40 ve +40 yaş

İyi akşamlar arkdaşlar uzun bir süre yoktum yine fırsat bulup giremedim siteye kızım geldi yanımızda dışarı çıkıp geziyoruz hepinizi özledim çok öpüyorum sevgiler

hoşgeldin ank em çok özledik
neyse güzel bir sebepten girememişsin

Arkadaşlar az önce e-mailime bu mesaj gelmiş sizleri de bilgilendirmek istedim....

UYARI: SAKIN BU NUMARAYI ARAMAYIN!

Eğer; birisi sizi cep telefonunuzdan arayarak 'ESAT' veya 'ERICAL' adlı bir firmadan arıyoruz telefonunuzu kontrol etmek zorunda oldugunu ve bunun için ' 9090' ı aramanızı söylerse telefonunuzu derhal kapatın ve söylenen numarayı sakın aramayın. Söz konusu numarayı çevirmeniz, karşınızdaki bu sahsın sizin bütün kimlik bilgilerinize ulaşmasını ve yapacağı tüm telefon görüşmelerini sizin hesabınıza geçirmesini sağlayacaktır!
[ lütfen, güç durumda kalmamaları için, bu notu yakin dostlarınıza da ulaştırarak onları da bilgilendirin. ]

çok teşekkürler red....

ank hoşgeldin canım seni de merak etmiştik aşk olsun:):) bir daha habersiz gitmeyin neyse söz konusu kızın olunca afettik

hepinize iyi geceler
:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-ve-hayatin-icinden/254624-kadinlardan-hoslanmazdi.html#post5336136

ALACAKARANLIK

Karpuz kollu kloş elbisenle
Geçmiş bayramlardan bir günde
Atlıkarıncada minik bir kızdın sen.
Al yanaklı yüzünü
Kaplamıştı bulutlu bir hüzün.
Sebebi ne?
Durup dururken seni böyle hatırlamamın.
Ortasında güpegündüzün.

İçindeyim bir anın.
Kendi alacakaranlığımda
Sen benmiydim ,anlayamam
Ellerime bakarım,
Ellerini tutmak isterim.
Tutamam canım.
Arkasındasın zaman denen camın.

Keşki sana yardım edebilsem,
Ellerini tutabilsem.

Mine Sağlam....

ank hoşgeldin canım seni de merak etmiştik aşk olsun:):) bir daha habersiz gitmeyin neyse söz konusu kızın olunca afettik

geldim ablacım boynum kıldan ince vurun giyotini bana kaydirigubbakcemile3

merhaba çıtırlar. ben bu saatte ancak girebildim kulübe. geldim kimseler kalmamış. gündüz işlerim çok. gecede geç vakitler uğrayabiliyorum. okuyup çıkıyorum.
ank06 gözün aydın olsun. allah sevenleri ayırmasın.
leerenim kaktüs olayını bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
güneş55 canım şiir paylaşımın için sağol.
yeşilim, esmer güzelim, maruflu ev hanımı, irna ve egem sizlerede merhaba. daha ismini sayamadığım arkadaşlarıda öpüyorum. kendinize iyi bakın.

günaydın çıtırlarıma.s.

Günaydın çıtırlarım herkese güzel bir gün diliyorum.:teytey:
Bu gün korkuyla uyandık deprem oldu 7.30 da asıl merkezi simav da olmuş 5 şiddetinde.:uhm:
Alahım doğal afetlerden bizleri korusun.:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlarım.:1hug:

Bu gün korkuyla uyandık deprem oldu 7.30 da asıl merkezi simav da olmuş 5 şiddetinde.:uhm:

Canım çok geçmiş olsun.a.s.5 şiddetide az değil yani,baya hissetmişsinizdir.:1shok:Allah,beterinden saklasın.:nazar::1hug:

fato43 geçmiş olsun canım

fatocum geçmiş olsun bizede yakın sayılır ama duymadım Allahtan bu kış kıyamette beterinden saklasın

-----------------------ELMA SİRKESİNİN FAYDALARII
-------------İyileştirici özellikleri

* Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. Örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.

Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son verir.

* Sodyumun etkisini yansızlaştırarak yüksek tansiyondan korur.

* Kolesterolü düşürür. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

* Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar.

* İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.

* Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.

* İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır.

” Antiseptik: Meyve ve sebzelerin elma sirkesi katılmış su ile yıkanması onların mikroplardan arınmasını sağlar. Ayrıca Bakteri ve mikropların barınmaması için mutfak ve banyolarınızda elma sirkeli su kullanmanız önerilir.

” Boğaz ağrısı: Anjin ve streptokok dahil olmak üzere tüm boğaz ağrılarında, 1 bardak suya katılan 1 kahve kaşığı elma sirkesi ile her saat başı yapılacak gargara rahatlatıcı bir çözüm olacaktır.

