40 ve +40 yaş

hoşgeldin fırstlady
günaydın iyi haftalar çıtırlarım

canlarım artık rahat yazışabiliyorum. çok şükür rahatladım. teşekkür ederim.

günaydın çıtırlar
------------------hoş geldin fırstlady

hoşbuldum canım. mesajlarını anca okuyabiliyordum. fakat cevap yazamıyordum. bu yüzden kusura bakma.a.s.

günleriniz sağlıklı, huzurlu, neşeli bereketli olsun inşallah altın kızlar
förstüm leydim hoşgeldin
irnam, kızın nasıl oldu daimi ateşi var dı i. damadın iyiler mi ? bizi haberdar et tatlım
realist neden gelmiyor, bilen var mı?
rose göz ameliyatı oldu iyileşmedi mi ?

lereenim aralarda girer oldu. aaaaa arkadaşlar aklımda hepsi var ama şimdi uzun olur hepinizi öpüyorum

hoşbulduk canım. hastalara acil şifalar diliyorum. a.s.:nazar:

esmerim kanaryanın ömrü uzun olsun,ama hakkında bişey bilmiyorum.nette vardır belki ayrıntılar.

firshleydim hoşi geldin canısı.ben meraklanmaya başlamıştım iyiden iyiye.aman sağlığın bozulmasında,neyseki burdasın.alışmıştım senin günaydın msj larına.
26 yılı devirdiniz demek.bizde devirdik,acısıyla zoruyla.inş. güzel günler yaşarız bundan sonra.

yeşilim caaaannn sen nasılsın.tüm arkadaşları sorarsın ne güzel bi yürek taşırsın sen yaa...:asigim:

realiste dün bende,profiline msj attım.
rosda bugün bana msj atmış iyiye gidiyormuş .ama biraz daha gecmesi gerekiyor demekki
lereenimde bir göründü ,tekrar dinlenmede sanırım.
ben kızları medcezir benzetir oldum ha.

kızıma gelinceeee.
dr.saraçoğlunun soğan kürünü deniyor.onu içeli onbeşgündür ateşi felan yok çok şükür.vucuttaki enfeksiyonlarıda yok ediyormuş,bu kür.dün msn de görüştük.iyi gözüküyordu.keyfide iyiydi.dün huzurlu uyumuşumki sorma gitsin.kızım benim ilk göz ağrım ,arkadaşım,sırdaşım,ne bileyim ben onu,kendimle ilişkisine ad koyamadım aslında,faklı bir ilişkimiz,bağımız var.oğlan duymasın ama tek çocuğum kızımmış gibi geliyor.tövbe tövbe.:eek:klava:dayaklığım ben yaa.:eek:
heralde anne kız daha yakın olduğundan böyle düşünüyorum .:teselli::
sağolasın yeşilim düşündüğün için.allah çocuklarımızı korusun.:Saruboceq:

canım sağol. evet nihayet yeni pc ve ben birbirimize kavuştuk. uzun zaman geçti, yada ben öyle sandım. eski pc nin helvasını yapacağım.:roflol::sm_cool:
kızlar daha cana yakın oluyorlar. benimde durumum senin gibi.

irnadan alıntı

Benim canım arkadaşlarım , sizler iyi ki varsınız, buradaki bütün +40 dostlarım hepinizi çok seviyorum ,daha sonra uzun olarak operasyonu yazacağım .Eskisinden iyi görüyorum ama çabuk yoruluyorum .Gözler de ekranda kalınca batma ve bulanıklık oluyor .2 hafta sonra kontrolüm var .Bütün hepinizi sevgiyle hasretle kucaklıyorum .Koklaya koklaya öpüyorum .Dayanamadım yazdım vallahi:))

canım geçmiş olsun. iyi olmana sevindim.a.s.

