Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler esmer güzelim başın sağolsun çok üzüldüm bende dünden beri çok üzgünüm oğlumun arkadaşı 1 ay önce mezun olmu. doktor olarak şırnaka gitmiş hasta götürmüşler dönüş yolunda kaza geçirmişler ne yazıkki hayatını kaybetmiş çok genç üç ay önce dbakıra aynı uçakta yolculuk yaptık sohbet ettik hayat doluydu çok heyecanlıydı biran önce göreve başlamak için sabırsızlanıyordu benim oğlum uzmanlık sınavına daha iyi çalışmak için bir stajını uzattı o bize dediki ben uzatmıyacam biran önce gidecem oradada çalışırım çok çok üzgünüm keşke tanışmasaydım fidan gibiydi biz bu kadar üzüldük allah anne babasına sabır versin çok acı allah hiç birimize evlat acısı vermesin irnam geçmiş olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler
arkadaşım irnam gecmiş olsun allah sağlık versin
güneşim ne güzel yardım eden bi beyin var
benan ın kızına geçmiş olsun
yeşilim seninde gecen aydın olsunnnnnn
--------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR BÜGÜN SAAT 2 DE TELEFON GELDİ ABLAMDA BENİM ÇOÇUKLUK ARKADAŞIM VEFAT ETMİŞ ŞOK OLDUM ABLAM DEDİMKİ ŞAKA YAPMA ODA DEDİKİ ÖLÜMLE ŞAKA OLMAZ HEMEN HASTANAYE GİTTİK BENİ ALMADILAR ARKADAŞIMI MORGA KOYMUŞLAR YIKILDIM GECEN HAFTA BEREBERDİK HİÇ BİŞEYİ YOKTU O BANA NE KORKUYORSUN ŞU AMELİYATINI OLMUYORSUN DEMİŞTİ AMA ŞİMDİ YOK BİRANLIK OLDU ÜZÜNTÜM ÇOK BÜYÜK DERİN İÇİM SIZLIYOR AĞLAMKTAN GÖZLERİMİ ACAMIYORUM YARIN CENEZESİ KALKACAKKK ALLAIM BİZLERE SABIR VERSİN AMİN
YALAN DUNYA KİMSEYE KALMIYOR GENCİ VE YAŞLISIDA HEPSİDE VADE DOLUNCA İŞDE BİR BİR YOK OLUYORUZZ OFOFFFF
iyi geceler esmer güzelim başın sağolsun çok üzüldüm bende dünden beri çok üzgünüm oğlumun arkadaşı 1 ay önce mezun olmu. doktor olarak şırnaka gitmiş hasta götürmüşler dönüş yolunda kaza geçirmişler ne yazıkki hayatını kaybetmiş çok genç üç ay önce dbakıra aynı uçakta yolculuk yaptık sohbet ettik hayat doluydu çok heyecanlıydı biran önce göreve başlamak için sabırsızlanıyordu benim oğlum uzmanlık sınavına daha iyi çalışmak için bir stajını uzattı o bize dediki ben uzatmıyacam biran önce gidecem oradada çalışırım çok çok üzgünüm keşke tanışmasaydım fidan gibiydi biz bu kadar üzüldük allah anne babasına sabır versin çok acı allah hiç birimize evlat acısı vermesin irnam geçmiş olsun hepinizi öpüyorum iyi geceler