Çay ve pasta iyi oldu bugünde yaparım afiyet olsun canlarım kaydirigubbakcemile3
Hamaratsın valla,hastayken bile neler yapıyordun artık döktürürsün bende nasiplenirim..:1shok: kaydirigubbakcemile3
tünaydınlar yeni geldim hastaneden, safra kesemde taş var dün sabaha kadar uyumadımsancıdan yarına gün verdi ultrasyon çekilcek, havada soğuktu dağlarda kar vardı ,şimdi ise güneş açtı ,sabah kışı şimdi ise baharı yaşıyoruz ,
ablacım çok geçmiş olsun sana ultrason sonucuna göre karar verirler herhalde,şimdi lazerle taşı kırıyorlarmış öyle duymuştum iyi haberlerini bekliyoruz ablam kaydirigubbakcemile3
güneşim çok geçmiş olsun bende bugün oğlumu ankaraya gönderdim üzülüm biraz gerçi 3 haftalığına çok yoğun bir çalışmaya gireceği için üzülüyorum
bitiiosum hg aramıza ,nasılsın, lerenim dağçiçeğim nasılsınız , çok arkadaşlarımız yok hayırdır ......
merhabalar çiceğim geldim canım buralardayım çok sağol biricğim meraklar etmiş güzel arkadaşım biraz yoğundum ev de içime sinmiyordu kolumdan biraz biraz yapıyordum gelen giden de oldu nasipse aranızdayım artık yarında biraz işim var sonra daha rahatlıyorum inşallah bende sizleri ççoooook özledim arkadaşlar iyidir umarım aklım sizdeydi Allah ayırmasın gerçek dostlarım oldunuz inanın hepinizi çoooook seviyorum
arkadaşlar mrb ev hanımı hoşgeldin buara buraya kimse pek uğramıyor nedense irnadan haberiniz varmı
Evet bi durgunluk var gerçekten.Sanki her şey arka arkaya geldi.:1no2:Yeşilimin babasının vefatı,Evhanımımda rahatsızdı,Rosen cim öyle..a.s.Evhanımımı merakta ediyorum.MSN dede yok hiç.Yakında döner inşallah herkes.İnsan alışıyor,arıyor dosları..:1hug:
Canım,çok geçmiş olsun bu arada.a.s.