Arkadaşlar hepinize iyi dileklerim yolluyorum
--------------irnam çok sevindim kızının iyi olmasına çok güzel bende soğan kürünü intihap için kullanyorum iyi geldimi bilmiyorum ama nefes almam düzeldi gibi
------------------canım kanarya benim değil egemin kanaryası
------------------terlik yeşilim d@ğçiçeğim egem ev hanımı fırstlady rozenoire adın saymadıklarım kanımca sizi sevdim:):).:)

bizde seni seviyoruz canım.a.s. ben sizlersiz çok sıkılmıştım inanın. hergün sizlerle buluşacağım günleri saydım resmen.a.s şimdi cevap yazabildiğim için çok mutluyum.:1hug:

günaydın hayırlı günler altın kızlarrr
sizleri seviyorum , iyiki varsınız , Şeniz

Günaydın kızlar.Nasılsınız
FirstLady hoşgeldina.s.
irna kızının iyi olmasına çok sevindim canım.
ben dünden beri çok sinirliyim:kızgın:
dün 08.30 da bir bankadan doğalgaz almak için sıraya girdim
önümde sadeca 4-5 kişi var hemen alır giderim diye düşündüğüm sıradan
ancak saat 10.00 da çıkabildim.
sırada dışarıdaydı ve yağmur yağıyordu ve bunun sonucunda dün 39 derece ateşle
bütün gün evde yatmak zorunda kaldımÇok üzgünüm çoook
Allah'a şükür bugün biraz daha iyiyim.

günaydın güzel arkadaşlarım huzur dolu günler
etkincim çok geçmiş olsun canım

Günaydınnn çıtırlar ... etkinciğim geçmiş olsun tatlım... hasta olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun... a.s.

Kızlar..Gününüz aydın olsun
Etkin, çok geçmiş olsun

Lereenim şimdi bakmaya gidiyorum

yağmurlu bir günden sizlere merhaba
etkin geçmiş olsn canım

iyi akşamlar hanımlar.

etkin gecmiş olsun canım.

bugün bende hastanedeydim.ufak bişeydi.
ayağımda , nasır bildiğim ve beni rahatsız eden şeyden dr. gittim ama nasır değilmiş.içe doğru gelişen siğilmiş :uhm:bende şaşırdım.yarın onu dondurup alaçaklar.tamda topuğumun ortasında.nolcak bakalım.

bak seeeeennnn.emin değilmisin kıssssss.yerimseniben

he heee. kaydirigubbakcemile3 yakaladımm yakaladııımm..

bak ben nasıl seviyorum kii...:asigim: :1hug: Şeniz :teselli: kaydirigubbakcemile3

:jeyyar:dedim ya kanımca sevdim:1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:

iyi akşamlar çıtırlarım
irnacım sanada geçmiş olsun

Herkese iyiakşamlar..PC de prb var.
Dışardan girdim,herkesi kiocaman öpüyorum
Görüşmeküzere...Şeniz

Sim kıslar bende bügün güzel ozanlar diyarımıza kırşehire başbakanımz gelidi
kamanda konvay olduk kırşehirimizden başkanımız karşıladık yağmurda ıslandık ama olsun deydi çok yakında gordum başbakınımızı bi not yolladım seni kutluyorum devos da yaptıkların için
olsun çıtırlarım değdi ıslanmama:)

Günaydın kızlar.Nasılsınız
FirstLady hoşgeldina.s.
irna kızının iyi olmasına çok sevindim canım.
ben dünden beri çok sinirliyim:kızgın:
dün 08.30 da bir bankadan doğalgaz almak için sıraya girdim
önümde sadeca 4-5 kişi var hemen alır giderim diye düşündüğüm sıradan
ancak saat 10.00 da çıkabildim.
sırada dışarıdaydı ve yağmur yağıyordu ve bunun sonucunda dün 39 derece ateşle
bütün gün evde yatmak zorunda kaldımÇok üzgünüm çoook
Allah'a şükür bugün biraz daha iyiyim.

geçmiş olsun arkadaşım. bu kuyruklar bizi bitiriyor zaten. hele kışın iyice perişan oluyoruz.:1no2:

X