40 ve +40 yaş

hepinize günaydınlar larenim çok güzel ve çok hüzünlü bir yazı ağlayarak okudum allah yardımcıları olsun herkes şanslı doğmuyor çok üzüldüm okurken tşk yazı için hepinizi öpüyorum

bugün buraya pek takılamadım. sabah işlerim çoktu. akşam ikide bir internetim kitlendi. ancak girebildim. kimseler kalmamış. neyse herkesi ayrı ayrı öpüyorum çıtırlar. kendinize iyi bakın.

tünaydınlar yeni geldim hastaneden, safra kesemde taş var dün sabaha kadar uyumadımsancıdan yarına gün verdi ultrasyon çekilcek, havada soğuktu dağlarda kar vardı ,şimdi ise güneş açtı ,sabah kışı şimdi ise baharı yaşıyoruz ,

bitiiosum hg aramıza ,nasılsın, lerenim dağçiçeğim nasılsınız , çok arkadaşlarımız yok hayırdır ......

Ablacım çok geçmiş olsun sana ultrason sonucuna göre karar verirler herhalde,şimdi lazerle taşı kırıyorlarmış öyle duymuştum iyi haberlerini bekliyoruz ablam kaydirigubbakcemile3

ablacım çok geçmiş olsun sana ultrason sonucuna göre karar verirler herhalde,şimdi lazerle taşı kırıyorlarmış öyle duymuştum iyi haberlerini bekliyoruz ablam kaydirigubbakcemile3

canım sağol , lazerle böbrek taşı kırıyorlar safrayı değil ,keseyi olduğu gibi alıyorlar ,allah kavuştursun kızın gitmiş

güneşim çok geçmiş olsun bende bugün oğlumu ankaraya gönderdim üzülüm biraz gerçi 3 haftalığına çok yoğun bir çalışmaya gireceği için üzülüyorum

güneşim çok geçmiş olsun bende bugün oğlumu ankaraya gönderdim üzülüm biraz gerçi 3 haftalığına çok yoğun bir çalışmaya gireceği için üzülüyorum

ccanım sağol ,allah kavuştursun annelik böyle bir şey işte, benim oğlumda 18 yıldır istanbulda gurbetlik çok zor yanındaki gibi olmuyor,hayat bu iyi olsunlarda katlanırız .....

güneşim çok teşekkür ederim allah emeklerini boşa çıkarmasın canları sağolsun

bitiiosum hg aramıza ,nasılsın, lerenim dağçiçeğim nasılsınız , çok arkadaşlarımız yok hayırdır ......

Evet bi durgunluk var gerçekten.Sanki her şey arka arkaya geldi.:1no2:Yeşilimin babasının vefatı,Evhanımımda rahatsızdı,Rosen cim öyle..a.s.Evhanımımı merakta ediyorum.MSN dede yok hiç.Yakında döner inşallah herkes.ınsan alışıyor,arıyor dosları..:1hug:
Canım,çok geçmiş olsun bu arada.a.s.

merhabalar çiceğim geldim canım buralardayım çok sağol biricğim meraklar etmiş güzel arkadaşım biraz yoğundum ev de içime sinmiyordu kolumdan biraz biraz yapıyordum gelen giden de oldu nasipse aranızdayım artık yarında biraz işim var sonra daha rahatlıyorum inşallah bende sizleri ççoooook özledim arkadaşlar iyidir umarım aklım sizdeydi Allah ayırmasın gerçek dostlarım oldunuz inanın hepinizi çoooook seviyorum

Canım,hoş geldin.Merak ettim gerçektenfisfisfis,hiç o kadar ayrı kalmazdın.Hiç olmazsa bi girip yazardın.a.sİyiki geldin,kalp kalbe karşıymış.İçim rahat etti şimdi.a.s.

arkadaşlar mrb ev hanımı hoşgeldin buara buraya kimse pek uğramıyor nedense irnadan haberiniz varmı

İyi akşamlar çıtırlarım ; evet dağçiçeğim hepimiz aynı anda yoğun oluyoruz herhalde... Bende bu aralar yoğunum olmadık saatlerde açıp bir bakayım diyorum o saattede kimseler olmuyor.... Bu arada yeşilimin babası vefat etmiş üzüldüm, Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kalanlarada sabır versin yüce rabbim. senağlamaEvhanımı geçmiş olsun tatlım ne oldu sana.... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…