40 ve +40 yaş

Herkese iyiakşamlar..PC de prb var.
Dışardan girdim,herkesi kiocaman öpüyorum
Görüşmeküzere...Şeniz

bugün genelde bir hata vardı desenize. güneş55 beni telefonla aradı. oda bağlanamamış. daha sonra benimde aynı oldu.:1no2: ay insan alışınca kendini boşlukta hissediyor.

lereenim canım hayırdır. neden moralin bozuk. inşallah kötü bir durum yoktur. öpüyorum seni.

günaydın çıtırlarım

mrb günaydın nasılsınız inş hepinizin sağlığı yerindedir güzellerrrrrrrrrrrrrr

günaydın hepinize çıtırlarım dilerim hepiniz iyisinizdir sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

:enbuyukkk:GÜNAYDIN
HERKESE GÜNAYDIN Şeniz
--------------Kişi, şu dört hasletten gâfil olmamalıdır: Birinci doğru söz, ikinci doğru iş, üçüncüsü samımı dostluk, dördüncüsü emanete sadâkatla riayetkâr olmak." :)mirmirmirmir

Günaydın arkadaşlara.s.
hepinize çok teşekkür ederim
irna sanada geçmiş olsun canım.

nihayet gelebildim.hast.bekle bekle başım ağrıdı yaa.allah kimseyi düşürmesin,sağlam gitsen,ordaki hastaları görünce insanın ruh dengeside altüst oluyor.üstüne haline şükredip dönüyorsun.
banada bir fısfıs sıktılar gönderdiler.ama ne fısfıs topuğumdan kalbime bıcak saplanmış gibi oldum.aslında,o kadar acımazmış ya benimki sürekli üstünü kestiğim için hassaslaşmış.neyse üç beş içinde düşermiş,düşmesse onbeş gün sonra yine fıslıycaklarmış.

eee neler yaptınız hanımlar,bugün pek kimsede bi faliyet yokmu.netler gitmiş heralde.aslında kaçgündür bizimde öyle,nadir gidiyor ama çooookkk gec acılıyor sayfalar.ben kk de bi sorun var,yine kk limitini aştık sanmıştım.
neden acaba.fisfisfis

herkeze iyi akşamlar cıtırlar Şeniz

arkadaşlar benan aradı tel,den herkese selamı var, kızı ameliyat olmuş ,
benancım geçmiş olsun arkadaşım seni ve kızını öpüyorum:1hug:a.s.

irnan hg ,geçmiş olsun canım,...

Son düzenleme:
arkadaşlar buğünki menünüz ne ,
ben börek yapıcam, ıspanakları doğruyor eşim ,:roflol:
bende sizlere yazıyorum, yanımda şu an bilse yazdığımı kızar bana ,:roflol: napim kendi istedi doğramayı, iyide oluyor ,yardım yardımdır

kuzum sen yazdın benim içim sızladı umarım bir sefer de hallolur seni öpim de geçsin

arkadaşım irnam gecmiş olsun allah sağlık versin
güneşim ne güzel yardım eden bi beyin var
benan ın kızına geçmiş olsun
yeşilim seninde gecen aydın olsunnnnnn
--------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 2 DE TELEFON GELDİ ABLAMDA BENİM ÇOÇUKLUK ARKADAŞIM VEFAT ETMİŞ ŞOK OLDUM ABLAM DEDİMKİ ŞAKA YAPMA ODA DEDİKİ ÖLÜMLE ŞAKA OLMAZ HEMEN HASTANAYE GİTTİK BENİ ALMADILAR ARKADAŞIMI MORGA KOYMUŞLAR YIKILDIM GECEN HAFTA BEREBERDİK HİÇ BİŞEYİ YOKTU O BANA NE KORKUYORSUN ŞU AMELİYATINI OLMUYORSUN DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ YOK BİRANLIK OLDU ÜZÜNTÜM ÇOK BÜYÜK DERİN İÇİM SIZLIYOR AĞLAMKTAN GÖZLERİMİ ACAMIYORUM YARIN CENEZESİ KALKACAKKK ALLAIM BİZLERE SABIR VERSİN AMİN
YALAN DUNYA KİMSEYE KALMIYOR GENCİ VE YAŞLISIDA HEPSİDE VADE DOLUNCA İŞDE BİR BİR YOK OLUYORUZZ OFOFFFF

Esmer güzelim canım, çok üzüldüm. kimbilir sen ne haldesin canım, böyle anlarda insan ne diyeceğini bilemiyor
Allahtan rahmet, sizlere sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah

sağolun arkadaşlar.

benancım çookk gecmiş olsun canım allahtan acil şifalar dilerim.çookk öpüyorum.:Saruboceq::Saruboceq:

yeşilim çok sağol bitanem ,sen öpersinde gecmezmi hiçç.Şeniz

güneş ne iyi etmişsin,ellerine sağlık eniştemizin,yaptırcan aslında arada ki anlasınlar,nasıl hallolduğunu demi yaa

esmerim başınız sağolsun.çok üzüldüm.
derler ya hasta yatan değil,vadesi yeten diye.allah geridekilere sabırlar versin.mekanı cennet olsun senağlama

iyi geceler esmer güzelim başın sağolsun çok üzüldüm bende dünden beri çok üzgünüm oğlumun arkadaşı 1 ay önce mezun olmu. doktor olarak şırnaka gitmiş hasta götürmüşler dönüş yolunda kaza geçirmişler ne yazıkki hayatını kaybetmiş çok genç üç ay önce dbakıra aynı uçakta yolculuk yaptık sohbet ettik hayat doluydu çok heyecanlıydı biran önce göreve başlamak için sabırsızlanıyordu benim oğlum uzmanlık sınavına daha iyi çalışmak için bir stajını uzattı o bize dediki ben uzatmıyacam biran önce gidecem oradada çalışırım çok çok üzgünüm keşke tanışmasaydım fidan gibiydi biz bu kadar üzüldük allah anne babasına sabır versin çok acı allah hiç birimize evlat acısı vermesin irnam geçmiş olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler

canım arkadaşım çok geçmiş olsun fısfısı anlamadım ben almadılarmı siğili kıyamam ben Allah beterinden saklasın bitanem

arkadaşlar benan aradı tel,den herkese selamı var, kızı ameliyat olmuş ,
benancım geçmiş olsun arkadaşım seni ve kızını öpüyorum:1hug:a.s.

irnan hg ,geçmiş olsun canım,...
güneşim sende çok selam söyle çok geçmiş olsun diyorum

sen nasıl oldun börekler enişteden hadi iyisin yaş ilerledikçe yardımlar başlıyor

esmerim canım başın sağolsun mekanı cennet olsun okuma dağıtırsan alırım bende Allah sabır versin inşallah Allah tan gelene ne denirki duamı okudum ruhuna gitsin inşallah

canım okurken bile çok kötü oldum Allah sabır versin dayanılacak gibi değil rabbim cümlemisin evlatlarını korusun kolaymı o boya getir çok acı çok nur içinde yatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…