” Migren: Bir tasın içerisine eşit miktarda su ve elma sirkesi koyup kaynatın. Daha sonra altını kısarak yüzünüzü buhara tuttun. Bu şekilde 3 dakika kadar soluk almanız migren ağrılarının yok olmasını sağlayacaktır.

” Ayaklar: Ayaklarınız için bir leğene ayak bileklerinize kadar ılık su doldurun ve içine yarım şişe elma sirkesi ilave edin. Sabah ve akşam, en az 5 dakika, ayaklarınızı bu su içinde dinlendirin.

” Yorgunluk ve uykusuzluk: 1 litre suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir fincan bal ilave edin. Her gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı içeceğiniz bu karışımla uykusuzluğunuzun ve yorgunluğunuzun kaybolduğunu göreceksiniz.

” Kaşıntılar: Böcek ısırmalarına ve kurdeşene bağlı kaşıntılarda, arı sokmalarında ve cilt çatlaklarında sürülecek elma sirkesi rahatsızlığı ve acıyı giderecektir.

” Mide bulantısı: Mide bulantısının ve kusmanın önüne geçmenin yolu; ılık elma sirkesine bir bezi batırıp sonra sıkmak ve bu bezi midemizin üstüne yerleştirmektir. Bez soğudukça ılık bir bez ile işlem yeniden yapılmalı.

” Sivilceler: Sağlıklı bir cilt için banyo suyunuza biraz elma sirkesi ilave edin. Cildinizin yumuşadığını ve parladığını fark edeceksiniz. Sivilceler için, su ile seyreltilmiş elma sirkesiyle yüzünüzü silin ve durulayın. Elma sirkesi akneye neden olan mikropları öldürür.

” Varisler: Varislerin yol açtığı ağrıdan şikayetçiyseniz, sirkeli bir bezi, bacaklarınıza sarın ve 30 dakika bekletin. Otuz dakikalık süreyi bacaklarınızı yukarı kaldırarak geçirin. Bu işlemi sabah ve akşam tekrarlayın.

” Nasırlar: En bilinen yollardan biri bayat ekmeği elma sirkesine batırıp nasırlı bölgenin üzerine koymak ve gece boyunca orada muhafaza etmektir. Sabah kalktığınızda nasırın veya sertliğin kaybolmuş olduğunu göreceksiniz. Bir başka yol ise ılık suyun içine yarım bardak sirke koyup, yarım saat süre ile nasırlı bölgeyi bu suda bekletmek ve daha sonra bir havlu ile kurulayıp ponza taşı ile bölgeyi ovuştur
-alıntıdır yararlı bilgiler çıtırlar

fato43 gecmiş olsun ya en çok korktuğum şey deprem ve yangın:KK43:
--------------------d@ğçiçeğim güneşim fırstlady egem yeşilim evhanım
ve ank06 hepinizi burda gormek çok güzel ya :)
-----------------ank06-kızınla gezmenin tadına çıkar :=)

canım izmirde de hissedilmiş. tabii ben uyuduğum için farketmedim. allah hepimizi beterinden korusun.

fato43 gecmiş olsun ya en çok korktuğum şey deprem ve yangın:KK43:
--------------------d@ğçiçeğim güneşim fırstlady egem yeşilim evhanım
ve ank06 hepinizi burda gormek çok güzel ya :)
-----------------ank06-kızınla gezmenin tadına çıkar :=)

yeni pc geldi artık. tabiikide girebiliyorum. şu sıralar iş yoğunluğum var. ancak geceleri açabiliyorum. yakında benden sıkılacaksınız.naniknanik
eskisinin helvasını bile yapamadım. yapıp dağıtırım. bunuda tam ayarlayamamışlar çocuklar. kameram çalışıyor. seste problemler yaşıyorum. artık diğer geldiklerinde düzeltirler sanırım. :uhm:
bu arada sirke ile ilgili yazından bazı açılardan faydalanacağım. özellikle nasır olayında deneyeceğim. sonucu sizinle paylaşırım artık. teşekkürler yazın için.a.s.

Arkadaşlar biraz önce Lereenim arkadaşımızın yazdığı bir konuyu okuyunca çok üzüldüm .Arkadaşımız Yeşilimin babası vefat etmiş,Allah rahmet eylesin.Yeşilimin babası için birer fatiha okuyalım.Rabbim geride kalanlarına sabırlıklar,uzun ömürler versin..

Arkadaşlar biraz önce Lereenim arkadaşımızın yazdığı bir konuyu okuyunca çok üzüldüm .Arkadaşımız Yeşilimin babası vefat etmiş,Allah rahmet eylesin.Yeşilimin babası için birer fatiha okuyalım.Rabbim geride kalanlarına sabırlıklar,uzun ömürler versin..

Canım,açılan konu var mı,oraya girseydik,nası l öğrendin?Üzüldüm şimdi,hay Allah. a.s.

esmerim bilgiler için teşekkür ederim

X