- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar az önce e-mailime bu mesaj gelmiş sizleri de bilgilendirmek istedim....
UYARI: SAKIN BU NUMARAYI ARAMAYIN!
Eğer; birisi sizi cep telefonunuzdan arayarak 'ESAT' veya 'ERICAL' adlı bir firmadan arıyoruz telefonunuzu kontrol etmek zorunda oldugunu ve bunun için ' 9090' ı aramanızı söylerse telefonunuzu derhal kapatın ve söylenen numarayı sakın aramayın. Söz konusu numarayı çevirmeniz, karşınızdaki bu sahsın sizin bütün kimlik bilgilerinize ulaşmasını ve yapacağı tüm telefon görüşmelerini sizin hesabınıza geçirmesini sağlayacaktır!
[ lütfen, güç durumda kalmamaları için, bu notu yakin dostlarınıza da ulaştırarak onları da bilgilendirin. ]
Günaydın çıtırlarım herkese güzel bir gün diliyorum.:teytey:
Bu gün korkuyla uyandık deprem oldu 7.30 da asıl merkezi simav da olmuş 5 şiddetinde.:uhm:
Alahım doğal afetlerden bizleri korusun.:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım.:1hug:
Günaydın çıtırlarım herkese güzel bir gün diliyorum.:teytey:
Bu gün korkuyla uyandık deprem oldu 7.30 da asıl merkezi simav da olmuş 5 şiddetinde.:uhm:
Alahım doğal afetlerden bizleri korusun.:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım.:1hug:
fato43 gecmiş olsun ya en çok korktuğum şey deprem ve yangın
--------------------d@ğçiçeğim güneşim fırstlady egem yeşilim evhanım
ve ank06 hepinizi burda gormek çok güzel ya :)
-----------------ank06-kızınla gezmenin tadına çıkar :=)
Arkadaşlar biraz önce Lereenim arkadaşımızın yazdığı bir konuyu okuyunca çok üzüldüm .Arkadaşımız Yeşilimin babası vefat etmiş,Allah rahmet eylesin.Yeşilimin babası için birer fatiha okuyalım.Rabbim geride kalanlarına sabırlıklar,uzun ömürler versin..