir grup kürt hackerın geliştirdiği bir virüs tüm bilgisayarları tehdit ediyor!

Tanıdığınız veya tanımadığınız birinden size
'Terörü Lanetliyoruz.Herkesi Birlik Olmaya Çağırıyoruz' konulu bir mail gelirse sakin açmayin.
Çünkü içinde bulunan .pps(Powerpoint) sunusu olan mailde dosya açıldığı zaman tamamen zararsız ve milliyetçi gibi görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor.

En sonun da ise bunun pkk tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı kürdistan yanlısı bir resimle(bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bütün sisteminizin çöktüğünü, bilgisayarınızdan bütün verilerin silindiğini söylüyor.

Ve artık çok geç kaldınız bütün verileriniz siliniyor. Silinmeden önce de açıldığı ilk anda msn listenizdeki tüm arkadaşlarınıza maili yolluyor. Yine aynı şekilde msn listenize asagidaki mail adresi sizi eklenmek isterse sakın kabul etmeyin.
laneththeteror@hotmail.com
Bu da yine aynı kişilerin kullandığı mail adresi ve eklediğiniz anda bütün adres defteriniz kürt hackerların eline geçiyor. Siz kabul etmeseniz de virüslü bir dosyayı bilgisayarınıza yolluyor.

Duymayanlar için:

Karı koca duası çok güzel lereenim
Bilgilendirme için de çok sağolun iyiki haber verdiniz öyle mailler geliyorki insan açmaya korkuyor

Çok tşkrlr lerenim Bak sen şunların yaptığına Daha uyanık olmalıyız demekki su uyur düşman uyumazkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…